Marvel's Avengers: olvasmányos előzmény
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 08.
Sunday 21:15


Az egyre terebélyesedő élőszereplős univerzumhoz hasonló bánásmódban részül a Marvel szuperhőscsapatának legfrissebb játékadaptációja, a Marvel's Avengers is, nemrég ugyanis kiderült, hogy a játék egy előzménytörténettel fog gazdagodni, méghozzá regény formájában.

A Marvel's Avengers: The Extinction Key a játék kezdetét adó A-Day előtti világot mutatja bel, valamint természetesen egy konfliktusra is számíthatunk, amikor a hősök csapata a Zodiac nevű ősi szervezet ellen veszi fel a harcot. A könyv érdekessége, hogy a játékban már bemutatott karaktereken túl például Doctor Strange és a SHIELD néhány ügynöke is feltűnik benne, így ez akár azt is jelentheti, hogy velük a Crystal Dynamics játékában is találkozni fogunk.

A The Extinction Key március 31-én jelenik meg, a készítő Titan Books pedig ezen kívül még egy könyvvel biztosan készül a játék mellé, hiszen szeptember 1-jén fog megjelenni a Marvel’s Avengers: The Art of the Game, mely a névből könnyen kitalálhatóan a játék különálló artbookja lesz.

[23] bandee23
Dec 08., Sunday 23:06 #1
Szukits itthon is kiadja a Titan books Marvel könyvsorozatát. Remélem ez is megjelenik.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

2 | [Nézd velünk] The Game Awards 2020

Idén három helyszínről jelentkezik be majd élőben a díjátadó.

ps4 0 | Sackboy: A Big Adventure bemutató

Új mozgókép. Speciális kiadások. Információ morzsák.

pc,xbox1,ps4 0 | Az Assassin’s Creed Valhalla története

Eivor új otthont keres népe számára. De valami bújkál még a sötétben.

0 | Captain Sabertooth: újabb filmadaptáció

Kellemes hangulattal és egyszerű platforminggal.

xbox1 1 | Games with Gold: októberi négyes

Horror hónap múmiákkal, friss horrorral, csokival és csalással.