Dawn of Fear: bejelentés
Eddig 2 hozzászólás
Gamer365
2020. January 23.
Thursday 10:07


A Brok3nsite pár fős spanyol fejlesztőcsapatának nem titkolt célja, hogy a '90-es évek horror úttörői előtt tisztelegjen első projektjével - mint az Alone in the Dark és a Resident Evil. Ennek megfelelően fix kamerára, csoszogó rémekre, környezeti puzzle feladványokra és nosztalgiával átitatott horror pillanatokra számíthatunk. Valamint szintén a 20 évvel ezelőtti szintet kapargató technikai megvalósításra. A fejlesztők abszolút nyíltan kezelik ezt a kérdést. Többször elmondták, hogy minimális tapasztalattal vágtak neki, de az elmúlt három évben rengeteget tanultak a játékfejlesztésről. Spanyolországon kevés figyelem irányul erre a területre. Őket is a Sony Playstation Talents néven futó tehetséggondozó programja karolta fel. A trailert ennek figyelembe vételével érdemes szemlélni.

A Dawn of Fear 2020 február 3-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 platformra.

[55] axl
Jan 23., Thursday 12:06 #2
Én nem bánom, hogy a játékipart évekkel ezelőtt elérő retrohullám lassan kezd túlmutatni a felülnézetes pixelgrafikán és a 16 bites korszak utáni stílusokból is bátran idézgetnek. Ha már egy fejlesztőcsapatot amúgy is korlátok közé szorítja a saját tapasztalatlanságuk / büdzséjük, akkor az inkább ilyen formában nyilvánuljon meg, minthogy csinálnak egy tizenkettő egy tucat ZS-kategóriás játékot valamelyik aktuálisan felkapott műfajon belül. Ennek legalább van némi egyedisége, még ha az elég erőteljesen a múltból táplálkozik is.
Minden játék szerepjáték
[36] kiső
Jan 23., Thursday 12:02 #1
A Capcom-nál sokkot kaptak.
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

14 | Kapható a Street Fighter V: Champion Edition

Szánikbúmm, ettyek-prőtyek, hadóken!

9 | Rainbow Six Siege: generációs küldetés

PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik a taktikai shooter.

5 | Starcraft: szellemjárás a múltból

Gameplay bemutató a törölt Ghost alcímű epizódból.

2 | Backbone: a párduc nyomdokaiban

Új noir nyomozós játék antropomorf főszereplővel.

22 | [Premier] Heti megjelenések