Pokemon: The Isle of Armor megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. June 02.
Tuesday 20:00


A Game Freak a fenti új mozgókép kíséretében beszélt újra a Pokemon Sword és Shield játékok idén érkező két nagyszabású kiegészítőjéről. A The Isle of Armor névre keresztelt első csomag ráadásul már itt is van a nyakunkon. Ebben új területek, karakterek, kozmetikai tárgyak és persze eddig nem elérhető Pokémonok várják a trénereket! A kis lényekhez meglepő módon azok is hozzáférhetnek majd, akik nem vásárolják meg a kiegészítőt - ők egy ingyenes frissítést kapnak a megjelenés környékén.

Az Expansion Pass már előrendelhető az eShop felületén - £26.99 / $29.99 árcédulával kísérve. A Pokemon Sword / Shield első nagyobb kiegészítője, a The Isle of Armor 2020 június 17-én jelenik kizárólag Nintendo Switch platformra.

[23] bandee23
Jun 02., Tuesday 22:17 #1
Na,az N csak nyomja az új dolgokat. Mondjuk a MP Trilogy HD-ról semmi hír.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

14 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.

wiiu 15 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

19 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.