Carrion: a főszereplő megszólal
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. August 02.
Sunday 10:47


Minket is elragadott a Carrion játékmenete, most pedig a fejlesztők egy új marhasággal, jelesül egy szokatlan "fejlesztői videóval" (ehm, kulisszák mögötti anyaggal) próbálják fenntartani a játék iránti pozitív érdeklődést. Csak a szokásos Devolver marhaság, de hétvégére pont jó az ilyesmi. Főszerepben a szörnyeteg!

[9] Saya
Aug 03., Monday 12:22 #1
Amúgy ez is GamePass, nagy pacsi Devolvernek és MS-nek is, mert kb. minden új megy azonnal GP-be. Azonban én ezt a játékot nem értem, kipróbáltam, jópofa, cool kis pixelart (ok, nem Huntdown szintű), de a játékmenet halál unalom, 30 perc után leraktam.
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.

7 | EDGE #349 pontszámok

Papír bajusz és egy kiadós indie válogatás a lapokon.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: The Ancient Gods

Ízelítő az idei epizód első story központú kiegészítőjéből

pc,ps4 0 | Ghostwire: Tokyo kutyasimogatás

“You can pet the dog” plecsnit igazol Shinji Mikami.