[E3] Fable 2 gameplay
Kapcsold jtk: Fable 2 (x360)
Eddig 11 hozzszls
liquid
2008. July 14.
Monday 19:20
Vge a Microsoft konferencinak, jjjenek a videk: elsknt taln az sszerffens kzepe tjn mutogatott Fable 2, Molyneux ap prezentl egy alaposat, nmi kooperatv krtssel.


[13] attilaK
Jul 15., Tuesday 13:43 #11
Csak az angollal ne llnk ilyen hadilbon
".:..:."
[14] Naxalite
Jul 15., Tuesday 9:31 #10
Vlasz roticselli (#9) zenetre
ennyi ervel GTA 4 is, nem? ugyanaz a kameranzet, s mszklni kell ott is a vrosban

Amgy nekem a bevezet animcinak eskszm olyan Ditr hangulata volt

A jtknak pedig hihetetlen hangulata van, ez mr ilyen pr perces videbl tjn, nekem mr bven eladtk.
"Vrszomjas vmpr koalamedve. Buta llat,de okos." "Remltem tallok a zsebedben csokit"
[11] roticselli
Jul 15., Tuesday 7:40 #9
Vlasz multishoot (#8) zenetre
Nem tudom mirt kellet gy lehordani ! Csak azrt mondtam az , mert tiszta olyan acameranzet , s kb ugyan azt kell csinlni ! Csszklni a vrosba ... Lehetnl kicsit kedvesebb is !
" Az ember kpes a magnyt megszokni, de ha a magnya csak egyetlen napra is megsznik, utna kezdheti a megszokst ellrl."
[46] multishoot
Jul 15., Tuesday 1:46 #8
Vlasz roticselli (#4) zenetre
Mondd,te mi a francrl beszlsz?
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[46] multishoot
Jul 15., Tuesday 1:46 #7
Ez az intro nagyon nagy ! Sajnos ,a vidi tovbbi rsze nem olyan ts,de szmomra,most ez az elsdleges must have.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[17] KrTchy
Jul 14., Monday 23:44 #6
Az introban lv kismadr jobban megfogott mint a jtk maga
(+[__]x) --- PSN ID : KROTCHY_HUN
Jul 14., Monday 23:20 #5
nem tudom mirt de n nagyon cspem Peter-t, hihetetlen j jtkokat tud csinlni, s Eurpai!!! ez a fable 2 nagyon bntet!!! nagyon vrom mr az v 10. havt! ez az sz, tl komolyabb lesz mint a tavalyi, pedig tavaly, hogy mondtk sokan, hogy ennyi ksz kipukkan a x360 lufi, nincs mr tbb jtka elltt mindent! ht tessk.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[11] roticselli
Jul 14., Monday 22:32 #4
Assasin 2 !
" Az ember kpes a magnyt megszokni, de ha a magnya csak egyetlen napra is megsznik, utna kezdheti a megszokst ellrl."
Jul 14., Monday 22:08 #3
Ez a jtk fantasztikus lesz
[10] Porce
Jul 14., Monday 21:55 #2
Uhhh ez meseszp.....nincs r sz mennyire gynyr!
"Hangosbemond: Nem szabad engedni magunkat belegymszlni ebbe a patknylabirintusba. Ne engedelmeskedj az elembertelenedsnek!"
[111] dreampage
Jul 14., Monday 21:35 #1
Nagyon akarom mr ezt a jtkot. Olyan nagy jdonsgot ugyan nem mutattak be, de tovbbra is tetszik. s kszen van, ami j jel. Jhet az oktber.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
Fable 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Lionhead Studios
Megjelens: 2008. Oct 24.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
Elkpeszten hangulatos, rengeteg vlasztsi lehetsget knl mese, mindenki szmra lvezhet formban.
Ami nem tetszett
Beragads bugok, tbbszr.
Olvasi rtkels: 13.4 (121 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

136 | Fable 2 - teszt

A Fable els rsze a meg nem valsult gretek jtka volt, mg akkor is, ha a Lionhead vgl kifejezetten lvezhet vgeredmnnyel llt el. A msodik rsszel vatosabban bntak a fik, de vajon sikerlt-e maradandt, kiemelkedt alkotniuk? Fable 2 teszt, spoilerek nlkl.

31 | [GSC] Fable II - epizdikus formban is

A Microsoft Gamescom konferencijnak kezdetn Peter Molyneux mintegy mellkes megjegyzsknt jelentette be, hogy a Fable II fut mg egy krt 360-on, ezttal epizdikus formtummal.

12 | Mjusban jn a msodik Fable 2 DLC

Hamarosan rkezik a kettes szm Fable 2 DLC: a See the Future cmen fut kiegszt segtsgvel Albion jvjbe pillanthatnak a vllalkoz kedv kalandorok.

31 | Fable II - jn a letlthet vltozat?

Mr ebben a konzolgenerciban sem plda nlkli az, hogy egy teljes, lemezes formban is kaphat jtkot a digitlis disztribci keretein bell vsrolhatunk meg - most a Fable II kvetkezik?

17 | Fable 2: msfl milli

Pontos szmadataink ezidig csak az amerikai piacra vonatkozan voltak a Fable 2-rl, de mr az alapjn is btran kijelenthet volt, hogy a jtk bizony nagy siker lett - mint kiderlt, ez gy is van.

18 | Fable 2 DLC decemberben

A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentst grt mra, s tartottk a szavukat: a kettes szm Fable els letlthet bvtmnyrl van sz, mely egy j szigetet pakol a jtkba.

52 | Fable 2 magyarul

A magyar nyelven kommunikl jtkok rvendetesen bvl tbort gazdagtja az oktber vgn megjelen Fable 2 is. Rszletes infk a magyar kiadsrl s a gyjti vltozatrl.

36 | Fable 2, tszr

Mr nem is kell olyan sokat aludni a Fable 2 megjelensig, a premier kzeledtt a screenshotok szaporod szma is jelezi. Most t jtt, szrnyesek s nemszrnyesek vegyesen.

73 | Fable 2: sok-sok friss kp

Letagloz mennyisg friss screenshot rkezett a Fable 2-bl, rajtuk: hsnk egyedl, hsnk prban, unatkoz falusiak, izgatott vrfarkasok, s nagyon veszlyesen kinz Nagy Faszrny...

15 | Fable 2 megjelensi dtum

Peter Molyneux mr az E3-on is meggrte, hogy kvetkez jtka, a Fable II minden krlmnyek kztt meg fog jelenni az sz folyamn - gy tnik valban igazat beszlt.

41 | Fable 2: a gyjti kiads

Sokan rajonganak a jl sikerlt gyjti kiadsokrt, nem vletelenl, ezek a csomagok gyakran kimagasl eszttikai rtkkel brnak. A Fable 2 is megkapja a maga CE-jt - tartalom s kp kvetkezik.

26 | Fable 2 - mocsri trollvadszat

Friss kpek kopogtattak az v vgi Xbox 360 exkluzv knlat sokak ltal leginkbb vrt jtkrl, a Fable 2-rl - rajtuk nhny egszen bizarr teremtmnnyel.

11 | [E3] Fable 2 gameplay

Vge a Microsoft konferencinak, jjjenek a videk: elsknt taln az sszerffens kzepe tjn mutogatott Fable 2, Molyneux ap prezentl egy alaposat.

30 | Fable 2: Rettenetes Faszrny

szzel rkezik a Fable 2, s jnnek vele a messen nagy szrnyek is. A frissen kiadott kpeken tbbek kztt egy mretes pldny vizsglhat be, akci kzben.

43 | Fable 2 kstol

Nem csak kpek, hanem egy darab rva mozgkp is szletett a Fable 2-bl a tegnapi X360 Spring Showcase-en. A jtk szp, s mg idn a polcokra kerl.

32 | [GDC] Fable 2 jdonsgok s videk

A most zrult GDC-s Microsoft konferencia nagy jdonsg a Gears of War 2 bejelentse volt, de az idn megjelen Fable 2 sem maradt ki a szrsbl. j infk, s videzn kvetkezik

37 | 2008 vgn jn a Fable 2

A Eurogamer csapata a mai napon az olvask ltal is kvethet, l szveges interjt ksztett Peter Molyneux-val, aki tbbek kztt beszlt a Fable 2 megjelensrl is.

26 | Molyneux az RPG-krl

A jelenleg a Fable 2-n dolgoz Peter Molyneux a napokban igencsak szkimond stlusban nyilatkozott kszl jtkval, s napjaink knlatval kapcsolatban a Kikizo-nak.

17 | [E3] Fable 2 kpek

Megrkeztek az els, tnylegesen a jtkot bemutat kpek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jrl, a valamikor 2008 folyamn megjelen Fable 2-rl.

24 | Molyneux a Fable 2-rl

Molyneux mester a Fable 2-rl meslt az X06-on. A jtkot csak koncepcitervek kpviselik a barcelonai MS sszerffensen jtszhat verzit nem mutogatnak belle. Molyneux viszont szvesen meslt a terveikrl - ezekbl ragadtunk ki nhny rdekesebb momentumot.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba