A Switch is fitneszkiegészítőt kap
Eddig 20 hozzászólás
ne5h
2019. September 12.
Thursday 20:00


A Nintendo nagyjából egy hete osztott meg egy videót, melyben a kiválasztottak a Switch egy új kiegészítőjét használva játszottak, a mozdulatokat elnézve pedig könnyű volt valamilyen fitnesztevékenységre gondolni. A mai napon teljesen lerántották a leplet a perifériáról és a hozzá kapcsolt játékról is.

A RingFit Adventure egy kalandjáték, melyben a teljes mozgáskultúra és a harcok is az általunk végzett különböző gyakorlatokkal történnek. A Ring-Con és a mellé járó lábpánt a Joy-Conokkal való párosítás után a megfelelő mozdulatainkat regisztrálja, így tudunk például közlekedni vagy csatázni.

Odafent egy részletes bemutatót találtok a teljes csomagról, aki pedig kedvet kapott hozzá, október 18-tól le is csaphat a pakkra.

[2] Rehynn20
Sep 14., Saturday 0:28 #20
Válasz arpi0912 (#19) üzenetére
Tökjó, hogy van véleményed, igen, csak gondoltam ki akarsz hozni valamit többet is a dologból.
[27] arpi0912
Sep 13., Friday 20:02 #19
Válasz Rehynn20 (#17) üzenetére
Nincs és?, olvasd vissza kommenteket és összerakod.
[3] Wakka
Sep 13., Friday 14:06 #18
Válasz arpi0912 (#16) üzenetére
persze, de a gamification a felnőttekre is ugyan úgy vonatkozik. a barátnőm sokkal szívesebben duolingozik xp-ket gyűjtögetve és szinteket elérve nyelvtanulás gyanánt minthogy csak úgy szavakat tanuljon pozitív visszacsatoló kontextus nélkül.
[2] Rehynn20
Sep 13., Friday 13:57 #17
Válasz arpi0912 (#16) üzenetére
....és?
[27] arpi0912
Sep 13., Friday 13:48 #16
Válasz Wakka (#15) üzenetére
Mondjuk a fenti trailer pont nem a gyerekeket célozza meg (gondolom nem véletlenül). Inkább a felnőtteket ahogy látom.
[3] Wakka
Sep 13., Friday 13:40 #15
Válasz arpi0912 (#11) üzenetére
pedig játékosan sokkal jobb csinálni mindent. azért is szeretnek jobban focizni a gyerekek mint körbe futni egy pályán mert így több motíváció van arra hogy csinálják.
[2] Rehynn20
Sep 13., Friday 11:21 #14
Én amúgy támogatom, tök korrektül lehet otthon is edzegetni, csak hát egy szar agyzsibbasztó tevékenység, úgyhogy az ilyesmi simán segíthet tűllendülni a nyűgön.
[2] Rehynn20
Sep 13., Friday 11:15 #13
Válasz Patrick Bateman (#9) üzenetére
Persze, szerintem én igen, a kommented alapján inkább te nem.
moderator sQr
Sep 13., Friday 10:59 #12
Válasz arpi0912 (#11) üzenetére
A sorrend nyilván szerintem sem ez. Én úgy fogom fel, mint egy kapaszkodót azoknak, akik mondjuk nem váltanának kondi bérletet vagy kelnének fel hajnalban futni, de egy ilyen light RPG köntösbe öltöztetett fitness programra könnyebben ráharapnak. A Beat Saber is kivált egy közepes kardiót, expert / expert+-on meg még túl is léphetünk rajta. De ez nem tudatos. Nem a "mozogni szeretnék, de..." esete, hanem az "ez tetszik, jéh, közben még át is mozgatom a testem" típus. Éppen ezért látom hasznosnak, főleg olyan országokban, ahol a lakosság jelentős része túlsúlyos.
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Sep 13., Friday 10:52 #11
Válasz sQr (#10) üzenetére
Éppen. Bár nem tudom akik a Beat Sabert tolják aktívan azoknál hány %-nél volt az alap eset az, hogy mozogni akartak és azért kezdtek el azzal játszani. Gondolom nem sok. Ha lenne VR-om én is tolnám a Beat Sabert mert nagyon bejön, de nem azért mert mozogni szeretnék hanem mert tetszik.
Itt nem hinném hogy ez az eset áll fent, látva a nem túl acélos körítést a fitnessre pakolva.
Egyébként nem kell oda feltétlen kondi, saját testsúlyos edzések is jók enélkül a kiegészítő nélkül és ugyan ezeket a gyakorlatokat csinálod. Akinek játék kell ahhoz hogy mozogjon az már régen rossz szerintem.
moderator sQr
Sep 13., Friday 10:33 #10
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Gamification. Én például ezerszer szívesebben mozgatom át magam Beat Saber-ben, mint hogy bemenjek egy "kondiba" a futópadra vagy szobabiciklire. Súlyzós edzés meg megint más dolog és itt legalább normálisan ábrázolja a mozdulatokat - tudjuk, hogy ha valaki január elején betéved az edzőterembe, sokszor több kárt csinál magában, mint hasznot.

Mindegy. Nekem tetszik. Én könnyen eltudom képzelni, hogy ezzel picit átmozgassam magam - ahogy látom Wii Fit szintű repertoár itt is meglesz hozzá.
Twitter: sequeeer
Sep 13., Friday 10:30 #9
Válasz Rehynn20 (#7) üzenetére
Erted te nagyon is jol, hogy mirol van szo, de tovabbi jo szorakozast!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[27] arpi0912
Sep 13., Friday 9:47 #8
Az innováció megint beütött a nintynél. Aki mozogni akar az menjen a szabadba, vagy kondiba. Bármelyik jobban megéri mint ez a megoldás.
[2] Rehynn20
Sep 13., Friday 9:38 #7
Válasz Patrick Bateman (#5) üzenetére
Pár éve eladtam az autómat, mert rájöttem, hogy Pesten jobb bringázni. Tehát Pesten nincsenek autók, mert mindenki ezt csinálja.
moderator sQr
Sep 13., Friday 9:30 #6
Én meg a Beat Saber mellett megtanultam, hogy élvezem, ha játék közben mozoghatok. Szóval ettől sem zárkózom el, kimondottan tetszik. 80$-t írtak rá. Ha ez nálunk nem lépi túl a 23k környékét, akkor könnyen lehet, hogy beszerzem premier környékén. ^^,
Twitter: sequeeer
Sep 13., Friday 1:45 #5
Ujra megrohamozzak az emberek a boltokat ezert a kiegeszitoert is, aztan kb. 2 het mulva ott fog rohadni a sarokban (a majd jo lesz meg valamire kacatokkal) a Wii Fit Balance Boarddal egyutt.
Mint haverom felesege, aki meg volt orulve egy szobabicikliert, amit meg is vettek, es az elso 2-3 hetben rajott, hogy ez a kaloria egetes kicsit lassabb, es kenyelmetlenebb, mint a reklamokban latottak, azota tok faszan tud teregetni a bringan.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[16] eandre
Sep 12., Thursday 22:40 #4
Inkabb vegyetek kondiberletet.
[15] grosy
Sep 12., Thursday 22:15 #3
Válasz Laza (#2) üzenetére
...vagy
[34] Laza
Sep 12., Thursday 22:12 #2
Mekkora sz@r ...
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Sep 12., Thursday 22:06 #1
Arigatou csavar.
I am such a B.A.
Friss hírek

1086 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

mob 8 | Apple vs Epic: mégis hová tűnt a Fortnite?

Úgy látszik nincsen kivételezés, ha a cupertinói óriásról van szó.

ps4 4 | Hitman Virtual Reality: fejlesztői napló

Néhány új gameplay jelenettel és rendkívül lelkes fejlesztőkkel.

pc,xbox1,ps4 1 | Mortal Shell: fizikai példányok is érkeznek

A nagy érdeklődésre való tekintettel dobozos változat is készül.

ps4 23 | Spider-Man: Miles Morales képlopat

Az Entertainment Weekly szállított nekünk ray-traced pocsolyákat.

pc,xbox1 10 | The Falconeer: Series X nyitócím

Tomas Sala különleges projektje már biztosan az elsők között lesz.