[M365] Monster Hunter trailer(ek)
Eddig 15 hozzszls
ne5h
2020. October 15.
Thursday 07:04


Nhny rvid villans utn befutott az els teljes elzetes az v vgn rkez Monster Hunter filmbl. A Sony Pictures-nek hla rgtn kt verzibvan is megtekinthet, melyek kztt nhny apr eltrst tallunk. A film az elzetes tervek szerint Decemberben rkezne meg a mozikba.


[16] skiz0
Oct 15., Thursday 16:12 #15
Vlasz rdg (#10) zenetre
Igaz s igaz (SH1), viszont az elbb ahogy Vladi is rta, knyvbl kszlt leginkbb - ms krds, hogy a jtk is azt vette alapul, meg vannak tfedsek

Witcher sori tnyleg rohadt j s minsgi munka - na de a tbbi jtkadaptci....eh...
PSN: mucsacso
[11] Vladi
Oct 15., Thursday 13:09 #14
Vlasz rdg (#10) zenetre
A Witcher sorozat egy knyvadaptci.
www.fumax.hu https://www.youtube.com/channel/UCDYJEhZkW6cfstiLBNEGTEw
[7] KuCz
Oct 15., Thursday 12:34 #13
Vlasz multishoot (#9) zenetre
Ez lefedi amit hozz tudnk tenni a tmhoz.
"What do you play? - Whoa... umm, Zelda... Tetris... That's kind of a big question."
[24] CeXzer
Oct 15., Thursday 12:16 #12
Vlasz multishoot (#9) zenetre
Ja, mg annyi, a raid jelenet semmivel sem relisabb, csak jobban van megcsinlva (ez nem krds), viszont azt az akcifilmekben nagyon rossz irnynak tartom, hogy egyre valsghbb maga az agresszi megjelentse. Az viszont szerintem kifejezetten kros a trsadalomra. Nekem jobban tetszett, mikor karate choppal lenyomtak mindenkit, aztn jl van. Akkor is tudtuk, hogy ez le lett csapva, de nem szoktunk hozz a vrhez s a bels szervek ltvnyhoz, ami deszenzitivl hatssal lehet a valsgban is. Vagy ez:
KATT!
Ez egy jobb vilg volt.

Szomor pl a John Wick sorozat. Abban tkjl ltszik, hogy egyre agresszvabbak lettek a filmek. (s ez a resire is igaz, de az legalbb nem simn akcifilm, hanem valamennyire horror kategria is, ott mindig frccsent a vr, ennyi kifogst tudok neki tallni. )
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Oct 15., Thursday 12:08 #11
Vlasz multishoot (#9) zenetre
Persze, gagyi? Gagyi. Szerintem attl mg tk szrakoztat volt, ez meg pont hozza a jtk hangulatt nekem. Az 5-t, amiben ez a Weskerrel knlds volt, ez olyan, mint az els boss fight vele. Az se volt ms. Csak ebben van mg egy adag mtrix hats, de nagyon hasonl dolgokat csinlt a jtkban is s minden karaktert felismerek anlkl, hogy elmondand ki kicsoda. Engem pont ezrt szrakoztat. Agy kikapcs (s ezeknek ez a lnyege), jtk hangulata megvan, trtnet hasonl, de nem ugyanaz s kzben nem tudom, pont azrt j, mert rossz. Annyira rossz, hogy mr j. Ezrt emltettem a pacific rimet is. Abban sincs semmi. Semmi. Vannak nagy robotok s nagy szrnyek s gyepljk egymst. Mg logiktlan hlyesg is van benne, de igen ltvnyosan pontosan az trtnik, amit a frdkdban toltam mikor pici voltam. Ezek a filmek az spektrum egyik vgn vannak, aminek a msik vgn meg a Krisztus utols megksrtse. rtkesebb az egyik vge? Valsznleg igen, sokkal. Van helye mindkettnek a trsadalomban s az ember letben? Szerintem egyrtelmen van Jobb lenne ha csak az egyik lenne? Szerintem nem. Sem ha csak az ilyen agyatlansgok, sem ha csak a mlyebb mondanivalval rendelkez filmek maradnnak.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[16] rdg
Oct 15., Thursday 11:42 #10
Vlasz skiz0 (#6) zenetre
Mr megltk... Ott a Witcher a Netflixen, teljesen rendben van!
Az utols cserksz
[46] multishoot
Oct 15., Thursday 11:41 #9
Vlasz CeXzer (#7) zenetre
Nekem nem azzal volt a bajom a Resi filmeknl, hogy nem 1:1-ben kvettk a jtkokat, hanem, hogy semmi kzk nem volt a jtkokhoz, de cserbe filmknt is lvezhetetlenl szarok voltak, valami egszen vilgi gagyi CGI ltvnnyal, rendezssel s sznszi jtkkal.
KATT!

Az igaz, hogy nem hozzm kell jnni egy j akcifilm ajnlsrt, de amikor napjainkban szletnek olyanok, mint mondjuk egy Raid 2, addig az ilyen Resi (s valszeg MH) fle frmedvnyeket nem is tudom hova tenni.
KATT!
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[46] multishoot
Oct 15., Thursday 11:33 #8
Vlasz skiz0 (#6) zenetre
A Silent Hill 1 nem rossz.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[24] CeXzer
Oct 15., Thursday 11:20 #7
Vlasz maccc (#4) zenetre
Nekem meg tetszik ahogy Anderson s asszonya hozzllnak ezekhez a jtkfilmekhez. Olyan is meg nem is, de a lnyeg megvan. A resident evilt is tovbb vittk, mint a jtkok, s teljesen rendben van. Nem szembekpik a forrsanyagot, mint sokan, hanem tovbbgondoljk.

Egybknt milyen mlyfilozfiai alkotst kellene sszehozni egy monster hunter adaptcibl? Valakit nem szrakoztat, nem kell megnzni, senki nem ktelez r, n viszont kifejezetten szeretnm filmvsznon ltni ezeket a szrnyeket, amelyeket vek ta irtok.
Akartam mg rni errl a mostanban divatos szrakoztatipar fikzsrl, de nagyon off lenne, inkbb nem teszem, de van rla vlemnyem. gy, hogy szerintem a vilg egyik legjobb filmje valaha Krisztus utols megksrtse (a msik oldalon meg a Pacific Rim, mg pl. az irishman ennl sokkal inkbb redundns, teljesen megrtem, hogy nem kellett egyik nagyobb studinak sem), de nagyon gy ltom, hogy sokan kptelenek a helyn kezelni a dolgokat ilyen-olyan bels vagy kls indittatsbl.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[16] skiz0
Oct 15., Thursday 11:19 #6
Legalbb annyira semmi kze nincs a jtkhoz, mint ahogy a Resi filmeknek se volt a jtkhoz... Uwe Boll reinkarncii, hnys

megljk valaha azt, hogy _RTELMES_ videojtk adaptci szlessen egyszer? taln az Uncharted nem lesz sszeokdva, de mg ott se vrok tl nagy durrt szintn szlva...
PSN: mucsacso
[46] multishoot
Oct 15., Thursday 10:46 #5
Vlasz maccc (#4) zenetre
+1
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[24] maccc
Oct 15., Thursday 10:38 #4
Istenem ez a hollywoodi “dum-Dum” traileres tucat akci filmek, ha az letben nem kszlne ilyen blockbuster tbbet akkor is egy letre elegendt kaptunk mr. Annyira fjan kznsges az sszes ilyen film.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[6] syabi01
Oct 15., Thursday 9:39 #3
Abszolt elkaptk a feelinget 🤗
Oct 15., Thursday 9:38 #2
Esk nekem bejn.
"This is our time to medicate..."
[8] Ra1D3n
Oct 15., Thursday 9:20 #1
Ahogy elnzem, ez lesz az istentelenl gagyi j nvja... Mondjuk ettl az Andersontl meg asszonytl tbbet nem is vrok...
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!