System Shock 3: széthullik a csapat
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 14:10


Minden jel arra mutat, hogy a System Shock 3 fejlesztése mögött álló OtherSide Entertainment az elmúlt hónapok során végképp darabjaira hullott. Hiába állt a 2013-ban alapított amerikai stúdió élére később maga Warren Spector, úgy tűnik ez is kevés volt a legendás sci-fi sorozat feltámasztásához.

Az intő jelek persze már régebb óta jelen vannak. A fejlesztőcsapat egyetlen időközben megjelent PC / Konzol játéka (Underworld Ascendant) a maga 32-es Metacritic átlagával volt talán az első. Ezt követte tavaly a Starbreeze Studios-al való kényszerű szakítás, majd a már több mint egy éve tartó kiadókeresés. Közben szépen lassan az író, a rendező, a vezető dizájner, a minőség-ellenőrzés feje és a vezető programozó is új helyet jelölt meg a LinkedIn profiljában aktuális munkahelyként. A héten hozzájuk csatlakozott Chase Jones, Spector egyik legnagyobb múltra visszatekintő fejlesztői partnere.

Sam Luangkhot, a 2019 decemberében távozó kommunikációs vezető viszont nem volt képes kommentár nélkül hagyni a helyzetet - munkahelyi ártalom lehet. Egy szerepjátékos fórumon álnéven elárulta, hogy jelenleg tulajdonképpen senkit nem foglalkoztat tovább a stúdió azok közül, akik a System Shock 3-on dolgoztak. Hozzátette, hogy egyébként is szörnyű lemaradásban voltak a terveikhez képest. Nehezen tartottak lépést a stílus mai képviselőivel (Dishonored, Prey), így valószínűleg bár valami különleges készült a kezeik között, az nehezen lett volna összeegyeztethető a sorozat múltjával és a rajongói elvárásokkal.

A fenti információk nem hivatalosak. A fejlesztés leállítását az OtherSide Entertainment többszöri felkeresés ellenére sem erősítette meg, a hivatalos Twitter account pedig október óta néma.

[11] frg_dnl
Feb 11., Tuesday 16:15 #1
A SS2, Bioshock trilógia, Prey 2017 a legjobb FPS-RPG hibrid játékok amikkel valaha játszottam, a világuk azonnal beszippantott, a Prey 2017 pedig minden idők legjobb sci-fi űrállomását ( Talos 1 ) és legjobb videójátékos befejezéseit prezentálta.
Remélem a SS3 project csak ideiglenesen fog leállni és valami csoda folytán majd valakik a szárnyai alá veszik a gondozását.
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

1 | Street Fighter V: ingyenes pofozkodás

2 hétig költségek nélkül nyúzható a Champion Edition.

pc 2 | Larry: visszatér a szívdöglesztő

Wet Dreams Dry Twice - ezzel az alcímmel jön a folytatás!

0 | Guilty Gear Strive: két új bunyós jelentkezik

Vámpír és királyi harcos.

ps4 11 | Marvel’s Avengers: exkluzív Pókember

A hálóvető továbbra is csak a PlayStation konzolokat szereti.

xbox1 14 | Xbox: megújul a Store felülete!

A Microsoft megágyaz a következő generációnak. Felújítja az áruházat.