Spider-Man: Miles Morales képlopat

sQrNagy Csaba2020.08.13. 18:30

A kép kattintásra nagyítható.

Az Insomniac Games egy darab új képlopattal járult hozzá az Entertainment Weekly Marvel játékokat bemutató friss cikkjéhez. A Marvel's Spider-Man: Miles Morales pedig rögtön humorosan reagált is az egykori “pocsolya botrányra” néhány ray-traced latyakkal.

Brian Horton, az Insomniac Games kreatív rendezője ismét elmondta, hogy a Miles Morales egy Uncharted: Lost Legacy-hoz hasonló méretű felvonás lesz, ami teljes egészében lezárja Miles történetét.

Egy évvel járunk a Marvel's Spider-Man eseményei után. A fiktív New York fehérbe öltözött, az utcákat karácsonyi fények borítják. Miles még csak éppen kísérletezik az új képességeivel, mint a láthatatlanság vagy a bio-elektromosság. Az már most látszik, hogy különbözni fog mentorától. Miles viszont még kevésbé tapasztalt és képzett, ami a harcmodorán és a felhőkarcolók között lengedezve is feltűnik majd. Gyakorlásra lesz viszont lehetőség! Harlem szívében ugyanis elszaporodnak az utcai harcok egy ködös energiavállalat és egy high-tech fegyveres banda között.

A fejlesztőcsapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a következő generációs konzol lehetőségeit kihasználja. 4D scanneltek és finomítottak minden fontos karaktert, új technológiát implementáltak a haj kezelésére, ray-tracing támogatást kapott a belsős motor, szinte teljesen eltörölték a töltőképernyőket, átdolgozták a város több pontját és rengeteg tereptárgyat is. A játék ezen kívül természetesen épít majd a 3D hangzásra és a DualSense kontroller visszajelzéseire is.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales 2020 év végén érkezik PlayStation 5-re. Valószínűleg a konzol premierjével egyidőben.

A generáció igazolatlan hiányzói

A nyolcadik konzolgeneráció lezárása után úgy gondoltuk érdemes lehet óvatosan megemelni a szőnyeg szélét és megnézni mit sepert alá az elmúlt pár évben a videojáték-ipar! Jelentjük az igazolatlan hiányzókat!

4 órája
9

Game Pass: január második fele

Egyre csak gyülekező japán bűnözők, régóta várt pixelharcosok, kiváló vadnyugati stratégák és a nagy Series X|S exkluzív.

7 órája
4

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Switchre is

A Switch tulajok újabb 100+ órás szerepjátékkal gazdagodnak. Mondjuk a jó hírt? Erre nem is kell sokat várniuk!

7 órája

The Shore: Lovecraft szörnyei, sorakozó!

Érj partot, járj mezítláb a fekete vulkáni homokban, élvezd a szellőt, majd nézz farkasszemet Dagonnal meg egy Shoggoth-tal!

24 órája
8

Buried In Ice: a Dolog elszabadul

Újra játékot ihletett Carpenter remekműve. A cél ezúttal is túlélni az idegen lényt!

24 órája
6

Így rajtol az Everspace 2 korai hozzáférése

Kellemes trailert kapott a gyönyörű űrshooter.

24 órája

Gamer365 Ünnep (Chicken Police (X))

Az ünnepi hangulat sokszorosan fokozott - elrajtolt a nextgen, jön a karácsony, és végül itt az évek óta várt Gamer365 Next. Masszív nyereményjátékkal készültünk!

1 napja
394

Apex Legends: a múlt aranya

Dupla újdonsággal szolgál a Stories from the Outlands friss epizódja.

1 napja
1

Hitman III

Pár napon belül újabb megbízatásokat kap kedvenc kopasz bérgyilkosunk. Itt az utolsó mozgókép az eligazítás előtt.

1 napja
3

The Pedestrian: konzolos megjelenés

Napra pontosan egy évvel a PC-s debütálása után PlayStation konzolokra költözik az egyedi 2.5D logikai platformer.

1 napja
3

S.T.A.L.K.E.R. 2: információ-morzsák

A rövid, de hangulatos kedvcsináló trailer után most néhány új információt osztott meg velünk a kijevi fejlesztőcsapat.

1 napja
7

Ghosts ‘n Goblins Resurrection

35 év után visszatér Arthur lovag, hogy folytassa izzasztó harcát zombikkal, csontvázakkal és a medvedisznóemberrel.

1 napja
7

Override 2: Super Mech League

Szeretjük a mechákat, szeretjük a kaidzsukat is, így magától értetődő lehet, hogy szeretjük az Override-ot is, amely sorozattá válva a második epizódnál tart jelenleg. Tesztlaborba vittük a lelkes folytatást.

1 napja

Heti megjelenések

Egy kopasz ügynök visszatér, azonban rajta kívül is akad néhány friss megjelenés a héten.

1 napja
4

Everspace 2

Küszöbön az Early Access verzió, ezért bekuncsorogtuk magunkat a most zajló zárt bétába. Nem bántuk meg, ugyanis félkész stádiuma ellenére is nagyon biztató a gyors űrlövöldék koronázatlan királyának örököse, az Everspace 2!

2 napja
5

Star Wars Battlefront 2: túl sok új játékos

Megfektette a Star Wars: Battlefront 2 szervereket az Epic Game Store irányából (ingyenjáték, hééé!) beözönlő játékosok hada - az EA sietve kompenzál.

2 napja
6

Cyberpunk: így csúszott félre minden

A Bloomberg húsz CDPR fejlesztőt keresett meg, hogy kiderítsék: mi csúszott félre a Cyberpunk 2077 fejlesztése során? Válaszok következnek.

3 napja
30

Nyüzsgős traileren a Persona 5 Strikers

Minden fókusz az akción - ilyen lesz az Atlus új őrülete.

3 napja

Scott Pilgrim visszatért, baby!

Ráadásul nem akármilyen gyűjtői jön Brian Lee O'Malley képregényének játékfeldolgozása, izé, annak is a remaster kiadása mellé.

3 napja
7

Squadron 51: lődd a csészealjat!

Végre egy játék, ami a régi idők zsé kategóriás sci-fi filmjeit parodizálja!

3 napja
11