Mi várható még az E3 helyett és azt követően?
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. May 12.
Tuesday 17:20


Bár az Entertainment Software Association részéről azóta sem kaptunk új információt egy esetleges digitális eseménysorozatról, az E3 helyére felsorakozó rendezvények tábora egyre csak nő. Lássuk be, június első pár hete, a játékvilág legfontosabb néhány napja nem heverhet idén sem parlagon. Nézzük az új bejelentkezőket!

Guerrilla Collective

A Media Indie Exchange és a Kinda Funny Games Showcase összefogásával idén új név alatt gyűjtötték össze számunkra a független fejlesztések legjavát! A három napos eseménysorozat a IGN’s Summer of Gaming 2020 részeként bekapcsolódik majd a The PC Gaming Show és a The Future Games Show műsorába is, hogy új bejelentésekkel, hírekkel, kipróbálható játékokkal és fejlesztői interjúkkal szolgáljon az érdeklődőknek.

A Guerrilla Collective ráadásul néhány egész ígéretes stúdiót is maga mögött tudhat már. Csupán néhányat emelnénk ki közülük:

+ 11 bit studios (Frostpunk, This War of Mine)
+ Funcom (Mutant Year Zero: Road to Eden, Conan Exiles)
+ Larian Studios (Baldur’s Gate III, Divinity: Original Sin II)
+ Paradox Interactive (Cities: Skylines, Stellaris)
+ Rebellion (Sniper Elite 4, Zombie Army 4: Dead War)
+ Thunderful (SteamWorld Quest, Lonely Mountains: Downhill)
+ Versus Evil (The Banner Saga, Pillars of Eternity II: Deadfire)
+ ZA/UM (Disco Elysium)

A Guerrilla Collective első bejelentkezése 2020 június 6-án várható 19:00 órai kezdéssel.

Ubisoft Forward

Az Electronic Arts bejelentése után a francia kiadó is jelezte: megtartja szokásos műsorát az E3 nélkül. Idén a digitális eseménynek a Ubisoft Forward nevet adták, ahol szokás szerint új játékbejelentések, leleplezések, hírek és egyéb meglepetések várhatóak.

Az Ubisoft Forward 2020 július 12-én kezdődik, magyar idő szerint este 9 órakor.

Tokyo Game Show 2020

Kicsit előre is tekintünk, hiszen a héten a The Computer Entertainment Supplier’s Association a COVID-19 járvány miatt kénytelen volt lemondani az idei Tokyo Game Show rendezvényét. A szeptember 24 - 27 közé tervezett esemény helyét természetesen egy digitális műsor veszi majd át, aminek részleteiről bővebben még májusban tájékoztatják majd az érdeklődőket.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

18 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.