Komplettírozott Digimon Switchre
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. October 18.
Friday 21:04


A Digimonok mindig másodrendű nyünyükék voltak Pikachuék és a díszes Poké-kompánia mellett, de legyünk nosztalgikus geekek, és hívjuk fel egymás figyelmét az értékekre: ne feledjük el a Bandai/Toei szörnyikéit!

Így lehetett ezzel az anyacég is, akik Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition néven egy korábbi Digimon játék masszív kiadását jelentették meg a mai napon, mégpedig Switch platformra és PC-re. A komplett kiadásban megtalálható Digimon Story: Cyber Sleuth és a Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory korábban elérhető volt amúgy PS4 és XO platformokra; a Switch játékosok most egyszerre kapják a két JRPG-t.

[3] Lacek92
Oct 20., Sunday 13:15 #1
"Komplettírozott", jajj, ettől elgyengültem... Nálatok van talán valami szerkesztőségi Kazinczy-díj, amiért versengtek ezekkel a jobbnál jobb nyelvújító szavakkal?
Friss hírek

788 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

2 | Pünkösdi chill Donkey Konkgékkal

DKC Restoration projekt, fülbevaló hétvégi lazításhoz.

ps4 84 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

8 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.