Apex Legends: crossplay is, meg nem is
Eddig 25 hozzszls
ne5h
2020. July 28.
Tuesday 07:28


Az EA Play alatt a Respawn tbb bejelentst is tartogatott az Apex Legends kzeli jvjvel kapcsolatban. Ezek egyike volt a jtk Switch-es portjnak rkezse (ami utn mr tnyleg csak a mobilos tiratok fognak hinyozni), valamint a jtkosok egy rsztl gyakran elkerl crossplay hivatalos megerstse.

Az Apex Legends mg az idei v sorn megkapja a crossplay tmogatst, a Respawn azonban azokra is gondol, akik nem szvlelik annyira, ha a PC-s s konzolos jtkosok egy lobby-ba kerlnek. A stdi nemrg bejelentette, hogy a jtk nem sorsol ssze PC-s jtkosokkal, ha a csapatunkban kizrlag konzolos jtkosok vannak.

[9] galpepe
Jul 30., Thursday 13:03 #25
Vlasz ne5h (#24) zenetre
Igen utna javtani akartam magam, hogy a wall-bounce meg a bunny hop elvileg kivitelezhet. Xboxon n megmondom szintn soha letemben nem lttam, hogy valaki mozgott volna lootols kzben (pedig S1 ta tolom). sszessgben engem mondjuk az FPSnl is jobban zavarna, hogy nem teljesen ugyanazok a perifrik adta lehetsgek (Tudom egy elit kontrollerrel sem ugyanaz) egy mobilitsra pt jtkban. PC-sknt mondjuk biztos az zavarna, hogy bezzeg a kontrolleren aim assist van.
Nekem az is elfogadhat megolds lenne, ha sszerak PCsekkel de csak kontrolleressel, s mondjuk perifria alap a lobby.
There is a soldier in all of us!
Jul 29., Wednesday 23:42 #24
Vlasz galpepe (#23) zenetre
Wall bounce-t simn megcsinlom kontrollerrel is, csak nem olyan egyszeren, mint PC-n. A lootols kzben val mozgs szintn kivitelezhet konzolon is. A bunny hopot prbltam sszehozni, de ahhoz mr valsznleg pro kontroller kne, a tbbit megoldom egy mezei DS4-el is.
I am such a B.A.
[9] galpepe
Jul 29., Wednesday 17:21 #23
n mg arra lennk kivncsi, hogy hogyan oldjk meg a klnbz platformon a jelenleg klnbz jtkmechanikkat. Lsd PC-n lehet jobbra-balra mozogni deadbox lootols kzben, van bunny hop, meg wall bounce... Egy alapveten lland mozgsra pt jtkban elg rossz ha nem ugyanazt a lehetsget biztostjk a perifrik.
There is a soldier in all of us!
[29] lacapaca
Jul 28., Tuesday 15:04 #22
n a CoD-ot crossplay-ben nyomom, mert gy nekem jobban adja, mint mikor ki van kapcsolva. Abban amgy sem a csterek, meg a PC-sek a legfõbb bajom, hanem a brutlis lag, s az a durva, hogy a CP-t kikapcsolva rosszabbnak rzem.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
Jul 28., Tuesday 13:10 #21
Vlasz Johann (#17) zenetre
Nyilvn ha lesz lehetsg r, n is ki fogom kapcsolni az els adand alkalommal. Viszont mivel a fenti hr valamilyen automata rendszerre utal, ezrt tartok tle, hogy nem lesz annyira a jtkosok dntsre bzva. De ne legyen igazam, a Respawn eddig meglehetsen jl egyengette az Apex tjt, kr lenne, ha ezen buknnak el.
I am such a B.A.
[11] kos23
Jul 28., Tuesday 12:43 #20
Vlasz Kuresz (#19) zenetre
rtem, de akkor is elny, most pl egy adott fpsben a vb gyztes PC csapat szerintem siman lenyomna az adott konzol csapatot. Persze atlag felhasznl szinten engem se, pl warzonet is nyomtam cross playbe s ott is hoztam az tlagom, de apexben lehet mr felsbb szinteken ki jnne ahova amgy is csak a jtkosok 10-15% a jut be.
[41] Kuresz
Jul 28., Tuesday 12:21 #19
Vlasz kos23 (#18) zenetre
Nem vagyok casual gamer. 90%ban valami multi lovolde megy. gy mondom, hogy nem zavar az egr.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[11] kos23
Jul 28., Tuesday 12:18 #18
Vlasz Kuresz (#16) zenetre
Azrt kvncsi lennk pl komolyabb ranked szinten vagy akr kompetitiv versenyen mennyit kompenzal az aim assist, mert az ok, h aki nem veszi komolyan a multit annak mindegy, de egy bizonyos szint utn ahol pcsek kzl is a felsbb rteg ellen jtszol aim assist ide vagy oda htrnybsn vagy.
[1] Johann
Jul 28., Tuesday 11:56 #17
Vlasz ne5h (#6) zenetre
Ha nem lesz rendesen kontrolllt a dolog en kikapcsolom ha lehet...
Simax - Jackal - Johann
[41] Kuresz
Jul 28., Tuesday 11:28 #16
KATT!
Konzolon is csalnak + detektalni se tudjk ezeket, de JOVAL kisebb aranyban, mint pc-n. Egeresrk ellen nincs problmm, kompenzl az aim assist kontrollerrel... Max a mozgsom gyengbb egy pcsnl, de ez nem zavar. A cheaterek miatt kerulom a crossplayt.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[33] Crockett
Jul 28., Tuesday 11:00 #15
Kereken 20 nap a Season 6-ig. Ezt csak gy ide rtam.😊
XboxLive: Dolumajo
[16] skiz0
Jul 28., Tuesday 10:28 #14
Vlasz playmore (#12) zenetre
+1, konzolokon is ugyangy lehet csalni tbbflekppen, ha nagyon akar az ember persze PC-n sokkal elterjedtebb a tma, de azoknak az idknek mr rg vge, hogy konzolon nincsen cst
PSN: mucsacso
[16] skiz0
Jul 28., Tuesday 10:26 #13
Vlasz soliduss (#11) zenetre
az a baj, hogy lehetetlen ezeket a tetveket kirtani, ha mg IP bant vagy MAC alap bant is kapnak, a tbbsg kisujjbl kirzza az j hardware s/vagy a jtk rt, szval nem igazn htrltat senkit

F2P jtkoknl meg aztn deplne semmibl tart jraregelni a 120. accountot... :\
PSN: mucsacso
[38] playmore
Jul 28., Tuesday 10:26 #12
Kezdjk azzal, hogy mi lenne ha vgere felktnk a gatyjukat a konzolgyrtk s elkezdenk bannolni a konverteres jtkosokat konzolon. Majd utna beszlhetnk a cross play problmkrl.
Cheers, love! The cavalry's here!
[48] soliduss
Jul 28., Tuesday 10:23 #11
Vlasz Kuresz (#8) zenetre
mltkor olvastam, hogy egy npszer streamel is csalt... ht az ilyet vgleges bannal sjtanm. Gusztustalan.
[16] skiz0
Jul 28., Tuesday 10:22 #10
Vlasz soliduss (#7) zenetre
n ezt elhiszem, s okdnom kell a csterektl PC-n, tnyleg rengeteg van - viszont akkor is j opcinak tartom, ha haverokrl van sz - mert pl. n PC-rl nyomom, nhny haverom meg PS4-rl s/vagy XONE-rl, s simn tudunk egytt jtszani /k is egr+billel vannak/

persze kompromisszumos, de WZ helyett Apexet is tolnnk sokszor, ha lenne ilyen crossplay :\ s gyantom sokan vannak mg ezzel gy..
PSN: mucsacso
[16] Kenny
Jul 28., Tuesday 10:21 #9
n imdom a Crossplay-t. A Rocket League-be, Paladins-ban, st a Fortnite-ban is isteni volt. Elutaztam mltkor vidkre, s ott volt a Switch a tskban Overwatch-al. Haverokkal Ps4-en minden este nyomtuk, ilyenkor j lett volna a Cross lehetsg.

Az Epic csinlja a legjobban a Cross Save funkcival. Amit megnyitsz Ps4-en, ugyanazzal a profillal nyomod One-on, Switch-en. Ez van a Fortnite-ban, s ez lesz a f2p hamarosan rkez Rocket League-el is.

Paladins-ban gy oldottk meg, hogy bellthatod, hogy platform only, konzol only, vagy gamepad only meccsek legyenek... ilyesmi lehetne mindenhol.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[41] Kuresz
Jul 28., Tuesday 10:16 #8
KATT!

Undort dolog a crossplay pc ellen. Nem az egr miatt... A csalk sokkal zavarbbak.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[48] soliduss
Jul 28., Tuesday 10:09 #7
Vlasz skiz0 (#5) zenetre
volt is belle rinya anno. Mintha mltkor olvastam volna egy cikket, hogy a konzolosok nagy rsze ( 80%) totl ignorlj a cross play-t.
Jul 28., Tuesday 10:08 #6
Vlasz Johann (#3) zenetre
J krds, ezt nem rszleteztk. Annyi szerepel a kzlemnyben, hogy akkor kerlhetsz ssze PC-sekkel, ha a csapatban van PC-s jtkos. Nem tudom, hogy a solo queue esetn lesz-e automatikus crossplay vagy csak pre-made squadok esetn. Vannak mg krdjelek az gyben.
I am such a B.A.
[16] skiz0
Jul 28., Tuesday 10:06 #5
amgy ez egyszeren szrhet, COD MW-ben tk jl meg van oldva, tudod kapcsolni, hogy sszerakjon-e egr+billessel (is), vagy csak controlleressel

nyilvn a controllerrel nem sok eslye van az egr+billesek ellen (ami amgy lehet ugyangy PS4/XONE...)

szval PC-n gy max egy elny van, ha 120 FPS-sel van valaki
PSN: mucsacso
[48] soliduss
Jul 28., Tuesday 10:03 #4
Vlasz Johann (#3) zenetre
dett.... pc-s 60-120 Fps-el.... egrrel egy sniper ellen eslyes sincs ....

Pont azrt szeretem az Apexet mert patika mrlegen van minden kimrve benne. A titanfalos alapok bika ersek... a fegyverek is jl hasznlhatak ( kivve az energy) s a karaktereknek is megvan a maga elnye s htrnya..... minden sesonban sszejn 3-4 gyzelem teljesen random emberekkel is....

egyetlen f2p jtk ahol dobtam 1500 ft coinra .... remlem hamarosan jnnek a titnok is valamilyen formban.
[1] Johann
Jul 28., Tuesday 9:56 #3
Egyltaln nem kultivlom ezt az eresszk ssze a platformokat dolgot, nem akarok modos 10000 fpses egeresekkel jtszani. PS4 s Xbox meg Switch mehet egytt mert nagyrszt mindenki kontrollerrel jtszik. s ha egy random harmadik pc-s? Akkor szops vagy mi?
Simax - Jackal - Johann
[41] Kuresz
Jul 28., Tuesday 9:40 #2
"a jtk nem sorsol ssze PC-s jtkosokkal"
Lenne mit tanulnia a Microsoftnak errl...
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[16] skiz0
Jul 28., Tuesday 9:37 #1
az egr-billentyzet tmogatst illene berakniuk konzolra is, ha mr a crossplayt engedik - br ha lesz eszk, akkor csak-csak berakjk azt is..
PSN: mucsacso