[Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

mcmackoGéczy Attila2020.09.12. 20:00

Sajnos nem gondoltuk, hogy ennyire nehéz lesz 2020 tavasza - a jelenlegi szituáció mindenki életére rányomja a bélyegét, viszont van egy remek hírünk - itt vagyunk egymásnak, és itt van a hobbink, amely nem csak lekötheti a figyelmünket és menekülést jelenthet egy kicsit a mindennapok nehézségei elől. Egyúttal a gaming az, ami a Gamer365 közösségét is összeköti hosszú ideje és jó ismeretségeket, barátságokat hozott nekünk! A saját és környezetünk egészsége ügye is fontos, és jó ha követjük az általános tanácsot: amikor csak lehet, maradjunk otthon. Mi bízunk benne, hogy van mivel játszanotok, és adott esetben van kivel meg is osztani az élményeket. Ha viszont mégis bővítenétek a mókatárat, akkor motiválnánk az otthonmaradást a következő napokban, hetekben.

Húsvéttal induló kezdeményezésünkben felkerestük, akit értünk, és felvázoltuk nekik a koncepciót - ezt a mostani nyereményjátékot azért hozzuk össze, hogy feldobjuk az elkövetkező heteket, és megkönnyítsük az otthonlétet! Nem mindennapi a helyzet, de nem mindennapi lesz a felhozatal sem.

A nyereményjáték menete a következő:

Meghirdetünk egy (vagy több) játékot sorsolásra, amihez néhány napon keresztül írhatjátok a részvételi szándékot jelző kommenteket. A határidő után lesz egy pár órás cooldown-szakasz, amikor nem fogadunk több résztvevő kommentet. Ilyenkor történik a sorsolás, majd idővel a meghirdetett eredményekkel kiegészülve jön a következő cím, amire ismét lehet jelentkezni!

Igyekezni fogunk mindenféle platformot lefedni, de arra figyeljetek, hogy a megadott játékok csak és kizárólag a feltüntetett gépeken lesznek elérhetőek, a megadott mennyiségben, a kódok nem cserélhetőek más gépek játékaira. Ja, és most a kódokra fókuszálunk, nem akarjuk a rizikót fokozni az esetleges személyes-postázós átvétellel.

A megnyerhető nyeremények teljes verziós játékok!

Eddig összesen kisorsolt tejes verziós játékok száma: 88

Az oldalon jelenleg nincs aktív regisztráció, így teljes mértékben az élő közösségünknek, azaz Nektek szól most ez a lehetőség!

Hajrá, jöhetnek a bókok Robotmajomnak, akinek RNG számlálója segít majd a kommentszámok közötti választásban. Tudjátok, direkt duplázás kizárást jelent az adott körből.


HUSZONNYOLC ZEN FLIPPER SOKADALOM (PS4, PC, X)

Zárásképp keretbe foglaljuk a nyereményjátékunkat. Ahogy a Zen cuccaival kezdtünk, most azzal is fejezzük be a sorsolósdit - kilenc flipperjáték kódot sorsolunk ki közöttetek.

Kettő darab Williams Pinball kódot sorsolunk PS4 platformra, három Balls of Glory kódot X-re, és négy Marvel Pinball kódot PC-re. A kódokért köszönet McLovin mesternek és a Zennek!

Határidő szept. 06. vasárnap 12:00!!

NYERTESEK?:***

PS4: Pdr, AgentZFBI

PC: Necroman Mk2, Burzum, Sefneni, Piki

XO: Guitar14, arsenal, Plasma***

Fontos információ: a mostani nyereményjátékot ezzel a körrel zárjuk. Ezután összeszedjük a következő körre az okosságokat, felszívjuk magunkat és betermeljük a nyár végén befutott dolgokat, az ősszel pedig friss körrel készülünk. Stay tuned - a jövő pulzál!


HUSZONHÉT WEST OF DEAD (PS4)

A West of Dead a nyár egyik érdekes indie-játéka, maga Ron Pearlman esett neki a szinkronszínészi feladatoknak, hősünk így az eredeti Hellboy hangján szólal meg. A megjelenés óta csiszolgatott játékból kaptunk egy PS4 verzát a Raw Fury-tól, mert azt mondták érdemes belevágni a kalandba konzolon is. Reméljük a nyertes élvezettel lövöldözi végig majd az alvilágot.

Határidő aug. 13. csütörtök 12:00!!

NYERTES:***

  • multishoot***

HUSZONHAT OOBLETS (XO)

Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'! A játékot gondozó Popagenda PR volt olyan jó fej, hogy küldjön nekünk egy extra hozzáférést az Ooblets Xbox One-ra kijött Preview változatából (ami idővel egypontnullává érik majd). Ha szeretnél te is farmolni, RPG-light küldetések között kalandozni vagy csak úgy vígan táncolni egyet a mókalényekkel, akkor játssz te is a kódért.

NYERTES?:***

  • FrY*** (Robotmajom szerint nem csúsztál le... ;).

HUSZONÖT ULTRACORE (PS4)

Nyomjuk fullba a retrót - PS4-re érkezik egy Ultracore! Sajnos a játék PS4 változatára várnunk kellett kicsit, úgyhogy azért csúsztunk a mostani körrel - reméljük mindenkit kárpótol a ritka csemege!

NYERTES?:***

  • Fieldtom***

HUSZONNÉGY SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

A főoldalon olvashatjátok a tesztünket, itt pedig egy darab PC-s kódért folyik a kommentelési lehetőség -> SpongyaBob jön, és visszahozza azt a platformozós érzést, amit már régen éltél át!

NYERTES?:***

  • MarioFan DS***

HUSZONHÁROM WH40K: Mechanicus (PS4)

A Kasedo-nak köszönhetően egy kis Warhammer 40K-s taktikázásra invitáljuk a kedves játékosokat, a WH40K: Mechanicus végre konzolra is megérkezett, ennek örömére pedig egy PS4 kódot sorsolunk most ki közöttetek.

Határidő július 01. szerda 20:00

NYERTES?:***

  • neoclone***

HUSZONKETTŐ BRIDGE CONSTRUCTOR PORTAL (PC, PS, XO)

Toljuk meg a szekeret a végén, a téteket sok-sok játékkóddal emeljük!

Nem lehetünk eléggé hálásak a Headup csapatának, akik két PC, két Xbox One és három PS4 kódot ajánlottak fel a nyereményjátékunkba. A hét játékkódért jövő hét hétfőig lehet próbálkozni - a Bridge Constructor Portal pedig egy fantasztikus játék, amelyben GladOS-tól kezdve az össes Portal-poén feltűnik, minőségi játékmenettel, remek licenszfelhasználással és tonnányi új geggel.

NYERTESEK?:***

  • PC: Doberman, Hofi

  • XO: katsazoli, Simonka

-PS4: campero, ssj4vegita, bandee23***


HUSZONEGY: THE LAST OF US PART II LOOT CSOMAG

Ellie nyomába eredünk és egy The Last of Us Part II túlélőcsomagot dobunk be most a nyereményjátékba, amelyet ezúton is köszönünk a PlayStation Magyarország csapatának. A csomagban egy póló, egy sapi, és egy utazó (túlélő)bögre található.

NYERTES?:Andras_01


HÚSZ: Beyond Blue (X)

Az Evolve.PR-os barátainknak köszönhetően egy Xbox One verziót sorsolunk ki a Beyond Blue fantasztikusnak ígérkező tengerjárásából. A Never Alone fejlesztői ezúttal is fontos hangsúlyt fektettek az ismeretterjesztésre, a játék praktikusan a BBC Blue Planet II sorozatának a kiegészítője, oldalági leszármazottja!

NYERTES?:***

  • takeshi***

HÚSZ: CAT QUEST 2(PC)

Macskavilág ez kérem, három Cat Quest 2 érkezik az ablakpárkányra! A PQube-os támogatóink cicás-mókás RPG-t kínálnak, mégpedig három darabot, Steam-en beváltható kód formájában.

NYERTESEK?:***

  • rver, Sohien, TexMurphy***

TIZENKILENC: SECRET NEIGHBOR (PC)

A következő játék a TinyBuild zászlóshajója jelenleg - a felemásan fogadott Hello Neighbor turbózott és jelenleg a Steamen kiemelkedő értékeléseket kapott kiadása, a Secret Neighbor kerül most be a kalapba, mégpedig 4 PC kód formájában. (Javasolhatjuk, hogy a nyertes csapat online is méressen meg?)

NYERTESEK?:***

  • Bali222, wodbear, tsz, Gergely zsolt***

TIZENNYOLC: UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late cl-r (PS4)

A PQube jóvoltából három PS4-es verziót sorsolunk ki a kimondhatatlan-leírhatatlan nevű 2D verekedős játékból, amit minden Guilty Gear rajongónak illik kipróbálni.

Jelentkezési határidő május huszonhét, szerda 20:00!

NYERTESEK?:***

  • Istike55, Target, nikon***

TIZENHÉT: MOSS DESTRUCTION (PC)

Siklara kolléganő tavalyi Moss Destruction launch party leletét dobjuk most be - öt darab Moss Destruction PC kódot sorsolunk ki köztetek - a twin stick lövölde csecse mechanikákkal bír, és kifejezetten jó értékelésen áll Steamen.

NYERTESEK?:***

  • TexMurphy, Sonny, Gergely zsolt, M.Á.G.U.S, nonkeat***

TIZENHAT: NAKANA.IO SWITCH INDIE TRIÓ

Van három jó hírünk, a Nakana.io gondolt egyet és mindjárt három játékkal támogatta a nyereményjátékunkat, amelyek egytől egyig Switchre jelentek meg. A címekre kattitnva többet is megtudhattok a játékokról. A következő játékokat három kommentelő között fogjuk szétosztani a szokásos módon: Soul Searching, Lydia, EQQO(Teszt)

NYERTESEK?:***

  • Soul Searching: zweistein

  • Lydia: Gkanczler1

  • EQQO: mechapawky***


TIZENÖT: The Suicide of Rachel Foster (PC)

A Daedalic-es kapcsolatainknak köszönhetően három PC verziót sorsolunk ki a The Suicide of Rachel Fosterből, amely egy lélektani thriller kaland, a Shining és a sétaszim játékok találkozásánál. Vega kollégánk tesztjét itt olvashatjátok! KATT!

NYERTESEK: Sith Lord, Hofi, B@ldrick


TIZENNÉGY: Turok 2 (Nintendo Switch)

NYOLC: (VILLÁMKÖR) The Coma 2: Vicious Sisters (PC)

HÉT: (VILLÁMKÖR) Farmer's Dynasty (PC)

ÖT (VILLÁMKÖR): Dead End Job (PC)

Összefoglaljuk az Überstrategist által felajánlott eddigi kódokat, gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a tengerentúli PR csapat támogatását!

NYERTES:

Turok 2: kwalker

Coma 2: Cooler

Farmer's Dynasty: Stefitomi

Dead End Job: bozsi09


TIZENHÁROM: Everreach: Project Eden (PC, XO)

Hazai pályára utazunk újfent, egy durva sci-fi világba kalauzol minket az Everreach, amely pár személyes fejlesztési projektként lőtte be a Mass Effectet ihletforrásként. PC és Xbox masinákra nyerhettek három pécés és két konzolos példányt. A nyereményért külön köszönet a Headup munkatársainak!

Jelentkezési határidő május tizenegy, 18:00! A kommentben kéretik jelezni a megfelelő platformot! Kedden egy villámkör lesz megint, egy Switch játékért, így aki gerjed a platformra, mindenképp figyelje a felületet!

NYERTESEK:***

X: Gabsez, Rotten

PC: IdnaMark, ssj4vegita, Riddla***

A játék elérhető a következő boltokban:


TIZENHÁROM: MotoGP 20 (Multi)

Hajtsunk ki az aszfaltcsíkra, és a Magnew-nak köszönhetően daráljuk be a gumikat! A MotoGP 20 az összes platformon képviseli magát, így PC, Xbox és PS masinákra is nyerhettek 1-1-1 teljes verziós kiadást a játékból.

NYERTESEK:Bogyi007 (PS4), arsenal (X), totyak (PC)

A játék elérhető a következő felületen:


Induljon a Sony hét! A hazai Sony képviselet, azaz a PlayStation Magyarország volt annyira kedves, hogy megtolja a Gamer365 Maradj otthon és nyerd meg! nyereményjátékát egy szakajtónyi triplaás Sony exkluzívval. Nem semmi csomaggal készülünk, egy héten keresztül Sony játékokért folyik majd a kommentáradat.

TIZENKETTŐ: Death Stranding (PS4)

TIZENEGY: Erica (PS4)

TÍZ: Concrete Genie (PS4)

KILENC: Dreams (PS4)

NYERTESEK:

Death Stranding: SzucsBenj, szaladam, Andrij

Erica: ZS0LTI, zsozsa

Concrete Genie: Noctix, Andrij, unicum

Dreams: ETX, Andras_01, nayrobi

A Dreams elérhető a következő felületen: Tesztünk: KATT!

A Concrete Genie elérhető a következő felületen: Tesztünk: KATT!

Erica elérhető a következő felületen:

A Death Stranding elérhető a következő felületen: Tesztünk: KATT!


HAT: Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (PS4, XO)

A két gall pofonosztó egész Európát bejárja az Asterix & Obelix XXL harmadik epizódjában. A tesztünkben és korábbi nyereményjátékunkban már szerepelt a két jómadár, most a Microids jóvoltából három PS4-es és két Xbox One kódot, azaz összesen öt teljes verziós kiadást sorsolunk ki közöttetek.

NYERTESEK:***

  • grosy, gugello, Csaba984 (PS4)

  • Tom Alien, Fabri (XO) ***

A játék elérhető a következő felületen:


NÉGY: AeternoBlade II (PS4)

Akció, platforming, metroidvania elemek és puzzle? A hétvégén a PQube lelkes játékmesterének köszönhetően három teljes PS4-es verziót sorsolunk ki az AeternoBlade II-ből.

NYERTESEK:***

  • Adibadi

  • DagadtNinja

  • szondag3***

A játék elérhető a következő felületen:


HÁROM: IRON DANGER (PC)

Ha a finn folkór, a Kalevala és Siklara tesztje sem győzött meg titeket az Iron Danger titkos gyöngyszem mivoltáról, akkor következzen három megnyerhető példány, Steam platformra. A felajánlott nyereményért óriási pacsi a Daedalic munkatársainak.

NYERTESEK:***

  • Gergely zsolt

  • fireman808

  • Rotten***

A játék elérhető a következő felületen:


KETTŐ: WH40K INQUISITOR - MARTYR (PC, PS4, XBOX)

Jöhet még egy kis hazai? A Neocore-os srácok PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is felajánlottak egyet-egyet-egyet a legutóbbi nagyszabású projektjükből, a WH40K Inquisitor: Martyr-ből. Köszönjük a támogatást, nektek pedig jó játékot. (Olvassátok el a játék tesztjét, Lothar tollából!)

NYERTESEK:

***PC: Simonka

PS4: doomsayer

XBOX: PDR***

A játék elérhető a következő felületeken:


EGY: OPERENCIA: THE STOLEN SUN (PC, PS4, SWITCH, XBOX)

Frenetikus címmel rajtolunk a Zen Studios-nak és drága community managerüknek (McLovinnak) köszönhetően, ráadásul remek platformlefedést és komoly mennyiséget vonultatunk fel. Az Operencia: The Stolen Sun játékból kettő PC (Steam), kettő PS4, kettő Switch és kettő Xbox One változatot hoz a nyuszi! Összesen tehát nyolc játék kerül be a körbe, így mindenképp érdemes beszállni.

Kommentetekben kérünk benneteket jelöljétek be a kívánt platformot.

Korábbi tesztjeink a játékról

NYERTESEK:***

PC: paisacha, carville

PS4: Corghan, axl

SWITCH: CeXzer, Guba33

XO: takeshi, solee***

A játék elérhető a következő felületeken:

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj5cbjxkaXYgY2xhc3M9XCItLWJuci17e2lkfX1cIj5cbjxhIGhyZWY9XCJ7e3VybH19XCIgdGFyZ2V0PVwiX2JsYW5rXCI+XG5cdDxpbWcgc3JjPVwie3twYXRofX1wYXRyZW9uLW1wdS1iaWcucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDo2MDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj5cblxuPHN0eWxlPlxuLi0tbXB1LXt7aWR9fSwgLi0tYm5yLXt7aWR9fXtkaXNwbGF5Om5vbmV9XG4ubGFyZ2U+Li0tYm5yLXt7aWR9fSwgLm1lZGl1bT4uLS1ibnIte3tpZH19e2Rpc3BsYXk6YmxvY2s7fVxuLnNtYWxsPi4tLW1wdS17e2lkfX17IGRpc3BsYXk6YmxvY2s7fVxuPFwvc3R5bGU+IiwiaW1hZ2VzIjpbIlwvfmZzXC9iYW5uZXJcLzAwXC8wMFwvMHpcL3BhdHJlb24tbXB1LWJpZy5wbmciLCJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB6XC9wYXRyZW9uLW1wdS5wbmciXSwidXJsIjoiaHR0cHM6XC9cL3d3dy5nYW1lcjM2NS5odVwvYXJ0aWNsZVwvcGF0cmVvbiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB6XC8iLCJpZCI6MzV9
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Bang-on-Balls: Chronicles - nálad a mémlabda

Nagyot gurít az Exit Plan, a Bang-On Balls egy támogató és elégedett közönséget tudhat maga mögött. A memejátékból lett platformer jópofasága előtt mi is meghajoltunk, most hogy kijöttek a konzolos verziók. Teszt.

17 órája
1

Heti megjelenések

19 órája
15

Unicorn Overlord - a Vanillaware ismét megcsinálta

A cég, ami egy lapra tett mindent - a Vanillaware következő játéka a stratégiai JRPG-k következő generációját hozza el. Kérdés, hogy minőségében azt kapjuk-e amit vártunk. Azaz kérdés ez? Hiszen mégiscsak a Vanillaware-ről van szó. Teszt!

1 napja
3

Üdvözöl a Dragon's Dogma II, jön a The Smurfs: Village Party – ez történt pénteken

Továbbá: Selfloss, Phantom Fury, Planet of Lana, Into the Dead: Our Darkest Days, Wild Bastards, Until Then, Phantom Spark, Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, Squirrell with a Gun, Sacre Bleu, Surmount.

2 napja
8

Bemutatkozott a MotoGP 24, új Dungeons & Dragons a láthatáron – ez történt csütörtökön

Továbbá: Empire of the Ants, Shadows of the Damned: Hella Remastered, The Devil Within: Satgat, Crow Country, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, Saviorless, Moonglow Bay, OTXO, Gigantic: Rampage Edition.

3 napja
2

PlayStation Game Catalog: a márciusi felhozatal

Marvel’s Midnight Suns. NBA 2K24. Resident Evil 3. Izgalmas friss címekkel és klasszikusokkal bővül az előfizetés katalógusa.

4 napja
12

Visszatér a Summer Game Fest, kivált a Saber Interactive – ez történt szerdán

Továbbá: Prince of Persia: The Lost Crown, PS5 rendszerfrissítés, V Rising, Resident Evil 4, Ereban: Shadow Legacy, Deceit 2, Paper Trail, Reggie, His Cousin, Two Scientists and Most Likely the End of the World, Sea of Stars, Venture to the Vile, Terra Memoria, Crypt of the NecroDancer.

4 napja
1

Slave Zero X - pixelszeletelő

A Slave Zero X őse egy PC/Dreamcast mecha TPS, ami szinte mára teljesen feledésbe merült. A mostani cím pedig egy japán stílusjegyekkel megáldott, scrollozós hack and slash, ami mintha csak Saturnról maradt volna rajtunk. Hogy kerültünk ilyen messzire a forrástól? Teszt!

5 napja
6

Stig Asmussen új stúdiója, noir nyomozás a jövőből - ez történt kedden

Továbbá: Emptyvessel, The Last Case of Benedict Fox Definitive Edition, TopSpin 2K25, Street Fighter 6, F1 Manager 2024, Children of the Sun, Grandia HD Collection.

5 napja
9

MultiVersus megjelenés, Capcom Highlights bejelentések - ez történt hétfőn

Továbbá: Destiny 2, Final Fantasy XVI, Forza Motorsport.

6 napja
8

Snufkin: Melody of Moominvalley - Múmintavasz

Múminék ritka szereplők a videójátékok világában. Most egy norvég csapat gondolta, hogy itt az idő kicsit előtérbe hozni az északi mesevilágot. És milyen jól gondolták! Teszt!

7 napja
8

Heti megjelenések

7 napja
3

Hivatalos az új Mario animációs film - MAR10 Day hírcsokor

Ha március 10., akkor MAR10 Day - a Nintendo készült is néhány említésre méltó bejelentéssel.

8 napja
6

Geometry Survivor

A Geometry Survivor címe rögtön két játékot is megidéz – de jutott-e saját elképzelés is vajon az inspirációs források mellé? Tesztlaborban a vibrálóan színes auto-shooter.

9 napja
5

Alakul a Watch Dogs mozifilm, bezár a Deviation Games – ez történt pénteken

Továbbá: Epic Games vs. Apple, Activision Publishing, The Night Wanderer, Thorgal, Outcast – A New Beginning, Ikonei Island, Reigns: Beyond, Dave the Diver.

9 napja

Lysfanga: The Time Shift Warrior – Az idő nem játék

A Quantic Dream csapata 2019 óta már nemcsak fejlesztőként, hanem kiadóként is jelen van a piacon, és bár eddig mindössze néhány külsős játékkal rukkoltak elő, a mostani címüket is érdemes górcső alá venni.

2024.03.08.
3

Nosztalgiázik az EA, még mindig ígéretesnek tűnik a Fallout sorozat - ez történt csütörtökön

Továbbá: Overwatch 2, Rise of the Ronin, Marvel's Spider-Man 2, Helldivers 2, Snufkin: Melody of Moominvalley.

2024.03.08.
12

Elhunyt Akira Toriyama

A Dragon Ball alkotója 68 éves volt, munkássága komoly nyomot hagyott a populáris kultúrában.

2024.03.08.
17

Új bejelentések az Xbox Partner Preview-n, megint balhézik az Apple és az Epic- ez történt szerdán

Továbbá: Ghost of Tsushima Director's Cut, Valiant Hearts: Coming Home, Princess Peach: Showtime!, ABYSS X ZERO.

2024.03.07.
15

Penny's Big Breakaway

A Sonic Mania fejlesztőinek debütáló alkotása teljes mértékben saját alapokra építve tör át a harmadik dimenzióba, de a klasszikus SEGA platformerek iránti alázat így is minden porcikáján érezhető. A végén talán még a kék sündisznót is sikerül megelőzniük? TESZT!

2024.03.06.
2

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==