Gothic Remake: bejelentés
Eddig 2 hozzászólás
Gamer365
2020. February 20.
Thursday 08:15


Tavaly decemberben mi is beszámoltunk róla, hogy a THQ Nordic érdekes módját választotta a Gothic sorozat iránti érdeklődés felmérésének. Készítettek egy néhány órás Gothic Playable Teaser névre keresztelt demo változatot, amit ingyenesen közzétettek Steam -en. Az ígéret az volt, hogy ha kellő érdeklődést generálnak vele, akkor belevágnak a teljes változat fejlesztésébe.

A 180,000 érdeklődő 94.8 százaléka pedig hasznos visszajelzésekkel is szolgált a próba után, így a kiadó teljesen új stúdiót alapított Barcelonában (Spanyolország) a 2001-es RPG újraélesztéséhez.

"Készenállunk a teljes Gothic remake fejlesztésének kihívásaira. Célunk, hogy teljesen hűek maradjunk az eredeti élményhez atmoszférában és világépítésben, miközben óvatosan modernizáljuk a szükséges elemeket és a lehető legmagasabb minőségben alkotjuk újra a látványt."

Nyilatkozta a kiadó a bejelentés sajtóanyagában. A Gothic Remake Next-gen konzol és PC platformokra készül, a megjelenés pedig leghamarabb 2021-ben várható.

[34] Laza
Feb 21., Friday 21:07 #2
Kár, hogy a demó pár rég elavult erőltetett csillogást kivéve semmit nem javult ... ha ezt ebben a formában csinálják meg, lesz egy újabb minősíthetetlen játék, amit jelenleg csak a nosztalgiafaktor tüzel
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[55] axl
Feb 20., Thursday 11:42 #1
Szimpatikus a THQ Nordic hozzáállása a dolgokhoz: a portfóliójukba tartozó régebbi játékokhoz vagy ingyenes javítások, vagy teljes felújítás, esetleg új kiegészítés(ek) és folytatás(ok) érkeznek, közben pedig igyekeznek odafigyelni a rajongók visszajelzéseire is.
Minden játék szerepjáték