Mortal Kombat 11 Ultimate: indul a bunyó
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. November 17.
Tuesday 16:34


A Warner Bros. Games és a NetherRealm Studios játéka, a 23. D.I.C.E. Awards „Fighting Game of the Year” és az Academy of Interactive Arts & Sciences „Best Fighting Game” díját elnyert, már több, mint 8 millió példányban elkelt Mortal Kombat 11 legteljesebb kiadása, a Mortal Kombat 11 Ultimate mától elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Lássuk mennyi minden dolgot tud a sajtóközli alapján az Ultimate kiadás.

A Mortal Kombat 11 és Mortal Kombat 11 Ultimate PlayStation 4 vagy Xbox One változatát birtoklók emellett egy ingyenes váltással elérhetik a játék PlayStation 5 vagy Xbox Series X változatát is, ami dinamikus 4K felbontással, feljavított látványvilággal, gyorsabb töltési időkkel és a lenti adalékokkal lesz elérhető a Mortal Kombat 11 Ultimate megjelenésekor.


- Kombat Pack 2 – A vadonatúj harcosok a Kitana hibrid Edenian és Tarkatan klónja Mileena, a királyi Edenian félisten Rain, valamint a Különleges Erők ikonikus katonája, a karaktert megelevenítő Sylvester Stallone hangjára és kinézetére alapozva életre keltett Rambo a „First Blood”, a „First Blood Part II” és a „Rambo III” inspirálta kosztümökkel.
- Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion – A sorozat első sztorikiegészítője három új játszható karakterrel (Fujin, Sheeva, RoboCop) és 10 további karakterkosztümmel.
- Kombat Pack 1 – Hat játszható karakter (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) és 25 további karakterkosztüm.
- Mortal Kombat 11 – Az alapjáték színültig tele minden játékos számára elérhető olyan funkciókkal és módokkal, mint a Story, a Custom Character Variation System, a Stage Fatalities, a Friendships, a Towers of Time, a Tutorial, a Krypt Kombat League, valamint visszatérő és vadonatúj harcosok egész sora brutálisan filmszerű látvánnyal bemutatott saját Fatality kivégzésekkel.
- PlayStation 5 váltás – Dinamikus 4K felbontással, feljavított látványvilággal, gyorsabb töltési időkkel és egyes módokban cross-generation kompatibilitással. Emellett a Mortal Kombat 11 és Mortal Kombat 11 Ultimate PlayStation 4 verziójával már rendelkezők és azt megvásárlók jogosultak egy ingyenes PlayStation 5 verzióra váltásra.
- Xbox Series X Smart Delivery – Dinamikus 4K felbontással, feljavított látványvilággal, gyorsabb töltési időkkel és egyes módokban cross-generation kompatibilitással. Emellett a Mortal Kombat 11 Xbox One verziójával már rendelkezők és azt megvásárlók jogosultak egy ingyenes Xbox Series X verzióra váltásra.
- Krossplay támogatás – A PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4 és Xbox One játékosoknak lehetőségük van összecsapni egymással meghatározott játékmódokban.

Nov 19., Thursday 18:40 #1
Remélem ez lesz a végleges kiadás és akkor jól meg is veszem vagy Switchre vagy PC-re...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)