Légy te is a Gamer365 Patreon pártfogója!

Légy te is a Gamer365 Patreon pártfogója!

Gamer3652021.12.23. 16:06

Karácsony, ünnepek, hétköznapok, hétvégék - a Gamer365 2006 óta szolgáltatja nektek napi szinten a híreket és a cikkeket. A mindennapi működés azonban számunkra sincs ingyen - így minden olvasói támogatást köszönünk. Azoknak, akik 2021-ben is velünk voltak, és azoknak is, akik 2022-ben is velünk lesznek.

2020-ban nagy lépést tett az oldalunk - a régi designt és annak technikai hátrányait félretéve egy új formát tettünk le az asztalra. A tervezet némi tartalmi frissülést is hozott, de a szemlélet továbbra is ugyanaz. Szeretnénk nektek, a hű olvasótáborunknak továbbra is érdemi, értékes gaming-tartalmat szolgáltatni, amelyet mindannyian a fő munkánk és a családunk mellett csinálunk. Ahogy szokták mondani, felnőttünk, és ti is velünk nőttetek. Rengetegen az olvasóink közül már itt voltak velünk kétezerhatban is, de tudjuk pontosan, sokan új arcként lettek menet közben visszatérő látogatók.

A napi szintű tartalomgyártás nem kis feladat. 2006 óta sok minden változott. A SEO uralja a kontent javát, a tartalom jellegét, emellett katalizálja a bulvárosodást, a kiüresedést. Mi ezt továbbra sem szeretnénk zászlónkra tűzni, viszont válogatott címeket hajtunk fel, véleménycikkeket rakunk össze, és híreket hozunk az indie-szcéna mélyétől elkezdve a AAA vonulatáig. A váltás után, ha megnézitek, reklámmal sem találkoztatok a Gamer365-ön, ami 2021 online terében szinte totális őrültségnek tűnik a részünkről. Valószínű 2022-ben ez kicsit változni fog, de ahhoz, hogy továbbra is független tartalomgyártóként tudjunk működni, szükségünk van rátok!

Arra kérünk tehát titeket, hogy ha tehetitek, hívjatok meg minket egy reggeli kávéra, hogy könnyebben induljon a hírezés. Szálljatok be robotmajom olajozásának költségeibe - tudjátok, a grumpy techgorilla a varrógépolajat szereti, ráadásul a szerverünk karbantartásához is kell neki a jókedv! Vagy szálljatok be az általános működéshez egy kicsit nagyobb összeggel, hogy továbbra is tudjunk podcasteket szervezni, vagy a niche gaming speciális címeitől a popkultúrát formáló AAA játékokig széles spektrumban tudósítani a jövőben is.

Hogy hol tudjátok ezt megtenni? A fenti képre kattintva a Patreonunkon keresztül. Vannak ötleteink, hogy a pártfogóinknak mivel tudnánk extra módon kedveskedni, de nem merünk most semmit sem ígérni az eddig látott dolgokon felül ... khm, ugye láttátok az extra nyereményeket?. Azt viszont bizton állíthatjuk, hogy 2022-ben is veletek leszünk, a megszokott formában, friss tartalommal - egy helyen, ahová ti és mi is szórakozni járunk. És te, kedves olvasó, tudd, hogy hálánk üldözni fog, amiért a Gamer365 patrónusaként te is beszálltál az oldal mindennapjaiba!

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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

A múlt fővárosa jelenik meg az Eltűnt Budapest projektben

A hobbiprojekt egyre jobban fest.

4 órája
8

Premierdátummal és új előzetessel jelentkezett a The Cuphead Show

Egy hónapon belül újabb népszerű videójáték teszi tiszteletét a Netflixen animációs filmként.

6 órája
4

Aranylemezen az ANNO: Mutationem

Újabb China Hero Project nyerte el végleges formáját a PlayStation támogatásával. Közel a megjelenési dátum is.

6 órája
2

Új platformokra látogat a The Artful Escape

PS5-re, PS4-re és Switch-re is megjelenik a nem mindennapi zenés kaland - és nem is kell rá sokat várni!

6 órája

Kemény durvulást produkál a Cyberpunk 2077 frissen moddolt változata

A napokban debütált videóban több mint ötven mod és a DLSS 2.3 szépíti a játékot.

20 órája
5

Game Pass: január második felének kínálata

Kisebb és nagyobb premier címek, trilógiát összefogó tartalmas kollekció és a tavalyi év egyik legjobb indie játéka is itt van!

20 órája
11

A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot

Az eddigi iparági rekord sokszorosáért, 70 milliárd dollárért vásárolja fel a Microsoft a kiadóóriást.

1 napja
234

GDC videón mutatkozik be a God of War grafikájának fejlesztése

Az újra felkapott játék korábbi fejlesztői előadását most osztotta meg a konferencia csatornája.

1 napja

A galaxis színeiben pompázik a PlayStation 5 kontrollere

A DualSense irányító friss festés-variánsait már itthon is be lehet szerezni.

1 napja
5

Jó úton jár a Steam Deck, jöhet a februári megjelenés

Február végén jöhetnek az első szállítmányok.

1 napja
15

Továbbra is remekül fogy a Monster Hunter Rise

A PC-verzió megjelenése újabbat lendített a Capcom játékának szekerén, amely el is érte a következő mérföldkövet.

1 napja

A Mecha Tails Unlocked és a DreamCast korszak emléke

A videót egy Twitter művész falán találtuk...

1 napja

Townscaper

A Townscaper egy olyan egyszerű játéknak indult, amit az ember csak úgy elnézegetett a készülése során a fejlesztő, Oskar Stalberg Twitterén, majd aztán a hype felkapta, beállt a projekt mögé a Raw Fury, aztán most ott tartunk, hogy Series X-en, Game Pass-ban nyomhatjuk, akár 4K-s gigatévén is a szerelemprojektnek indult tengeri városépítősdit.

1 napja
7

Heti megjelenések

2 napja
12

Közeleg a teljes PlayStation visszafelé kompatibilitás?

A napokban új erőre kapott a Sony lehetséges megoldása a régi generációk támogatására.

2 napja
28

Így játszhatsz a GTA 5-tel az eredeti GameBoy konzolon

Természetesen Doomozni is lehet ilyen módon a retro gépen...

2 napja
2

Scarf

A Scarf egy karácsonyra időzített meseszép és relaxáló puzzle-platformer, ami épp olyan egyszerű, mint a címe, pár óra alatt végigjátszható, különösebb kihívás sincs benne, és mégis tökéletes játékos kezdése az évnek. Lássuk, miért!

2 napja
6

Warren Spector és a Deus Ex háborús sztorija

A fejlesztő-legenda a kultikus FPS-RPG-immersivesim megszületéséről regél.

3 napja
10

Az új Nvidia driverrel régi játékokat "remasterelhetsz" egyszerűen

DLDSR, SSRTGI, SSAO, DoF ... tudtok még követni?

3 napja
2

Régi GameBoy Advance konzolon fut az első Tomb Raider

Az OpenLara projekt alfa változata szuperül fut a régi Nintendo vason.

4 napja
11