Hellraid: visszatér a Techland FPS-henteldéje
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. June 28.
Sunday 10:35


Néhány éve még Gamescomon hesszeltük a lengyel Techland Hellraid című hack and slash/FPS akcióját, aztán a játék szépen elúszott valahol a fejlesztő pokolban eredő Styx hullámain...

Most a játék DLC-ként éled újjá. A Dying Light játékhoz lehet letölteni a július 23-án a Hellraid című kiegészítőt, ami az eredeti készülődő Hellraid maradványaiból lett összeállítva.

Új ellenfelek, közelharci mechanikák, 4 fős koop lehetőség, és sok-sok pokolszörny - legalább ennyi megmaradt az eredeti elképzelésekből. Ki veszi elő újra a Dying Lightot a DLC megjelenése után?

[11] frg_dnl
Jun 28., Sunday 17:42 #1
E3 2014-es trailer :
KATT!

Én egy teljes játékként szivesebben láttam volna újra de talán a DLC-be is belemegy ugyanaz amit elképzeltek a fejlesztők.
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

53 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.