System Shock 3: széthullik a csapat
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 14:10


Minden jel arra mutat, hogy a System Shock 3 fejlesztése mögött álló OtherSide Entertainment az elmúlt hónapok során végképp darabjaira hullott. Hiába állt a 2013-ban alapított amerikai stúdió élére később maga Warren Spector, úgy tűnik ez is kevés volt a legendás sci-fi sorozat feltámasztásához.

Az intő jelek persze már régebb óta jelen vannak. A fejlesztőcsapat egyetlen időközben megjelent PC / Konzol játéka (Underworld Ascendant) a maga 32-es Metacritic átlagával volt talán az első. Ezt követte tavaly a Starbreeze Studios-al való kényszerű szakítás, majd a már több mint egy éve tartó kiadókeresés. Közben szépen lassan az író, a rendező, a vezető dizájner, a minőség-ellenőrzés feje és a vezető programozó is új helyet jelölt meg a LinkedIn profiljában aktuális munkahelyként. A héten hozzájuk csatlakozott Chase Jones, Spector egyik legnagyobb múltra visszatekintő fejlesztői partnere.

Sam Luangkhot, a 2019 decemberében távozó kommunikációs vezető viszont nem volt képes kommentár nélkül hagyni a helyzetet - munkahelyi ártalom lehet. Egy szerepjátékos fórumon álnéven elárulta, hogy jelenleg tulajdonképpen senkit nem foglalkoztat tovább a stúdió azok közül, akik a System Shock 3-on dolgoztak. Hozzátette, hogy egyébként is szörnyű lemaradásban voltak a terveikhez képest. Nehezen tartottak lépést a stílus mai képviselőivel (Dishonored, Prey), így valószínűleg bár valami különleges készült a kezeik között, az nehezen lett volna összeegyeztethető a sorozat múltjával és a rajongói elvárásokkal.

A fenti információk nem hivatalosak. A fejlesztés leállítását az OtherSide Entertainment többszöri felkeresés ellenére sem erősítette meg, a hivatalos Twitter account pedig október óta néma.

[11] frg_dnl
Feb 11., Tuesday 16:15 #1
A SS2, Bioshock trilógia, Prey 2017 a legjobb FPS-RPG hibrid játékok amikkel valaha játszottam, a világuk azonnal beszippantott, a Prey 2017 pedig minden idők legjobb sci-fi űrállomását ( Talos 1 ) és legjobb videójátékos befejezéseit prezentálta.
Remélem a SS3 project csak ideiglenesen fog leállni és valami csoda folytán majd valakik a szárnyai alá veszik a gondozását.
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.