Gamer365 podcast E3 Speciál - PS3 & Move
Eddig 30 hozzászólás
liquid
2010. July 03.
Saturday 06:07


Itt a Gamer365 podcast speciális E3-as kiadásának utolsó epizódja: ebben a részben az E3-as Sony kínlatról beszélünk, külön részleget szentelve a Move-nak, és a 3D-nek. Plusz: a végén sort kerítünk egy gyors "ami tetszett, és ami nem" szekcióra is.

A beszélgetés a lenti lejátszó segístégével azonnal hallgatható, de természetesen le is tölthető későbbi fogyasztás céljából.

 


[LETÖLTÉS] GAMER365 PODCAST E3 SPECIÁL - SONY


[27] Sunfi3lds
Jul 05., Monday 19:29 #30
Válasz theSickness (#27) üzenetére
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy 2011-ben nem ezért a játékért lesz érdemes PS3 tulajnak lenni.

Egyébként afelől semmi kétségem sincs, hogy élvezetes és jól átgondolt struktúrájú játék lesz, hiszen Jaffe áll mögötte, aki azért elég komoly név a designerek között.
Csak ugye - mint a való életben is - az első benyomás a legfontosabb és ahogy személyek, úgy játékok esetében is a külső megítélése alakítja ki a véleményünket, amíg más aspektusából nem ismerjük őt/azt. Ez most így inkább negatív, főleg a többi PS3 játék fényében, de lehet ez még egészen frankó is.
Sic Parvis Magna
[20] ARTURUS
Jul 05., Monday 18:37 #29
Robotmajmot akarjuk vagy megtámadjuk a szerkesztőség székházát!!!!
Dum spiro spero!
Jul 05., Monday 18:24 #28
A SONY mindig is a nintendót másolta!Lásd:analóg stick,rumble funkció,és most a mozgás érzékelés!Nem veszélyeztetik a Wii további sikereit a move-val!!!!
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jul 05., Monday 12:25 #27
Válasz Sunfi3lds (#15) üzenetére
Szerintem abszolút nem volt ronda, ehhez a stílushoz tökéletesen passzolt ez a látványvilág. Ha lesz benne pár új effekt, az se baj, de nem ezen múlik.
Én inkább csak attól félek, hogy eltűnnek a mindenki vs mindenki meccsekből az egyedi karakterek és csak ez a két frakció marad. Kár lenne.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] Fre
Jul 05., Monday 10:01 #26
twisted metal egy szar.igazatok van
PC : I7 4790K + MSI Gaming5 Z97 +Asus Geforce Strix GTX 1080 + 16 gb Kingston 2400Mhz ram
[16] JeonAran
Jul 05., Monday 9:46 #25
Én kipróbáltam a Move-ot a Socom 4-el és a Little Big Planet 2-vel. Ezeken a játékokon egyáltalán nem egyszerűbb az irányítás. Maga az új kontroller is elbizonytalanítóan bonyolultnak tűnik a sok gombbal ami másfélszer annyi gombot tartalmaz mint a Dualshock 3. A LBP 2 pld. olyan ezzel az új irányítással mintha az első rész hard változata lenne. A Socon is talán az összes nyomógombot kihasználja. Nekem nagyon bonyolultnak tűnt.
Gamer PC + Switch
[23] deku82
Jul 05., Monday 9:17 #24
Válasz dreampage (#19) üzenetére
A RDR-t nemrég játszottam végig, és minden percét élveztem.
Olyan volt, mint egy fantasztikus időutazás. Mi kell még?
Nomen est omen.
[46] csavar
Jul 05., Monday 0:31 #23
Ameddig találunk maguknak olyat amelyik szórakoztat kikapcsol, nem tök mindegy?!?
Ha pedig már nem lesz olyan, nos addigra tárgytalan lesz a részünkről és már beszélni sem fogunk róla
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[51] Dude
Jul 04., Sunday 23:43 #22
Válasz dreampage (#21) üzenetére
Ez sajnos igaz. Csak azt nem tudom, hogy ez most baj-e. Mármint ami az emúlt években lezajlott/lezajlik.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[111] dreampage
Jul 04., Sunday 23:32 #21
Válasz Dude (#20) üzenetére
Igen, így van, de ez akkor is már egy más videojáték-világ, mint amiben mi felnőttünk, és minél több idő telik el ebből a konzolgenerációból, annál jobban érezhető ez. Ettől függetlenül persze, most is vannak jó, élvezhető és értékes játékok.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[51] Dude
Jul 04., Sunday 23:17 #20
Válasz dreampage (#19) üzenetére
Persze igazad van. De szvsz nem teljesen. Szerintem néha már nem akarjuk látni a sok folytatástól és a már lassan Hollywood-ot megszégyenitő méretű hype és show mellet azt, hogy itt rengeteg érték van még mindig. Itt a Bayonetta vagy a Braid, esetleg a Peace Walker és a most bemutatott Epic Mickey. Hosszasan sorolhatnám az elmúlt évekből azt amihez kellettek azok a kreatív agyak akik lehetővé tették, hogy ne egy helyben toporogjon a videójáték mint ipar, mint művészeti ág, hanem hogy igenis legyen előre lépés. Mert van előre lépés. És ehhez nem kell feltétlenül indie címeket sorolni. Mert hála Istennek azért az is megesik, hogy egy csillió dolláros költségvetésű címnél is képes az ember elégedetten csettínteni, hogy ezek csak csináltak valamit.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[111] dreampage
Jul 04., Sunday 23:00 #19
Válasz Dude (#16) üzenetére
Szerintem meg az a gond, hogy szinte kivétel nélkül mindenki üzleti alapon fejleszt. Nem azt fejlesztenek, amit szeretnének, hanem ami a kiadó szerint eladható. Piackutatási eredmények és trendek után lohol mindenki, a legnagyobb cégek meg megpróbálják megmondani nekünk, mit szeressünk, megjegyzem, többnyire sikerrel. Amiért meg mi "rajongunk", az vagy folytatás, vagy remake, vagy reboot. A videojáték ugyan növekszik, mégis mintha egy helyben pörögne. Ez már nem feltétlenül szórakoztatás, hanem pénzszerzés azáltal, hogy elhitetik velünk, hogy szórakozunk.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Jul 04., Sunday 22:25 #18
Nekem full bejött a Twisted Metal, hisz más "meglepit" nem mutattak, persze randának randa volt, de a dolgok amiket mutattak tetszettek. Talán a konferencia csúcsa is volt számomra mivel jelenleg magasról szarok még a Move és a 3D-re is.
Robotmajom Fatality: http://www.youtube.com/watch?v=dyobHudknPc
[21] Lonewolf
Jul 04., Sunday 22:17 #17
Hol volt Robotmajom ???
PS ID : KernyaB
[51] Dude
Jul 04., Sunday 21:38 #16
Válasz dreampage (#9) üzenetére
Nem tudom dream. Lehet sok a cím, lehet tényleg jobban kivíláglig a profit maximalizálásra való törekvés ahogy lentebb írta Bagó Peti. De csuklóból fel tudnék sorolni egy tucat címet az expóról aminél azért azt éreztem, hogy igen itt ebbe azért beleadják a fiúk-lányok amit tudnak. Szerintem egyszerűen csak már akkora az ipar és a kreatív alkotó a fejlesztők között, hogy az ember már az sem tudja melyikért rajongjon. Mert sok
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[27] Sunfi3lds
Jul 04., Sunday 20:33 #15
Twisted Metal tényleg gáz volt, ahogy az kinézett basszus, Jaffe azóta is magyarázkodik miatta... állítólag az effektek 30%-a hiányzott ebből a build-ből és még fog fejlődni kicsit, de kihangsúlyozta, hogy sohasem lesz Uncharted, GoW vagy Killzone szinten. Több mint másfél éve fejlesztik, ahhoz képest eléggé elmaradott volt szegényke, úgy látszik nekik nem jutott elegendő mennyiségű a "Naughty Dog mágiából" vagy a Sony pénzéből.
Sic Parvis Magna
[59] Alwares
Jul 04., Sunday 20:30 #14
Válasz dreampage (#9) üzenetére
A játéknak vége!
.titanic {float: none;}
Jul 04., Sunday 20:22 #13
Válasz csavar (#12) üzenetére
Mi is olyan rakétát tömtünk belőle,hogy huhúú...
Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz...
[46] csavar
Jul 04., Sunday 20:05 #12
Mint az ezt megelőző két E3-as podcast, ez is nagyon jó volt. Talán jó volt a "hozott anyag"?
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[5] bp
Jul 04., Sunday 19:29 #11
Ma már olyan szinten felduzzadt a kínálat, hogy nem lehet minden játékkal játszani ami megjelenik, mert lehetetlen. Nem hogy több géptípuson, egyen sem. Így igazából már eleve szelektálni kell. És ez az E3-on is tökéletesen meglátszott. Prezentációról prezentációra rohantál, és ha nagy szerencséd volt, sikerült lefedned egymagad kb. a kínálat 60-70%-át (azt is negyed- félórás szeletekben). Egy kicsit már soknak érzem, és lassan eljutottunk odáig, ami eddig csak a háttérben volt, hogy sokkal jobban kiviláglik a biznisz, mintsem a szórakoztatás... Hiába no, a minőséget felváltotta a mennyiség.
[17] Kuszi
Jul 04., Sunday 19:26 #10
Jó lett, Infamous 2 nem volt? Vagy csak én tekertem el?
Puporka Károly
[111] dreampage
Jul 04., Sunday 19:20 #9
Válasz Dude (#7) üzenetére
Nekem meg pont az volt az érzésem, hogy hiába sok a játék, sok az ígéretes játék, akkor sem látok egy vagy két kiemelkedő címet, amolyan világítótornyot a tömegben. Én is várok több címet, de egyre se tudnám azt mondani, hogy pirossal bekarikázom a naptárban. Régen voltak ilyenek, ma már nincsenek, és innovációt sem látok már, inkább mindenki megy a 3D és a mozgásérzékelés felé.

Illetve engem zavar egyfajta bizonytalanság. Régen tudtuk azt, hogy x év múlva is ugyanúgy fogunk játszani, a játékok szebbek, a gépek erősebbek lesznek, egyre nagyobb részletesség, szabadság, méretek, stb. Most meg azt sem tudjuk, hogy öt év múlva lesz-e a játékoknak doboza, vagy letöltjük őket, lesz-e irányító, lesz-e core cím vagy a casual utat tör, illetve a megszokott sorozataink véget érnek, átváltoznak, és nem látni, lesznek-e újabb kedvencek, vagy csak ez az ipari tömegtermelés folyik tovább, amihez vegyél pár évente új tévét. Sőt, ezt még talán a konzolgyártók sem tudják.

Szóval játékokban gazdag, mégis kicsit zavaros és hangulattalan volt nekem ez az E3.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Jul 04., Sunday 19:13 #8
Válasz Dude (#7) üzenetére
Igazad van, valamit nagyon elfejtettem. MORTAL KOMBAT!!!!!! FUCK YEAH!!! Na az tényleg. (igaz, annak nem volt köze a platformholderek konferenciáihoz.)
[51] Dude
Jul 04., Sunday 19:02 #7
Nekem a podcast vége felé ugyan az jutott eszembe, mint a mostani szavazásnál. Fel lehet egyáltalán sorolni a nagyon komolynak ígérkező címeket? Persze mindenkinek van egy vagy kettő kedvenc, de az a mennyiség ami lement ezen az E3-on...na az valami brutális! Ti sem mondtárok 2x ugyan azt. Nagyon komoly.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Jul 04., Sunday 18:57 #6
Ja és a 3D:

A 3D-t most mindenki vagy szereti, vagy gyűlöli, elutasítja, de fölösleges a para, mert ahogy 4-5 év alatt szépen elterjedtek a HD-TV-k, így 4-5 év múlva már NEM tudsz majd másfajta TV-t venni.(ahogy most sem tudsz már SD-t) No ekkor "majd mindenkinek" az lesz, akkor szépen eldönti mindenki saját maga, hogy használja a TV eme fícsörét vagy sem, ennyi. Fölösleges túlragozni szerintem.
[111] dreampage
Jul 04., Sunday 18:56 #5
Nem sokmindenben különbözik a véleményünk, nagyjából mindent elmondtatok a Sony-ról, amit én is gondolok. A Move nekem pont azért nem tetszik, mert egy az egyben Wii, arra viszont akkor már sokkal jobb játékok vannak/jönnek. Meglátjuk, engem egyelőre nem csapott meg a mozgásérzékelés szele. A 3D-ről meg ne is beszéljünk.

Nagy kedvencem az E3-on: Nintendo 3DS. Nem tudnék olyan játékot mondani, ami számomra kiemelkedett volna a mezőnyből, legjobban a Deus Ex 3-at várom. Legnagyobb csalódás sincs, mert semmitől nem vártam sokat. Szívesen láttam volna core 360 exkluzívokat, új Rare játékot, Halo Wars 2-t, XBLA bejelentéseket, sajnos ilyeneket nem láttunk.

Illetve csalódás nekem, hogy a Joy Ride-ból full Kinect játék lett.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[8] player07
Jul 04., Sunday 18:56 #4
Portal 2 kimaradt! ehhhnye bennnye
PSN ID: iceman070693
Jul 04., Sunday 18:49 #3
Vérhányás FTW!
Found.
Jul 04., Sunday 18:41 #2
Gyakorlatilag Liquid az elején szó szerint elmondta azt, amit én is vártam. Egyrészt a Last Guardian távol maradása számomra is nagyon fájó, a konferencia szerintem is kissé összecsapott volt és a vége.....a vége bassza meg....... ahol valahol mélyen és naivan Kojimát vártam én is, és ha nem is feltétlen MGS5, (mert szerintem egy darabig az most nem lesz) de egy olyan igazi földrengető bejelentéssel jön fel a színpadra(mert valóban voltak és vannak pletykák a TGS-re nézve)....erre bejön Jaffe (akit alapból bírok) a szerencsétlen Twisted Metal-al...... (és szerintem még Ő sem tudta, hogy neki kell majd zárni a showt, mert lehetett rajta látni, hogy "baszki...tudom, nem erre számítottatok, főleg a God Of War után, de engem küldtek most ki a végére"......) Nagyon gáz volt. A többi játék amiket bemutattak nem igazán hoztak lázba(remélem GC-re már mutatnak Uncharted 3-at), ahogy egyik konferencia címei sem.(kivéve a Zelda a Nintendonál és a Reach az MS-nél.) Maximum csajomnak meg lesz véve a move, mert szereti a wii sportsot és a sony gyakorlatilag egy az egyben lekoppintja azt és azzal még én is elvagyok. Reméljük a TGS sokkal jobb lesz.
[40] Rewmac
Jul 04., Sunday 18:27 #1
Az eleje az God Of War 3 soundtrack nem? Vagy csak megint benéztem valamit? Sonynál én megkaptam amit akartam a Killzone 2-t. Last Guardian-t én is nagyon hiányoltam, hiányolom még mindig. Én mondjuk reménykedtem egy Ps3 arcade MGS Peace Walker kocepcióban.
Youtube: TheIconizer