[Teszt] Darksiders 2
Kapcsold jtk: Darksiders II (ps3)
Eddig 57 hozzszls
mcmacko
2012. August 31.
Friday 16:30
Az Apokalipszis elkerlhetetlen - legalbbis ezt tudhattuk meg a Darksiders els epizdjbl, amely sajt kpre formlta a ngy lovas trtnett, s meghzastott gyakorlatilag minden jtkmechanikai elemet, amit a kortrs videojtkokbl arra rdemesnek tallt. Vigilk bemutatkoz darabja kifejezetten gyes alkots volt, akik pedig annak idejn vgigjtszottk, azoknak hossz vrakozssal kellett szembenznik. Ennek most nyilvn vge, 2012 augusztusban ugyanis megrkezik a msodik lovas, aki halli elegancival s zord kegyetlensggel prblja tisztra mosni testvrnek, War-nak a nevt.Az angyali konspirci rszleteibe persze most sem szeretnnk tlsgosan belefolyni - a Darksiders 2 megteszi ezt helyettnk, mi pedig a sztoriban lubickolva j oldalrl ismerhetjk meg a flig dmon-flig angyal kvartett trtnett, s a testvrgyilkos (Kinslayer) Hall mltjt. Death kalandjai egybknt alapveten hasonltanak War klvrijhoz: a Darksiders 2 tovbbra is a The Legend of Zelda s a God of War szerelemgyereke, amelyet ezttal rezheten marknsabb egynisg jellemez, mint a plgiumkirly eldt. Magyarul: a sorozat jl halad afel, hogy a kikacsintsai s hivatkozsai kzepette kialaktsa a sajt karaktert. Termszetesen azrt az jdonsgok egy rszt most is ismersknt kszntjk majd. Death agilis karakter, gy nem meglep, hogy Perzsia hercegtl lesett el nhny trkkt. A vilg nagy, tipikusan MMO-khoz kzelt hangulattal, ptszeti szemllettel s mretekkel. A kincsek csillogva s csbt vben pottyannak az lnkbe - akrcsak egy j Diablo parti sorn.

s ha mr a Loot rendszerrl beszlnk: a Darksiders 2 egy hatrozott lpst tett az RPG-k irnyba a frissen debtlt kincskeresssel. A szrnyekbl kipotyog javak s XP pontok friss lendletet adnak az egybknt is dinamikus darlsnak. A harc a ktfle kzelharci fegyver, a skill-fkon bezsebelhet varzslatok s a tovbbjutst (is) segt trgyak vltogatsval pattogsabb ritmust ad Darksiders-sorozatnak, amelyet gyesen tmogatnak a ksztk egyszer, m rajzfilmszeren kl s brutlis animcikkal. Blokkols ezttal nincs, a vdekezsnket a Lords of Shadow-bl ismers gyors vetds (dodge) mozdulat segti.Vigilk nem hazudtak, amikor azt grtk, hogy a Darksiders msodik epizdja szmotteven nagyobb mret lesz, mint az eld. Ha azt mondjuk, hogy a bejrhat terlet mrete hromszorosa lett a korbbi trkpnek, abban nem lesz sok ferdts. Ms jtk bven megelgedne a DS2 els vilgval is, a ksztk azonban nem rtk be ennyivel, a Forge csak a jghegy cscsa. Ez annak tkrben is meglep, hogy a Forge helyszn hamar, mr az els pr rban szinte teljesen megnylik elttnk s szinte elvesznk az risi, kelta-szaki hangulat fantziafldn. Despair (alias Ktsgbeess - gy hvjk a htasunkat) mr mindjrt a jtk elejn a rendelkezsnkre ll, s ht szksgnk is lesz a dmoni ngylbra, hiszen nem kt perc, amg a tnyleges plyk (ha gy tetszik dungeonk) kztt megtesszk az utat. Ezek a labirintusok aztn tadjk a helyet a Zelda-jelleg jtkmenetnek, ahol a harc s a felfedezs adjk t egymsnak a staftt, jl megkoreograflt tempban.Termszetesen most sem hinyoznak azok az eszkzk, melyek segtsgvel az addig elrhetetlen helyek megnylnak. Vannak aztn explicit fejtrk, a krnyezet lekzdst kzpontba helyez rejtvnyek s az arnaharcok vltakozst megtr mini-bossok is. Az j loot rendszer szoros rszt kpz ldk tovbb bonyoltjk s rtegelik a mezket-labirintusokat, amelyekben a szoksosnl is tbb kincs lett belepasszrozva. A sokfle ruha s fegyver egybknt hozzjrul a sajt jtkstlusunk kialaktshoz is - hogy nagyobb sebzsre, gygyt varzserre vagy defenzv statisztikkra gyrunk, az pusztn rajtunk mlik. Csak gyzzk majd szortrozni a sok feleslegess vlt trgyat...

Nincs vge, lapozz a folytatsrt!
>>

sszesen: 57 [1-50]
1 | 2
[15] bandita
Sep 29., Saturday 9:51 #57
Ez egy szuper jtk....nem kevs rt lehet bele tenni s mg lvezem is... a jobb oldali pontszmon meg csak mosolygok..mert akaratlanul odafigyeltem s szavaztam
Minden esetre 7-nl tbbet tud a gm.....
Dead or Glory
[73] zaz
Sep 03., Monday 10:04 #56
Kzeltek az 50 ra jtkidhz s csak nem rg kezdtem neki a new game + nak.
Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam.
A jobb oldalon lv pontszmra meg nem figyelek.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[25] rob
Sep 03., Monday 8:04 #55
Elszr kimaxolom a Sleeping Dogs ot aztn nekifogog a Darksiders II nek is... Br most mr nemsokra befut a Tekken Tag Tournament 2 is amit csak ritkn fogok kivenni a PS3 bl.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[15] Csabee86
Sep 03., Monday 6:02 #54
Vlasz mcmacko (#53) zenetre
OK! mondom n ezen nem akarok senkivel sszeveszni, mindenkinek megvan a maga vlemnye s ezt tiszteletben is tartom.
Sep 02., Sunday 19:32 #53
Vlasz Csabee86 (#51) zenetre
OK, te gy gondolod (meg msok is mg), n meg nem (mint ahogy az n vlemnyemet is altmasztottk mr pran lentebb. Ennyi.
"This is our time to medicate..."
Sep 02., Sunday 18:06 #52
Vlasz Ghz (#31) zenetre
Az Apocalytic fokozat a nyer. Azon kezdtem, s volt, ahol kifejezetten szvtam, de az inkbb az n hibm, mert kell odafigyelssel azrt nem olyan kemny.

A jtk nagyobbik baja inkbb az, hogy a hosszsghoz kpest nem annyira vltozatos, s nhol tmegy monotonba. Taln a kevesebb tbb lett volna.
De azrt gy 20 ra felett is rendre rcsodlkozok az jabb tletekre, amiket a mr megszerzett kpessgekbl is lehetsgekbl kihoznak. Ilyenek szinte csak a Zeldkban voltak.
[15] Csabee86
Sep 02., Sunday 16:03 #51
Vlasz rehynn4 (#48) zenetre
Fogalmazzunk akkor meg egy mrtkegysget a dungeonok vltozatossgra.
rtad a kgoly gurigatst, szerintem elg lvezetesek azok a rszek is. Aztn ugyebr ott van a teleportls rszek, tovbb azok a rszek amikor hall megkettzdik. s ezeket variljk az ugrls, falra mszkls, harcols rszekkel.
De ezen nem fogunk sszeveszni. Minden ember klnbz, neked ez nem jn be, vagy unalmas, nekem nem unalmas.
Sep 02., Sunday 14:16 #50
Vlasz siklara (#47) zenetre
Micsoda kifejezs.
A gylletnek sohasem a gyllet, hanem a szeretet vet vget. - Buddha
Sep 02., Sunday 14:16 #49
Ez elg tetszets.
A gylletnek sohasem a gyllet, hanem a szeretet vet vget. - Buddha
[54] rehynn4
Sep 02., Sunday 14:13 #48
Vlasz Csabee86 (#46) zenetre
"Ez gy konkrtan nem igaz amit rsz. Kellen vltozatosak a dungeonok."

Mi a dungeonk vltozatossgnak mrtkegysge?
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
Sep 02., Sunday 13:04 #47
Isternem, csak lenne mr r vgre idm... Egsz nyron a Hallra vrtam.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[15] Csabee86
Sep 02., Sunday 12:20 #46
Vlasz mcmacko (#45) zenetre
Ez gy konkrtan nem igaz amit rsz. Kellen vltozatosak a dungeonok. Lehet, hogy mg nem jtszottad vgig a jtkot. Ennyi ervel az sszes hack and slash-re rnyomhatjuk, hogy nismtlek. Mindent lttunk mr, akkor minek mg tbb ilyen jtk? (pl. az j God of War, DMC)
Sep 02., Sunday 11:55 #45
Vlasz axl (#42) zenetre
Nem a keresglsrl van sz, hanem hogy a labirintusok elemei nmagukat ismtlik,(dungeonrl-dungeonre kgolykat tologatsz pl.) s nem elg emlkezetesek. Kfolyos, kterem, romszoba, romfal, romgdr.
"This is our time to medicate..."
[39] getro2
Sep 01., Saturday 21:37 #44
Vlasz rehynn4 (#40) zenetre
Rosszul fogalmaztam: a Zeldkban van kb. 30-40 (70 kicsit tlzs...) ra olyan idtartam, amikor tnylegesen csinlsz valamit, nemcsak hajzol/lovagolsz a tjon keresztl. Nincsenek unalmas mellkkldetsek, a dungeon-ket pedig emltenem sem kell, mindegyikben annyi tlet s fifika van, mely ms jtk egszben sem tallhat. (br nekem a tj felfedezse is szntiszta jtklmny.) Na persze lehet, hogy valakinek ez is unalmas...
[15] Csabee86
Sep 01., Saturday 20:30 #43
Ma dlutn vittem vgig elszr. Nekem nagyon tetszett. Nagyon kvncsi leszek, hogy lesz-e folytats. Vtek lenne kihagyni. A msik meg, hogy szerintem a jtk nem prbl semmilyen hatrokat feszegetni. Egyszeren csak jl kell rezni magadat jtk kzben s ez a lnyeg. Azrt az 5 szavazat alapjn a 8.8 mindent elmond Szerintem egy prbt mindenkppen megr a stlus rajonginak. n eddig nem voltam nagy RPG rajong de komolyan annyira bele tudtam merlni az egyes cuccok kombinlsba, hogy csak na. Egy sz mint szz prbljtok ki, megri.
[55] axl
Sep 01., Saturday 16:08 #42
Vlasz getro2 (#37) zenetre
Attl fgg, kinek mi szmt resjratnak. n pl. szvesen keresglek titkokat, sokaknak valsznleg unalmas lenne csak emiatt huszonhatszor tfslni ugyanazt a terletet.
I WλNT TO BELI3VE
[59] Alwares
Sep 01., Saturday 15:49 #41
Vlasz getro2 (#19) zenetre
Nekem annyi se
.titanic {float: none;}
[54] rehynn4
Sep 01., Saturday 14:54 #40
Vlasz getro2 (#37) zenetre
Ezzel mondjuk sokan vitatkoznnak, a WW s a TP, de mg az Ocarina kapcsn is sokan panaszkodtak, hogy ott az a nagy mez (vagy vz), aztn azmiaz meg minek. Nem meglep mdon ezeknek az embereknek tetszett a legjobban a Skyward.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[42] Totti5
Sep 01., Saturday 14:49 #39
Vlasz seeYOUsoon (#35) zenetre
Ott van az AC. Ott is kell harcolni, mszni egy csomt, de folyamatosan adagolja a storyt az arcomba. Itt nem gy van. A stroy annyibl ll hogy Death ilyen bna rpg mdon lezavar 5 mondatot valakivel aztn mehetek megint 2 rt keresglni valamit ami egy msik dolgot nyit, ami majd elindt valamit. Ez megy ebben. Ez nekem kevs.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[41] ssj4vegita
Sep 01., Saturday 11:52 #38
Vlasz seeYOUsoon (#35) zenetre
Azrt ez ers sarkts. Nem csak a 2 vglet ltezik.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni. Sony KD-65ZD9, Marantz SR7012, Denon 1510AE, Focal Chorus 826VW, CC800VW, 807V, SVS SB12-NSD
[39] getro2
Sep 01., Saturday 11:38 #37
Vlasz seeYOUsoon (#35) zenetre
n ugyan nem jtszottam a jtkkal, de szerintem sokaknak nem azzal van a problma, hogy tbbet kell jtszani, hanem hogy ezek a plusz jtkrk meglehetsen unalmasak. sszehasonltva mondjuk egy Zeldval, ahol az a 30-40 vagy akr 70 rs idtartam, amit a jtkba lsz, szntiszta sallangmentes lmny, resjratok nlkl.
[54] Doom
Sep 01., Saturday 11:07 #36
Vlasz seeYOUsoon (#35) zenetre
Nyilvn csak ez a kt vglet van, s vletlenl se fordulhat el hogy egy 10-20+ rs jtkban ne legyenek resjratok, meg monotonits..
Sep 01., Saturday 10:28 #35
a npnek tnyleg az 5-6 rs Uncharted kell hogy ne adj isten pr rig nehogy csak jtszani kelljen sok csavar-trtnet nlkl.. sokan elfelejtettk hogy mirt is kezdtnk anno jtszani.
..loading, please wait..
[10] T.
Sep 01., Saturday 9:56 #34
Nekem az elso resz a harcrol szolt (amirol meg nem nagyon esett szo), ez is arrol fog, es ha jol ertelmeztem a leirtakat, ehhez adnak egy oriasi jatszoteret, valamint a gearelhetoseg es a talentek miatt nemi replay value-t is.

A masik, hogy en mondjuk egyik Zeldaval sem jatszottam, es bar ertem miert a hasonlitgatas, csak felig erzem jogosnak, egy egyszeru okbol:
Zelda csak N platformokon van, Darksiders csak azokon nincs.
You don't tell time, time tells you...
Sep 01., Saturday 5:06 #33
Az els rèsz volt a kedvenc klnom,amolyan minsègi lopàs.Egy sanszot ez is kap.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
moderator Ghz
Sep 01., Saturday 0:07 #32
Vlasz rehynn4 (#22) zenetre
Ez teljesen igy van, szinte mindent lattam mar elozo jatekokban, a specialis kepessegektol fogva a fejtorokig at, csak oszinten szolva mindenhol mashol jobbak voltak....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator Ghz
Sep 01., Saturday 0:02 #31
A tortenet valoban nagyon gyenge, a foldes palya kritikan alluli volt minden szinten, 22 ora utan mar nem keresek lootokat, nem nezek titkokat csak daralom, hogy vegre eladhassam. Borzaszto nagy csalodas a jatek, sokkal epikusabb jatekmenetet vartam a loot rendszer is nagyon gyenge sajnos, 19es kent egy 13as fegyverrel daralok minden fele gond nelkul normalon... Az ev csalodasa eddig sajnos pedig az elejen nagyon jol indult.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
Aug 31., Friday 23:25 #30
Az els rsz j volt,a sztorija is tetszett s fknt az vitte a htn a jtkot.Na meg az els rsszel gy voltam,hogy mr a vgkifejlet miatt is vgigvittem mert kvncsi voltam r.Ezzel 2. rsszel sajnos gy voltam,hogy rdekelne a vge,de rohadtul nincs kedvem mg 20 rt bolyongani benne.A trtnetre helyezhettek volna picit tbb hangslyt mert ez gy des kevs volt eddig.
Aug 31., Friday 23:23 #29
Vlasz Mortanius (#25) zenetre
Kszi.
A tbbiek is lehet jobban megrtenk a pontszmot, ha legalbb az utols bekezdst elolvasnk.
"This is our time to medicate..."
[42] Totti5
Aug 31., Friday 23:21 #28
Vlasz Oli G. (#4) zenetre
Ezeket vrtam n is s ezeket meg is kaptam, de a storymels borzalmasan lass s vontatott. Els 10 rban semmi nem trtnik, nincs story. Vgeztem az els trkppel s ott ll 2 hete a jtk. Nincs mirt folytatni. Egy nagy 0a. tvezetk nincsenek, pedig az els rszben kimondottanjk voltak... itt nincs. Nem rtem. Elsp rsz sokkal jobb volt.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[41] ssj4vegita
Aug 31., Friday 23:19 #27
Vlasz Laza (#23) zenetre
Nagyon szpen, pontosan lertad azt, ami miatt rhellem az els rszt ennek.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni. Sony KD-65ZD9, Marantz SR7012, Denon 1510AE, Focal Chorus 826VW, CC800VW, 807V, SVS SB12-NSD
[10] Mortanius
Aug 31., Friday 23:13 #26
Vlasz Oli G. (#4) zenetre
Nos igen, a prhuzam megvan. Jtkmenetet tekintve... De a hangulat, no meg termszetesen a sztori meg sem kzeliti a LoK szrit szerintem.
PSN ID: Lord_Mortanius
[10] Mortanius
Aug 31., Friday 23:09 #25
rlk, hogy megemltetted, hogy nha unalomba fullad a jtk. Abszolt csak egyet tudok rteni. n nem is tudtam volna megfogalmazni totl pontosan, hogy mirt is, de itt nagyon jl le van rva.
A msik amit elszr nztem, hogy habr nagyon hangulatos helysznek vannak, de a grafika szinte semmit nem vltozott az elz rszhez kpest.
A bugokrl, fagysokrl nem is beszlve. Tlzs nlkl mondhatom, hogy nlam PS3-on mg nem fagyott le ennyiszer jtk mint ez. Kt vgigjtszs alatt tbb mint 20 fagys. Ez szerintem rekord.
Mindezek ellenre a jtk tetszett, br megvallom egy kicsivel azrt jobbat vrtam.
PSN ID: Lord_Mortanius
[55] axl
Aug 31., Friday 22:47 #24
Vlasz rehynn4 (#22) zenetre
Ez mr az els rsznl is gy volt, n mgis tudtam lvezni. (Pedig az "ihletforrsok" nagy rszvel jtszottam eltte.)
I WλNT TO BELI3VE
[34] Laza
Aug 31., Friday 22:41 #23
Vlasz rehynn4 (#20) zenetre
Ht, mr az els rszt is sokat hasonltottk a Zeldkhoz, pedig szerintem a legutols Zelda is hangulatosabb, mint pl a Darksiders els rsze (az sszes Zelda kedvencem).
Legalbbis engem nem kapott el a 'hangulata', elg erltetett volt (nemrg nekiugrottam jra PC-n full magyartssal, a D2 eltt), s a h 'n s rsznek a csattogs, mindenkibe hatezret ts, unalmas rsze .. na meg a fhs sem volt szimpatikus, eleve nem szeretem azokat a jtkokat, ahol egy degenerltra puffasztott karakterrel kell jtszani

De a msodik rsznek is adok majd egy eslyt ... egyszer, ha meguntam a Dark Soulst
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[54] rehynn4
Aug 31., Friday 22:39 #22
Vlasz axl (#21) zenetre
Ilyet nem rtam, de, mint a tesztbl kiderl, tapasztaltabb jtkosok szmra igenis csorbtja az lmnyt, hogy szinte mindent lttak mr mshol, jobban megvalstva.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[55] axl
Aug 31., Friday 22:33 #21
Vlasz rehynn4 (#7) zenetre
Eszerint a logika szerint most akkor egy FPS-t sem dicsrhetnk meg, mert a Wolfenstein 3D volt az els?
I WλNT TO BELI3VE
[54] rehynn4
Aug 31., Friday 21:58 #20
"Sok a tesztben a Zeldhoz hasonlts, n sose jtszottam a Zeldval"

Mondom n
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[39] getro2
Aug 31., Friday 21:42 #19
Vlasz DarkVenom (#17) zenetre
...mr akinek.
[54] Doom
Aug 31., Friday 21:23 #18
Vlasz Csabee86 (#14) zenetre
Jah, elnzst, az itt van KATT!
[64] DarkVenom
Aug 31., Friday 21:22 #17
Ez alapjn ez egy tezer forintos budget jtk.
Thrills, Chills, Kills!
Aug 31., Friday 21:13 #16
Haha, akkor nem csak nekem tnt fel a Soul Reaver prhuzam! St, vannak olyan ruhk, amiben ha kellen kancsaltunk, egy az egyben Razielnek tnik a fszerepl!
nope
[33] Oli G.
Aug 31., Friday 20:44 #15
Ami az unalomba fulladst illeti, nlam is inkbb az els rsz volt az altatsabb. Az els rsszel kb 18 ra alatt vgeztem (kb 2 hnap leforgsa alatt...), ezzel viszont mr most 20 rnl jrok s mg a msodik trkp felig sem jutottam el...
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[15] Csabee86
Aug 31., Friday 20:42 #14
Vlasz Doom (#11) zenetre
Ksznm, de nem erre gondoltam. A kis kpre gondoltam a "A ngy lovas jtt, ltott... s rossz idpillanatban trt ki a Vilgvge. A Hall tnak ered, hogy a bebrtnztt testvrt tisztra mossa, Vigillk pedig olyan ambicikkal vgtak bele a Darksiders 2 fejlesztsbe, hogy kasza legyen az, amelyik ezt a rnkt vgl szthastja. De vajon szthastja? Teszt!" szveg mellett.
Aug 31., Friday 20:41 #13
rdekes, nekem az els rsz fulladt annyira unalomba, hogy mai napig vgig se vittem. Viszont ennek a jtknak minden perct lveztem. Egy pillanatig se untam. Nagyon rltem, hogy ilyen hossz volt s ennyi mindent tartalmaz. Sok a tesztben a Zeldhoz hasonlts, n sose jtszottam a Zeldval, ezrt nekem is inkbb a Soul Reaver sorozathoz ktdnek a jtkelemek. Abbl is jhetne egy j rsz. Ha megint 2-3 vet kell vrni jabb DS-re akkor remlem mr next-gen konzolokra is jn, ott meg aztn lesznek jabb lehetsgek dgivel.
"Ajndk csnak, ne nzd a lapt" [PSN ID: Vordengo]
[13] Palmer07
Aug 31., Friday 20:38 #12
Az unalomba fulladst gy kell elkpzelni mint az AC1-ben a mellk kldetseket (lnyegben ismtlni kellett ugyanazt minden vros negyedben)? Darksiders 1 mainapig nagy kedvenc, ezt mg nem volt szerencsm kiprblni, de be lesz szerezve. Vgeredmnyben akkor rosszabb lett mint a DS1?
http://social.bioware.com/brc/1407232
[54] Doom
Aug 31., Friday 20:10 #11
Vlasz Csabee86 (#10) zenetre
Tessk KATT!
[15] Csabee86
Aug 31., Friday 20:03 #10
Aprop valaki tudna egy linket kldeni arrl kprl ami a foldalon van kint a kis lers mellett, arrl a kis kprl!!!?
[1] Razi
Aug 31., Friday 20:01 #9
Szerintem teljesen lvezhet volt a jtk, de van 2 nagy hibja. Az egyik a trtnet, tudtuk h prhuzamosan fog jtszdni az 1-el, de n vrtam h megtudunk valamit arrl h mi trtnt az els rsz trtnsei utn. A msik pedig a bossfightok, tl knnyek voltak minden nehzsgi szinten, egyedl taln Samael volt az akinl hasznlni kellett az let tltt. Illetve, olyan egyhangak voltak kiss, akrcsak az egyben, itt is volt egy meghatrozott mozdulatsor amit 3x vgrehajtottl s halt is a boss, kivtel ismt Samael, ott a 3 fzist jl eltalltk, meg a rekakci gombnyomsos rsz is ott volt, amit lehetett volna tbb fightban is.
[15] Csabee86
Aug 31., Friday 20:00 #8
Nlam 9/10, az v jtka. Mlt utd az els rsznek s vlemnyem szerint kicsit tl is szrnyalja azt. Kzel 25 rm van a jtkban s minden perct lvezem. Nha csak mulok a lenygz tj miatt. Grafikailag igazi kincs. Nagyon de nagyon remlem, hogy elkszl a maradk kt lovas jtka s lenne egy 5ik rsz ahol mind a 4 lovast irnythatnnk. Istenem de j lenne.
sszesen: 57 [1-50]
1 | 2
Darksiders II adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: THQ
Fejleszt: THQ
Megjelens: 2012. Aug 21.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
- Gigantikus ambcikkal operl kaland;
- Remek ltvny;
- Pattogs harc;
- Tartalom;
- Laza karakterek - kpregnyes hangulat;
Ami nem tetszett
- Hullmz sznvonal - hajlamos unalomba ringatni a jtkost;
- Csnya bogrkk, gyenge operatr;
Olvasi rtkels: 34.9 (22 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

57 | [Teszt] Darksiders 2

A ngy lovas jtt, ltott... s rossz idpillanatban trt ki a Vilgvge. A Hall tnak ered, hogy a bebrtnztt testvrt tisztra mossa, Vigillk pedig olyan ambicikkal vgtak bele a Darksiders 2 fejlesztsbe, hogy kasza legyen az, amelyik ezt a rnkt vgl szthastja. De vajon szthastja? Teszt!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba