Készülőben az új Commandos
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 11.
Wednesday 11:10


A Kalypso Media még tavaly jelentette be, hogy megszerezte a Pyro Studios két IP-jének, a Commandos-nak és a Praetorians-nek a jogait, ezzel együtt pedig mindkét sorozat esetében új felvonásokat ígértek. Ez részben meg is történt a Commandos 2 HD Remaster és a Praetorians HD Remaster bejelentésével.

Itt azonban nem ér véget a történet, hiszen a januárban megjelenő remaster mellett a Kalypso-nál egy másik Commandos játék is formálódik. Az új részről egyelőre meglehetősen kevés informcáió áll rendelkezésre, így a neve sem ismert, a Kalypso közleménye szerint azonban PC-re és nextgen konzolokra készül. Emelett a fejlesztést a cég újonnan alapított belsős stúdiója végzi, melyre egyelőre csak Kalypso Studio Frankfurtként hivatkoznak.

[48] soliduss
Dec 11., Wednesday 14:08 #1
így legyen ötösöm a lottón...
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 7 | State of Play: most csütörtökön!

Fókuszban a külsős partnerek és a független stúdiók játékaival.

ps4 7 | PlayStation 5: mit vihetsz magaddal?

A DualShock már csak a visszafelé kompatibilitáshoz lesz jó.

4 | [Premier] Heti megjelenések

ps4 6 | Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost

Megjelent az újabb, lehetetlen című japán robotos csoda.

0 | Peaky Blinders: augusztuisi megjelenés

Ünnepi napon érkezik a Mastermind alcímmel rendelkező feldolgozás.