[Teszt] Super Smash Bros. Ultimate
Eddig 65 hozzszls
keviny
2018. December 12.
Wednesday 22:30
Ltva a portok tengert s az jrakiadsok cenjt, els prognosztizl gondolataim, amik a Switch-re kszl Super Smash Bros bejelents eltt kavarogtak a fejemben, egy olyan definitv verzit vzoltak fel, ami tartalmazza a Wii U-s s a 3DS-es kiadvnyok sszes plyjt, az sszes DLC karaktert, meg mg taln pr extra fogst. s szintn szlva: ennyivel is tkletesen elgedett lettem volna. Mert - egy picit belervedve a visszapillant tkrbe - pr tartalmi aprsgot leszmtva a Wii U epizd is kikezdhetetlen volt: hatalmas, 51+7 ikonikus s jtkmenet szempontjbl abszolt diverz karakterbl ll roster, legalbb ennyi plya (ami mell szerkeszt is jrt) s kivl balansz - ha csak gy cmszavakban szeretnm jellemezni. Mit lehet ehhez mg hozztenni? Mitl lesz egy Smash Bros lmny nem csak definitv, de ultimate is? De mieltt mg elmerlnnk a krdsekre adott vlaszokban, els krben - gondolvn azokra, akik elszr tallkoznak a sorozattal - kicsit mlzzunk el azon, hogy ki fia-borja ez a Smash Bros. s mi ebben az annyira plne?


Amikor van egy haverom, akivel sokat szoktam ultizni, akkor az ulti-mate?


A Smash Bros. egy akcijtk, azon bell is egy klnc verekeds jtk. No, itt mr a Street Fighter s a King of Fighters hvk azonnal veghangon vistjk, hogy OBJECTION!! - persze teljesen feleslegesen. A Smash Bros. ugyanis nem kvnja berni az “egy jabb verekeds jtk, klnfle ikonikus videojtk figurkkal a fszerepben” titulussal, sokkal inkbb a sajt kln tjt jrva igyekszik megkzelteni a zsnert. Ennek az tnak az alapjai az si Japn kzdsportban, a Sumo-ban lettek lerakva, n pedig leszek olyan jfej, s feltm a wikipdit azok helyett, akik most tallkoznak elszr ezzel a nvvel: “A szummrkzs szablyai nagyon egyszerek. A kr alak kzdtren bell kt versenyz csap ssze a gjdzsi (dntbr) jelzsre s a cl, hogy vagy kiszortsk az ellenfelet a krbl, vagy arra knyszertsk, hogy a talpn kvl valamelyik msik testrsze is hozzrjen a fldhz.” A Smash Bros. annyit csavar a formuln, hogy nem egy krben, hanem klnfle 2,5D plykon trtnik a harc, s hogy ezekrl a plykrl nem kiszortjk, hanem egy j kvr sallerral ki is vgjk az ellenfelet, s nem csak a talpt.


Bowser ist bse= Bser?


Ez pedig a kvetkezkpp nz ki: minden karakternek van egy szzalkos mutatja: ez azt jelzi, hogy egy jlirnyzott pofonnak ksznheten mekkora a valsznsge annak, hogy a plyn kvl tallja magt. A buny kzben minden bevitt tallat hatsra ez a szm n, s ha mr gy rezzk, itt az ideje odacsapni egy igazn fjdalmasat, akkor a karakternk egyik “Smash” tmadsval prbljuk meg eltallni a lesrlt kollegt. A mr emltett soksznre komponlt karakter felhozatal mell mr ez is elg lenne - s a kompetetitven jtsz esportolknak elg is - a jtknak van egy msik oldala is: a Smash Bros. emellett a csaldi/barti sszejvetelek partijtka is kvn lenni. Kompetitv esport alapanyag s kazur partijtk egyben? Azt meg hogy? Leginkbb gy, hogy a Smash Bros. rendkvl sok lehetsget s mg ennl is nagyobb mlysget knl. Sokan vagytok s szeretntek egyszerre jtszani? A jtkban egyszerre nyolcan is knnyekig pofozhatjk egymst az ezekre kialaktott XXL-es plykon. Tl steril a sima egyms elleni harc? Bolondtstok meg a jtkmenetet klnfle trgyak bevonsval. Szabjtok szemlyre, melyik trgybl mennyi jelenhet meg plyn! Csinljatok egyni jtkstlusokat, pldul Trs Tesk, csak szablykkal vagy kizrlag fstlg labdkkal! Vagy esetleg legyen mindenki fmbl s okdjon tzet!


Inkling s InkLink


Esetleg gy rzed, tbb van benned s szeretnl egy-egy karakterrel kirly jtkos lenni? Nos, erre is van lehetsged: a karakterek alapszint mozgsait igazn knny elsajttani, m igazn nehz s hosszadalmas a mesterr vls folyamata. s amikor azt hinnd, h, most mr abszolt fels ligban jtszol, akkor megnzel egy EVO-t vagy valami nagymester ltal ksztett bemutatt s rjssz, hogy sehol se tartasz mg. A Smash Bros. abszolt a vgletekig ki van dolgozva s pont annyit ad magbl, amilyen mlyre lesol: ha csak a felsznt szeretnd megkapirglni, gy is, ha meg se llsz a magmig, gy is els osztly. Sokat markol s mind megtartja.
>>

sszesen: 65 [1-50]
1 | 2
[11] HUN Zack
Dec 18., Tuesday 14:22 #65
Srcok!

Prblok pteni egy aktv SMASH kzssget, hogy knnyebben megtalljuk egymst Aki gondolja csatlakozzon:
KATT!

Kszntem!
[20] herooftime
Dec 15., Saturday 17:14 #64
Vlasz theSickness (#63) zenetre
Itt a 20 dollros KATT! mg mindig 45+18=63 eurnl jrunk, de a super smash brosh mell marad 10 dollr egy-kt indie jtkra

(nem rtem mik ezek az eu eshop rak, de nem rdekes, gondolom nem vletlenl lett ennyire egyszeren tjrhat)
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
Dec 15., Saturday 16:32 #63
Vlasz herooftime (#62) zenetre
70 eur a jtk.
60 DOLLRT mondasz (amihez kell egy US profil, a visszajr is kuka).
s belinkelsz egy 50 dollros feltltt.

Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[20] herooftime
Dec 15., Saturday 11:46 #62
Vlasz xboxfreak (#59) zenetre
70eur? n 60 dollrrt vettem, gy KATT!
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[20] herooftime
Dec 15., Saturday 8:54 #61
Vlasz friedmannt (#19) zenetre
Az az utols eltti lesz, bowsette eltt
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[16] Kenny
Dec 14., Friday 13:31 #60
Vlasz mcmacko (#58) zenetre
Annyira fogyott mint egy Dragon Quest nyitskor, s valszeg tartsan ell is marad. KATT!
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[15] xboxfreak
Dec 14., Friday 9:33 #59
Legszvesebben megvennm azonnal de ezek az llatok 70 eurrt adjk gyhogy ebbl fizikai vltozatot voltam knytelen rendelni ...
Dec 14., Friday 8:47 #58
Vlasz Kenny (#56) zenetre
DQ - hol? Nem ltom. Vagy az a pon?
"This is our time to medicate..."
[7] koola
Dec 14., Friday 8:09 #57
Szerintem igenis lehet kifogsolni egy-kt plusz mini-jtk s opci hinyt, akkor is ha baromi tartalmas a cucc. A krettel spkelt Cordon Bleu mell sem szgyen krni pluszban kukoricasaltt, hiba laknl jl mr magban a krumplis hssal is.
Valami, akkor teljes ha teljes, s nem rznk kihagyott ziccereket, szerintem.

De a legnagyobb szvfjdalmam, hogy nincs llthat Japn szinkron (angol menhz s szveghez mrmint). Szerintem ez gy mr 2018-ban nagyon gz a Nintendo-tl
.
Amgy klassz kis jtk, az j remixek is kafk lettek, fleg az j Ridley tma (OMG) s a CV zenk!
[16] Kenny
Dec 14., Friday 0:50 #56
Japnban is szeretik: KATT!

Bazze Dragon Quest elads...
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[14] bilicsi
Dec 13., Thursday 22:01 #55
Nagyon j rs lett, ksznjk!
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[14] MagicT
Dec 13., Thursday 19:34 #54
Remek , tartalmas rs keviny! Kszi a tesztet!

j jtkosknt sok rszlet a helyre kerlt, fleg az els s utols oldalnak hla thx✌
Most j pr ra "eslyt" adok a jtknak h beszippantson , rrezek az izre!

( mk8d - teljesen msabb jtk lett a wii u s mk8 tol ami kzp s pro szintl rzkelhet sokkal mlyebben.. fire hopping kivtele, a mini karakterek "felhzsa" , meg a dupla item miatt tbb mlik a taktikn, mint a palya ismeret / vezets tech. - szerezd be amgy keviny )
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu
[16] Kenny
Dec 13., Thursday 16:19 #53
Vlasz theSickness (#46) zenetre
Corrin az llatos talakulssal igencsak eltr msoktl. Fire Emblem karakterek meg isteniek. Ike a kedvenc. Amgy angolul beszl Marth: -1 pont
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
Dec 13., Thursday 15:22 #52
Vlasz theSickness (#51) zenetre
Chrom-ot meggrte Sakurai mg a Wii U-s idkben, hogy legkzelebb bent lesz. Amgy n se szeretem ket... mondjuk a Fire Emblem-et sem... hmmm.
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 15:18 #51
Vlasz keviny (#47) zenetre
A rajongk knyeztetst meg a hasznlhatsgukat elhiszem, de... Corrin (fi-lny verziban) s Robin (fi-lny verziban) lg ki igazn, a tbbi meg szabvny japn fantasy pnclos lovag. De komolyan: ha mr van a fenti kett (ngy), plusz Ike, Roy, Marth s a (csajszi) Lucina, minek kellett mg Chrom? Mrmint tudom, hogy Chrom npszer karakter az FE kzssgben, de pp az Ultimate verziba kellett belepasszrozni?

Gondolom nem akartak vrni, a csapda meg az, hogy nem maradhatott ki senki, de ez gy akkor is gz.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 13., Thursday 15:14 #50
Vlasz Tommy_Angelo (#49) zenetre
Szerintem legksbb janur vgn meglesz PiranciPlant, aztn vele egyidben meg jn a kvetkez krlbelli dtuma. Ha tippelnem kne, akkor kb. negyedvente kapunk egy karaktert.
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 15:02 #49
Vlasz keviny (#40) zenetre
Az gy oks, akkor mr csak azt kell majd megtudni, mikor jn az els karakter. Na, akkor gy is megveszem majd n is a passt.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[38] Fieldtom
Dec 13., Thursday 14:55 #48
Vlasz Rusti (#45) zenetre
A stblistt sztlni lehet, az nem j?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Dec 13., Thursday 14:52 #47
Vlasz theSickness (#46) zenetre
A Fire Emblem dmpinget n se rtem, de hogy egykaptafk lennnek... no, azrt az nem. Robin pldul igen rdekes karakter s elg gald ellenfl. Sokfle tmadsa van, szerintem ha valaki kitanulja rendesen, akkor nagyon jl ki tudja szolglni.

Lucina Marth echo fighter-e, teht az mozgsaik azrt egyeznek, Ike meg Roy pedig gondolom azrt kerltek be, hogy ne maradjon ki senki.
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 14:36 #46
Mg egy dolog, ami nem tetszik: az egykaptafa Fire Emblem karakterek. Elhiszem, hogy van egy rajongi bzisa, de a knlat kzel 10%-t (!) FE szereplk teszik ki, akik radsul rnzsre csak a hajukban meg a ruhikban klnbznek, mint a legcskbb animkben.

gy nzve brmikor vlasztank kzlk 3-4 helyett mondjuk Waluigi-t vagy brki mst, akik valban sznestenk a knlatot.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[15] Rusti
Dec 13., Thursday 14:35 #45
J magyar mdjra csak a negatvumokat rnom, mert ezt leszmtva nagyon llat program! Imdom!

Nekem hinyzik a Home Run Contest s a Target Blast is.
Meg az enciklopedia ami minden egyes karakterrl, ktyrl elmondta annak a trtnett. Brutlis tartalom volt a Wii/WiiU verziban.
Meg, hogy a storry md vgn nem lehet a stblistt leverni, ht az is elgg gz...
[3] Wakka
Dec 13., Thursday 13:38 #44
Vlasz backstab (#11) zenetre
a tobal 1-et rongyosra jtszottuk annak idejn, a zeni azta is llandan elkerlnek. a tobal 2-t nekilltam okosba nzegetni, de nem volt mg r energia sajna, de annak is mr egy j prszor vgigprgtt a soundtrack-je. kr hogy nem csinltak azta se egy prblkozst a fellesztse rdekben... : \
pedig biztos tne valami dragon quest xi jelleg grafikval, de nekem az els rsz abszolt absztrakcija is rohadtul bejtt.
[48] Kumite
Dec 13., Thursday 13:36 #43
Vlasz friedmannt (#19) zenetre
riember biztosra nem fogad
Switch: SW-2073-4677-0226 || 3DS: 2363-6322-9880 || Wii U: Kumite84
[38] Fieldtom
Dec 13., Thursday 13:17 #42
Vlasz theSickness (#29) zenetre
Az kirly. Nem rtana akkor megnznem a deluxe verzi battle mdjt is 😀
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Dec 13., Thursday 13:04 #41
Vlasz Tommy_Angelo (#39) zenetre
Els napon vettem a pass-t.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 13., Thursday 12:37 #40
Vlasz Tommy_Angelo (#39) zenetre
Szerintem a 2020 az utols karakter rkezst jelzi, amikoris komplett lesz a pakk.
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 12:10 #39
Vlasz bandee23 (#36) zenetre
Azrt ahhoz egy pici pofa kell, hogy most kifizess valami olyat, amirt elszr 2020-ban fogsz kapni valamit...

(Nekem is 3. nap jtt meg a kd.)
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Dec 13., Thursday 11:53 #38
Vlasz bandee23 (#37) zenetre
Tz napon bell vagyunk, szval akkor annyira mg nem aggdok.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[23] bandee23
Dec 13., Thursday 11:51 #37
Vlasz theSickness (#35) zenetre
Az nem j.
n rnk nekik br felmentem N support oldalra. Ott azt rta a FAQ szekci, hogy tz napon bell brmikor jhet. Csak az utn rjunk. Nekem 3 nap utn jtt.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[23] bandee23
Dec 13., Thursday 11:47 #36
Vlasz Tommy_Angelo (#34) zenetre
Eshop 2020-at r.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Dec 13., Thursday 11:45 #35
Vlasz bandee23 (#32) zenetre
Igen, de tbbek mr megkaptk hozz a kdot. Nlam mg semmi.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 13., Thursday 11:39 #34
Vlasz bandee23 (#32) zenetre
Ja, az elkerlte a figyelmem a lersban...

Fighter Pass els karaktere mikor jn? Akkor elfizetnk arra is!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[23] bandee23
Dec 13., Thursday 11:39 #33
Vlasz keviny (#10) zenetre
n nemcsak a Smash-bl hinyolom. Mr a GC ta (Ahol volt Luiginak s Warionak is sajt 3D-s jtka) szeretnk neki legalbb egy mellkszerepet egy platform vagy adventure jtkban. Minden genercin vrom , hogy egy Smash-el felvezetnek egy sajt jtkot.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[23] bandee23
Dec 13., Thursday 11:35 #32
Vlasz Tommy_Angelo (#30) zenetre
Februrban jn.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[23] bandee23
Dec 13., Thursday 11:34 #31
Vlasz theSickness (#28) zenetre
Elszr azt hittem azt rod Samus mellbimb udvara.

De ltom egy vlemnyen vagyunk mindenben. Subspace Emissary nagyon kirly volt.( Itt viszont j a Spirit-rendszer.)
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Dec 13., Thursday 11:29 #30
Remek rs, nagy grat hozz! s a jtk is tetszik eddig, br nagyon keveset tudtam vele jtszani.

Aktivltam a Piranha Plant-et, de jtkon bell nem tallom. Hol kne keresnem?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Dec 13., Thursday 11:13 #29
Vlasz Fieldtom (#25) zenetre
Rendes Battle md lett erre kitallt szintekkel. A Wii U verziban csak a rendes versenyplykon lehetett csatzni, ami nagyon nem mkdtt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 13., Thursday 11:12 #28
Amikor engem krdeztek, hogyan jellemeznm a Smash-t, akkor mindig annyit mondtam, hogy egy platformer-verekeds hibrid. Szerintem ha valaki nulla Smash ellettel feszlne neki, ezt rdemes tudnia, vagy legalbbis ez tnt eddig a legszemlletesebb feltsnek.

Nekem amgy vannak bajaim az Ultimate-tel.

A World of Light amolyan identitszavaros RPG, s nem is olyan kalandos-felfedezs, mint a Subspace Emissary volt. Persze szrakoztat, csak nem vltja ki, sokkal olcsbb megolds, mint amit szerettem volna.
A trfek elhagysa nagyon fj dolog, sokkal autentikusabban mutattk be a karaktereket s trgyakat, mint a mostani szimpla lers lista.
Kr, hogy zenket meg a satbbit nem kell gyjtgetni, ez tkre izgalmas volt.
Aztn azt sem rtem, mirt maradt ki a Smash Run, a Target Blast / Home-Run Contest vagy a Target Smash.

Nekem ez gy nem "ultimate", hanem ms. Nekem a kifejezs azt sugalln, hogy minden megvan, ami megvolt, s ez csak a plykra s karakterekre ll.

Hogy azrt a legnagyobb s lnyegi pozitvumot rjam a vgre: iszonyatosan precz az egsz, ami nagyon jl ll neki az rezheten gyorsabbra hangolt jtkmenettel. Plusz grafikailag is baba, ami taln fleg a bevilgtsnl rhet tettem. Azrt tnt fel egybl, mert a mainem, Samus gerjesztett lvsnek fnyudvara menbb, mint valaha.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[73] zaz
Dec 13., Thursday 11:07 #27
Nem tolnm vele ,viszont rmmel nzem twitchen,ahogy Maxk agyba fbe verik egymst!
lvezetes!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Dec 13., Thursday 11:07 #26
Kivl rs, lelkest, alapos, meghozza a kedvt az embernek a jtkhoz. Grat!
[38] Fieldtom
Dec 13., Thursday 11:05 #25
Vlasz theSickness (#23) zenetre
Battle md volt a WiiU verziban is. Vagy az is bvlt a Deluxe-ban?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Dec 13., Thursday 10:52 #24
Vlasz theSickness (#23) zenetre
(most hogy mondjtok... kne nekem egy MarioKart Switch-re, bakkerh)
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 10:47 #23
Vlasz keviny (#21) zenetre
Egyetrtek, viszont a tapasztalatok alapjn a kt item az mondhatni game changer, na meg ott a Battle md. Ettl mg csak egy bvtett kiads, de br minden bvtett kiads merne ennyit mdostani.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 13., Thursday 10:40 #22
Vlasz Stinger (#20) zenetre
Hperszehogy!
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 10:38 #21
Vlasz csavar (#17) zenetre
Nem igazn. A MK8 Deluxe egy az egyben a Wii U-s MK8, egy kis extrval. A Smash pedig alaposan t lett szabva s a roster kb. 30%-al fel lett hzlalva.

Friedmannt, csaldnk. Valami igazn meghkkenten meglepre vgyok. Olyanra mint Piranyuka Plant s Joker. Rth Sephi (rtik ugye, Sephiroth) mondjuk tne.
let the sun never blind your eyes
Dec 13., Thursday 10:36 #20
Vlasz keviny (#16) zenetre
Akarod mondani, bnusz sztdzs ? KATT! #esottisbeszelunkasmashrol
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[23] friedmannt
Dec 13., Thursday 10:33 #19
Vlasz keviny (#10) zenetre
ide a bkt, hogy waluigi lesz a fighters pass dlc utols karaktere.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[23] friedmannt
Dec 13., Thursday 10:28 #18
Vlasz keviny (#4) zenetre
most rtem a vgre, mea culpa.
csak n gy olvasok cikket, hogy elszr rtkeldoboz, aztn szviccek, kpek, s a vgn a szveg korpusza.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[46] csavar
Dec 13., Thursday 10:27 #17
Ez a nincs tutorial s "inkbb csinlok is egyet annyira zavar" - szinte mr dicsretremlt, de ahogy olvasom a cikkr is rzi, hogy goromba tlzs

Gigateszt egy gigajtkhoz! jra: dicsretes

Wii verzi volt anno a kedvenc, Wii U megvolt, de hinyzott a cikkben is emltett kalandjtk md. Lehet csak emiatt s a bdletes tartalom miatt, megveszem ezt is. Ez kb olyan kiads, mint a Mario Kart aktulis verzija...

Szerintem a nem teljesen nyitott roster egy nagyon j produceri/tervezi dnts volt: ha mr mi beleraktuk, Te legalbb prblj ki annyit, amennyit csak lehet - valamit, valamirt
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
Dec 13., Thursday 10:19 #16
Vlasz Hwopapa (#15) zenetre
A tesztben vgig vannak, az utols oldal az zabigyerek. Az egy mini tutorial, egy Bnusz Pdzs.
let the sun never blind your eyes
sszesen: 65 [1-50]
1 | 2