Fallout kollekció a kiválasztottaknak
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. October 07.
Monday 09:29


Nemrég bukkant fel a német Amazon kínálatában egy bizonyos Fallout Collection, a Bethesda pedig nem sokkal később hibvatalosan is bejelentette a kiadás létezését. A csomagban a Fallout 76 kivételével a széria összes epizódját megtaláljuk, ráadásul az elérhető legteljesebb verziókban.

Név szerint a Fallout, a Fallout 2, a Fallout Tactics, a Fallout 3 Game of the Year, a Fallout: New Vegas Ultimate Edition és a Fallout 4 Game of the Year került be a pakkba. A Collection PC-re szerezhető be 40 euró ellenében, megjelenni azonban csak Németországban és az Egyesült Királyságban fog. Némileg érthetetlen a döntés, de hé, éljen virágzó szállítmányozás, nem igaz?

Friss hírek

796 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Cat Quest 2 (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Macskavilág ez kérem, három Cat Quest 2 érkezik az ablakpárkányra!

3 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

1 | ITCH.IO: küzdelem az egyenlőtlenség ellen

5 Dollárért közel 750 játék - a pénz pedig jótékonyságra megy.

7 | [Pletyka365] FromSoftware remasterek

Új köntösben térhet vissza a Bloodborne és a Demon's Souls.

13 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!