Phil Spencer: Xbox Series X infómorzsák
Eddig 65 hozzászólás
Gamer365
2020. April 03.
Friday 14:20


Phil Spencer az IGN Unlocked podcastjében vendégeskedett, az egy órás adás alatt pedig rengeteg érdekes kijelentést tett az Xbox Series X-el kapcsolatban. Ebből igyekeztünk néhány érdekesebb információmorzsát összeseperni.

+ Mit gondol a Series X véglegesített változatáról

“Elégedett vagyok az Xbox Series X árával és teljesítményével. Összességében rendkívül erős ajánlatnak érzem. Hiszek benne, hogy egy olyan tervünk van, amivel nyerhetünk. Már csak végig kell vinnünk.”

+ Na és a konkurenciáról?

“Jó érzéssel tölt el ahogy az Xbox Series X mutat jelenleg a PlayStation 5 mellett. Impresszív amit elértek, látjuk a munkát mögötte és tetszenek bizonyos részletek [kitér az SSD-re és az audio technológiára]. De mi holisztikus szemlélettel alkottuk meg a saját platformunkat. A CPU-t, a GPU-t, a RAM-ot. A Velocity architektúrát, az alacsony input lagot vagy éppen a visszafelé kompatibilitást - évekbe telt, amíg elértünk erre a pontra. Amikor pedig végre hivatalosan is közzétették ezeket az információkat a PlayStation 5-ről, akkor még inkább elégedett voltam az eddig meghozott döntésekkel. Ahogy azt reméltem is.”+ Rendben, de mi a helyzet a Nintendo-val?

“A kapcsolatunk a Nintendo-val remek. Doug Bowser és én gyakran beszélünk és Furakawa-san, a Nintendo elnöke is jó ismerősöm. Tudom, hogy az egyes címeink feltűnése a platformjukon sokakat összezavart. De a stúdióink egy része nagyon szerette volna, hogy ez létrejöjjön, mi pedig támogatni akartuk a kreatívok vágyait. Néhány ötlet utána a Nintendot felől érkezett.

Egyre többet gondolkozom azon, hogy mit jelent az Xbox élmény a különböző platformokon. Jelenleg ha egy játék megjelenik, akkor mintha kötelezően leosztanák, hogy ez ide jön, ez pedig oda. Én szívesebben gondolkozom egy Xbox szintű lefedettségben, amit a belsős stúdióinkkal el is értünk Xbox-on és PC-n. Persze ez bizonyos csoportok és emberek felől csúnyán vissza is ütött ránk. De továbbra is inkább látnám magunkat különböző hardvereken - és itt erről nem is mondanék többet.

Nyilvánvalóan elmondhatatlanul tisztelem a Nintendo szerepét a játékiparban és imádom mikor egy jó játékunk az ő platformjukon is megjelenik. De ez nem minden címünknél követendő példa. Így amikor felvetődnek pletykák, hogy “ez és az a cím végül megjelenik-e Switch-re”, akkor úgy érzem, hogy ennél világosabb elvárásokat kellene állítanunk a rajongóink elé.”+ Mi a véleménye a következő generáció nyitócímeiről?

“Egy platform elindítása nem egyetlen napról szól, hanem a folyamatosan fenntartott lendületről, amit a belsős csapatok fejlesztései és a külsős partnerek címei adnak. Nem hiszem, hogy ha van 8 megjelenésed egy napra, akkor azt nem lehetne logikusabban elosztani. A saját stúdióinkkal persze könnyebben tudunk előre tervezni, de Aaron Grenbert (Xbox Marketing menedzser) és én így is folyamatosan matekoztunk Matt Booty mellett (Xbox Game Studios feje), hogy éppen mikor és miről beszéljünk - egyszerűen azért, mert annyi csapat dolgozik most nekünk.

Emellett rengeteg független stúdióval működünk együtt, hogy a saját brandünk alá hozzuk be a következő játékaikat. Van néhány aláírt szerződésünk, ami miatt nagyon-nagyon lelkesek vagyunk és ők is szépen megtalálták a fejlesztés ritmusát, amivel minőségi darabokat képesek velünk piacra dobni. Szóval elég ha annyit elárulok, hogy egyre többet fogtok hallani rólunk a játékvilágban. Tudom, hogy régóta mondogatom ezt, de jelenleg ott tartunk, hogy minden alkalommal le kell valamiről rántani a leplet amikor a színpadra lépünk - vagy úgy fognak a boltok polcaira kerülni a játékaink, hogy be sem jelentettük őket.”+ Na és mit mondott a globális konzolkilövésre?

“Továbbra is ragaszkodunk hozzá, ahogy az őszi launch időszakhoz is! Meg kell mondjam, hogy az Xbox One indulásakor elég volt átélni, hogy mennyire káros egy régiókra bontott indulás. A rajongók pedig minden alkalommal emlékeztettek is rá amikor Japánban jártam - mégis hogy gondoltuk 9 hónappal később piacra dobni az Xbox One-t?”

+ Szóba került a digitális audió kimenet eltűnése is...

“Őszintén szólva pontosan tudjuk, hogy hány ember használja ezt ma a konzolunkon. Egyszerűen kiszámoltuk, hogy ha beépítjük minden egyes gépbe és csak x százalék használja, akkor bizonyára van jobb helye is az arra költött pénznek - főleg, ha másképpen továbbra is tudjuk támogatni őket. Ugyan így meghoztuk a döntéseinket a HDMI bemenet, a Kinect port vagy az IR vevő esetén, miután alaposan átgondoltuk és összevetettük a terveinkkel. Tudom, hogy mindig lesz akinek ezzel csalódást okozunk. Nem ez a munkánk legszórakoztatóbb része, de van egy tervünk a jövőre nézve, amihez tartjuk magunkat.”

Neked mi a véleményed Phil Spencer hozzáállásáról és a fent elhangzott gondolatokról és tervekről? Év végén kosárba kerül a Series X?

Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
[14] muerte
Apr 06., Monday 18:27 #65
Válasz muerte (#64) üzenetére
Lehettek erdekes meetingek Nadellaval, ami utan Phil nem aludt nyugodtan.
Ami nem ol meg az erosit
[14] muerte
Apr 06., Monday 18:25 #64
Jo cucc lesz.
Phil meg valoszinüleg vert izzadt az elmult evekben, hogy azt a tömenytelen mennyisegü xart amit Ballmer csinalt valahogy ellapatoljak.
(Többek között emiatt is került cegen kivülre. Azota nem baratok Bill-el)
Az S -el a halal szeleröl hoztak vissza a dolgokat, az X is jol sikerült.
Mindeközben tudtak azokra a projektekre koncentralni, ami a piacon a lenyeg lesz a következö evekben. A szolgaltatasra.
Nem irigylem azert amit atadtak neki es kitüztek mint feladat.
Ami nem ol meg az erosit
Apr 06., Monday 11:28 #63
Nofene...
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
[13] Guba33
Apr 05., Sunday 21:23 #62
Válasz Gala (#61) üzenetére
Na csak legyen idő végigülni az összes budit.Nem csak úgy fél s.ggel épp csak rá,hanem nyugisan kitrónolva!
[6] Gala
Apr 05., Sunday 20:41 #61
Válasz Guba33 (#60) üzenetére
Na most mondd meg! Budi az egész világ! Pláne annak akinek minden platform elérhető. Ez a sz@rás-szabadság, nem a demokrácia!
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[13] Guba33
Apr 05., Sunday 18:08 #60
Válasz zsozsa (#59) üzenetére
De neked van Boxod is szerencsére,VR miatt elnézhető.Figyu én is hallottam már olyat akik kijártak még a pottyantósba pedig volt benti wc.Maradi dolog.A múlt évezredről gyepesedő archív valami.Majd kinövöd!😉
[48] zsozsa
Apr 05., Sunday 17:57 #59
Azért a pc alapvetően egy szopás a konzolhoz képest, még így is, hogy most már állandóan frissítések vannak konzolon is. Mondjuk más nincs is.

Mielőtt valaki belém állna, nekem is van egy viszonylag jó pc-m Vr-ostul. Ezzel szimezek. Szóval ismerem a pc-s témát. Mondjuk mást nem is vagyok hajlandó rajta játszani, ha már vannak konzoljaim is.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[1] Johann
Apr 05., Sunday 16:37 #58
A kontroller témához annyit, ha annyi időm van játszani, hogy csak multizok nagyrészt pl Apex szerintetek mennyi esélyem van a bill eger kombo ellen? Mindig is konzolt hasznaltam játékra és ez nem is fog változni. Tisztában vagyok vele mit lehet meg mit nem, a fejlesztésről senki nem beszél amit két vagy harom évente el kell végezni kulonben nincs meg az ahitott Jobb minoseg mig a konzolt egyszer megveszem jo esetben. Ez a holdas szöveg meg ...
Simax - Jackal - Johann
[13] Guba33
Apr 05., Sunday 16:31 #57
Válasz Johann (#49) üzenetére
Neked nem kell file-okat,könyvtárakat másolgatni,nagy böszme házakat tárolgatni,hangos is,billentyűzet,egér,stb....Ne foglakozz velük,mindig is voltak irigy emberek!Mindenük szuper mégis Series X-et szeretnéneķ,így megy ez!😉
[11] Kazama
Apr 05., Sunday 15:16 #56
Válasz Johann (#49) üzenetére
Milyen kenyelem? Ma mar olyan a pc mint egy "konzol". Ugyan az mint barmely konzol, bedugod a hdmi-t a tv-be, monitorba, bebootol a steam, stb es mehet a jatek. Siman xbox one kontrollerel jatszom mindennel. Ps4pro, nintendo gepek mellett Pc-n jatszom a ms jatekokkal,... (jobb minosegben) tehat ez a pc-n "kenyelmetlen dolog" mar reg lejart lemez,...
[33] backstab
Apr 05., Sunday 15:04 #55
Még a járvány előtt csodálkozott rá az unokatesóm, hogy PS4-en egérrel és billentyűzettel játszom a CoD-ot, aztán a minap rám írt, hogyan tudunk együtt játszani, mert vett egy használt PS4-et, és alig várja, hogy újra CoD-ozhasson! Ha az új generációban egy kicsit jobban kiterjesztik az egértámogatást, könnyen lehet, hogy nekem is ez az utolsó gaming PC-m.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Apr 05., Sunday 14:44 #54
Válasz Invisible (#53) üzenetére
Klasszik.
let the sun never blind your eyes
[5] Invisible
Apr 05., Sunday 13:45 #53
Válasz Dude (#52) üzenetére
Erről a Dumb & Dumber klasszikus jut eszembe: "Ember a Holdon? Hogy mik vannak? Fantasztikus! Emberek, a Holdra léptünk!"😂
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[51] Dude
Apr 05., Sunday 13:05 #52
Válasz reptai (#50) üzenetére

Johann ezt azt jelenti, hogy mér réges-régen lehet mindent kontrollerrel játszani PC-n. Én szinte mindent úgy játszom.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[10] priest
Apr 05., Sunday 12:36 #51
Remélem sikerül visszakerülniük az Xbox Classic és a 360 által kiharcolt helyükre. Az XO nagy melléfogás volt sok szempontból.
Forklifts never die. They're just missing in action.
[8] reptai
Apr 05., Sunday 11:38 #50
Válasz Johann (#49) üzenetére
Elobb utobb pc-n is megoldjak majd, hogy lehessen kontrollerrel jatszani.
[1] Johann
Apr 05., Sunday 11:21 #49
Válasz zaz (#41) üzenetére
Erről nem nagyon beszél senki soha , én is így vagyok ezzel. Világ életemben kontrollerrel toltam, sose tudnék megszokni egy egeres témát plusz a folyamatos fejlesztegetések tetemes pénzmagot felemésztenek ha napra kész gépet akarsz... A másik meg a kényelem...
Simax - Jackal - Johann
[13] Guba33
Apr 05., Sunday 9:30 #48
Válasz backstab (#47) üzenetére
Ne írigykedj má!
De viccet félretéve,vannak akik nem tudnak dönteni ebben a nehéz helyzetben,hogy Ps v. Box,és kimeríthetetlen a kíváncsiságuk az X iránt.Nekik próbálunk meg segíteni Phil-en keresztül.Neked azt üzeni,hogy most megint 300.- az Ultimate Pass,tőtsd le a My Friend Pedro meg a Untitled Goose Game,oszt lazuljá!☺
Csak take it easy ezt mondta!
[33] backstab
Apr 05., Sunday 8:31 #47
Látom, tegnap mindenki be volt itt szívva...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 23:04 #46
Szia!Sajnos nehéz a helyzet,már lett is javasolva,hogy részleges feljárási karantén legyen.Pl. a nyugdíjasok 12-15 óra között lőjjenek gólt,ugráljanak platformokon,autókázzanak,aztán adják át a helyet a fiataloknak.Plusz korlátozni kellene a napi limitet,sajnos vannak akik fent rontják a levegőt,miközben pl.akváriumot takarítanak.Több áldozathozatal kellene mindenkitől.Ha megnyugtat,a Sony sem ad ki már játékot,mert összeomlanak.
Nem ajánlom az ssd-s PS-t,inkább egy SSX-es Series X-et!
KATT!
Igyekszünk,mindent megteszünk,köszönjük a bizalmat!
És itt szeretnék megkérni mindenkit,hogy a veszélyhelyzet idejére ne töltsön felnőtt tartalmat,ne terheljék a Live-ot,hagy játszhassanak a kis lurkók!
Vészhelyzet esetén hívjátok az 555-XBOX számot!
Szeretet barátaim!
[41] arsenal
Apr 04., Saturday 21:50 #45
Válasz Guba33 (#42) üzenetére
Szia! Mikorra várható a jó live? Mi ítt ülünk a családdal a router mellett, de lassú nagyon, sajna nem mehetünk sehova és nagyon szomorúak vagyunk. Remélem mire jön az új gép már megjavitjatok mert egy hangyafasznyi különbésg-ért nem veszek series x-et inkább vegyek egy ssd-s s PS5-öt. Kérlek siessetek, nem gondoltam volna, hogy ilyen szakemberek vannak itt a fórumon. Jó érzés.
[48] zsozsa
Apr 04., Saturday 19:16 #44
Válasz Guba33 (#42) üzenetére
Leborulok g.uba33 mester Kukurikjulöm Vitája előtt, de az a szityuésön, hogy ez olyan inszájder szakmai dolgokat tartalmaz, ami miatt titkosítottam 360 évre. Szóval kérlek benneteket, hogy ne is keressetek ezzel, hogy megmutassam bárkinek is, mert ez strictly konfidenciális!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[22] Hendrix
Apr 04., Saturday 18:59 #43
Válasz Guba33 (#42) üzenetére

¯\_(ツ)_/¯
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 18:15 #42
Válasz zsozsa (#40) üzenetére
Köszi,köszi,de csak szerényen,vannak jobbak is nálam,de szívesen segítek olyan xbox fanoknak,- mint arpi - akik szívükön viselik a brand sorsát,és folyamatosan érdeklődnek,és alig várják,hogy új Boxot vehessenek.Az igaz,hogy van aki többet tud,de az csúnya.Én viszont ígérem,ahogy eddig is,hogy mindig nagyon szépen fogok szólni.Írjatok ha v.mit nem tudtok.Kicsit rossz a magyar,mert külföldiül is álmodom.Az önéletrajzom elhelyezem nálad Zsozsa,ha kell mutatsd meg aki nem hiszi.
Szép napot Love&Písz
Béke
Legyetek jók
[73] zaz
Apr 04., Saturday 17:54 #41
Válasz Charun (#14) üzenetére
plussz tedd hozzá,hogy nem mindenki akar pcn játszani. én sem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[48] zsozsa
Apr 04., Saturday 17:54 #40
g.uba33 az ónlájn serviceknek a díszdoktora. Kazincbarcelonában végzett egyetlen magyarként az MS kihelyezett munkanélküli tanfolyamán.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[36] kiső
Apr 04., Saturday 17:43 #39
Válasz arpi0912 (#35) üzenetére
Szivatnak anyám stop.
[73] zaz
Apr 04., Saturday 17:26 #38
Válasz Lacek92 (#3) üzenetére
Konkrétan az életbenmaradást.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 17:02 #37
Válasz Guba33 (#36) üzenetére
Nem,nem,én nem.Reptai kérdezd ha tudni akarsz v.mit!Mi csak itt formálgatjuk a Boxot,meg igazból más a szakterületem,de egy kicsit azé a formáláshoz is értek.
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 16:58 #36
Válasz arpi0912 (#34) üzenetére
Nem volt kamu,azt mondja,de hogy már ezt annyian tőtenék.Mert a Fifát alig tőtik,meg a CoD-ot is,de ha most kiad egy exet azt má mindenki tőtené,és összecollapszolna a szisztéma.De hogy pontos legyek:
"Az online szerencsejáték-szolgáltatások összeomlottak a megnövekedett igény miatt, miközben az otthoni edzési szolgáltatások fellendülést tapasztaltak, amikor a világ felkészül a társadalmi távolságok időszakára."
Így emlékszem,ezt mondta.
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 16:57 #35
Válasz Guba33 (#32) üzenetére
Annyian töltenék egyszerre mint a Bleeding edget? Azt is halaszthatták volna az erősítés utánra. Most még hitelesebb lettél a szemeben. Van még valami extrád? Most már te vagy itt a leghitelesebb belsős arc.
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 16:51 #34
Válasz Guba33 (#30) üzenetére
Mindent értek, eddig kamu volt a szuper és stabil live duma. Mondhattad volna neki hogy kontrollerek helyett inkább ex címeket gyárrtasson ha már ennyire dumáltok, de rád számítani ilyenben...
[8] reptai
Apr 04., Saturday 16:51 #33
Válasz zsozsa (#31) üzenetére
Akkor az lesz a legjobb. Ha fantazia, akkor is.
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 16:47 #32
Válasz arpi0912 (#29) üzenetére
Annyian tőtenék egyszerre,ezt nem lehet megkísérletezni.Most inkább halasztás van,fájó meg minden,de inkább jöjjön majd akkor,ha biztos nem dől össze,azt mondják.Azok.
Ott voltam mikor nekem ezt mondta:
"Az Xbox Live, a Microsoft játékkonzoljának online szolgáltatása, valamint a Nintendo Online, amely a többjátékos játékot szolgálja a Switch számára, mind rövid távú kimaradásoktól szenvedtek, mivel a koronavírus-készítmények a hétvégén sebességváltót indítottak. Bár egyik cég sem tulajdonította közvetlenül a számok súlyának megszakítását, Phil Spencer, az Xbox vezetője megerősítette, hogy „szinte mindenben a használat fekszik”.
[48] zsozsa
Apr 04., Saturday 16:44 #31
Válasz reptai (#6) üzenetére
Ne már! És ha bekötnénk egy trigonometrikus, trombitarézzel futtatott csőszájféket?
Dzsézon Tetem a Transplanter
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 16:41 #30
Válasz arpi0912 (#29) üzenetére
Nincs játék,nem érted?Szarkazmus nevű játék sincs,semmilyen nincs!Mert ha sokan tőtenék összeomlana a Live,ezt hallotta v.mi okostól a neten,ezért erősítés van először érthető?Meg mindenféle controllerek kiadása,az is nagyon fontos,ez a stratégia,ő mondta .Nekem.El.
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 16:39 #29
Válasz Guba33 (#27) üzenetére
A hihetetlenül szuper gyors, és a leggyorabb letöltést garantáló live-ot kell erősíteni? Mi lett az ultimate liveal? Ettől hitelesebb nem is lehettél volna.
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 16:34 #28
Válasz Plasma (#21) üzenetére
Igen, az elmúlt 2-3 évben valóban beért az a terve hogy az Ms szolgáltatásán lehet olcsón sokat játszani.
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 16:33 #27
Válasz arpi0912 (#26) üzenetére
Ezt nem hiszem el,hogy nem érted meg,ilyen még nem volt,ahhh...Mondom,hogy még a Live-ot kell erősíteni előbb,ezen mit nem lehet érteni?Ettől hitelesebb info nincs a neten,abban biztos lehetsz!😁
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 16:27 #26
Válasz Guba33 (#20) üzenetére
Attól ne félj, hogy a live le lesz terhelve a sok sátékostól, és a sok jobbnál jobb ex címtől. De ezt már te jól megszokhattad az elmúlt években. De psszt, ezt nem szabad nyiltan kimondani.
Apr 04., Saturday 14:59 #25
Válasz Plasma (#12) üzenetére
Jahh mert a Sony sem abba az irányba megy, hogy az “exkluzív” címei is megjelenjenek PC-re...
Olyan ász vagyok, hogy nem bírja a játék :P
[67] Lavitz
Apr 04., Saturday 14:52 #24
Válasz Charun (#7) üzenetére
P3? Pont múltkor mondta valaki hogy a P3 a szabadkőművesek jele. Jó név választás Phil!
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[51] Dude
Apr 04., Saturday 12:02 #23
Válasz Charun (#19) üzenetére
Csak a kérdéseidre reflektáltam. A PC-mnél pl. a jelenleg kapható konzolok hangosabbak. Egyébként szerintem sem felesleges egyik sem. Számomra mondjuk MS konzol igen. De megértem, ha valaki VGA helyett boxot vesz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Apr 04., Saturday 11:12 #22
Phil nem egy varázsló, aki ahogy megkapta a pozícióját a cégben, mindent varázsütésre rendbe tudott volna vágni. Évekbe telik azt a rossz marketinget, kommunikációt kipucolni és bizony évekbe telik valódi változást hozni. Az irány jó, ez már régesrég látszik, és remélem abban is igazam lesz, hogy a stúdióikkal az új generációra szívták fel magukat. Meglátjuk.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[18] Plasma
Apr 04., Saturday 10:25 #21
Válasz arpi0912 (#18) üzenetére
Ahogy többen írták már, az X1 bejelentése körüli ökörségek még nagyon nem Phil nevéhez fűződnek. Tulajdonképpen egy halálra ítélt, kimondottan NEM felhasználóbarát megközelítésből hozott ki pár év alatt egy olyan platformot, amin olcsón lehet rengeteget játszani. Nekem majdnem a generáció eleje óta van gépem (haverok is erre a platformra váltottak prevgenről), és nagyjából másfél-két éve érzem azt, hogy megérte nem a konkurencia gépét venni.
[13] Guba33
Apr 04., Saturday 9:55 #20
Válasz arpi0912 (#18) üzenetére
Figyu,ezt csak itt és neked,de nehogy valaki bemószeroljon,mert ide olyanok is járnak.Na,nekem elmondta,miközben formáltuk az új igzbogszot a gyárban,hogy azé nincs exlusive,mert előbb meg kell erősíteni a Live-ot.Mert ha kiadna v.mi istenkirály játékot,és azt mindenki le akarná tőteni,akkor összedőlne a Live,legalábbis így hallotta,és félti a játékosokat ettől.Majd ha olyan erős lesz a Live,hogy tudnak sokan tőteni,akkor lesz ex is.De ez nagyon titokságos,pssszt....😁
[8] Charun
Apr 04., Saturday 9:51 #19
Válasz Dude (#17) üzenetére
Persze hogy szubjektív. Nem is vonom kétségbe a PC létjogosultságát játék szempontból sem. Sok olyan játék van ami ott a legjobb. De az hogy az egyik a másik fényében felesleges az azért erős túlzás.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
[27] arpi0912
Apr 04., Saturday 9:19 #18
Válasz Plasma (#12) üzenetére
De a sok pozitív hozadéka mellett ő tehet erről a hendikeppről is ami miatt csúfosan elvéreztek ebben a generációban mindkét konkurenciához képest. Illetve a reagálása se volt a legjobb és rengetegszer egymásnak ellentmondó dolgokat nyilatkozik. Ezeket nézve a sok pozitív dolga mellett inkább nullszaldósnak érzem a tevékenységét.
[51] Dude
Apr 04., Saturday 9:03 #17
Válasz Charun (#14) üzenetére
Teljesen szubjektív dolog ez az egész.
Nekem pl. Az AVR-re is (ami a másik szobában van) ki van kötve a gép a több monitor mellett (4K tévé, hazi-mozi és mindent kontrollerrel irányítok). A Home Office miatt most amúgy nagyon örülök a setupnak. Szóval a hangját nem hallom. Csak, ha nagyon terhelem neha video rendereléssel. Amúgy meg hangtalan, mert a ventik profilozva vannak. Nincs vizem egyébként.
De tény a PC hardveresen drágább buli. De részemről inkább az asztali gépet tartom, mint a laptopot vagy tabletet. Sokkal, sokkal jobb választásnak érzem a PC-t ezeknél az okostelefonok mellett. Vitatkozhatunk azon is, hogy akinek nem suliba vagy munkába kell a lapos az minek veszi? Mert részemről sok értelmét nem látom.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[38] playmore
Apr 04., Saturday 8:15 #16
Válasz Plasma (#12) üzenetére
Amúgy 500 dollár, de igen. Viszont amikor az erős PCt említed meg más konzolokat mellé akkor még mindig egy viszonylag vékony rétegről beszélünk, hiszen aki tart PCt és még mellé konzol(oka)t csak azért, hogy mindent végigjátszhasson az nem csak anyagi értelembe vett milliomos, de időben is.
Cheers, love! The cavalry's here!
Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

786 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 62 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.