Borderlands 3: rendezői változat

ne5hVáradi Dániel2021.02.11. 09:20

A Gearbox a tavalyi évben jelentette be a Borderlands 3 második Season Pass-át, amiben két további DLC tartalommal bővítik a játékot. Ezek közül az első, a Designer's Cut már korábban megérkezett, a csapat pedig nemrég a második, Director's Cut nevű kiegészítőt is bemutatta. Aki pedig új elfoglaltságokra vágyik a játékban, annak érdemes lesz március 18-at bekarikázni a naptárban, ugyanis tennivalókból nem lesz hiány.

Raid boss a hátsó kertben

A Borderlands 3 megjelenése óta foglalkoztatta az élesebb szemű játékosokat a kérdés, hogy mi lapul a Pandora egyik eldugott sarkában található zárt ajtó mögött. Nos, nem más, mint Hemovorous the Invincible: bizony, a Gearbox visszahozza a hagyományos raid boss élményt, Hemovorous egy hatalmas varkid rém lesz, melynek legyőzéséhez nem kell tucatmobok és más ellenfelek tömegén átverekedni magunkat. Az ajtót felkeresve 500 Eridiumért cserébe kinyithatjuk és már lőhetjük is a monstrumot. Azonban kemény ellenállásra számíthatunk, Hemovorous ugyanis a szintünkön túl az aktuális Mayhem rangunkból is skálázódni fog.

Gyilkosság a galaxis expresszen

Azoknak sem kell aggódniuk, akik új küldetésekre vágynak, a Director's Cut ugyanis teljesen új sztori küldetéseket is tartalmazni fog, melyeket a játék négy helyszínén (Pandora, Promethea, Eden-6, és Nekrotafeyo) teljesíthetünk. Ezekben Ava megbízásából kell bizarr gyilkosságok után nyomozni, érdekességük pedig, hogy a megszokott golyószórás mellett a dedukciós készségünket is be kell majd vetnünk.

Pillantás a függöny mögé

A Director's Cut a fentieken túl hozzáférést biztosít egy halom fejlesztői tartalomhoz is, így például vázlatrajzokhoz, szövegkönyvhöz vagy éppen fejlesztési videókhoz. Ezeken keresztül közelebbi betekintést kaphatunk a játék munkálataiba, a kezdetektől a befejezésig.

Kártyajáték jutalmakért

A Director's Cutban mutatkoznak be a Vault Cardok, melyek speciális kihívásokhoz és ezekért járó jutalmakhoz adnak hozzáférést. Az első Vault Card a DLC-vel egy időben válik elérhetővé, a többi az év hátralévő részében érkezik. Minden Vault Card az aktiválás után napi és heti kihívásokat ad a játékosoknak, amik teljesítésével nem csak XP-t kapunk, de közelebb kerülünk ahhoz, hogy egyedi tárgyakhoz jussunk, legyen az egy egyszerű skin vagy egy OP legendás fegyver.

A fentieken túl a Designer's Cuthoz hasonlóan a Director's Cut is a rendelkezésünkre bocsát egy adag speciális karakterkinézetet, név szerint a Disciples of the Vault pakkot. Ez a korábbi multiverzum témát viszi tovább, vagyis azt mutatja be, mi lett volna, ha a Vault Hunterek másik életpályát választanak, jelen esetben arra fókuszálnak, hogyan néznének ki, ha csatlakoztak volna a Calypso ikrekhez.

A Disciples of the Vault csomag a Season Pass 2, illetve a Borderlands 3 Ultimate Edition tulajdonok számára ingyenesen lesz, de ha valaki csak ezekre a külsőkre vágyna, az külön is beszerezheti majd őket.

Pokemon Legends: Arceus bejelentés

A Sinnoh régió első Pokedex írásainak történetét meséli el a lénygyűjtögetős szerepjátékok új generációja. Valamikor 2022-ben.

5 órája
1

Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl

Idén a Nintendo DS konzolokra 2006-ban megjelent gyémánt és gyöngy párost pofozzák ki a hibrid masinára.

5 órája

New Pokémon Snap: friss mozgókép

A Bandai Namco Studios segít feléleszteni a Nintendo 64 Pokémon hajkurászós-fotózós játékát. Húsz év után is változatlanul.

5 órája

Idén is csak digitális formában lesz E3?

Az információ a város rendezvényekért és turisztikáért felelős bizottságának anyagából derült ki. Az ESA megerősítésére várunk.

6 órája
2

Heti megjelenések

Korábbi címek portjai nyitják a naptári tavaszt, nem ezen a héten fog beindulni a tavaszi dömping.

12 órája
1

TOHU

Mindenki tudja, hogy a kalandjátékok halottak – mindenki, kivéve a kalandjátékokat, melyek bár nem feltétlen örvendenek akkora népszerűségnek, mint akkoriban, azért van egy kellően népes vásárlóréteg, mely életben tudja tartani a jobb minőségű alkotásokat. Ezek közé tartozik a TOHU is.

1 napja
3

Astrologaster

Kigyógyult a pestisből, olvas a csillagokból, csodafőzetei gyógyítják az összes betegséget is, most pedig orvosi címre vágyik. A XVI-ik században élt Simon Forman helyett most a játékos dönthet az összes páciense sorsáról - szegény, szerencsétlen lelkek!

1 napja

Halo Infinite: a Spartan új ruhája

Gőzerővel folyik a munka Joseph Staten irányításával. Master Chief következő kalandja ma már teljesen más arcát mutatja.

3 napja
14

Star Wars Pinball: irány a VR!

Mando fejére is VR sisak kerül! Nyolc asztal, köztük két teljesen új leosztás, három fő platform - komoly csomaggal készül a Zen Studios.

3 napja
4

Idén tutira jön a Tormented Souls

A PQube horror játéka idén már minden bizonnyal megjelenik - nextgen és fizikai kiadásokat is kap az indie Resi-Silent HIll követő!

3 napja
3

Space Otter Charlie: hódító űrvidrák

Márciusban a kvantumfizika és az űrakciózás határait egy DOS-os időket idéző kabalfigura, Space Otter Charlie fogja feszegetni.

3 napja

PS Plus: a márciusi kínálat

Ezúttal négy címmel gazdagítja az előfizetőket a Sony. A négy cím között pedig bomba robban, visszafojtott rengéshullámmal.

3 napja
14

Átalakul a Japan Studio

Az Astro kalandokért felelős Team ASOBI lesz a japán részleg középpontja. A támogató csapatokat átmozgatják.

3 napja
1

Mortal Shell: Enhanced Edition bejelentés

4K. 60 FPS. Feljavított textúrák. Kell még indok arra, hogy ismét magadra öltsd egy nagy harcos elesett tetemét?

3 napja

Ghosts ‘n Goblins Resurrection

A Nintendo hibridje nyitotta fel Arthur lovag sírját 35 év elteltével. A páncél újként csillog, a kérdés, hogy mennyire bűzlik.

3 napja

Bomb Rush Cyberfunk: csak 2022-ben!

A Jet Set Radio szellemi örököse csak jövőre érkezhet, akkor viszont már úgy néz ki konzolokra is begurul!

3 napja
3

Narita Boy: megjelenési dátum

A '80-as évek varázslatos Digitális Királysága egy kedves szerelmi történetet és narratív-központú játékmenetet ígér.

3 napja
3

The Nioh Collection

A Team Ninja hack ’n’ slash öröksége finoman fonódik össze a soulslike formula által elindított újhullámos akció-szerepjáték elemekkel. A kollekció így őrzi meg az utókornak.

3 napja
9

Hot Wheels Unleashed: gyermeki lelkülettel

A Hot Wheels márkanév a Milestone versenyjáték-iparos talján csapattal fonódik össze az új bejelentésben. Trailert is tudunk mutatni.

3 napja
2

Kena: Bridge of Spirits megjelenés!

Három percen keresztül igyekszik elvarázsolni az Ember Lab mesés kalandja, majd a végén bedob egy dátumot is az utolsó képkockákra.

3 napja
14