Modern Warfare: csapatos bevetések
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. October 09.
Wednesday 06:26


A Call of Duty: Modern Warfare a látványos kampány és feszült multiplayer mellett a széria egyik legkedveltebb játékmódját, a Spec Ops-ot is felvonultatja, azonban minden eddiginél összetettebb formában.

A Modern Warfare Spec Ops módja több, egymással összekapcsolódó Operations-ből áll, melyben négy fős csapatoknak kell több feladatból álló küldetéseket teljesíteniük. A multiplayerből ismerős killstreakek egy része a Spec OPs során is elérhető lesz, így a lopakodást preferálók használhatnak radaros felderítést, míg a végtelen lövöldözés mellett voksolók kérhetnek légicsapást is az ellenfélre.

Az Operations mellett elérhetőek lesznek az úgynevezett Missionök is, melyek egyedül vagy legfeljebb 4 fős csapatban is teljesíthetőek lesznek. Az Operations-szel ellentétben a Missions mód bizonyos fegyverek, felszerelések és killstreakek használatára fog kényszeríteni minket.

Mind az Operations, mind a Missions tartalmai minden platformon egy időben lesznek elérhetőek a megjelenéskor és az utólgaosan érkező kiegészítőkben egyaránt.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

moderator sQr
Oct 09., Wednesday 22:25 #8
Biztos vétel. Évek óta nem vártam igazán Call of Duty-t - csak megvettem valamilyen okból. Idén végre valóban van egy kis izgalom. Ki nem hagynám! ^^,
Twitter: sequeeer
[28] alf22
Oct 09., Wednesday 21:04 #7
És tényleg 175gb a pc-s
[28] alf22
Oct 09., Wednesday 19:10 #6
Válasz somzso (#4) üzenetére
Tavalyi tapasztalatbol inkabb digitalisan vettem. 2nappal elobb tölthető már a storebol. Tavaly futart varni, aztan utana meg 50gb patchet is telepiteni kellett.
[28] alf22
Oct 09., Wednesday 19:09 #5
Válasz somzso (#4) üzenetére
Tuti nincs annyi es tuti 1 lemezes.
[4] somzso
Oct 09., Wednesday 18:30 #4
azt nem lehet tudni hogy konzolon 2 lemez lesz a játék mert máshol olvastam pc-n 175gb kell neki ha valakinek van infó osszameg mert ha 2 lemezes akkor digit veszem inkább
[28] alf22
Oct 09., Wednesday 12:31 #3
Kieg: spec ops survivor modja kap 1éves exkluzivitást. Egy db horda mód.
[11] tetyo
Oct 09., Wednesday 9:15 #2
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Imádtam a Spec Opsot, király lesz. A BO1 óta nem vettem day1 COD-ot, most megtört a jég. Látszik, hogy nagyon oda akarják tenni magukat és igazából engem már a béta megvett.
PSN ID: Tetyo01
[48] soliduss
Oct 09., Wednesday 8:40 #1
na ne... .ez milyen királyul fest már.
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.