Négy fős koop a Call of Duty: Black Ops-ban
Kapcsolódó játék: Call of Duty: Black Ops (x360)
Eddig 14 hozzászólás
drag
2010. May 11.
Tuesday 08:18


A Treyarch és az Activision a hónap végén hivatalosan is leleplezte az idei CoD epizódot, amely a Call of Duty: Black Ops címet viseli - ma további infók csordogáltak.

Akik a kooperatív játéklehetőséget preferálják, azok örülhetnek: most is kapunk ilyet, méghozzá nem külön játékmódként, mint a Modern Warfare 2 esetében, hanem a sztoriba építve. A történet két karakterre fog koncentrálni, és maximum négyen eshetünk majd neki a Black Ops időben és a helyszíneket illetően is meglehetősen széles intervallumon elterülő misszióinak.

Az új Call of Duty világszinten november kilencedikén kerül a boltokba, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra.

[18] chrss
May 11., Tuesday 17:21 #14
Válasz okornyalbaro (#13) üzenetére
Az a world at warban valami eszméletlen hányadékul nézett ki. Kb felére volt butítva a grafika. És emlékeim szerint a cod5ben (World at War) csak azok pályák nem voltak jtszhatóak coopban amikben történet szerint egyedül voltál. A sniperes pl.
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
May 11., Tuesday 15:40 #13
ja és hogy ez osztottképernyőben is támogatott lessz
I was Cured alright
May 11., Tuesday 15:38 #12
remélem az achievementek nem olyanok lesznek mind mint a cod 5ben ahol solo only volt minden ami story. bár ez csak apróság, de én azért örülnék neki ha nem így lenne
I was Cured alright
[41] Kuresz
May 11., Tuesday 14:34 #11
Várandós játék. A modern warfare úgy van eltalálva, ahogy van. Kiváló.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[7] Legrant
May 11., Tuesday 13:46 #10
Remélem nem úgy lesz, mint CoD 5-ben, hogy küldetésenként lehet csak benyomni, hanem inkább olyan "Halosan" lesz megoldva.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e, vagy győzök.
[4] Gyula
May 11., Tuesday 13:42 #9
Ha story campaign lesz coopban, akkor nagyon király! Csak remélem a Treyarch tud programozni, mert az IW olyan trágyán írta meg a MW2 coopot, hogy az szinte hihetetlen. Állandó kapcsolatprobléma, laggolás, bénázás, stb...
"I am what I am, someone has to be..."
[26] shearer
May 11., Tuesday 11:28 #8
Ezt már a WaW is tudta. De nem baj, lényeg, hogy van ilyen is. Az MW2 co-op pályái annyira nem nyerték el a tetszésemet.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
May 11., Tuesday 11:19 #7
Válasz R.P (#4) üzenetére
kb olyan magasra tette a lécet a black ops-nak ami bokáig ér, az a medalofonor egy badcampani afgán változatban (a videok alapján)
Matisz Papa(matula)
[67] Lavitz
May 11., Tuesday 10:57 #6
Válasz Rewmac (#3) üzenetére
nem ez olyan lesz mint a WaW-ban a co-op, sztem a következő hír az lesz hogy bemutatkozik a zombi mód, de hát ne is csodálkozzunk ezen hisz treyarch cucc szinte követelmény.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
May 11., Tuesday 10:52 #5
Érzem, hogy ebből a játékból valami jó fog kisülni.
"Is this real or is this just a ride?"
[7] R.P
May 11., Tuesday 10:45 #4
Az új Medal of Honor elég magasra teszi a mércét!!Valami iszonyat nagy dobás kell ahhoz,hogy az új Cod megugordja azt!
"Forward ever backward never"
[40] Rewmac
May 11., Tuesday 10:27 #3
Csak nehogy az legyen, hogy Coop az egész és nincs single rész...
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[46] Zandal
May 11., Tuesday 10:24 #2
Fogadni mernék, hogy a PC-s verzió késni fog pár hetet, akárcsak az MW2 esetében, mivel "további optimalizálás" szükséges .
PSN ID: HU_Zandal
May 11., Tuesday 10:20 #1
Thx Zandal!
Found.
Call of Duty: Black Ops adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Treyarch
Megjelenés: 2010. Nov 09.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
+ Változatos helyszínek
+ A korábbiaknál mélyebb sztori
+ Bombasztikus látvány
+ Masszív, rengeteg lehetőséget kínáló multiplayer
Ami nem tetszett
- Butácska AI
- Bugok, több helyen
Olvasói értékelés: 13.2 (105 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

34 | [DLC] Call of Duty: Black Ops - First Strike

Az alma és a magja. Nagypapa házipálinkája, és a másnap reggeli fejfájás. Call of Duty és a húzós árcédulával útjukra engedett letölthető tartalmak. Vagyis: vannak dolgok a világon, amik összetartoznak, és örökké így is maradnak. Teszteltük az első Black Ops DLC-t.

134 | [Teszt] Call of Duty: Black Ops

Az Activision ügyesen tette a Call of Duty-t a jelenleg futó konzolgeneráció meghatározó akciósorozatává. A széria megoldásait sokan, sok helyen vették át, a sorozat lendülete pedig öt év múltán sem csökkent - de mit produkál a friss epizód? Black Ops teszt következik.

58 | [Próbakör] Call of Duty: Black Ops

A Call of Duty-féle idézőjeles váltógazdaság kifizetődni látszik: az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban, mint a páratlan epizódokat készítő Treyarch, utóbbi csapat azonban úgy tűnik, hogy idénre tényleg összekapta magát. Közelebbről is megvizsgáltuk a Black Ops-ot.

25 | Black Ops: a számok tükrében

Az Activision számokkal támad: ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, ennek örömére perverz mennyiségű adatot kaptunk az játék online teljesítményéről - egy kép formájában.

23 | Cod Black Ops: First Strike ismerkedés

Hat perces kóstoló érkezett a Call of Duty: Black Ops február elsején érkező, First Strike címet viselő térképcsomagjáról, amely elsőként az Xbox 360 tulajokhoz fog ellátogatni.

10 | Az első Black Ops: First Strike képek

Közeleg a Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, a First Strike, amely öt új multiplayer pályát fog tartalmazni: ma a Stadium nevűvel ismerkedhetünk meg.

30 | CoD: Black Ops - az első First Strike videó

Befutott az első videó az első Call of Duty: Black Ops DLC-ből, a First Strike-ból. A csomag öt pályát kínál, ebből négy multis, egy pedig zombis. A videó az előbbieket mutatja be.

27 | CoD Black Ops: 20 millió játékos

Töretlenül menetel előre a Call of Duty: Black Ops: az Activision bejelentette, hogy már több, mint 20 millióan játszottak a legújabb epizóddal.

56 | Rekorder a Call of Duty: Black Ops

Évről-évre egyre csak nő a Call of Duty franchise sikere: a legutóbbi epizód, a múlt héten megjelent Call of Duty: Black Ops ismételten átírta a korábbi rekordokat.

56 | CoD Black Ops: epikus premier

Megvannak a számok a Call of Duty: Black Ops nyitásával kapcsolatban, és talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy a széria sikeressége töretlen, az új rész pedig ismét rekordokat döntött.

19 | Ha Black Ops premierre vágysz

Hivatalos magyar Call of Duty: Black Ops premierbuli ugyan nem lesz, de az éjfélkor kinyitó boltok azért csapnak némi felhajtást a játék megjelenése alkalmából.

72 | Call of Duty: élőszereplős reklám

Az Activision nem viccel, ha a Call of Duty: Black Ops népszerűsítéséről van szó, a játék élőszrepelős reklámja az év egyik legjobban eltalált promóciós videója.

21 | CoD Black Ops: az utolsó trailer

A Call of Duty: Black Ops november kilencedikei premierjéig még hátra van egy hét, az Activision és a Treyarch azonban már most előállt a játék utolsó előzetesével. Robbanás, akció és Rolling Stones.

41 | CoD Black Ops: zombilövészet

Jó ideje tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops-ba vissszatér a közönségkedvenc zombi mód. Most jófajta zombigyilkolós gameplay videót tudunk mutatni, és van egy meglepetésünk is.

93 | CoD Black Ops: videón a Gun Game Mode

A Call of Duty: Black Ops masszív multiplayer szekciójának egyik újdonsága a Gun Game Mode lesz. Minden kill után új fegyvert kapsz - a videóban majdnem sikerül elvinni a az utolsóig.

12 | Call of Duty: Black Ops multi újdonságok

Öt perces mozgóképes összeállítást tudunk mutatni a Call of Duty: Black Ops-ről, amely a multiplayert illető újdonságokra fókuszál. Szó esik többek között a killstreakről és a perkekről is.

91 | Call of Duty: Black Ops - öt perc multi

November kilencedikén érkezik a Call of Duty: Black Ops, a hátralévő erős három hétben pedig gyaníthatóan sok-sok videót fogunk belőle látni. A vasárnapi páldány öt perc deathmatchet mutat.

83 | Call of Duty: Black Ops - sztori trailer

Medal of Honor trailer volt már ma, jöjjön a konkurencia: befutott az ESPN-en az éjszakai órákban leadott új, a játék sztorijára koncentráló Call of Duty: Black Ops trailer.

37 | Call of Duty: Black Ops tízer

A korábbi hagyományoknak megfelelően az Activision ismét amerikai focimeccsbe ékelve mutatja be az új Call of Duty: Black Ops trailert. Tízer trailer a végleges trailerhez - igen, ilyen is van.

47 | Call of Duty: Black Ops 3D-ben

A mai napon kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 360, PS3 és PC verziói 3D támogatással fognak a boltokba kerülni: a játékról készült legfrissebb mozgóképes összeállításban erről is szó esik.

28 | Call of Duty: Black Ops multi trailer

Friss Call of Duty: Black Ops trailer a porondon, fókuszban a multiplayer szekció, azon belül is a meglehetősen részletes karakter beállítási / öltöztetési / módosítási lehetőségek.

52 | Black Ops: nem lesz kampány koop

Nem lesz végigjátszható a Call of Duty: Black Ops kampánya kooperatív módban, mondta el nemrég a játék executive producere, Dan Suarez.

12 | Nagy nevek a CoD: Black Ops-ban

A Call of Duty széria korábban is szívesen flörtölt Hollywooddal, és a jelek szerint a Black Ops is igénybe veszi az Álomgyár szolgáltatásait: ismert színészek és író az új CoD stábjában.

27 | CoD: Black Ops multiplayer videók

Ma délelőtt már (jó hosszan) beszámoltunk a frissen felfedett Call of Duty: Black Ops multiplayer játékmódokról és újdonságokról. Most új gameplay videókat tudunk mutatni - szintén a multiból.

72 | Call of Duty: Black Ops multiplayer újdonságok

A Treyarch tegnap éjjel végre leleplezte a Call of Duty: Black Ops legnagyobb érdeklődéssel várt porcióját - természetesen a multiplayerről van szó. Újdonságok teljes hadára kell felkészülni - középpontban a COD pontok és a Wager meccsek.

112 | Call of Duty: Black Ops multi teaser

Az eddig látott Call of Duty: Black Ops anyagok az egyszemélyes kampányra koncentráltak, a frissen befutott teasernek köszönhetően azonban most a multiplayerbe is belekóstolhatunk.

29 | [E3] CoD: Black Ops gameplay és trailer

Itt a Microsoft konferencián bemutatott Call of Duty: Black Ops trailer és gameplay prezentáció is - előbbi alatt Eminem szól, utóbibban pedig felrobban a dzsungel.

22 | Call of Duty: Black Ops képözön

Tizenkét darab friss képet tudunk mutatni az eddig látottak alapján a vártnál is ígéretesebbnek tűnő idei CoD játékról, a Treyarch-féle Call of Duty: Black Ops-ról.

27 | Az első Call of Duty: Black Ops képek

Tegnap megérkeztek az első hivatalos képek a Call of Duty: Black Ops-ról - akkor nem akartuk őket bezsúfolni a remek új trailer mellé, most azonban már csináltunk nekik külön helyet.

60 | Call of Duty: Black Ops trailer

Az Activision a tengerentúlon tegnap estére ígérte az első tisztességes Call of Duty: Black Ops trailert, ami ma itteni idő szerint hajnalban annak rendje és módja szerint meg is érkezett.

14 | Négy fős koop a Call of Duty: Black Ops-ban

A Treyarch és az Activision a hónap végén hivatalosan is leleplezte az idei CoD epizódot, amely a Call of Duty: Black Ops címet viseli - ma további infók csordogáltak.

36 | Call of Duty: Black Ops pillanatképek

A cseh GameTV nekiesett a tegnapi Call of Duty: Black Ops trailernek, mink Floki a lábtörlőnek, és a másodpercekre felvillanó ingame jelenetekből sok csinos, és árulkodó képet kaptak el.

104 | Call of Duty: Black Ops - az első trailer

Ilyen az, amikor egy pletyka valósággá válik: a korábbi szóbeszéd szerint Call of Duty: Black Ops lesz a következő CoD címe. Meglepetés: tényleg az lesz, és megjött belőle az első videó.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába