Modern Warfare: csapatos bevetések
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. október 09.
szerda 06:26


A Call of Duty: Modern Warfare a látványos kampány és feszült multiplayer mellett a széria egyik legkedveltebb játékmódját, a Spec Ops-ot is felvonultatja, azonban minden eddiginél összetettebb formában.

A Modern Warfare Spec Ops módja több, egymással összekapcsolódó Operations-ből áll, melyben négy fős csapatoknak kell több feladatból álló küldetéseket teljesíteniük. A multiplayerből ismerős killstreakek egy része a Spec OPs során is elérhető lesz, így a lopakodást preferálók használhatnak radaros felderítést, míg a végtelen lövöldözés mellett voksolók kérhetnek légicsapást is az ellenfélre.

Az Operations mellett elérhetőek lesznek az úgynevezett Missionök is, melyek egyedül vagy legfeljebb 4 fős csapatban is teljesíthetőek lesznek. Az Operations-szel ellentétben a Missions mód bizonyos fegyverek, felszerelések és killstreakek használatára fog kényszeríteni minket.

Mind az Operations, mind a Missions tartalmai minden platformon egy időben lesznek elérhetőek a megjelenéskor és az utólgaosan érkező kiegészítőkben egyaránt.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[33] sQr
okt 09., szerda 22:25 #8
Biztos vétel. Évek óta nem vártam igazán Call of Duty-t - csak megvettem valamilyen okból. Idén végre valóban van egy kis izgalom. Ki nem hagynám! ^^,
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[28] alf22
okt 09., szerda 21:04 #7
És tényleg 175gb a pc-s
[28] alf22
okt 09., szerda 19:10 #6
Válasz somzso (#4) üzenetére
Tavalyi tapasztalatbol inkabb digitalisan vettem. 2nappal elobb tölthető már a storebol. Tavaly futart varni, aztan utana meg 50gb patchet is telepiteni kellett.
[28] alf22
okt 09., szerda 19:09 #5
Válasz somzso (#4) üzenetére
Tuti nincs annyi es tuti 1 lemezes.
[4] somzso
okt 09., szerda 18:30 #4
azt nem lehet tudni hogy konzolon 2 lemez lesz a játék mert máshol olvastam pc-n 175gb kell neki ha valakinek van infó osszameg mert ha 2 lemezes akkor digit veszem inkább
[28] alf22
okt 09., szerda 12:31 #3
Kieg: spec ops survivor modja kap 1éves exkluzivitást. Egy db horda mód.
[10] tetyo
okt 09., szerda 9:15 #2
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Imádtam a Spec Opsot, király lesz. A BO1 óta nem vettem day1 COD-ot, most megtört a jég. Látszik, hogy nagyon oda akarják tenni magukat és igazából engem már a béta megvett.
PSN ID: Tetyo01
[48] soliduss
okt 09., szerda 8:40 #1
na ne... .ez milyen királyul fest már.
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.