[DLC] Mass Effect 2: Kasumi's Stolen Memory
Kapcsold jtk: Mass Effect 2 (x360)
Eddig 13 hozzszls
Stinger
2010. April 16.
Friday 08:30
Megalkotni a fldntlit gyakorlatilag lehetetlen. Hatvnyozottan igaz, ha olyan glrikus koronakszerrl van sz, mint amilyen a Bioware s a Mass Effect pratlan univerzuma, amelynek fggsgt pphogy hihetsge, s folyton vltoz mivolta idzi el. Drew Karpshyn s rtrsai a fejlesztst megelz, hossz vek lzas munkjval fektette le a trtnet alapjait, amely egy roppant vltozatos, idegen, de mgis valsgszer vilgot teremtett. Egy hihet s enciklopdikus mlttal br galaxist, amelyben szvesen lnl magad is; amelyrl olvasni akarsz, s amelyrl epikus csatk sokasgt tlve lmodsz jszaka... Olyan kivltsgok ezek, melyekkel csak a legritkbb esetben tallkozhat a jtkos, de a Bioware idrl-idre gondoskodik majd arrl, hogy tovbbra se maradjunk a foghat valsg kzelben.Az aprnknt csepegtetett ingyenes ME2 kiegsztk utn a napokban Stolen Memory cmmel befutott az az els fizets tartalom, amely egy nem tl npszer, m annl zsenilisabb tolvaj, Kasumi Goto trtnetbe enged bebocstst. A kds informcik szerint a bjos hlgyemnyt egy Zakera Ward randev leszervezsvel a Cerberus kri fel, hogy segtsen a Collectorok elleni kzdelemben, m ahogy az lenni szokott, semmi sincs ingyen... Miss Kasumi lojalitsa biztostsnak rdekben korbbi trsnak s [Spoiler] szerelmnek htrahagyott neurlis emlkimplanttumnak megszerzst tzi ki felttelknt, amely amellett, hogy szemlyes adatokkal gazdagtja t, meglehetsen rzelemdsan hat majd Shepardra is.A csekly 560 MS pontrt magunkhoz szlthat, kzel 900 MByteos pakk igazi minsgi munkt takar: mg a Firewalker DLC szemlyben Prothean ereklyk vadszata a cl, Kasuminak ksznheten rsznk lesz betrsben, kdfeltrsben, lopakodsban, s a szemlyes bossz trgyt kpez fegyverkeresked Eclipse marconibl verbuvlt zsoldoscsapataival is parzs csatkra szmthatunk - valahol az sszeherdlt mkincsek sokasga, illetve a hegyoldalba vjt teherdokk falai kztt. A Stolen Memory radsul Bekenstein pratlan ltkpbe is betekintst enged, amely a First Contact War (az els Tourian-Human rcsata) utn gyakorlatilag az els emberek lakta planta, amely az Asari Illiumjhoz hasonlan gazdagok s szpek zleti, illetve szrakoztatipari kzpontjaknt vonult be a trtnelembe - nem meglep teht, hogy a Kasumi hadmveletre is egy fnyz parti keretein bell kerl sor. A Jane Shepard rajongk plusz ajndka, hogy bjos fhsk a pncl ravasz felltsig elbvl estlyiben jr-kel a rendezvnyen, amely bszkn gyaraptja majd a fellthet uniformisok trhzt a Normandy SR2 fedlzetn.A krnyezetvltozs biztosan friss feldlst jelent majd az alapjtk kpi vilghoz kpest, azonban nem elhanyagoland Goto kisasszony harci alaktsa sem: lthatatlann vlva kpes ellenfelt annak hta mgl rtalmatlann tenni, a fnygrntja pedig a ksbbi gyalogos egysgek elleni kzdelemben lesz a megtveszts j fegyvere. Az DLC-hez egybknt egy trtnelmi jelentsg Locust gpkarably, illetve jabb Achievment is trsul, gy a kzel msfl rs kaland jabb minsgi adalkknt szegdik a Mass Effect 2 alaptrtnete mell.

[3] zolesz2
Jul 31., Saturday 7:32 #13
n is rvidnek talltam egy kicsit a DLC-t az rhoz viszonytva.

Jobb lett volna, ha egy normlis recruitment kldetst is kaptunk volna a csomagban, nem pedig csak annyibl llt volna Kasumi beszervezse, hogy kiszllunk az rhajbl, megnyomunk egy gombot, beszlnk a csajjal, visszaszllunk az rhajba, elhzunk...
[11] blackbox
Apr 18., Sunday 4:12 #12
Vgivittem n is Kasumi DLC-t. Megri az rt. Viszont playmore kollegval rtek egyet, nagy kr hogy vele se lehet beszlgetni.
Finish the Fight!!
Apr 17., Saturday 10:08 #11
Vlasz playmore (#10) zenetre
Az Achievment mellett XP-ben is szp mennyisg, 700-nl is tbb jr rte. Nekem pont ennyi hinyzott a 30. szinthez, pedig az alapjtkban szinte mindent megcsinltam, s level 59 karaktert importltam az els rszbl.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[38] playmore
Apr 17., Saturday 0:47 #10
Nekem az a vlmnyem, hogy a Biowarenek sajnos ezidig nem igazn sikerlt eltallnia a DLCit. Persze benne van a viszonylag drga r a rvid szrakozsrt (akkor mr 3 multi plya 800 pontrt tartalmasabb), de a f problma az, hogy az "j" karakterek kvl llnak az alapjtkon. Ezen csak ront az, hogy mg csak beszlgetni sem lehet velk, csak mondanak dolgokat.

Azrt nem tl jk ezek a letlthet tartalmak, mert nem tgtjk az univerzumot. Kasumi feldls volt, de mgis csak egy olyan kldets Zaeedel egytt melyet csak achievement huntereknek ajnlank.

Az mr csak hab a tortn, hogy az "ingyenes" DLCk ra 1200MSPont s semmi olyan nincsen bennk ami miatt megrnk. Csakht valahogy a Cerberus Networkba kerlt egy achievement...
Cheers, love! The cavalry's here!
Apr 17., Saturday 0:00 #9
A DLC-vel szvsz semmi baj nincsen, maximum a hossza krdjelezhet meg a fizetett MS pontrt cserbe. Nem is teljes rtk anyag, a msfl ra is nagyon kezd szintre rtend, n nagyjbl egy ra alatt vgigfutottam rajta.

Minden csak nzpont krdse: ha azt nzem, hogy a tbbirt eddig nem kellett fizetni (Zaeed, Firewalker), azrt nhny rval kitoljk az alapjtk nyjtotta szrakozst, ezrt pedig egy rajong szmra az az 560 MS pont nem annyira eget renget (igaz, nem is kevs....) - vrhatan a tbbi DLC sem lesz hosszabb, a trtnet kiteljesedshez minden bizonnyal hozzjrul.

Pontszm hinyban csak annyi megjegyzst fznk hozz, hogy az alapjtk fnyben kellemes pillanatokat szerez, de csak a Mass Effect rajongk szmra ajnlott a letltse - gyis k a clkznsg.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[40] Rewmac
Apr 16., Friday 23:36 #8
Vlasz dreampage (#5) zenetre
Most n mondom, hogy egyet kell rtsek veled.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[11] blackbox
Apr 16., Friday 18:51 #7
Ahhoz kpest, hogy az elejn mi mindent grtek. Most kaptunk (illetve fogunk is) fizets DLC-t. Az ingyenesek pedig a letltseket se rik meg. Elg lenne az sszes tnyleges tartalommal br rszt bolti kiegsztknt adni. Csak sajnos itt is a pnz az r.
Finish the Fight!!
Apr 16., Friday 18:20 #6
erdekes, kotaku nem volt oda erte.
allitolag unalmas. mondjuk a firewalkernel csak jobb lehet, de en meg varok vele.
Kijtszani az ellenfeleket szoktk, kitolni pedig a hatridt s a szart a vcben. A jtkokat vgigjtsszk. Tartsd szben.
[111] dreampage
Apr 16., Friday 17:18 #5
Most n mondom, hogy ez drga. Zaeed sem volt sokkal kevesebb, ott is egy loyalty kldets volt a f tartalom, s az ingyenes volt. Ettl fggetlenl j DLC.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
Apr 16., Friday 14:21 #4
n mr rg letltttem volna, ha lenne MS-pontom, de az utolskat is a costum pakra vertem el. Mr nagyon letltenm. Ideje MS pontot keritenem XD
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
[30] Ringu84
Apr 16., Friday 11:32 #3
Na ez utn a cikk utn mg srgsebb lett az MS pontok beszerzse.
Ringu84 mg nem rt idzetet, de minek is rna.
[21] Ordel
Apr 16., Friday 11:28 #2
Amint befejeztem PS3-on a Dragon Age-et, rgtn beptolom ezt is.

Egybknt a Firewalker DLC milyen lett?
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[12] spieluhr
Apr 16., Friday 10:52 #1
Nagyon j ez a DLC, hangulatos, tletes kldets.
Szeretem a Kinder tojst, csak a srgja kicsit rgs... Gamertag: spieluhr1
Mass Effect 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: Bioware
Megjelens: 2010. Jan 29.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
- Kidolgozott, rendkvl tartalmas univerzum
- Fantasztikus karakterek, meghkkent vgjtk
- Tovbb csiszolt harcrendszer
- Jl beltt hosszsg, vltozatos kldetsek
- Framerate s popup problmk orvosolva
- Grdlkenyebb jtkmenet pr egyszerstsnek ksznheten
Ami nem tetszett
- Mg mindig sokat tlt
- A tbb akci nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog
Olvasi rtkels: 14.3 (103 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

41 | [DLC] Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker

jabb szeletet ismerhetnk meg a Bioware pratlan reposznak eddig mg feltratlan vilgbl: Liara T'Soni a titokzatos Shadow Broker nyomba ered az j Mass Effect 2 expanziban. Titkok, dbbenet s akci: Lair of the Shadow Broker villmteszt.

20 | [DLC] Mass Effect 2: Overlord

Alig telt el msfl hnap, s Shepard jra a ravaszhoz nyl: nemrgiben elrhetv vlt a Mass Effect 2 harmadik, s ezidig legterjedelmesebb letlthet fizets tartalma. Alaposan bevizsgltuk az j, Overlord kdnvre hallgat DLC-t.

13 | [DLC] Mass Effect 2: Kasumi's Stolen Memory

B kt hnappal a jtk megjelense utn befutott az els fizets tartalom a Bioware nagysiker reposzhoz: mkincsek, fnyz partik, s lporos pillanatok a Mass Effect 2: Kasumi's Stolen Memory DLC-ben. Villmteszt.

264 | [Teszt] Mass Effect 2

Shepard parancsnok egyszer mr megmentette az univerzumot, de ez csak a kezdet volt: a Mass Effect 2-ben mg nagyobb kihvssal kell szembenznie hsnknek. A feladat teht mg komolyabb - vajon maga a jtk is tudott javulni b kt v alatt? Tesztnkbl kiderl.

10 | Mass Effect: ingyenes kpregnyek

Az ingyenesen letlthet kpregnyek s jabb folytatsok mellett tz dolog a Mass Effect vilgbl, amit nem tudhatsz, ha nem bjtad a Galaxy Codexet...

25 | Mass Effect: Arrival: launch trailer

A mai premier alkalmbl a Bioware kilkte az terbe a Mass Effect 2: Arrival launch trailerjt, amely a msodik epizd utols DLC-jt hivatott begetni a retinba.

21 | Mass Effect 2 jdonsgok

Finomsgok igazi trhza van rkezben a Mass Effect univerzumbl: rkezik a legjabb DLC, az j kpregnysorozat, s bepillantst nyerhetnk a jtkfigurk j genercijba is.

31 | Mass Effect 2: rkezik Kasumi

Hamarosan befut az els komolyabb letlthet tartalom a Mass Effect 2-hz: a BioWare ma elllt az els kpekkel s infkkal a Kasumi - Stolen Memory cmet visel DLC-rl.

26 | Mass Effect 2: jn a Hammerhead tank

Mrcius vgn jabb Mass Effect 2 DLC kr leszllsi engedlyt: a Firewalker nvre hallgat letlthet tartalom egy lebeg tankot pakol a Normandy fedlzetre - s hasznlni is tudod.

59 | Ktmilli Mass Effect 2

Mifelnk csak a mai napon kerlt a boltokba a Mass Effect 2, az Electronic Arts azonban mr most az els millis mrfldkveket nnepli a nagy npszersgnek rvend folytats kapcsn.

98 | Mass Effect 2: az utols trailer

gy tnik eljtt az ideje annak, hogy pontot tegynk a Mass Effect 2 megjelens eltti kp-, vide- s infradatnak vgre. A jtk utols trailere kvetkezik.

22 | Mass Effect 2 fejleszti napl

Tegnap mr vendgeskedett nlunk a Mass Effect 2 - akkor egy jfle trailert lthattunk Shepard fszereplsvel -, ma pedig egy jabb fejleszti naplval bvlt a repertor.

30 | Mass Effect 2: Shepard trailer

Az emberisg sorsa Shepard parancsnok s csapata kezben van - ezt sugallja szmunkra a Mass Effect 2 rvid, m rendkvl jl megkomponlt elzetese a fszerepl narrcijval.

20 | Mass Effect 2: bemutatkozik a Soldier

Kzeleg a Mass Effect 2 janur vgre datlt megjelense, a BioWare pedig rendletlenl szrja a nyakunkba a klnbz kaszt-videkat. Ezttal a Soldier osztlyon a sor.

39 | Mass Effect 2: a Vanguard

Folytatdik a bemutatk sora a Mass Effect 2 karakterosztlyait illeten: ezttal a Vanguard a soros. Kiderlt az is, hogy a folytatsban mr lesz New Game+ lehetsg.

16 | Mass Effect 2: jvi ajndk

Hiba az jv-htvge kombnak betudhat totlis hrcsend, a BioWare s a Mass Effect 2 hza tjn gy tnik, hogy ilyenkor sincs meglls. Egy j httrkp a msodik rszrl.

21 | Mass Effect 2: a gyilkols mvszet

Szk egy hnapot kell mg kibrnunk a Mass Effect 2 megjelensig. Ennek megfelelen a BioWare ersen rkapcsolt, kt j vide is rkezett a sokak ltal vrt folytatsbl.

18 | Mass Effect 2: az Infiltrator

Folytatdik az egyes karakterosztlyok bemutatsa az egy hnap mlva megjelen Mass Effect 2 kapcsn: a kvetkez felvons az Infiltrator kasztra koncentrl.

72 | Mass Effect 2: a teljes trailer

A BioWare kt hete azt grte, hogy december huszonkettedikn, vagyis ma fogja bemutatni a legjabb Mass Effect 2 trailert. Meg is rkezett. Epikus CG kedvcsinl.

42 | Mass Effect 2: nem lesz PS3 verzi

Kismilli pletyka volt mr a Mass Effect 2 esetleges PlayStation 3 vltozatrl - a BioWare most tiszta vizet nttt a pohrba. Nem jelenik meg a jtk a Sony konzoljra.

17 | Mass Effect 2: Shepard sebhelyei

Sok-sok vide utn most lssunk ismt nhny kpet a janur vgn megjelen Mass Effect 2-rl, melyek termszetesen ezttal is cscsminsgrl rulkodnak.

7 | Mass Effect 2: a Sentinel

Nyugalom, termszetesen ma sem maradtok Mass Effect 2 jdonsg nlkl: ezttal egy jabb kaszttal ismerkedhettek meg a jtkbl. Bemutatkozik a Sentinel.

30 | Mass Effect 2 elzetes

A mai nap kakukktojsa kvetkezik, a legjabb Mass Effect 2 trailer ugyanis nem a Video Game Awards kapcsn rkezett. A teljes vltozat msfl ht mlva rkezik.

14 | Mass Effect 2: sztrhangok

A BioWare most is gondoskodott arrl, hogy ne maradjunk hossz ideig Mass Effect 2 finomsgok nlkl: me a legjabb vide a jtkrl, melyben a hangokat klcsnz sznszeket ismerhetjk meg.

33 | Mass Effect 2: liftezs helyett...

A BioWare mr korbban meggrte, hogy szmzni fogja a Mass Effect 2-bl a sokak szmra idegest s unalmas liftezseket - most kiderlt, hogy mik lesznek helyettk.

18 | Mass Effect 2: az engineer

Ezen a htvgn mg nem kzltnk semmifle Mass Effect 2 jdonsgot, ami a jtk krl mostansg lev aktivitsbl kiindulva meglep lenne - gyorsan vltoztatunk a helyzeten.

39 | Kt lemezen jn a Mass Effect 2

Lssuk a mai napra szl Mass Effect 2 hradagot: a BioWare elrulta, hogy a folytats az els rsszel ellenttben kt lemezen fog rkezni, mindkt platformra. Xbox 360-on lemezt kell majd cserlni.

35 | Mass Effect 2: a mellkkldetsek

Nem esett mg tl sok sz arrl, hogy milyenek lesznek a mellkkldetsek a jv janurban megjelen Mass Effect 2-ben - Casey Hudson a BioWare-tl most erre is sort kertett.

18 | Mass Effect 2: bemutatkozik Samara

Az els rszben megismert trsaink a Mass Effect 2-ben mr nem lesznek velnk a harcok sorn, m ez nem jelenti azt, hogy a folytatsban Asari segttrs nlkl maradnnk.

30 | Mass Effect 2: ts DLC-k lesznek

Az els Mass Effecthez rkezett letlthet tartalmak nem nyertk el maradktalanul a jtkosok tetszst, a Mass Effect 2 esetben azonban mr nem fogunk csaldni - ezt gri a BioWare.

17 | Mass Effect 2 finomsgok

Az erre a htre grt Mass Effect 2 meglepets vgl kicsit ms jellegnek bizonyult, mint amire szmtottunk, hiszen a jtk hivatalos weboldala jult meg - legalbb kaptunk j videkat.

23 | Mass Effect 2: PC gpigny

Rmlmaid vannak amiatt, hogy a Mass Effect 2 esetleg nem fog futni a gpeden? A bizonytalansgnak vge, itt a hivatalos gpigny. Meglepets: nem kell hazacipelni Paksrl az atomermvet.

38 | Mass Effect 2 meglepets a jv hten

Mass Effect 2 rajongk figyelem: a jv hten mindenkppen rdemes lesz figyelni a jtk krli trtnseket, hiszen egy j bejelentsre fog sor kerlni napokon bell.

15 | Mass Effect 2: egy j zsner

Lssuk a mai Mass Effect 2 adagot: Greg Zeschuk s Ray Muzyka adott interjt a NowGamer stbjnak, melyben jv janurban megjelen jtkuk egyedisgt mltattk.

28 | Mass Effect 2: az ellenfelek

Lassan a Mass Effect 2 is bell azon jtkok kz, amelyekrl minden nap tudunk rni valamilyen jdonsg kapcsn: most pp a legjabb fejleszti naplt tudjuk tlalni nektek.

12 | Mass Effect 2: DLC-radat

Az els epizdot sem kerltk el a klnfle letlthet tartalmak, friss kereskedi informcik alapjn pedig gy tnik, hogy a Mass Effect 2 esetben is komoly tmogatsra szmthatunk.

26 | Mass Effect 2: Shepard pnclban

A BioWare kzztett nhny friss kpet a Mass Effect 2-rl, melyeken kzelebbrl is megleshetjk, ahogyan Shepard parancsnok csnyn elltja a gonosz Gethek bajt.

12 | Mass Effect 2: megjelens s kpregny

Napra pontos megjelensi dtumot kapott a Mass Effect 2: a BioWare sci-fi szerepjtknak sokak ltal vrt folytatsa janur huszonkilencedikn landol az eurpai boltokban.

31 | Mass Effect 2: megjelensi dtum

Azt egy ideje mr tudjuk, hogy valamikor 2010 elejn szmthatunk a Mass Effect 2 megjelensre, a BioWare most pedig a premier pontos idpontjt is bejelentette.

32 | Mass Effect 2: nehezebb s darkosabb

Greg Zeschuk BioWare fejes nemrg nyilatkozott egy jt a Mass Effect 2 kapcsn: megtudtuk, hogy a "msodik rsz mindig darkosabb" alapszablyt az reposz folytatsa is kvetni fogja.

30 | Mass Effect 2: Subject Zero

Rgen lttunk mr trailert a Mass Effect 2-rl: most itt van egy, amelyben egy j karakter, Subject Zero kerl bemutatsra, aki neme ellenre nem fog megilletdni, ha harcrl van sz.

8 | Mass Effect 2 kpkvartett

A javban zajl Penny Arcade Expo 2009 rmre jabb ltnivalkkal rukkolt el a BioWare a Mass Effect 2-vel a fszerepben, a msodik rszbl ngy friss kpet tudunk mutatni.

39 | Mass Effect 2 triplzs

Hrom j kppel lepett meg minket htvgre a BioWare a Mass Effect 2-rl, amely jelen lls szerint jv janurban fog megjelenni Xbox 360 s PC platformokra.

13 | [GSC] Mass Effect 2 - a tartalomrl

A Mass Effect 2 producereknt tnyked Jesse Houston-nal beszlgetett a VG247 legnysge, akik tbbek kztt a jtk hosszrl s a PC-s megjelensrl is krdeztek.

16 | [GSC] Mass Effect 2 trailer

Ha Electronic Arts, akkor Bioware. Ha Bioware, akkor bizony itt a Mass Effect 2, amibl egy msfl perces kedvcsinlval szolglhatunk, itt azonban nem kedvenc fhsnk van a fkuszban.

13 | Mass Effect 2 ltnivalk

Vide helyett ezttal kpek rkeztek a Mass Effect 2-bl, mghozz hat darab, fszerepben az egyik j szereplvel. A jtk janurban fog megjelenni.

38 | Mass Effect 2 doboztervek

Megtekinthet a Mass Effect 2 hivatalos dobozterve a BioWare jvoltbl. A msodik felvonsra elvileg a kvetkez esztend elejig kell vrnunk.

21 | Mass Effect 2: a kvetkezmnyek

Mr sokszor hallhattuk, hogy a Mass Effect 2 fel fogja ismerni az els rsz mentseit - mr ha vannak persze -, a BioWare pedig most vgre azt is elrulta, hogy miknt is fog mkdni mindez.

17 | Mass Effect: nem csak trilgia?

A korbban tervezett hrom Mass Effect rszt akr jabb felvonsok is kvethetik a ksbbiekben, ha minden jl megy. Greg Zeschuk a jvbe tekint.

32 | Mass Effect 2 fejleszti napl

gy tnik, hogy mostanban a fejleszti naplk idejt ljk, hiszen az elmlt hetekben viszonylag sok ilyen rkezett - me a legjabb, amiben a Mass Effect 2-rl meslnek neknk.

20 | Mass Effect 2: nem lesz jrajtszs

A New Game+ opci zsnertl fggetlenl npszer lehetsgnek szmt: ki ne szeretn, ha cscsra fejlesztett karaktervel tovbb kalandozhat. Nos, a Mass Effect 2-ben nem lesz ilyen lehetsg.

35 | Mass Effect 2: mentsek, szex

A Mass Effect 2-rl beszlt az IGN legnysgnek Casey Hudson, a msodik rsz fejlesztsrt felels BioWare producere. Sz esett a folytathat mentsekrl s a szexjelenetekrl is.

35 | Mass Effect 2: vrfrd lesz

A Mass Effect 2 vezet dizjnere, Casey Hudson a NowGamernek nemrg beszlt egy keveset a jtkrl - a msodik rszben is hatalmas felelssg lesz a vllunkon.

21 | [E3] Mass Effect 2 - Shepard kihallgat

jabb mozgkpes elzetes a kvetkez esztend janurjra grt kettes szm Mass Effect-bl. Ezttal Shepard nyomozsi technikiba nyerhetnk rvid betekintst.

14 | [E3] Mass Effect 2 bvtett trailer

Az exp eltt mr lthattunk egy Mass Effect 2 trailert, az EA sajtkonferencijn pedig egy hosszabb, kt perces vltozatot is bemutattak, amit lent tekinthettek meg.

28 | [E3] Janurban jn a Mass Effect 2

Janurban fog megjelenni a Mass Effect 2, derlt ki az Electronic Arts E3-ra idztett internetes reklmkampnybl. Hivatalosan ma este jelenthetik be.

41 | [E3] Mass Effect 2 trailer

Br mg csak pntek van, de mr nagyban znlenek az E3-as anyagok: itt van pldul az j Mass Effect 2 trailer, amely szerencsre tisztessges mennyisg gameplay momentumot is tartalmaz. A krds mg mindig: vajon mi trtnt Sheparddel?

51 | Mass Effect 2 - szivrgs az E3 eltt

A Mass Effect 2 is azon jtkok kz tartozik, amelyrl az E3-on fogjuk megkapni az els nagyobb, hivatalos infadagot, m aki mr nagyon trelmetlen, az most kaphat nmi zeltt, kiszivrgott nhny tudnival ugyanis a msodik epizdrl.

44 | Mass Effect 2: sttebb, brutlisabb

A Mass Effect univerzum sttebb, brutlisabb oldalt ismerteti majd meg a jtkosokkal a fejleszts alatt ll msodik rszben. A BioWare az E3-ra j informcikkal kszl.

72 | Mass Effect 2: pre-E3 trailer

Gyakorlatilag a semmibl bukkant el a friss Mass Effect 2 vide. Konkrt trailernek nem neveznnk, hiszen elssorban arrl szl, hogy mennyi mindent fogunk megtudni a jtkrl az idei E3-on...

12 | Mass Effect 2 - infk mr az E3 eltt?

Lehet, hogy nem kell a jniusban megrendezend E3-ig vrnunk a Mass Effect msodik rszvel kapcsolatos rszletes tjkoztatra, rja a BioWare twitter oldala.

27 | Liftezs Mass Effect mdra

Tlsgosan sok hibt nem lehetett felhozni a jtkkal kapcsolatban, de a Mass Effect messze legtbb kritikt kapott pontja a tltsi idk hosszsga volt - a folytatsban ez vltozni fog.

30 | [GDC] Mass Effect 2 szivrgs

Nem csak az Uncharted 2-bl kerlt ki a netre gameplay vide, hanem a Mass Effect 2 prezentcira is becsempszett valaki magval egy kamert. Gameplay vide, nagyon korai verzirl.

55 | Mass Effect 2 Xbox 360-ra s PC-re

Nhny hete pr ltvnytervet, illetve egy rvidke teaser filmet mr lthattunk a Mass Effect 2-rl, az Electronic Arts a mai napon pedig hivatalosan is bejelentette a jtkot, s kiderltek a korbban nagy krdjelnek bizonyul clplatformok is.

72 | Mass Effect 2 - az els kpek, teaser

Megrkeztek az els kzzel foghat dolgok a Mass Effect 2-rl: a BioWare fantasztikus sci-fi szerepjtknak folytatsrl nhny ltvnyterv, illetve egy sejtelmes teaser vide futott be az jszaka folyamn, de azt is megtudtuk, hogy rdemes lesz megtartani az els rsz mentseit.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba