PGA Tour 2K21: Nintendora is
Eddig 0 hozzszls
mcmacko
2020. September 26.
Saturday 15:38


A 2K bejelentette, hogy a The Golf Club sorozat alkoti, az HB Studios j jtka, a kritikusok ltal ismert, valdi golflmnyt nyjt, hivatalosan licencelt PGA TOUR profikat, plykat, felszerelseket s mrkkat felvonultat szimultor, a PGA TOUR 2K21 PlayStation 4 s Xbox One utn tegnaptl Nintendo Switch-re is elrhet. Lssuk mit mond a jtkrl a sajtkzlemny!

Jtssz egyedl, vagy lpj a gyepre bartaiddal loklisan vagy az interneten keresztl tbbek kztt Alt-Shot, Stroke Play, Skins s 4-Player Scramble meccseken. Vezesd klubhzadat internetes trsasgokkal, ahol teljes szezonokat s bajnoksgokat jtszhatsz le, melyen sorn kirdemelheted a jogod a dicsekvsre. A tt emelsre akr belpsi feltteleket, szablyokat s esemny belltsokat is megadhatsz, hogy prbra tedd trsaidat.

Alkosd meg sajt egyedi MyPLAYER karaktered a tbb szz testreszabsi lehetsg, kztk olyan mrkk j licencelt ruhzatai s felszerelsei kzl vlogatva, mint az Adidas, a Polo Ralph Lauren, a Malbon Golf, a Callaway Golf, a Bridgestone Golf, a TaylorMade Golf s sok ms.

Pakold tele golftskdat 14 ltalad vlasztott tvel, s nzz szembe a PGA Tour Career md kihvsaival. A Korn Ferry Tour versennyel kezdve szmos klnbz helysznen t tbb, mint 30 esemnyen keresztl ptheted fel karriered. Emellett akr 12 valdi PGA TOUR profival is szembenzhetsz, kztk a bortatlta Justin Thomas-szal.

Merlj el a kzvetts stlus prezentcival, a legmodernebb grafikval, dinamikus tvezetkkel s grdlkeny visszajtszs rendszerrel letre keltett Career mdban, amit a vetern golfoz s sportkzvett Luke Elvy, s a hromszoros PGA TOUR nyertesbl lett golfelemz, Rich Beem kommentrja fokoz tovbb.

Jtssz 15 vilghr, hivatalosan licencelt PGA TOUR plyn, melyen mindegyike a legmodernebb technolgikkal le jraalkotva, kzel minden vals rszletet visszaadva centimteres pontossggal. Ez a folyamat biztostja, hogy minden lejt, ts vagy homokcsapda olyan rzst fog nyjtani, mint amilyet a valdi PGA TOUR profik lnek t a bajnoksgok sorn.

Vlogass a tbb ezer testreszabsi lehetsg kzl a Course Designer mdban, melyben megptheted lmaid plyjt, s kihvhatod rajta bartaidat is a cross-platform plyamegosztnak ksznheten.