Project CARS 3: bejelentés
Eddig 8 hozzászólás
sQr
2020. June 04.
Thursday 17:45


“Bár a realisztikusság és az autentikusság továbbra is a franchise alapja, rengeteg lehetőséget adtunk hozzá azért, hogy a Project CARS 3 az eddigi legkönnyebben élvezhető játék legyen a sorozat történelmében. Elképesztően izgatottak vagyunk, hogy megmutathassuk az új Project CARS játékot a régi rajongóknak és azoknak, akik még csak most fogják megtapasztalni a versenyzés utánozhatatlan érzését.”

Nyilatkozta Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és egyben elnöke. Hamarosan ugyanis átélhetjük milyen egy hétvégi pályanapi pojácából egy utolérhetetlen legendává válni - a francihse első teljes értékű karrier módjában. 200 licenszelt utcai és versenyautó. 140 versenypálya a világ minden pontján. Akár 24 órás versenyekkel, minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény között. Ezúttal teljes személyre szabhatósággal és minden eddiginél több beállítási lehetőséggel az arcade irányba való elmozduláshoz.

A Project CARS 3 a tervek szerint még 2020 nyarán megjelenik PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokra.

[48] zsozsa
Jun 05., Friday 8:32 #8
Amúgy a fenti tréler engem nagyon az FM3 autókkal forgolódós trélerére emlékeztetett (aztán a játék már szerencsére nem ilyen árkádos irányba ment el).

KATT!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Jun 05., Friday 8:28 #7
Válasz xXwilliamsXx (#6) üzenetére
A Shift 2 volt az első játék ezzel a mocival. Megnéztem most, még mindig vállalható. Már grafikailag. Szóval jó kis motort hoztak össze anno 2011-ben. Nyilván azóta pimpelték rendesen. Három generáción is átmennek vele. (Gondolom fenti játék jön az új gépekre is valamilyen formában). De hát a Cod-nál is sokáig valami ezer éves motort használtak módosításokkal és milyen szépen kaszáltak vele...
Dzsézon Tetem a Transplanter
Jun 05., Friday 8:05 #6
Válasz zsozsa (#4) üzenetére
Ez az engine még az NFS Shiftből származik,ha jól emlékszem ...szóval csak 2000 éves És ahhoz képest nem is nézett ki annyira rosszul a pCars 1-ben.A 2-nek meg az angol GT bajnokság pályái miatt lettem rabja egy darabig.
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73
[27] arpi0912
Jun 04., Thursday 22:26 #5
Kicsit mintha a Grid irányába mozdultak volna el. Tökre Grid érzésem volt a trailer alatt. Amin még megakadt a szemem hogy nem sokkal növelték a kocsik számát az előző rész óta (abban 170-180 volt emlékeim szerint).
[48] zsozsa
Jun 04., Thursday 20:05 #4
Vicces, hogy éppen most egy brazil kis csapat, a Reiza Studio mutatja meg, hogy az SMS saját Madness Engine-jével, amit licenceltek, milyen brutál fizikát és FFB-t lehet varázsolni és még a játékot is úgy sikerült optimalizálniuk, ahogy az SMS-nek soha. Jobban muzsikál a játék képernyőn és vr-ban is, ráadásul kisebb hardver igénnyel, mint a pCars-ok valaha. Ja, egyébként az Automobilista 2-ről beszélek, ami inkább a pc-n (is) játszóknak lehet ismerős, és mostanában jön ki early access státuszból. Ha sikeres lesz, valószínűleg betámadja majd az új konzolokat is.

Én nagy pCars 1-2 fan voltam, de azért az tök gáz, hogy az SMS évek alatt sem javított ki olyan szarvashibákat, mint a kuplung nélküli fel-le váltás olyan autókban, amelyekben ezt nem lehet (ha már be van állítva a kuplung + H váltó használata a user által), meg tucatnyi egyéb dolgot, amelyek javítása miatt a játékosok már kb. day one-tól könyörögtek. Egyszerűen lexarták a játék supportját.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[5] Pdr
Jun 04., Thursday 20:04 #3
A "The Mad Box"-hoz kelleni is fog a bevétel, hogy finanszírozni tudják . Látványos ez a PC-s prezi .
LG OLED65C9, Steelseries Arctis Pro Wireless Headset
[16] Zangpo
Jun 04., Thursday 19:51 #2
Ez valami borzalom.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[48] zsozsa
Jun 04., Thursday 19:49 #1
Szerencsére annyi jó szim jelent/jelenik meg (főként pc-re), hogy le tudok mondani egy ilyen árkád irányba elmozduló csapatásról. De persze még bármi lehet belőle...
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

4 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

85 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.