Zombie Army 4: téli hullagyalázás
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. október 16.
szerda 07:39


Februárban visszatér a Rebellion zombiirtó sorozata, a Zombie Army, méghozzá a Dead War alcímet videlő negyedik résszel. A napra pontos megjelenési dátum mellé a játék gyűjtői kiadása is bemutatkozott, melyben a steelbookba pakolt játék mellett egy 60 oldalas artbookot, egy zombicápa szobrot, illetve a játék zenei anyagát találjuk az előrendelők számára is elérhető Undead Airman Character Packkel együtt.A Zombie Army 4: Dead War február 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, előbbin egy évig Epic Store exkluzivitást kap.

okt 17., csütörtök 16:17 #4
Nekem a konzolgeneráció legnagyobb kedvence a bűnös élvezetek kategóriában. Megvan a maga trash bája és többesben iszonyat nagy móka volt, már azon túl, hogy egyes összecsapások borzasztóan és igazságtalanul nehézre sikeredtek. Nagyon remélem, hogy a negyedik részből kigyomlálják ezeket a nehézségi tüskéket.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[18] helihobby
okt 17., csütörtök 9:39 #3
Beteg egy játék..
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[33] Crockett
okt 16., szerda 11:53 #2
Hù, de imàdtam a trilógiàt. Game Passban nyomtam végig, ezt tuti megveszem.
"A második az első vesztes"
okt 16., szerda 9:47 #1
Arigatou Renatto.
I am such a B.A.
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 2 | Project Scarlett: teljesítmény az ár felett

Phil Spencer nyilatkozott a konzol kapcsán.

10 | Google Stadia: így alakulnak a játékárak

Halottról jót vagy semmit?

21 | [Bréking] VR-ra jön az új Half Life játék

Mindenki dobjon el mindent, a Valve hivatalos bejelentést tett!

30 | Stadia: bővített kezdés

A Google kicsit variál a nyitókínálat felhozatalán.

10 | Street Fighter V: bajnokok reggelije

Jövőre jön a Champion Edition.