Super Buckyball Tournament: trendibogyó
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. November 20.
Friday 19:30


Végy egy rakás "celebet", akik nem mellesleg "szuperhősök" és "fociznak" a Rocket League és az Overwatch játékmechanikái mentén (Engedtessék meg egy kis szubjektív: ez így leírva fú de mocskosul ellenszenvesnek hangzik....) A free-to-play Super Buckyball Tournament játék előszezonját most indítja a Pathea Games, akik eddig a My Time at Portia-val írták be magukat az indie fejlesztők nagykönyvébe. Trailer is van, ezt fentebb lehet nézegetni, a játék előszezonjába pedig itt csatlakozhattok, hogy kiderüljön, jobb-e a játék (a trailer alapján simán lehet), mint az übertrendi premissza: KATT!

Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

9 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 2 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.