PlayStation VR2: további 13 bejelentés!

PlayStation VR2: további 13 bejelentés!

sQrNagy Csaba2023.01.20. 11:00

A hivatalos PlayStation Blog felületén további 13 játékot jelentettek be a PlayStation VR következő generációjára! A megjelenési időszakra így a Horizon Call of the Mountain, a No Man’s Sky és a Resident Evil Village mellett számos korábbi cím felújítása (legtöbbször ingyenes frissítéssel), más headsetekről ide költőző népszerű alkotás és teljesen új élmény várja majd a játékosokat.

Az egyik legfontosabb új információ viszont, hogy a Gran Turismo 7 esetében nem csupán egy GT Sport szerű rendkívül limitált VR módot kapunk a headset érkezése napján! Mind a 450+ autó, 90+ nyomvonal és az összes játékmód elérhető lesz, beleértve a teljes kampányt és az online futamokat - az osztott képernyő nyilván kivétel. Ráadásul a korábbi vásárlók számára ez is egy ingyenes frissítéssel érkezik. Lássuk a többit!

Before Your Eyes

A Skybound Games rendkívül innovatív kalandja sajnos a konzolokat korábban elkerülte a speciális input igénye miatt, de most a headset szemkövetés funkciója végre lehetővé tette a VR változatot! A Before Your Eyes története ugyanis minden pislogásunkra ugrik egyet előre az időben - olykor csak pár percet, máskor éveket! Így villan át a szemünk előtt egy élet.

A Before Your Eyes 2023. március 10-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Kayak VR: Mirage

A Better Than Life a világ legszebb pontjaira repít, legyen szó Antarktika jeges vízéről, Costa Rica pálmafás partjairól, Ausztrália kanyonjai között hömpölygő folyókról vagy Norvégia viharos tengeréről. A Kayak VR: Mirage a csöndes evezés élménye, a gyönyörű táj és élővilág megfigyelése mellett azért a profikat is várja a kíméletlen kihívásokkal és online ranglistákkal.

A Kayak VR: Mirage 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Pavlov VR

A Steam VR legnépszerűbb lövöldözős címe berobbant a PlayStation headset premierjére! A Vankrupt Games alkotása számtalan klasszikus és kreatív játékmóddal, rengeteg realisztikus fegyverrel és kiegészítővel, valamint járműves harccal nyitja meg az online csatatereket. Ráadásul teljes cross-play támogatást élvez majd a hatalmas PCVR közösséggel!

A Pavlov VR 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Puzzling Places

A Realities.io fotogrammetriával készült hiper-realisztikus térbeli kirakósai is költöznek a következő generációra! Az új változat lényegesen magasabb felbontást, élesebb textúrákat, 120Hz-es képfrissítést, szemkövetésre építő elemválasztást, haptikus visszajelzést, adaptív ravaszokat és roomscale támogatást hoz - na meg egy 1000 darabos exkluzív PlayStation VR2 puzzle is kerül a kínálatba! A korábbi vásárlóknak ingyenes frissítéssel.

A Puzzling Places 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra. Új mozgóképet nem kaptunk, így az előző generációs trailert ágyaztuk be.

Song in the Smoke: Rekindled

A 17-bit népszerű túlélő akció-kalandja erősen felpiszkált látvánnyal, haptikus visszajelzésekkel, adaptív trigger támogatással és egy teljes szabadságot biztosító ugrás / mászás mechanikával költözik át a következő generációra - természetesen a teljes 15 órás kampánnyal együtt. A korábbi vásárlók számára ingyenes frissítéssel.

A Song in the Smoke: Rekindled 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Synth Riders: Remastered Edition

A Kluge Interactive népszerű ritmusjátéka sem marad hátra! A PlayStation VR2 verzió a kontroller funkcióin kívül a headset haptikus visszajelzését is megmutatja, lényegesen magasabb felbontásban fut és kihasználja az SSD biztosította minimális töltési időket. A korábbi vásárlók számára ingyenes frissítéssel, ami a beszerzett zenei csomagokat is továbbviszi az új generációba.

A Synth Riders: Remastered Edition 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Thumper

A Drool LLC száguldó bogara is áttörte a következő generáció ajtaját! A Thumper ritmusos-akciójátéka időtlen klasszikus, amit most 4K felbontásban, 3D hangzással és a Sense kontroller lehetőségeit kihasználva élhetünk át újra! A korábbi vásárlók esetleges kedvezményeiről egyelőre nem esett szó.

A Thumper 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra. Új mozgóképet egyelőre nem kaptunk, így egy korábbi trailert ágyaztunk be.

NFL Pro Era

A StatusPRO is hozza tovább a virtuális valóság első teljesen licencelt NFL és NFLPA játékát! A valós játékstatisztikákra építő alkotás immerzív belső nézettel terel a fűre, hogy egészen a Super Bowl döntőig verekedjük előre magunkat. A korábbi vásárlók esetleges kedvezményeiről egyelőre nem esett szó.

A NFL Pro Era 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra. Új mozgóképet egyelőre nem kaptunk, így egy korábbi trailert ágyaztunk be.

What the Bat?

A Triband az anti-golf golfjátéka (What The Golf?) után a virtuális valóságot is felforgatta tavaly. Ezúttal baseball ütőket adva a játékos kezébe. Vagy a keze helyére! A helyzetkomikumra építő alkotás rengeteg humoros szituációval és mini játékkal várja a PlayStation VR felhasználókat - érdemes odafigyelni rá!

A What the Bat? 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Rez Infinite

Tetsuya Mizuguchi klasszikusai sem hiányozhatnak a felhozatalból! A Rez ritmus-lövöldéje több mint húsz éve csábítja vissza a rajongókat a lenyűgöző szinesztéziával, ezúttal viszont már elég lesz csak a szemünkkel célba venni az ellenfeleket! A korábbi vásárlók 9.99 USD ellenében válthatnak újra jegyet. A játék hagyományos módon is élvezhető lesz PlayStation 5-ön.

A Rez Infinite 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Tetris Effect: Connected

A Q Entertainment másik gyöngyszeme! A Connected alcím alatt többjátékos funkciókkal bővülő kiadás hamarosan a PlayStation VR2 minden lehetőségét kihasználja majd - például pislogással léphetünk át a Zónába. A Tetris A korábbi vásárlók 9.99 USD ellenében válthatnak újra jegyet. A játék hagyományos módon is élvezhető lesz PlayStation 5-ön.

A Tetris Effect: Connected 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra. Új mozgóképet egyelőre nem kaptunk, így egy korábbi trailert ágyaztunk be.

Creed: Rise to Glory – Championship Edition

A Survios a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió partnereként lép újra ringbe a Championship Edition kiadással. A PlayStation VR2 kiadás a Sense irányítók minden lehetőségét kihasználja majd, hogy a harmadik Creed mozi mellé interaktív élményeket nyújtson. Kampány. Többjátékos mód. Cross-platform támogatás. A korábbi vásárlók kedvezményeiről egyelőre nincsen információnk.

A Creed: Rise to Glory – Championship Edition 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra. Új mozgóképet egyelőre nem kaptunk, így egy korábbi trailert ágyaztunk be.

The Last Clockwinder

A tavalyi év egyik legzseniálisabb Steam VR játéka érkezik a PlayStation VR2 premierjére! A Pontoco alkotásának koncepciója, hogy egy-egy mozdulatunkkal önismétlő robotokat állíthatunk fel mindenhol, ezzel automatizálva a folyamatokat. A hangulatos trailer segít a az egész működésének átlátásában, érdemes vetni rá egy pillantást!

A The Last Clockwinder 2023. február 22-én érkezik PlayStation VR2 platformra.

Bár a blogbejegyezés "több mint 30" címet említ, az új bejelentésekkel együtt valójában közel 40 játék célozza meg a PlayStation VR2 premier időszakát, miközben 100+ bejelentett projekt áll már fejlesztés alatt a következő hónapokra. Izgalmas időszak elé nézünk!

A Last of Us és Mario találkozik az SNL friss-fergeteges paródiájában

Az HBO filmsorozatát és a játékadaptációkat is parodizálja a legújabb SNL-kisfilm. Főszerepben Pedro Pascal!

15 órája
1

Még egy demót kap a Wo Long: Fallen Dynasty

Egy héttel a megjelenés előtt újra belekóstolhatunk a három királyság harcaiba.

18 órája

Dread Templar

A Dread Templar minden előnye és hátránya egyaránt a letisztult és egyszerű koncepciójából ered. De most ennyire nem szaladunk előre, lássuk, mi lett a boomer shooter játékból!

1 napja

Deliver Us Mars: itt a megjelenési trailer

A játék már elérhető szinte minden fő platformon.

1 napja

Suffer the Night: jön a sápadt ember

Játék-a-játékban elemek, na meg egy krézi főgonosz a frissen bejelentett horrorban.

1 napja

Wordless: szótlan maradsz a trailer után

Indie csoda, 2D platforming, akció és egyedi látvány kombinációja.

1 napja

Resident Evil 4 Remake: 12 perc gameplay

Hosszabb betekintés a március végén megjelenő játék ötödik fejezetébe.

1 napja
1

Csúszik a The Last of Us Part I PC-verziója

Néhány héttel tovább kell várni a számítógépes átiratra.

1 napja
2

Elképesztő mérföldkövet lépett át az It Takes Two

Több mint 10 millió példány fogyott már kooperatív platformer-kalandból.

1 napja
4

Game Informer: Resident Evil 4 (Remake)

Ismét a Game Informer szállít friss információkat és rengeteg mozgóképet egy régóta várt megjelenéshez. Hírünk folyamatosan frissül!

2 napja
11

A Gran Turismo 7 virtuális kagylóülésében

Néhány szerencsés elvihette egy órás próbakörre a Polyphony Digital simcade versenyjátékát PlayStation VR2 headsettel a fején.

2 napja
6

Mikrotranzakciók nélkül jön a Wild Hearts

A megjelenés után pedig ingyenes DLC-kkel fog bővülni.

2 napja
2

The Excavation of Hob’s Barrow

A ködös Albionban játszódó point and click horror-kaland folklór és természetfeletti elemekkel, némi száraz angol humorral és kimértséggel, méretes pixelekbe csomagolva. Teszteltük a rettentően hangulatos The Excavation of Hob’s Barrow-t.

2 napja
7

The Day Before: 10 perc vágatlan gameplay

Az orosz Fntastic hányatott sorsú nyílt világú MMO túlélő-lövöldéje görcsösen igyekszik bizonyítani, hogy nem csak pénznyelő.

2 napja
5

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe: vár Magoland!

Az új trailer a multiplayer minijátékokat mutatja be.

2 napja
2

A Knockout City is lehúzza a rolót

A barátokkal azonban továbbra is kidobósozhatunk majd, méghozzá privát szervereken keresztül.

2 napja
2

PlayStation 5: teszt alatt az új rendszerfrissítés

Integrált Discord Voice Chat. VRR támogatás 1440p alatt. Hozzáférhetőség és kényelmi funkciók továbbfejlesztése.

3 napja
6

Atomic Heart: gameplay áttekintő

Az orosz Mundfish stúdió régóta készülő ígéretes projektje pár napon belül megjelenik, így kaptunk hozzá egy útikönyvet!

3 napja
3

Érkezik a Shadow Warrior 3: Definitive Edition

4K és 60FPS grafikai opciók. New Game+. Survival játékmód. Hero nehézségi fokozat. Teljes DualSense támogatás.

3 napja

Gameplay bemutatót kapott az Exekiller

Közel öt percen át mozog a lengyel stúdió debütáló alkotása. Portyázik a retro futurisztikus fejvadász!

3 napja
2