Apex Legends: bajnokként az új szezonba
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. October 13.
Tuesday 21:10


Eddig még kimaradtál a Respawn méltán népszerű battle royale játékából, az Apex Legends-ből? Belevágnál, de nem akarsz hosszú órákat rászánni, hogy minden karaktert megszerezz?

Akkor várj a novemberben kezdődő hetedik szezonig és csapj le az érkező Champion Editionre! Miért érdemes ezt tenni? Nem elég, hogy kapsz néhány klasszul kinéző skint néhány fegyverhez és karakterhez, valamint némi Apex Coint, de egyből megnyitod a játék összes karakterét, köztük a hetedik szezonnal érkező legújabb belépőt, a pletykált Horizont is.

Ha pedig már aktív résztvevője vagy az izgalmas összecsapásoknak, akkor nézz le a játék gyakorlóterére némi új kihívásért. Hidd el, érdemes. A Respawn ugyanis a jelenleg is futó Aftermarket event mellé egy másikat is becsempészett a játékba, ami a hetedik szezonnal érkező új karaktert vezeti fel.

[48] soliduss
Oct 14., Wednesday 12:09 #1
ár? mennyiért fogják vajon vesztegetni.
Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 0 | Visage: megjelenési dátum

Kilép a korai hozzáférésből az ígéretes pszichológiai horror.

pc,xbox1,ps4 1 | Sekiro: Shadows Die Twice GOTY

Új kihívások, játékmódok, skinek és lehetőségek a frissítésben.

pc,xbox1 5 | Gears 5: Xbox Series X|S trailer

New Game+. Ultra beállítások. 120FPS Versus mód.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Little Nightmares II: Halloween trailer

Ízelítő az apró rémálmok következő fejezetéből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Immortals Fenyx Rising: a történetről

Zeusz és Prométheusz vázolja nekünk az alapszituációt.