Switch: agytorna januárban
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 13.
Sunday 07:14


Keményen kirángatja a Switch tulajokat az év végi tespedésből a Nintendo, hiszen január 3-án érkezik a Dr Kawashima’s Brain Training. A sorozat Switch-es epizódjában a klasszikus feladványok mellett a Joy-Conokat is kihasználó feladatokra is számíthatunk, amikkel akár mások agytekervényeit is próbára tehetjük.

Az eredményeinket nem csak magunknak tarthatjuk meg, hanem az online ranglistákon is közzétehetjük. A Nintendo ezen felül bajnokságokat is rendezne a World Brain Training Championships keretében, ezek részleteit később ismertetik.

[33] sQr
Oct 14., Monday 8:40 #1
Piszkosul várom. Anno a 3DS is sokat látta a Kawashimás kártyát, biztos vagyok benne, hogy Switchen sem lesz másképp.
Twitter: sequeeer
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 36 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

8 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.