Skelattack: Új IP-vel erősít a Konami
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2020. June 03.
Wednesday 12:29


Digitális exkluzív új IP jön a Konamitól, ami az Alvilágba vezeti be a játékosokat. Ezt a világot mókás, bájos és olykor halálos lakók népesítik be.

A vidám Aftervale lakójaként Skullynak még éppen csak sikerült elfogadni csontváz létét és a halál állapotát. Ahogy felkészül, hogy a Remembrance során megtudja mégis ki volt előző életében, Skully egy harc közepében találja magát, ahol meg kell védenie otthonát a fentről támadó emberektől.

„A Skelattack fejlesztése igazi szerelem volt az Ukuza csapatának, és izgatottak vagyunk nem csak azért, mert végre formálisan is bemutathatjuk a világnak, hanem mert a játékosok már át is élhetik ezt az egyedi platformer kalandot” mondta Shane deLumeau, az Ukuza CEO-ja és alapítója. „A Konami az ideális partner volt ebben a folyamatban, és a fejlesztés során rendkívül inspirált minket klasszikus hagyatékuk, mint a Castlevania, a Contra és a Goemon. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen tapasztalt csapattal dolgozhattunk, és végre életre kelthettük a Skelattack-ot.”

Minden pálya veszedelmek és bájos elemek élénk keveréke színes, kézzel rajzolt környezettel és karakterekkel. A játékosok elmerülhetnek ebben a Tim Burton inspirálta stílusú világban, és újra ellátogatnak a már bejárt pályákra, hogy felfedjék azok titkait. Az impresszionista művészi stílus közepette egy szórakoztató és gördülékeny platformer várja a játékosokat, melyben Skully és Imber számos képességét bevetve kell falon lecsúszniuk, repülniük, ugraniuk és küzdeniük, hogy felülkerekedjenek az akadályon és fejtörőkön.

A Konami és a független játékfejlesztő Ukuza Inc. kapcsolata egy egyedi törekvés a kiadónak, hogy minden méretű nyugati címekkel töltse fel kínálatát. „Azonnal beleszerettünk a Skelattack koncepciójába, látványvilágába és stílusába, és úgy éreztük, hogy tökéletes lenne közönségünk számára” mondta Michael Rajna, Senior Director, Business Development & Licensing, Konami Digital Entertainment Inc. „Ritka, hogy ilyen partnert találunk a független fejlesztők között, de az Ukuza bebizonyította, hogy csapatának tehetsége nem ismer határokat, és további ehhez hasonló új projekteket is fontolóra veszünk majd a portfóliónk bővítésekor a jövőben.”

A Skelattack mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

[48] soliduss
Jun 04., Thursday 15:47 #7
Válasz multishoot (#5) üzenetére
úúú akkor szerintem felhagyok a Suikoden aláírásgyűjtéssel. Ezzel a vonalon nem nagyon remekelnek.
[33] backstab
Jun 03., Wednesday 21:23 #6
A haverom már végig is tolta. Ha a Steam igazat mond, 4 óra volt az egész.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 19:05 #5
Válasz nintendo fan (#4) üzenetére
Damn... igazad van. Sőt... a legutóbbi MGS is parádés volt. :’D
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Jun 03., Wednesday 17:13 #4
Válasz multishoot (#1) üzenetére
Jah hát ha a legutóbbi Contrát nézzük akkor minimum olyan jó ez is!
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 03., Wednesday 17:11 #3
Nem semmi!Mint egy felturbózott Snes játék '95-ből!Mondjuk a hat ezret kicsit sokallom érte
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[33] backstab
Jun 03., Wednesday 14:41 #2
Ma próbáltam, és számomra már az eleje is irgalmatlanul nehéz volt. Nem is a harcok (azok meglehetősen primitívek), inkább az érintés esetén azonnali halált okozó tereptárgyak miatt. Nehézkes az ugrálás, a falakon felugrálás mechanikáját nem sikerült megszoknom. Nem ez lesz az új kedvencem.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 14:33 #1
Ez pont olyan jó, mint ha jött volna egy új Contra, vagy Metal Gear Solid, vagy Castlevania, vagy Silent Hill, vagy Suikoden.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.