Immortals Fenyx Rising: új istenek
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2020. November 18.
Wednesday 08:17


Az Immortals Fenyx Rising is belesimul a Ubisoft friss stratégiájába, melynek lényege, hogy a játék a megjelenés után ingyenes és fizetős tartalmakkal is gazdagodni fog. Nemrég azt is részletezték, hogy mikre számíthatunk.

A season pass keretében a játékosok 3 DLC-vel gazdagodnak. Az első az A New God, melyben Fenyx az Olympos-ra utazik, hogy ott további istenekkel találkozzon és új feladatokat teljesítsen. A második a Myths of the Eastern Realm, mely jelentősen eltávolodik a görög mitológiától, helyette a kínai mondavilágot helyezi a középpontba és egy új karaktert is kapunk Ku személyében. A harmadik DLC-ben ismét visszatérünk a görög istenekhez, a The Lost Gods azonban szintén egy új főszereplőt mutat be Ash képében, valamint néhány új mechanikával is készül. A fentieken túl a season pass birtokosai egy új küldetéssel is gazdagodnak az alapjátékban.

Aki nem akar beruházni a bérletre, az sem marad extrák nélkül, hiszen a napi és heti küldetések, a különböző kihívások és egyéb közösségi versenyek mindenki számára ingyen lesznek elérhetőek.

Az Immortals Fenyx Rising december 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, Switch-re, Stadiára és Amazon Lunára.

[35] wodbear
Nov 19., Thursday 6:54 #5
Kíváncsian várom milyen lesz. Úgy látszik meg kell hosszabbítani legalább egy hónappal a Uplay+ szolgaltatásom Pedig csak a Valhalla miatt fizettem elő, de az nem jött be, kipróbáltam Watchdogs-ot is...azt is hagyjuk. Hátha majd ez.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[73] zaz
Nov 18., Wednesday 13:27 #4
Válasz bakfitty (#2) üzenetére
Folyamatosan Gödöt emlegetik
Joggal! A legjobb hely a világon
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[9] Gergo89
Nov 18., Wednesday 10:45 #3
Reménykedtem benne, hogy nem lesz hozzá dlc. Ami persze nem gond, hiszen elég tartalmas bővítésnek tűnnek, akár az Odyssey esetében, mégis ilyenkor elmegy a kedvem az első napos vásárlástól. Alapvetően nem tartok meg egy játékot sem miután végigjátszottam, a legalacsonyabb áron amiért még érdemes, eladom. Későbbiekben ha kint van az összes dlc, akkor vagy jó lesz a mentésem a digitális verzióhoz, vagy nem.
Mindegy, meglátom hogyan fog futni PS4-en, mert ha olyan gondok lesznek vele, mint a Valhallával is, akkor nyugodtan fogom eltolni a vásárlást, akár PS5-re. Csak hát ha tetszik egy játék, én azt azonnal akarom...
[1] bakfitty
Nov 18., Wednesday 9:58 #2
Látom ennek a játéknak is van magyar vonatkozása, vagy legalábbis valamiért mindig Gödöt emlegették. Biztos tetszett nekik az a hely.
Nov 18., Wednesday 9:29 #1
Arigatou Gergo89.
I am such a B.A.
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

10 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 2 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.