[Teszt] Super Smash Bros. Ultimate
Eddig 65 hozzszls
keviny
2018. december 12.
szerda 22:30
Ltva a portok tengert s az jrakiadsok cenjt, els prognosztizl gondolataim, amik a Switch-re kszl Super Smash Bros bejelents eltt kavarogtak a fejemben, egy olyan definitv verzit vzoltak fel, ami tartalmazza a Wii U-s s a 3DS-es kiadvnyok sszes plyjt, az sszes DLC karaktert, meg mg taln pr extra fogst. s szintn szlva: ennyivel is tkletesen elgedett lettem volna. Mert - egy picit belervedve a visszapillant tkrbe - pr tartalmi aprsgot leszmtva a Wii U epizd is kikezdhetetlen volt: hatalmas, 51+7 ikonikus s jtkmenet szempontjbl abszolt diverz karakterbl ll roster, legalbb ennyi plya (ami mell szerkeszt is jrt) s kivl balansz - ha csak gy cmszavakban szeretnm jellemezni. Mit lehet ehhez mg hozztenni? Mitl lesz egy Smash Bros lmny nem csak definitv, de ultimate is? De mieltt mg elmerlnnk a krdsekre adott vlaszokban, els krben - gondolvn azokra, akik elszr tallkoznak a sorozattal - kicsit mlzzunk el azon, hogy ki fia-borja ez a Smash Bros. s mi ebben az annyira plne?


Amikor van egy haverom, akivel sokat szoktam ultizni, akkor az ulti-mate?


A Smash Bros. egy akcijtk, azon bell is egy klnc verekeds jtk. No, itt mr a Street Fighter s a King of Fighters hvk azonnal veghangon vistjk, hogy OBJECTION!! - persze teljesen feleslegesen. A Smash Bros. ugyanis nem kvnja berni az “egy jabb verekeds jtk, klnfle ikonikus videojtk figurkkal a fszerepben” titulussal, sokkal inkbb a sajt kln tjt jrva igyekszik megkzelteni a zsnert. Ennek az tnak az alapjai az si Japn kzdsportban, a Sumo-ban lettek lerakva, n pedig leszek olyan jfej, s feltm a wikipdit azok helyett, akik most tallkoznak elszr ezzel a nvvel: “A szummrkzs szablyai nagyon egyszerek. A kr alak kzdtren bell kt versenyz csap ssze a gjdzsi (dntbr) jelzsre s a cl, hogy vagy kiszortsk az ellenfelet a krbl, vagy arra knyszertsk, hogy a talpn kvl valamelyik msik testrsze is hozzrjen a fldhz.” A Smash Bros. annyit csavar a formuln, hogy nem egy krben, hanem klnfle 2,5D plykon trtnik a harc, s hogy ezekrl a plykrl nem kiszortjk, hanem egy j kvr sallerral ki is vgjk az ellenfelet, s nem csak a talpt.


Bowser ist bse= Bser?


Ez pedig a kvetkezkpp nz ki: minden karakternek van egy szzalkos mutatja: ez azt jelzi, hogy egy jlirnyzott pofonnak ksznheten mekkora a valsznsge annak, hogy a plyn kvl tallja magt. A buny kzben minden bevitt tallat hatsra ez a szm n, s ha mr gy rezzk, itt az ideje odacsapni egy igazn fjdalmasat, akkor a karakternk egyik “Smash” tmadsval prbljuk meg eltallni a lesrlt kollegt. A mr emltett soksznre komponlt karakter felhozatal mell mr ez is elg lenne - s a kompetetitven jtsz esportolknak elg is - a jtknak van egy msik oldala is: a Smash Bros. emellett a csaldi/barti sszejvetelek partijtka is kvn lenni. Kompetitv esport alapanyag s kazur partijtk egyben? Azt meg hogy? Leginkbb gy, hogy a Smash Bros. rendkvl sok lehetsget s mg ennl is nagyobb mlysget knl. Sokan vagytok s szeretntek egyszerre jtszani? A jtkban egyszerre nyolcan is knnyekig pofozhatjk egymst az ezekre kialaktott XXL-es plykon. Tl steril a sima egyms elleni harc? Bolondtstok meg a jtkmenetet klnfle trgyak bevonsval. Szabjtok szemlyre, melyik trgybl mennyi jelenhet meg plyn! Csinljatok egyni jtkstlusokat, pldul Trs Tesk, csak szablykkal vagy kizrlag fstlg labdkkal! Vagy esetleg legyen mindenki fmbl s okdjon tzet!


Inkling s InkLink


Esetleg gy rzed, tbb van benned s szeretnl egy-egy karakterrel kirly jtkos lenni? Nos, erre is van lehetsged: a karakterek alapszint mozgsait igazn knny elsajttani, m igazn nehz s hosszadalmas a mesterr vls folyamata. s amikor azt hinnd, h, most mr abszolt fels ligban jtszol, akkor megnzel egy EVO-t vagy valami nagymester ltal ksztett bemutatt s rjssz, hogy sehol se tartasz mg. A Smash Bros. abszolt a vgletekig ki van dolgozva s pont annyit ad magbl, amilyen mlyre lesol: ha csak a felsznt szeretnd megkapirglni, gy is, ha meg se llsz a magmig, gy is els osztly. Sokat markol s mind megtartja.
>>

sszesen: 65 [1-50]
1 | 2
[11] HUN Zack
dec 18., kedd 14:22 #65
Srcok!

Prblok pteni egy aktv SMASH kzssget, hogy knnyebben megtalljuk egymst Aki gondolja csatlakozzon:
KATT!

Kszntem!
[19] herooftime
dec 15., szombat 17:14 #64
Vlasz theSickness (#63) zenetre
Itt a 20 dollros KATT! mg mindig 45+18=63 eurnl jrunk, de a super smash brosh mell marad 10 dollr egy-kt indie jtkra

(nem rtem mik ezek az eu eshop rak, de nem rdekes, gondolom nem vletlenl lett ennyire egyszeren tjrhat)
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
dec 15., szombat 16:32 #63
Vlasz herooftime (#62) zenetre
70 eur a jtk.
60 DOLLRT mondasz (amihez kell egy US profil, a visszajr is kuka).
s belinkelsz egy 50 dollros feltltt.

[19] herooftime
dec 15., szombat 11:46 #62
Vlasz xboxfreak (#59) zenetre
70eur? n 60 dollrrt vettem, gy KATT!
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[19] herooftime
dec 15., szombat 8:54 #61
Vlasz friedmannt (#19) zenetre
Az az utols eltti lesz, bowsette eltt
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[15] Kenny
dec 14., pntek 13:31 #60
Vlasz mcmacko (#58) zenetre
Annyira fogyott mint egy Dragon Quest nyitskor, s valszeg tartsan ell is marad. KATT!
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
[15] xboxfreak
dec 14., pntek 9:33 #59
Legszvesebben megvennm azonnal de ezek az llatok 70 eurrt adjk gyhogy ebbl fizikai vltozatot voltam knytelen rendelni ...
dec 14., pntek 8:47 #58
Vlasz Kenny (#56) zenetre
DQ - hol? Nem ltom. Vagy az a pon?
"This is our time to medicate..."
[7] koola
dec 14., pntek 8:09 #57
Szerintem igenis lehet kifogsolni egy-kt plusz mini-jtk s opci hinyt, akkor is ha baromi tartalmas a cucc. A krettel spkelt Cordon Bleu mell sem szgyen krni pluszban kukoricasaltt, hiba laknl jl mr magban a krumplis hssal is.
Valami, akkor teljes ha teljes, s nem rznk kihagyott ziccereket, szerintem.

De a legnagyobb szvfjdalmam, hogy nincs llthat Japn szinkron (angol menhz s szveghez mrmint). Szerintem ez gy mr 2018-ban nagyon gz a Nintendo-tl
.
Amgy klassz kis jtk, az j remixek is kafk lettek, fleg az j Ridley tma (OMG) s a CV zenk!
[15] Kenny
dec 14., pntek 0:50 #56
Japnban is szeretik: KATT!

Bazze Dragon Quest elads...
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
[13] bilicsi
dec 13., cstrtk 22:01 #55
Nagyon j rs lett, ksznjk!
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[14] MagicT
dec 13., cstrtk 19:34 #54
Remek , tartalmas rs keviny! Kszi a tesztet!

j jtkosknt sok rszlet a helyre kerlt, fleg az els s utols oldalnak hla thx✌
Most j pr ra "eslyt" adok a jtknak h beszippantson , rrezek az izre!

( mk8d - teljesen msabb jtk lett a wii u s mk8 tol ami kzp s pro szintl rzkelhet sokkal mlyebben.. fire hopping kivtele, a mini karakterek "felhzsa" , meg a dupla item miatt tbb mlik a taktikn, mint a palya ismeret / vezets tech. - szerezd be amgy keviny )
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu
[15] Kenny
dec 13., cstrtk 16:19 #53
Vlasz theSickness (#46) zenetre
Corrin az llatos talakulssal igencsak eltr msoktl. Fire Emblem karakterek meg isteniek. Ike a kedvenc. Amgy angolul beszl Marth: -1 pont
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
dec 13., cstrtk 15:22 #52
Vlasz theSickness (#51) zenetre
Chrom-ot meggrte Sakurai mg a Wii U-s idkben, hogy legkzelebb bent lesz. Amgy n se szeretem ket... mondjuk a Fire Emblem-et sem... hmmm.
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 15:18 #51
Vlasz keviny (#47) zenetre
A rajongk knyeztetst meg a hasznlhatsgukat elhiszem, de... Corrin (fi-lny verziban) s Robin (fi-lny verziban) lg ki igazn, a tbbi meg szabvny japn fantasy pnclos lovag. De komolyan: ha mr van a fenti kett (ngy), plusz Ike, Roy, Marth s a (csajszi) Lucina, minek kellett mg Chrom? Mrmint tudom, hogy Chrom npszer karakter az FE kzssgben, de pp az Ultimate verziba kellett belepasszrozni?

Gondolom nem akartak vrni, a csapda meg az, hogy nem maradhatott ki senki, de ez gy akkor is gz.
dec 13., cstrtk 15:14 #50
Vlasz Tommy_Angelo (#49) zenetre
Szerintem legksbb janur vgn meglesz PiranciPlant, aztn vele egyidben meg jn a kvetkez krlbelli dtuma. Ha tippelnem kne, akkor kb. negyedvente kapunk egy karaktert.
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 15:02 #49
Vlasz keviny (#40) zenetre
Az gy oks, akkor mr csak azt kell majd megtudni, mikor jn az els karakter. Na, akkor gy is megveszem majd n is a passt.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[37] Fieldtom
dec 13., cstrtk 14:55 #48
Vlasz Rusti (#45) zenetre
A stblistt sztlni lehet, az nem j?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
dec 13., cstrtk 14:52 #47
Vlasz theSickness (#46) zenetre
A Fire Emblem dmpinget n se rtem, de hogy egykaptafk lennnek... no, azrt az nem. Robin pldul igen rdekes karakter s elg gald ellenfl. Sokfle tmadsa van, szerintem ha valaki kitanulja rendesen, akkor nagyon jl ki tudja szolglni.

Lucina Marth echo fighter-e, teht az mozgsaik azrt egyeznek, Ike meg Roy pedig gondolom azrt kerltek be, hogy ne maradjon ki senki.
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 14:36 #46
Mg egy dolog, ami nem tetszik: az egykaptafa Fire Emblem karakterek. Elhiszem, hogy van egy rajongi bzisa, de a knlat kzel 10%-t (!) FE szereplk teszik ki, akik radsul rnzsre csak a hajukban meg a ruhikban klnbznek, mint a legcskbb animkben.

gy nzve brmikor vlasztank kzlk 3-4 helyett mondjuk Waluigi-t vagy brki mst, akik valban sznestenk a knlatot.
[14] Rusti
dec 13., cstrtk 14:35 #45
J magyar mdjra csak a negatvumokat rnom, mert ezt leszmtva nagyon llat program! Imdom!

Nekem hinyzik a Home Run Contest s a Target Blast is.
Meg az enciklopedia ami minden egyes karakterrl, ktyrl elmondta annak a trtnett. Brutlis tartalom volt a Wii/WiiU verziban.
Meg, hogy a storry md vgn nem lehet a stblistt leverni, ht az is elgg gz...
[2] Wakka
dec 13., cstrtk 13:38 #44
Vlasz backstab (#11) zenetre
a tobal 1-et rongyosra jtszottuk annak idejn, a zeni azta is llandan elkerlnek. a tobal 2-t nekilltam okosba nzegetni, de nem volt mg r energia sajna, de annak is mr egy j prszor vgigprgtt a soundtrack-je. kr hogy nem csinltak azta se egy prblkozst a fellesztse rdekben... : \
pedig biztos tne valami dragon quest xi jelleg grafikval, de nekem az els rsz abszolt absztrakcija is rohadtul bejtt.
[47] Kumite
dec 13., cstrtk 13:36 #43
Vlasz friedmannt (#19) zenetre
riember biztosra nem fogad
Switch: SW-2073-4677-0226 || 3DS: 2363-6322-9880 || Wii U: Kumite84
[37] Fieldtom
dec 13., cstrtk 13:17 #42
Vlasz theSickness (#29) zenetre
Az kirly. Nem rtana akkor megnznem a deluxe verzi battle mdjt is 😀
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
dec 13., cstrtk 13:04 #41
Vlasz Tommy_Angelo (#39) zenetre
Els napon vettem a pass-t.
dec 13., cstrtk 12:37 #40
Vlasz Tommy_Angelo (#39) zenetre
Szerintem a 2020 az utols karakter rkezst jelzi, amikoris komplett lesz a pakk.
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 12:10 #39
Vlasz bandee23 (#36) zenetre
Azrt ahhoz egy pici pofa kell, hogy most kifizess valami olyat, amirt elszr 2020-ban fogsz kapni valamit...

(Nekem is 3. nap jtt meg a kd.)
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
dec 13., cstrtk 11:53 #38
Vlasz bandee23 (#37) zenetre
Tz napon bell vagyunk, szval akkor annyira mg nem aggdok.
[22] bandee23
dec 13., cstrtk 11:51 #37
Vlasz theSickness (#35) zenetre
Az nem j.
n rnk nekik br felmentem N support oldalra. Ott azt rta a FAQ szekci, hogy tz napon bell brmikor jhet. Csak az utn rjunk. Nekem 3 nap utn jtt.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[22] bandee23
dec 13., cstrtk 11:47 #36
Vlasz Tommy_Angelo (#34) zenetre
Eshop 2020-at r.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
dec 13., cstrtk 11:45 #35
Vlasz bandee23 (#32) zenetre
Igen, de tbbek mr megkaptk hozz a kdot. Nlam mg semmi.
dec 13., cstrtk 11:39 #34
Vlasz bandee23 (#32) zenetre
Ja, az elkerlte a figyelmem a lersban...

Fighter Pass els karaktere mikor jn? Akkor elfizetnk arra is!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[22] bandee23
dec 13., cstrtk 11:39 #33
Vlasz keviny (#10) zenetre
n nemcsak a Smash-bl hinyolom. Mr a GC ta (Ahol volt Luiginak s Warionak is sajt 3D-s jtka) szeretnk neki legalbb egy mellkszerepet egy platform vagy adventure jtkban. Minden genercin vrom , hogy egy Smash-el felvezetnek egy sajt jtkot.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[22] bandee23
dec 13., cstrtk 11:35 #32
Vlasz Tommy_Angelo (#30) zenetre
Februrban jn.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[22] bandee23
dec 13., cstrtk 11:34 #31
Vlasz theSickness (#28) zenetre
Elszr azt hittem azt rod Samus mellbimb udvara.

De ltom egy vlemnyen vagyunk mindenben. Subspace Emissary nagyon kirly volt.( Itt viszont j a Spirit-rendszer.)
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
dec 13., cstrtk 11:29 #30
Remek rs, nagy grat hozz! s a jtk is tetszik eddig, br nagyon keveset tudtam vele jtszani.

Aktivltam a Piranha Plant-et, de jtkon bell nem tallom. Hol kne keresnem?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
dec 13., cstrtk 11:13 #29
Vlasz Fieldtom (#25) zenetre
Rendes Battle md lett erre kitallt szintekkel. A Wii U verziban csak a rendes versenyplykon lehetett csatzni, ami nagyon nem mkdtt.
dec 13., cstrtk 11:12 #28
Amikor engem krdeztek, hogyan jellemeznm a Smash-t, akkor mindig annyit mondtam, hogy egy platformer-verekeds hibrid. Szerintem ha valaki nulla Smash ellettel feszlne neki, ezt rdemes tudnia, vagy legalbbis ez tnt eddig a legszemlletesebb feltsnek.

Nekem amgy vannak bajaim az Ultimate-tel.

A World of Light amolyan identitszavaros RPG, s nem is olyan kalandos-felfedezs, mint a Subspace Emissary volt. Persze szrakoztat, csak nem vltja ki, sokkal olcsbb megolds, mint amit szerettem volna.
A trfek elhagysa nagyon fj dolog, sokkal autentikusabban mutattk be a karaktereket s trgyakat, mint a mostani szimpla lers lista.
Kr, hogy zenket meg a satbbit nem kell gyjtgetni, ez tkre izgalmas volt.
Aztn azt sem rtem, mirt maradt ki a Smash Run, a Target Blast / Home-Run Contest vagy a Target Smash.

Nekem ez gy nem "ultimate", hanem ms. Nekem a kifejezs azt sugalln, hogy minden megvan, ami megvolt, s ez csak a plykra s karakterekre ll.

Hogy azrt a legnagyobb s lnyegi pozitvumot rjam a vgre: iszonyatosan precz az egsz, ami nagyon jl ll neki az rezheten gyorsabbra hangolt jtkmenettel. Plusz grafikailag is baba, ami taln fleg a bevilgtsnl rhet tettem. Azrt tnt fel egybl, mert a mainem, Samus gerjesztett lvsnek fnyudvara menbb, mint valaha.
[72] zaz
dec 13., cstrtk 11:07 #27
Nem tolnm vele ,viszont rmmel nzem twitchen,ahogy Maxk agyba fbe verik egymst!
lvezetes!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[5] VM
dec 13., cstrtk 11:07 #26
Kivl rs, lelkest, alapos, meghozza a kedvt az embernek a jtkhoz. Grat!
[37] Fieldtom
dec 13., cstrtk 11:05 #25
Vlasz theSickness (#23) zenetre
Battle md volt a WiiU verziban is. Vagy az is bvlt a Deluxe-ban?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
dec 13., cstrtk 10:52 #24
Vlasz theSickness (#23) zenetre
(most hogy mondjtok... kne nekem egy MarioKart Switch-re, bakkerh)
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 10:47 #23
Vlasz keviny (#21) zenetre
Egyetrtek, viszont a tapasztalatok alapjn a kt item az mondhatni game changer, na meg ott a Battle md. Ettl mg csak egy bvtett kiads, de br minden bvtett kiads merne ennyit mdostani.
dec 13., cstrtk 10:40 #22
Vlasz Stinger (#20) zenetre
Hperszehogy!
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 10:38 #21
Vlasz csavar (#17) zenetre
Nem igazn. A MK8 Deluxe egy az egyben a Wii U-s MK8, egy kis extrval. A Smash pedig alaposan t lett szabva s a roster kb. 30%-al fel lett hzlalva.

Friedmannt, csaldnk. Valami igazn meghkkenten meglepre vgyok. Olyanra mint Piranyuka Plant s Joker. Rth Sephi (rtik ugye, Sephiroth) mondjuk tne.
let the sun never blind your eyes
dec 13., cstrtk 10:36 #20
Vlasz keviny (#16) zenetre
Akarod mondani, bnusz sztdzs ? KATT! #esottisbeszelunkasmashrol
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[22] friedmannt
dec 13., cstrtk 10:33 #19
Vlasz keviny (#10) zenetre
ide a bkt, hogy waluigi lesz a fighters pass dlc utols karaktere.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[22] friedmannt
dec 13., cstrtk 10:28 #18
Vlasz keviny (#4) zenetre
most rtem a vgre, mea culpa.
csak n gy olvasok cikket, hogy elszr rtkeldoboz, aztn szviccek, kpek, s a vgn a szveg korpusza.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[46] csavar
dec 13., cstrtk 10:27 #17
Ez a nincs tutorial s "inkbb csinlok is egyet annyira zavar" - szinte mr dicsretremlt, de ahogy olvasom a cikkr is rzi, hogy goromba tlzs

Gigateszt egy gigajtkhoz! jra: dicsretes

Wii verzi volt anno a kedvenc, Wii U megvolt, de hinyzott a cikkben is emltett kalandjtk md. Lehet csak emiatt s a bdletes tartalom miatt, megveszem ezt is. Ez kb olyan kiads, mint a Mario Kart aktulis verzija...

Szerintem a nem teljesen nyitott roster egy nagyon j produceri/tervezi dnts volt: ha mr mi beleraktuk, Te legalbb prblj ki annyit, amennyit csak lehet - valamit, valamirt
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
dec 13., cstrtk 10:19 #16
Vlasz Hwopapa (#15) zenetre
A tesztben vgig vannak, az utols oldal az zabigyerek. Az egy mini tutorial, egy Bnusz Pdzs.
let the sun never blind your eyes
sszesen: 65 [1-50]
1 | 2