Ghostwire: Tokyo kutyasimogatás
Eddig 0 hozzászólás
sQr
2020. August 08.
Saturday 07:30


A Tango GameWorks a most futó digitális QuakeCon műsorában válaszolta meg a sorsdöntő kérdést: igen, meg lehet simogatni a kutyákat Tokióban. Shinji Mikami (Evil Within) legújabb rémálmában közben a várost ellepő gonosz lelkek és egyéb túlvilági lények ellen is felvehetjük a harcot azért. Az összecsapások belső nézetből folynak és rengeteg egyedi, fejleszthető képességre támaszkodhatunk közben. Rejtélyes. Furcsa. Na meg valószínűleg hátborzongató kalandnak ígérkezik.

A GhostWire: Tokyo a tervek szerint valamikor 2021-ben érkezik PlayStation 5 és PC platformokra.

Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

8 | Amazon Luna: új versenyző a streamingben

Sajátos megközelítéssel készül az amerikai cég.

20 | [TGS] Terjeszkedik a Dragon Quest XI S

A Definitive Edition három további platformon hódít.

14 | [TGS] NieR bejelentések

Megjelenési dátumot kapott a Replicant, nyugatra jön a Re[in]carnation.

2 | Crash Bandicoot 4: egészséges versengés

Multiplayer módokat is kap az It's About Time.

1 | Megjelent a Serious Sam 4

Launch trailert is tudunk mutatni, sok-sok új jelenettel.