Total War Saga: TROY megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. June 02.
Tuesday 19:45


A Creative Assembly a fenti mozgókép kíséretében jelentette be a Total War széria legújabb epizódjának megjelenési dátumát. A történelmi hitelességre építő sorozat most először enged be néhány mitológiai lényt is a seregei közé, így a Homérosz Iliasza által ihletett történetben feltűnnek minótauroszok, küklópszok, óriások és kentaurok is. Persze amikor a trójai háborúról van szó, akkor ezeket az elemek finoman a háttérbe szorítják majd és helyet adnak a realizmusnak.

A Total War Saga: TROY 2020 augusztus 13-án jelenik meg PC platformra, ahol egy évig Epic Games Store exkluzív lesz. Ráadásul ha gyorsak vagyunk, az a megjelenés napján még teljesen ingyen betehetjük a könyvtárunkba!

[20] ARTURUS
Jun 02., Tuesday 23:41 #1
Akkor ez elsö napos vétel lesz
Dum spiro spero!
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

12 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.

wiiu 15 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

19 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.