[Teszt] Mafia 2: Definitive Edition
Eddig 37 hozzszls
mcmacko
2020. May 27.
Wednesday 09:14
Ha valaki idetoppanna, hogy gyorsan soroljam fel tz kedvenc jtkomat az elmlt vekbl, br hangulatfgg lenne a listzs, de a Mafia 2 szinte biztosan benne lenne a mertsben. Tudom, nem EZ a tkletes sandbox lmny, vgom azt is, hogy az els rsz fontosabb jtktrtneti szempontokbl. De a Mafia 2 mgis egy olyan lmnyt adott nekem, amit a kedvenc filmjeim, knyveim mell btran odatehetek. Emlkezetes, ltvnyos, megragad s emberi kalandot. Mit lehet egy ilyen jtk remaster kiadsn elrontani?Rengeteg mindent, legalbbis ez a kp jn le az embernek, ha az interneten tjkozdik. A globlis vlemnynyilvnts teljesen ktplusv lett az elmlt idben. Egy jtk vagy egy ordas nagy szardarab szurokba mrtva, s szegekkel megszrva (elnzst a pldrt), vagy a vilg legjobb dolga a szex s a pizza utn. A Mafia 2 Definitv Kiadst elg a Google-be beptygni, mris mlik a mocsok az ember fejre. Nem elg hogy a bnrossz (Sic!) Mafia 3-at elkvet Hangar13 dolgozott a remasztin (ami, mint tudjuk a vilg legrosszabb jtka volt, pfjj), de ms problmkat is gy lehet az jrakiads szemre hnyni, mintha emberisg ellen elkvetett tkot hoztak volna a 2K vajkosai szegny fejnkre.

Els risi ballps, hogy a feljts nem nz ki gy, mint az els Mafia jrakeversrl szl screenshotok. Bizony, a Mafia 2 Definitive Edition tnyleg csak egy remaster, nem pedig remix, vagy remake. A jelenlegi kiads egy vatos lps abba az irnyba, hogy a Mafia 2-t el lehessen rni a jelenlegi s a kvetkez genercis platformok mindegyikn – mr ha az izmosabb konzolok vilgt nzzk. Lssuk be, mr ezzel nagyot nyernk, mert nem mindenki jtszik PC-n, a PS3/X360 prost meg sokan elraktuk a fik mlyre. Ha mr csak ezt a pontot nzem, akkor vsrlknt lehetsget kaptam arra, hogy a zsenilis alapjtkot jra elvegyem, s jtszhassam, ha kell nagyobb felbontsban s finoman kozmetikzott textrkkal-felletekkel.Mert hogy krlbell ennyit tud tnylegesen a definitv kiads. Ez viszont nem semmi azrt. Xbox One X-en jtszva ritkn ltok ennyire tles kpet, a messzi fk utols levelei is kirajzoldnak, az rnykok pengeles krvonalakat kaptak, az atmoszfra tovbbra is mrhetetlenl ers az egyedi bevilgtssal s ambiens effektusokkal megszrt maffiavrosban. Alapveten azt lehet mondani, ebben a formban ez a 10 ves jtk ma is helyt llna a piacon – mg akkor is, ha nyilvn a Rockstar mr elbbre jr az open world technolgik tekintetben. Mi tbb, XOX-en n magam teljestmnyproblmkkal is csak nagyon specifikus helyeken tallkoztam (pl. aluljr), amgy sima, folyamatos, les s pozitv az sszhats, amit lttam – pont olyan, amit egy korban is problms, PC-re optimalizlt egyedi motorral rendelkez 10 ves jtk remastertl vrhatok. Kls szemllk is megerstettk a sejtsem - a Mafia 2 Definitive Editionre j rnzni, mi tbb j hosszasabban is figyelemmel kvetni.Persze ez nem vigasztalja az alapgpek, esetleg a PS4 Pro bvlit. Mert hogy a DF irnymutat elemzsei alapjn a jtk ezeken a gpeken nem szerepel annyira jl. Alacsonyabb a felbonts (XOX: 1800p, PS4 Pro: 1440p, PS4: 1080p, XO: 900p), a frame rtkek sem llnak ppen a helyzet magaslatn. Ezzel sajnos nehz mit kezdeni - a mostani kiadst gondoz szakik tnyleg nem tudtk a rgi motorbl kisajtolni az elvrt minimum 30 FPS-es kpfrisstst. Taln annyi lehet mentsg, hogy a maga korban (amikor feklia felbfgshez hasonlt kommentek s cikkek nlkl is elment a piacon egy 20 FPS-t produkl PS3 port), szval a 2010-ben sem tl fnyesen teljest konzolos portoktl mg gy is stabilabban megy a jtk.

A Youtube-on bugok tmkelegrl is beszmolnak a felhasznli videk – norml jtk kzben n magam nem tallkoztam szmotteven problmval, mint ami esetleg az eredeti jtkbl rmlett. Persze, ha mr hozznylnak egy jtkhoz, akkor rdemes lehetett volna mg bogarszni, de nem tudom (csak sejtem), hogy komolyabb belenylssal valszn a korabeli motorral olyan nylregbe msztak volna a srcok, amibl nehz lett volna kikszldni.Mirt szerettem a Definitive Edition-t? Mert Xbox One X platformon jtszva kivl alkalmam nylt a Mafia 2 jrzshoz. PC-n a Mafia 2 tulajok ingyen megkaptk a frisstst, teht itt sem lehet komolyabb ok a rfgsre. A tbbi platformon sajnos mrlegelni kell a beszerzst a teljestmny deficit tudatban. Tartom az lltsom, miszerint a Mafia 2 tovbbra is egy tkletlen remekm. Legjobban egy meleg paplanhoz tudom hasonltani, ami videojtkban ritkn ltott atmoszfrval burkolja be a jtkost. A feljts pedig ennek tkrben egy fontos pont, egy tkletlen prba a jtk jvbe menektsre.

Empire Bay vrosban most is j elveszni. Stlni a hessben. Betvedni csak gy egy kocsmba. Megllni az emberi lptk virtulis vros egy random pontjn s beszvni a krnyezet hangulatt. Elfogult vagyok? Lehetsges, de a csalddal szemben ki nem az?

A korbbi, tz vvel ezeltti tesztemet itt olvashatjtok a jtkrl:KATT!

[3] Lackooo
May 30., Saturday 14:09 #37
Vlasz mcmacko (#36) zenetre
Ht azt rtad, fost bfgtem, ez nem szemlyeskeds? Ja ht n krek elzst, hogy felcsesz, hogy ilyen szarokat ki mernek adni. Mondtam, hogy PS3 is droppolt, de akci kzben, nem az res szobban, meg autkzs kzben, mert PS4-en ott is durva diavertst produkl. rlk, hogy X-en meg PC-n jobb, remlem PS-en is javtva lesz. A refund szerintem meg jelen esetben automatikusan jrna mindenkinek, mint a Warcraft 3 "Refunded" esetben...
There's only room for one Boss... and one Snake...
May 29., Friday 21:35 #36
Vlasz Lackooo (#30) zenetre
Az ltalad linkelt videban 15.5 s 30.5 kztt van a vgre a frame mutat. 25 frm az tlag, a tavaszi szcenriban. Nincs ezzel baj, pont ezt mondom, hogy 2010-ben mg nem egyenestettk a kaszt, ha ilyen teljestmnye volt egy jtknak. Tovbbmegyek, ez nem menti fel a PS4 Pro verzi teljestmny deficitjt.

Szemlyeskeds? Hol? A szemlyedre egy deka megjegyzst nem tettem, pusztn a kommentedet reagltam. A kommentet, ami amgy tele volt heves fakkolssal. Bejttl egy felfokozott stlussal a szobba s meglepdtl, hogy hatrozottabb reakcival fogadtak?

Flrevezets? Leszgeztem a platformot, a tapasztalataimat - a pozitv tapasztalataimat. Ha Pistike nem tud szveget rtelmezni, akkor magt kldje el ahova akarja, plne, ha mr a redditet is kvlrl betve feltrta. 3 bekezds szl a srelmeidrl. Van refund? Van! Akkor meg ki vert t kit? Tnlyeg nem rtem...
"This is our time to medicate..."
[3] Lackooo
May 29., Friday 17:28 #35
KATT!


There's only room for one Boss... and one Snake...
May 29., Friday 16:23 #34
Ps4-en probaltam, generacio vegefele ilyet kiadni......
Papu nem srga tet!!
[9] Saya
May 29., Friday 14:32 #33
Vlasz Riddla (#27) zenetre
A technikai kivitelezs elg objektv dolog, az pedig, hogy tged taszt a "setting", az vgtelenl szubjektv, szval ez gyenge rv. Btw. egy szval sem hoztam fel a GTA5-t.
[9] Saya
May 29., Friday 14:30 #32
Vlasz Riddla (#27) zenetre
Elg illzirombolak tudnak lennie ezek a dolgok, egy ilyen jelleg jtknl bizony tud zavarni.
[9] Saya
May 29., Friday 14:27 #31
Vlasz mcmacko (#25) zenetre
Mg j, hisz +15 v technikai fejldst hasznlhat ki elnyre. Ennek kellene lennie a termszetesnek.
[3] Lackooo
May 29., Friday 10:01 #30
Vlasz mcmacko (#29) zenetre
DF-re alapozol? Ht n meg kpzeld vgigjtszottam. De ha nem hiszed, akkor tessk, youtube els tallat.

KATT!

Igen eksn kzben beesik a frame, de a baj az, hogy PS4-en az res apartmanokban is szaggat, mint a pusztulat, a vezets kzbeni kpfrisstsrl ne is beszljnk. PS3-on autkzs kzben tlag 29-30 fps. Nzd meg ugyanezt PS4 PRO-n bttya'...

A szemlyeskedst meg kikrem magamnak, nem is rtem hogy engedi meg ezt a stlust magnak egy staff tag brhol.... fleg ok nlkl. Azrt, mert valaki nem rt teljesen egyet a cikkel, felhvja a figyelmet "pr" hinyossgra (leszarozza a jtkot, mert mondjuk AZ), az mg nem hatalmaz fel senkit, hogy gy beszljen a msikkal/rl. Szval vegyl vissza!

Ez a teszt gy egy flrevezets, plne, hogy PS4-re jellemz dolgokat is emltesz benne - mint kiderl csak a DF vide lttn. s mg ott van a csodlatos AI, amikor az NPC-ket neked kell noszogatni, hogy ne akadjanak el a semmiben, vagy ne egy helyben szaladgljanak, s tovbb haladjon a kldets. Ok, hogy te eljtszadoztl vele f*szn PC-n vagy (mint kiderlt) XB1X-en, ahol taln minden f*sza, csak hogy jn pistike, aki megveszi PS4-re s utna elkld az... oda. Taln kicsit krbe kne jrni eltte a tmt, nem kellett volna messzire menni, csak redditig. De segtek, youtube-on rd be, hogy "Mafia 2 defenitive edition gamebreaking bugs". A tesznl szerintem jelen helyzetben nem rtana jelezni, hogy ez egy XB1X only teszt. Mivel PS4-en ez a jtk jelenleg egy hulladk, amirt sorban krik az emberkk (s meg is kapjk) a refundot PSN-en, igen fals kpet festesz vele a PS4 tulajok szemben.
There's only room for one Boss... and one Snake...
May 28., Thursday 23:45 #29
"A hangrl megint nem esik sz itt sem (alapos teszt lol), recseg, torz, low bitrate fos, tvezetknl radsul csak a bal oldalrl jn hang... "

- XOX-en, s az 5.1-es rendszeremen az g egyadta SEMMI problma nem volt a hangkeverssel, sem az audio tartalommal. A rgi zenk recsegnek a korabeli felvtelek miatt, a szvegek elmennek egynek: semmi extra, de nem is rossz. Akci kzben, vezetskor, cutscenekeben nlam kiegyenltett a hangkp. A rendszerem be van lltva, be van mrve. Nem volt kiugr problma ezzel kapcsolatban.

"Game breaking bug" - ahogy fentebb is rtam, nem tallkoztam olyannal, ami egy tbb rs llst keresztbetrt volna. (Ezt jelenti a game breaking). Bug van benne, az eredetiben is volt. A GTA5 is tele van glitchekkel, ha pp arra akarok Youtube-on rkeresni.

" Te mirl beszlsz??! Ha anno PS3-on gy szaggatott volna a jtk mint most PRO-n, gy b*sztam volna ki a lemezt az ablakon, csak gy repl."
Hrom dolgot tudok ehhez hozztenni. 1. XOX-en teszteltem a jtkot, nem vagyok egyszemlyes DF, hogy minden konzolon vgignzzem a framerate-t. 2. Mg szerencse hogy ott a DF, akik megnztk -> az alapjn PS3-on 18-30 FPS kztt mocorog a jtk. Itt PS4 Pro-n 20-30 kztt. Persze ez sem j - de mieltt elvisz minket a szvroham, feltennm a krdst: nem lehet az, hogy az emlkeidben mskpp l a dolog, s 2010-ben nem voltl agyig hborodva egy ennyire instabil porttl? Pont ma telefonltam Liquiddel, sz szerint azrt hagyta abba PS3-on, mert nem bjrta a sub par teljestmnyt. Ez persze a mostani PS4 Pro tiratot sem menti fel a hibi all, viszont az ltalad heves stlusban idzett mondatom a fentiek tkrben szerintem tovbbra is helyt ll.

"Taln annyi lehet mentsg, hogy a maga korban (amikor feklia felbfgshez hasonlt kommentek s cikkek nlkl is elment a piacon egy 20 FPS-t produkl PS3 port), szval a 2010-ben sem tl fnyesen teljest konzolos portoktl mg gy is stabilabban megy a jtk"

Ksznm, hogy "fos"felbfgst s a stlust vgl is te magad erstetted meg.
"This is our time to medicate..."
[3] Lackooo
May 28., Thursday 21:32 #28
"Taln annyi lehet mentsg, hogy a maga korban (amikor feklia felbfgshez hasonlt kommentek s cikkek nlkl is elment a piacon egy 20 FPS-t produkl PS3 port), szval a 2010-ben sem tl fnyesen teljest konzolos portoktl mg gy is stabilabban megy a jtk." - Te mirl beszlsz??! Ha anno PS3-on gy szaggatott volna a jtk mint most PRO-n, gy b*sztam volna ki a lemezt az ablakon, csak gy repl. Most gy elg is volt Joe apartmanjig jtszani vele, ott mr kifolyt a szemem.... PS3-on sokkal stabilabb volt a frame. A hangrl megint nem esik sz itt sem (alapos teszt lol), recseg, torz, low bitrate fos, tvezetknl radsul csak a bal oldalrl jn hang.... Gamebreakig bugokrl nem kne beszlni?? Ugyan krem, reggelig lehetne sorolni mitl szar ez gy ahogy van... ez egy szgyen s gy ki merik adni....
There's only room for one Boss... and one Snake...
[8] Riddla
May 28., Thursday 18:32 #27
Vlasz Saya (#24) zenetre

Csak sajnlni tudom az embereket akik ezrt nem jtszanak valamivel. Ti tudjtok, nekem ez nem gond. Mint macko is mondta, ms tren meg krket ver r. Technolgiailag meg a GTA 5 sszever mindent, aztn pr ra utn dobtam, mert annyira taszt a setting.
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
May 28., Thursday 17:17 #26
Vlasz Guba33 (#23) zenetre
Megnztem, ht egyltaln nem gz BC-vel sem a jtk. 720p, meg ricirci (50'-os tvn nyomtam), de a ltvny tjn gy is. Az els 2 fejezet nem akadozott XOX-en, BC-vel. Nyilvn a textrk ltvnyosabban rosszabbak, de a bevilgts meg a hangulat elviszi BC-vel is a htn.
Nekem Classics lemezes kiads van sszes DLC-vel, az j kiadsban is benne vannak ezek a tartalmak.
"This is our time to medicate..."
May 28., Thursday 17:12 #25
Vlasz Saya (#24) zenetre
Ezek az sszehasonltsok marhasg kategriba tartoznak. 1000 msik pontot lehet tallni, ahol meg a Mafia 3 kt genercival elrbb van, mint az els.
"This is our time to medicate..."
[9] Saya
May 28., Thursday 12:48 #24
Vlasz Riddla (#16) zenetre
Pl. mert technolgiailag visszalps a 15 ves eldjhez kpest?

KATT!
KATT!
[13] Guba33
May 28., Thursday 10:57 #23
Vlasz mcmacko (#22) zenetre
Nekem is megvan a BC verzi,arra lennk kvncsi ez mennyivel tbb,jobb sszehasonltva.Gondolom az sszes dlc jr hozz.
May 28., Thursday 10:52 #22
Vlasz Guba33 (#3) zenetre
Zsozsa mr megnzte, n csak letltttem este a BC verzit, ma beszmolok rla.

Fido -> igen, de a Hangar13 is benne volt, s ez elg a net npnek, hogy elre knkves meteorest szrjon a jtkra.
"This is our time to medicate..."
[73] zaz
May 28., Thursday 8:39 #21
Egyetrtek mackval,ez mg mindg egy remek jtk. szerettem akkor,szeretem most.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[22] Hendrix
May 27., Wednesday 22:21 #20
Vlasz Riddla (#18) zenetre
Ez csak n vagyok
n szerintem az tlagnl jobban elvoltam vele. Taln lesz aki kifejti a kritikusabb vlemnyt.
¯\_(ツ)_/¯
[3] Fido4life
May 27., Wednesday 20:46 #19
Nem a hangar13 kovette el ezt a remastert hanem a d3t Ltd.
[8] Riddla
May 27., Wednesday 20:34 #18
Vlasz Hendrix (#17) zenetre
Ja, ennyi? Naponta 1-2 rt van idm jtszani, vagy 2 hnapig jtszottam, prhuzamosan mssal is. Nem vettem szre, hogy nagyon repeta (Szerintem akkor az sszes open word/sandbox az.), s mint rtam/rtad is, b@sz setting -je van.
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
[22] Hendrix
May 27., Wednesday 20:11 #17
Vlasz Riddla (#16) zenetre
Nekem a kor, a zenk s hangulat elvitte a htn egy vgigjtszs erejig.
Annyi volt a gondom vele, hogy egy elg ronda a jtk szerintem. Nem volt j nzeldni benne, valamint borzaszt repetitv.
Rossznak nem mondanm. Csak nagyon kzpszernek.
Most bele akartam nzni a dlc-kbe, ezttal One X-en, hogy a ltvnyon dob-e a magasabb felbonts.
De mg vrnom kell...
¯\_(ツ)_/¯
[8] Riddla
May 27., Wednesday 20:04 #16
Vlasz axl (#14) zenetre
Tnyleg, mitl olyan borzalmas a 3. rsz? Nyisstok mr fel a szemem!
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
[8] Riddla
May 27., Wednesday 19:57 #15
Vlasz axl (#14) zenetre
m legyen, fellem Kuala Lumpuriak is lehetnek ( Megeskdtem volna, hogy lengyelek. ).
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
[55] axl
May 27., Wednesday 19:48 #14
Vlasz Riddla (#11) zenetre
Ezen most joggal srtdhetnnek meg a cseh srcok. Egyrszt mert le-lengyelezted ket, msrszt mert szerinted a borzalmas harmadik rszt is k kvettk el.
Minden jtk szerepjtk
[13] Guba33
May 27., Wednesday 18:19 #13
Vlasz zsozsa (#12) zenetre
Ahogy Riddla is rta a krnyezet sokat szmt,n kedveltem a 2. rszt,s nekem is a Vice City a GTA,valsznleg a rgi gengszteres filmek miatt.
Az Alan Wake meg S.King miatt..
[48] zsozsa
May 27., Wednesday 17:27 #12
Vlasz Guba33 (#3) zenetre
Nekiestem a BC verznak X-ne, de szerintem nagyon rosszul regedett. Rettent csnya konkrtan. Ellenttben pl. az Alan Wake-el, ami meg szerintem meglepen jl mutat mg mindig.
Dzszon Tetem a Transplanter
[8] Riddla
May 27., Wednesday 17:27 #11
A Mafia sorozatot mindig is imdtam. A sokak ltal utlt 3. rszt is. Mirt? A vlasz: Setting. Minden jtkban ersen szmt nekem. Annyira, hogy egy kzepes jtk j setting -vel simn lever, egy kivl jtkot szmomra rdektelen vagy taszt setting -vel. gy lehet az, hogy a lengyel srcok mr 3x elvarzsoltak a Mafival, mg a Rockstarnak ez csak 1x sikerlt, a Vice City -vel (Ha a RDR-t is ide veszem akkor 2x.).
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
[22] Hendrix
May 27., Wednesday 16:50 #10
Vlasz mcmacko (#9) zenetre
Hmm-hmm. Az engine tmba nem gondoltam bele. Igazad lehet.
Br ott mg mindig benne van, hogy az X-nek taln izombl is el kne vinnie.
A pc-s verzi rendszerignye is elg nagy. De legalbb is, gyszul fut sok embernl.

n is gondoltam r, hogy ez a derlt gbl berobbans llhat a gondok mgtt, de a Mafia 3 alapjraton lett egy ronda s kzpszer jtk.
...persze lehet, hogy ott is bele szlt a srgets.

Lnyeg a lnyeg, hogy persze vrom az els rszt s remlem a legjobbakat, de sszessgben nem lepne meg ha vgl lemszrolnk azt a gyngyszemet...
Prblok egszsges mrtkben rsen lenni. Elrendelni nem fogom.
¯\_(ツ)_/¯
May 27., Wednesday 16:18 #9
Vlasz Hendrix (#6) zenetre
A 3-at nem teszteltk, elvileg elg nagy botrny van belle, csak nem hagyjk annyiban.

Szerintem nem kell rettegni, az inkompetencia is valszn inkbb a megjelens/publishing oldalrl volt elbaszarintava, sietsg, stb. A tltgets meg a lassuls (ami X-en azrt szerintem bven vllalhat szinten bell van), az Illusion motorbl fakad, amit nem a mostani architektrkra mreteztek. Nullrl trni egy ilyet meg valszn baromira nem rn meg senkinek sem, max Mafia 1 szint teljes revamp esetben...
"This is our time to medicate..."
[13] Guba33
May 27., Wednesday 14:48 #8
Vlasz mcmacko (#4) zenetre
Ok,kszi!
[9] Gergo89
May 27., Wednesday 14:36 #7
Anno ez marha nagy csaldsknt ltem meg. Tuti hozz nem nylok mg egyszer. Viszont a 3. rsz mindig is rdekelt, fleg a korszak s a zenk fogtak meg, de az egyntet negatv vlemnyek alapjn hanyagoltam.
[22] Hendrix
May 27., Wednesday 14:16 #6
One X-en rengeteg a hirtelen belassuls a vrosban vezetve. Ilyenkor tlt a jtk. Szerintem ez egy 10 ves cmnl elfogadhatatlan.
Ettl fggetlenl a jtk maga termszetesen szuper s lveztem.
De ezek a teljestmny gondok nagyon bosszantak.
Fleg ha mell teszem a Saints Row 3 remasztit.

Nem rt megjegyezni azt sem, hogy -br a cikk a 2. rszrl szl- a Definitive patch a 3. rszhez kilvi az ersebb konzolok tmogatst.
One X-en lvezhetem a jtkot 900p-ben
Mindezeket figyelembe vve rettegek az els rsztl. Inkompetensek a srcok ltszlag.
De jtsszuk azt, hogy azrt lett ilyen putri teljestmnyben ez a kt rsz, mert minden erejkkel az els rszre koncentrlnak...
¯\_(ツ)_/¯
moderator sQr
May 27., Wednesday 13:36 #5
Nekem a msodik rsz picit kzepes lmnynek maradt meg a nagyszer els felvons utn. De a betyr mindenit, olyan szeretettel beszltl rla, hogy abszolt meghoztad hozz a kedvem Don Macuko.
Twitter: sequeeer
May 27., Wednesday 13:25 #4
Vlasz Guba33 (#3) zenetre
Attl is fgg, hogy a BC-s 720p ltvny mennyire elfogadhat az illetnek. (Nem nztem meg a jtkot BC-ben, de este kiprblom...)
"This is our time to medicate..."
[13] Guba33
May 27., Wednesday 13:08 #3
Gondolom akinek megvan BC-ben X-re a jtk annak felesleges pnzkidobs lenne ez?
May 27., Wednesday 12:42 #2
Vlasz Dude (#1) zenetre
Psztpszt. Kiakasztottuk a szmllt.
"This is our time to medicate..."
[51] Dude
May 27., Wednesday 12:36 #1
A rgi elg jl ll az olvasi rtkelseknl ahogy nzem.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong