Stadia: toborzás és exkluzív fejlesztés
Eddig 7 hozzászólás
Gamer365
2020. March 24.
Tuesday 08:30


A Splash Damage saját elmondása szerint mindig az innovatív megoldásokat keresi és ezt most a Google streaming szolgáltatásában látták meg. A számos projekt többjátékos részében (Call of Duty, Gears of War, Halo:MCC) segédkező fejlesztőcsapat következő címe így exkluzívan Stadia-ra érkezik.

A Google ezen kívül bejelentette, hogy elindítja Stadia Makers programját, ahová már némi tapasztalattal rendelkező független fejlesztőstúdiók jelentkezését várja. A következőket kínálják:

+ 5 fejlesztői gép
+ Bizonyos mennyiségű pénzbeli támogatás
+ Technikai segítségnyújtás az Unity használatához

Cserébe csupán annyit kérnek, hogy a játék a fent megnevezett motor 2019.3-as vagy régebbi verzióját használja, a játék pedig jelenjen meg első körben Stadia-ra is. Az exkluzivitás nem kötelező.

[48] soliduss
Mar 24., Tuesday 15:38 #7
ez vicces... pont kb 2 hete linkeltem a hírek topicban ,hogy az indie-ket olyan szinten ignorálta a google ,hogy nem is tárgyaltak velük. Több fejlesztő az epic store-t hozta fel példának... de még a steam-től is több della jött volna be mint a googlitól .
[46] multishoot
Mar 24., Tuesday 11:26 #6
Továbbra is tartom, hogy a jövő egyszer ez lesz, de jelenleg a Stadia nem tűnik érdemi konkurenciának - bár pl.: ez a próbálkozás, nekem igazán szimpatikus.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[18] Plasma
Mar 24., Tuesday 10:36 #5
Halo MCC*

Az egész Stadia a Google vezetőinek türelmén és jóindulatán múlik. Jelenleg csak a csodában lehet bízni, fényévekre vannak a konkurens cégektől és a tartalom is a nullához konvergál.
[27] arpi0912
Mar 24., Tuesday 10:06 #4
Szóval kávzi ők adják a vasat és még fizetnek is valamennyit, hogy valaki fejlesszen a gépükre? Nem mondom, hogy rossz kezdeményezés, a kisebb csapatok biztos ráharapnak és esetleg próbálkoznak a saját játékuk stadia portjával.
Az az érdekes, hogy ezt miért nem kb 2-3 évvel ezelőtt kezdték el? Úgy jobb alapokkal indult volna a stadia.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[10] priest
Mar 24., Tuesday 10:04 #3
Válasz zaz (#1) üzenetére
PS Now, Project xCloud és GeForce Now mellett? Bármelyiknél egyértelműen rosszabb alternatíva, szóval szerintem ebben a formában max pár évig.
Forklifts never die. They're just missing in action.
[17] Insect
Mar 24., Tuesday 10:04 #2
Azért az vicces, hogy korlátozzák a streaming szolgáltatók sávszélességét, erre mit csinál a Google, akciózza a Stadiát Amúgy a jelenlegi konstrukcióban, és minőségben kb. semmit nem ér az egész. Ezt a fejlesztői programot kb. egy évvel a start előtt kellett volna meghirdetni.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[73] zaz
Mar 24., Tuesday 9:35 #1
Szerintetek meddig fog élni?
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun