Mint könnyek az esőben

liquidSomosi László2020.12.04. 19:47

Minden véget ér egyszer, a Gamer365 életében pedig pontosan most jött el az a pont, hogy vegyünk egy nagy levegőt, és lezárjunk egy fejezetet. Ami konkrétan azt jelenti, az oldal a jelenlegi formájában még kerek két napig él. De mi lesz utána?

Lehet, hogy a változás elsőre sokatoknak radikálisnak tűnik majd, de úgy érezzük, hogy vannak helyzetek, amikor bátran kell lépni. A Gamer365 jogutódja, a PAIN666 egy trendin sátánista közösségi felület lesz tízen- és huszonévesek számára, másrészt hazánk legnagyobb, BDSM tematikájú társkeresőjének és webshopjának szánjuk - jó hír, hogy a Shopban kuponokra tudjátok majd váltani az évek során felhalmozott GS kreditet!

De: még mielőtt belevágnánk ennek az igazán remek ötletnek a megvalósításába, úgy döntöttük, hogy beiktatunk egy köztes állomást. Szóval, a következő dolgok fognak történni a következő pár napban:

  1. HÉTFŐN (december hetedikén) elindul a Gamer365 új verziója. Igen az, ami másfélmillió éve készül, és korábban „Next” kódnéven futott.

  2. Ezzel párhuzamosan elstartolnak a Gamer365 mobil és tablet platformokra optimalizált verziói is.

  3. Mivel 14 évnyi tartalmat fájó szívvel hagynánk magunk mögött, ezért költözik velünk mindenki és minden az új felületre. Az összes felhasználó, az összes hír, az összes cikk, az összes blogbejegyzés, sőt, az összes komment is, az utolsó szálig. Némi feketemágia bevetésével azt is megoldottuk, hogy a korábbi tartalmak az új oldalon is normálisan nézzenek ki - esetenként normálisabban, mint eredetileg.

  4. Sok minden költözik velünk, de a privát üzeneteid nem. Ha vannak fontos PM-jeid, mentsd el őket. Erre alapesetben hétfő (hetedike) reggel nyolc óráig van időd, ha addig esetleg nem sikerülne, hatalmas tragédia nincs. Nem semmisítünk meg semmit, de a határidő után az archívumból kell előbányászni, amit szeretnél - a legbiztonságosabb, ha te rögzíted magadnak.

Az egész költözés egy (viszonylagos) kellemetlenséggel jár. Mivel NAGYON sok tartalomról van szó (pl. csak kommentből több, mint négymilliót költöztetünk) ezért a migrációs folyamat várhatóan két teljes napot vesz igénybe. Ami azt jelenti, hogy szombat (ötödike) reggel nyolctól ugyan továbbra is elérheted és használhatod a jelenlegi (régi) verziót, de amit kommentelsz, vagy blogolsz, az elveszik, mert nem lesz része a migrációnak. Vagyis: ne az elkövetkező két napban jelentess meg epikus / nagyon fontos kommentet vagy blogposztot, mert elvesznek az időben, mint könnyek az esőben (hogy ezt mennyire le akartam írni egyszer, már ezért megérte az egész!)

Game Pass: január második fele

Egyre csak gyülekező japán bűnözők, régóta várt pixelharcosok, kiváló vadnyugati stratégák és a nagy Series X|S exkluzív.

3 órája
1

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Switchre is

A Switch tulajok újabb 100+ órás szerepjátékkal gazdagodnak. Mondjuk a jó hírt? Erre nem is kell sokat várniuk!

4 órája

The Shore: Lovecraft szörnyei, sorakozó!

Érj partot, járj mezítláb a fekete vulkáni homokban, élvezd a szellőt, majd nézz farkasszemet Dagonnal meg egy Shoggoth-tal!

20 órája
8

Buried In Ice: a Dolog elszabadul

Újra játékot ihletett Carpenter remekműve. A cél ezúttal is túlélni az idegen lényt!

20 órája
6

Így rajtol az Everspace 2 korai hozzáférése

Kellemes trailert kapott a gyönyörű űrshooter.

20 órája

Gamer365 Ünnep (Chicken Police (X))

Az ünnepi hangulat sokszorosan fokozott - elrajtolt a nextgen, jön a karácsony, és végül itt az évek óta várt Gamer365 Next. Masszív nyereményjátékkal készültünk!

21 órája
391

Apex Legends: a múlt aranya

Dupla újdonsággal szolgál a Stories from the Outlands friss epizódja.

1 napja
1

Hitman III

Pár napon belül újabb megbízatásokat kap kedvenc kopasz bérgyilkosunk. Itt az utolsó mozgókép az eligazítás előtt.

1 napja
3

The Pedestrian: konzolos megjelenés

Napra pontosan egy évvel a PC-s debütálása után PlayStation konzolokra költözik az egyedi 2.5D logikai platformer.

1 napja
3

S.T.A.L.K.E.R. 2: információ-morzsák

A rövid, de hangulatos kedvcsináló trailer után most néhány új információt osztott meg velünk a kijevi fejlesztőcsapat.

1 napja
7

Ghosts ‘n Goblins Resurrection

35 év után visszatér Arthur lovag, hogy folytassa izzasztó harcát zombikkal, csontvázakkal és a medvedisznóemberrel.

1 napja
6

Override 2: Super Mech League

Szeretjük a mechákat, szeretjük a kaidzsukat is, így magától értetődő lehet, hogy szeretjük az Override-ot is, amely sorozattá válva a második epizódnál tart jelenleg. Tesztlaborba vittük a lelkes folytatást.

1 napja

Heti megjelenések

Egy kopasz ügynök visszatér, azonban rajta kívül is akad néhány friss megjelenés a héten.

1 napja
4

Everspace 2

Küszöbön az Early Access verzió, ezért bekuncsorogtuk magunkat a most zajló zárt bétába. Nem bántuk meg, ugyanis félkész stádiuma ellenére is nagyon biztató a gyors űrlövöldék koronázatlan királyának örököse, az Everspace 2!

1 napja
5

Star Wars Battlefront 2: túl sok új játékos

Megfektette a Star Wars: Battlefront 2 szervereket az Epic Game Store irányából (ingyenjáték, hééé!) beözönlő játékosok hada - az EA sietve kompenzál.

2 napja
6

Cyberpunk: így csúszott félre minden

A Bloomberg húsz CDPR fejlesztőt keresett meg, hogy kiderítsék: mi csúszott félre a Cyberpunk 2077 fejlesztése során? Válaszok következnek.

3 napja
30

Nyüzsgős traileren a Persona 5 Strikers

Minden fókusz az akción - ilyen lesz az Atlus új őrülete.

3 napja

Scott Pilgrim visszatért, baby!

Ráadásul nem akármilyen gyűjtői jön Brian Lee O'Malley képregényének játékfeldolgozása, izé, annak is a remaster kiadása mellé.

3 napja
7

Squadron 51: lődd a csészealjat!

Végre egy játék, ami a régi idők zsé kategóriás sci-fi filmjeit parodizálja!

3 napja
11

TOHU: álomszép kaland január végére

Kézzel rajzolt, rajzfilmes stílusú, és ráadásul eszméletlenül hangulatos így első blikkre a Fireart játéka.

3 napja
1