[Teszt] KIDS
Eddig 2 hozzszls
mcmacko
2019. June 18.
Tuesday 19:37
Nhny sziluett ll egyms mellett. KLYKK, akik egymsra mutogatnak. Ki tette? Nem szmt, a lnyeg, hogy a msikra lehessen mutogatni. Ugyanezek a nvtelen-arctalan figurk aztn sorban llnak, tmegbe rendezdnek, jobbrl balra futnak, majd balrl jobbra. Megfordulnak, aztn ismt futnak, kzben ha megllnak, temre tapsolnak – hat a tmegpszichzis. A sokasg aztn egy stt lyuk fel veszi az irnyt. Az elsk mg nszntukbl vetik magukat a mlybe, az utnuk kvetkezket azonban mr a tmeg lki a feketesgbe. A zuhanst kveten egy medence jn, pezsg gyomorsavval tltve, ami aztn perisztaltikus mozgst vgz csatornban vgzdik. Mire pedig az emsztrendszer sztszedi, sszecscslja, megnyomorgatja a KLYKKET, a rendszer jtszi egyszersggel kpi ki magbl alul ket, hogy az egsz mizria kezddjn jra ellrl.De mi is az a KIDS? A Double Fine ltal felkarolt, ktfs indie projekt (Michael Frei s Mario von Rickenbach alkotk tollbl) egy rvid, 20-30 perces performansz. Egy olyan cm, ami durvn feszegeti a jtkok s a mvszet hatrt. Olyan, mint egy interaktv, modern mzeumi installci (kszlt is ilyen, Zrichben). Olyan, mint egy animcis film (ilyen is van, a Berlinln debtlt), amelyben te vagy az irnyt, vannak mechanikk, kisebb logikai, vagy kzssgi feladvnyok, s az egszet tetzi a dbbenetesen egyszer prezentci. De nincs klasszikus rtelemben vett trtnet, nincs fszerepl (vagyis van, tbb szz), s nincs megolds, nincs revelci. Ami van, az csupa krds. Ki irnyt? Ki vezeti a tmeget? Hogy alakul ki az egyni alak az uniformizlt formk sorbl? Mi trtnik akkor, ha egy irnyba megynk a tbbiekkel, aztn hirtelen htraarccal szembefordulunk a tbbieknek?Add ssze a fentieket, nzd meg a trailert s mr ennyibl biztosan kiderl, hogy szerelmes lettl-e a koncepciba. A KIDS-ben 34 jelenet vr arra, hogy felfedezd a monokrm vizul s tengernyi klykforma szilulett mg rejtett tletet. Persze, hogy az egsznek van-e valdi rtelme, az csak rajtad ll. A KIDS-et lehet jtszani rvid, tudatod ramlst elidz chill jtkknt, s a jelenetfzrek rejtett zeneteit s ponjait keres mrtknt. A legjobb, hogy mindkt megkzelts mkdik.

A KIDS beszerezhet Steamen, App Store-bl s Google Play-en, krlbell 900 Ft-os ron. Ha be szeretnd zskolni a jtkot, ez az oldal j kiindulsi alap a nzeldshez: KATT!

[8] Brasco
Jun 18., Tuesday 23:37 #2
Vlasz nasty (#1) zenetre
😃 Ez j!
Stay Fresh !
[25] nasty
Jun 18., Tuesday 22:34 #1
CRIME | Fox News
"Famous Gamer365 writer known as McMacko, played with kids in his freetime."
vrjl !!!!!!!!!!!!!!! jl olvasok ? a nintyisek mgjn fognak elgedni
Friss hrek

20 | Gamer365 Podcast 2020 jnius - The Last of Us 2 tvSpecil

Br felvettk mr pr napja, most mr elrkezettnek ltjuk az idt - valszn te is a vgre rtl mr a Last of Us 2-nek, ha a jtk rdekelt, s rajtatartottad a szemed a megjelensen. Spoileresen beszlgetnk az idei v egyik legizgalmasabb jtkrl.

1019 | [Maradj otthon s nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk letn nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felels jtkos otthon marad s pozitvan tekint a jvbe, mi pedig a Gamer365-nl azon fradozunk, hogy j kedvvel tltsk egytt az idt, s ne lankadjon jtkos kedv. SpongyaBob rkezik kettes dagllyal - egy PC kdot sorsolunk ki a jtkbl!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az v taln egyik legjobban vrt megjelense, amelyet hihetetlen vrakozs, felforduls s fogadtats vezett. sszeszedtk nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a jtkkal kapcsolatban szeretnl informcihoz jutni, vagy a frumtrsakkal kibeszlni a ltottakat.

pc,xbox1,ps4 1 | Sky Beneath: hivatalos bejelents

Gravitcival jtsz puzzle kaland a kvetkez genercira is.

6 | [Chechpoint] Warren Spector

Itt az IDDQD Checkpoint podcast kvetkez adsa - benne egy remek tma (Warren Spector) s egy specilis vendg (siklara), azaz dupln megri a katintst!

10 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

jraled a npszer autverseny szria a KT Racing kezben.

pc,xbox1,ps4 4 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood els jtkmenetet mutat villansai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 1 | [NaconC] Steelrising: bejelents

A Spiders Studio legjabb projektre. A kvetkez genercira.