Dawn of Fear: bejelentés
Eddig 2 hozzászólás
Gamer365
2020. January 23.
Thursday 10:07


A Brok3nsite pár fős spanyol fejlesztőcsapatának nem titkolt célja, hogy a '90-es évek horror úttörői előtt tisztelegjen első projektjével - mint az Alone in the Dark és a Resident Evil. Ennek megfelelően fix kamerára, csoszogó rémekre, környezeti puzzle feladványokra és nosztalgiával átitatott horror pillanatokra számíthatunk. Valamint szintén a 20 évvel ezelőtti szintet kapargató technikai megvalósításra. A fejlesztők abszolút nyíltan kezelik ezt a kérdést. Többször elmondták, hogy minimális tapasztalattal vágtak neki, de az elmúlt három évben rengeteget tanultak a játékfejlesztésről. Spanyolországon kevés figyelem irányul erre a területre. Őket is a Sony Playstation Talents néven futó tehetséggondozó programja karolta fel. A trailert ennek figyelembe vételével érdemes szemlélni.

A Dawn of Fear 2020 február 3-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 platformra.

[55] axl
Jan 23., Thursday 12:06 #2
Én nem bánom, hogy a játékipart évekkel ezelőtt elérő retrohullám lassan kezd túlmutatni a felülnézetes pixelgrafikán és a 16 bites korszak utáni stílusokból is bátran idézgetnek. Ha már egy fejlesztőcsapatot amúgy is korlátok közé szorítja a saját tapasztalatlanságuk / büdzséjük, akkor az inkább ilyen formában nyilvánuljon meg, minthogy csinálnak egy tizenkettő egy tucat ZS-kategóriás játékot valamelyik aktuálisan felkapott műfajon belül. Ennek legalább van némi egyedisége, még ha az elég erőteljesen a múltból táplálkozik is.
I WλNT TO BELI3VE
[36] kiső
Jan 23., Thursday 12:02 #1
A Capcom-nál sokkot kaptak.
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

8 | Amazon Luna: új versenyző a streamingben

Sajátos megközelítéssel készül az amerikai cég.

17 | [TGS] Terjeszkedik a Dragon Quest XI S

A Definitive Edition három további platformon hódít.

13 | [TGS] NieR bejelentések

Megjelenési dátumot kapott a Replicant, nyugatra jön a Re[in]carnation.

2 | Crash Bandicoot 4: egészséges versengés

Multiplayer módokat is kap az It's About Time.

1 | Megjelent a Serious Sam 4

Launch trailert is tudunk mutatni, sok-sok új jelenettel.