Apex Legends: játékmódhalmozás
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2020. January 09.
Thursday 21:25


Alig vagyunk túl az Apex Legends legutolsó eventjén, a Holo-Day Bash-en, a Respawn máris a nyakunkba zúdítja a következőt. Ami egyben a játék eddigi legnagyobb időszakos elfoglaltságát is magával hozza. A jövő héten kezdődő Grand Soirée Arcade ugyanis összesen 7 új játékmódot hoz be, melyek között akadnak ugyan korábban már látottak, de ezek is átalakításra kerülnek.

- Gold Rush Duos: kétfős csapatok küzdelme, kizárólag a legjobb tárgyakkal a pályán
- LIVE.DIE.LIVE: folyamatos újraéledés, amíg van játékban lévő csapattag
- Third-Person Mode: ismerős harcok új perspektívából
- Always Be Closing: a játékteret behatároló kör folyamatosan zsugorodik
- Armed and Dangerous on World's Egde: kizárólag shotgun és sniperek találhatóak a pályán
- Kings Canyon After Dark: a halloweeni eventből visszatérő Kings Canyon éjszakai köntösben
- DUMMIEs Big Day: a tesztbábúk ellepik a pályát


A fenti módok 2 napos rotációban váltják egymást, ezen felül mindegyik limitált mód alatt 3 challenge vár ránk, melyek teljesítéséért pontokat kapunk. Ezeket összegyűjtve különböző kozmetikai tárgyakat szerezhetünk. Ezen felül az event első hétvégéjén további extra pontokat szerezhetünk néhány további challenge teljesítésével.

Az event során ezúttal is lehetőségünk lesz közvetlenül megvásárolni az új kinézetek közül a nekünk tetszőt, valamint az event kezdetekor 6 új Legendary skin kerül a játékba, melyeket Apex Packból bármikor megszerezhetünk vagy a Grand Soirée alatt legyárthatunk.

A Grand Soirée Arcade január 14-én kezdődik.

[55] axl
Jan 10., Friday 10:10 #3
Ha több időm és rövidebb backlog-om lenne, nagyon szívesen beleugranék ebbe a játékba. Szimpatikus a Respawn csapata, hogy noha nem találják fel a spanyolviaszt, de azért van egy sajátos, egyedi íze a fejlesztéseiknek.
Minden játék szerepjáték
[1] Johann
Jan 10., Friday 8:11 #2
Válasz backstab (#1) üzenetére
Valami mostanában nagyon nem stimmel a matchmakinggel amúgy sem. 150es vagyok jó ideje játszok majd minden karakterrel és ilyen 0 killes skill nélküli embereket rakosgat már napok óta mellém... Nagyon ritkán kapok "értelmes" csapattársakat...
Simax - Jackal - Johann
[33] backstab
Jan 10., Friday 7:54 #1
Marha jól hangzik- sajna a kezdeti könnyű győzelmek után már csak szívok vele. A noobok elszállingóztak, és csak a tryhard arcok maradtak, akik kétszáz méterről, a levegőben szaltózva lövik ki a légy szemét. Akárcsak a Titanfall 2-ben, amit nagyon szerettem volna imádni, de pár hónap alatt akkorára nyílt a "skill gap", amit az én koromban már nem tudok behozni. Nagy kár.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

29 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Remothered: Broken Porcelain csúszás

Ashmann horrorisztikus szállója csak Halloween idején nyit újra.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Superhot: Mind Control Delete megjelenés

MORE. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER...

ps4 6 | PS5 boxart: kék doboz, fehér csík.

1 | Októberben jön a Little Hope

Megjelenési dátumot kapott a Dark Pictures következő része.

pc,xbox1,ps4 1 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.