Grand Theft Auto IV - teszt
Kapcsold jtk: Grand Theft Auto IV (x360)
Eddig 175 hozzszls
Warhawk
2008. April 29.
Tuesday 16:20
Kpek, videk, weblapok, elzetesek. Rengeteg klnbz informcit kaptunk az utbbi hetekben, hnapokban a GTA sorozat legifjabb tagjrl, azonban mikor a lemeztlca becsusszan a gpbe, akkor tudatosul, hogy ez mind porhints, egy nagyon jl megszervezett kampny, hiszen a legfontosabbrl, magrl a jtkrl semmit nem tudunk. Ismerjk a fszereplt, de nem tudjuk, mi motivlja, lttunk tucatnyi fontosabb karaktert, de nem ismerjk a szerepket. Utlag visszagondolva ez gy j, s valsznleg pont ez volt a cl. Az, hogy Liberty City lassan, komtosan bontakozzon ki elttnk, hogy a sztori minden egyes momentuma, minden vicces, vagy drmai jelenete jdonsgknt hasson s vsdjn bele elmnkbe. Aztn, mikor 40-60-130 ra utn befejezzk a jtkot azt mondhassuk, ez igen, ezt megrte vrni. Mert ha valaki belekstol a Grand Theft Auto IV-be az ezt fogja mondani, ebben nem ktelkedem.Mr a kezdkpsorok lenygzek, pedig igazbl semmi nem trtnik. Befut egy haj, rajta a fhssel, Nikoval, ennyi, de a zene, de a krts, de a kamerallsok... Mint egy rengeteg pnzbl kszlt film eleje. Tart nhny percig, s igazbl az embernek kell mg nhny pillanat, mg felocsud, rjn, hogy a program mr inputra vr, elindulunk a kocsival s jn a mr szoksos, de mg mindig lenygz GTA letrzs. De mg mieltt tovbbmennnk, meg kell jegyeznem, hogy indtskor a jtk tlt gy egy percet. Mirt? Mert nagyjbl ez az egyetlen alkalom, mikor tltkpernyvel tallkozunk. Innentl kezdve gyakorlatilag folyamatosan streameli be a jtk a tartalmat, szval tessk kibrni azt a nhny klasszikus GTA stlusban rajzolt kpet!

Szval a szoksos GTA letrzs, ugyebr. Szoksos, mert a jtk gykere gyakorlatilag a kezdetektl, de legalbbis a 3D-be kilp harmadik rsztl fogva vltozatlan. A vltozs mindssze annyi, hogy mg az elz rszeknl is lassabban indul be a tnyleges jtk, azaz igencsak sok id fog eltelni, mg kilpnk a tanul zemmdbl. No nem azrt, mert a Rockstarnl nagyon fogni szeretnk a keznket, hanem mert annyi jdonsg van a jtkmenetben. Jajj, igazbl nem is tudom, hol kezdjem... Komolyan, annyi minden van, amit le kell rnom, amirl radoznom kell, hogy nehz sorrendbe szedni! Ok, ok, kezdjk az elejn. Az els kldetsek megtantanak vezetni - ami egybknt kicsit ms, mint eddig, lvn a kamera ilyenkor is Nikot kveti, azaz nem kzpen van a kocsi, hanem a kperny jobb szln. Megtanuljuk hasznlni a csini kis j GPS-t, a szuper kis mobiltelefonunkat, illetve kpet kapunk arrl, milyen a harcrendszer, illetve az j fedezkhasznlat. Kezdjk az elejn, GPS. Segtsgvel a trkpen brhova rakhatunk egy clpontot, a vals lethez hasonlan a gp pillanatok alatt kiszmol egy optimlis tvonalat, jobb autkban pedig bartsgos hang bgja, merre kell menni. Rendkvl okos tlet volt, st, gondolkodba estem, mirt nem volt eddig ilyen az elz rszekben? Lpjnk tovbb, mobiltelefon. Innen intzhetjk szemlyes hvsainkat, segtsgvel munkt vllalhatunk, elhvhatjuk ismerseinket szrakozni, zeneteket olvashatunk (pldul ha elbnztunk egy feladatot, akkor kapunk egy sms-t, melybl azonnal jrakezdhetjk, nem kell folyton fl vrost tutazni), van benne kalendrium, stb. Mg mieltt tovbbmennnk, ez nem mobiltelefon teszt, ez csak egy igen aprcska rsze a jtknak! Mondok pont, lehet benne vlasztani csenghangot, vagy azt, hogy csngjn, vagy csak rezegjen. Elszr ponnak hittem, de ha rezgsen van, akkor csrgs helyett a kontroller kezd el csak rezegni! Kell mg egy? Ha hallasz egy dalt a rdiban amit nem ismersz, csak fel kell hvnod az info vonalat (948-555-0100) s mr meg is kapod vlaszban az eladt, cmet!A harcrendszert korbban sokan, s sokat szidtk - a GTA IV ezen a tren vltoztat egy nagyot, az j szisztma rendkvl kzrell. Meghzod a ravaszt, clkereszt befogja ellenfeled. Flig hzd csak meg a ravaszt, a kamera bekzelt s szabadon clozhatsz. Egyszer? Igen, az! Hibtlan? Szinte teljesen, br nha beakad a kamera, de bven az elviselhet rtk felett van. Ami jdonsg az a fedezkek hasznlata. Nem egy Gears of War, de nem sokkal kevesebb, egyetlen gomb lenyomsval Niko bevgja magt a legkzelebbi kiszgels mg. jabb olyan dolog, melyet sokszor fogunk hasznlni.

Legutbbi ittjrtunk ta a LCPD, a helyi rendrsg is lnyeges reformon ment keresztl. A szoksos csillagos rendszer itt is megtallhat, azonban nagyon fontos tnyez lesz az, mennyire ltnak minket a zsaruk. Kevs csillagnl elg kell ideig eltnni ellk, ksbb azonban ezt kompenzljk helikopterekkel, majd jnnek az gynkk, stb. jdonsg s rendkvl hasznos, hogy megtarthatjuk fegyvereinket egszen addig, mg lve be nem visznek.Ez mind technikai dolog, de a jtkban az a szp, hogy nem ezek viszik a prmet. St, nem is a grafika, vagy hasonlk, de ha mr itt tartunk, akkor beszljnk rluk. Mikor lttunk kpeket, akkor csodlhattuk a ltvnyvilgot, de higgyetek nekem, ez mozgsban ms, ez egyszeren mindent visz! Minden az utols rszletig ki van dolgozva, a legutols csatorna all feltr gzcsomtl az utca embernek mobiltelefonjig. Nem tlzok ha azt lltom, ebben a konzolgenerciban nem biztos hogy stlusn bell brki megszorongatja ezt a grafikt, de gy ltalnossgban is egy olyan sznvonalat kpvisel, melyet nehezen fog brmi utolrni. kln kiemelnl a karakterek brzolst, nlam nagyon nagy pont, ha a szereplk arcrl le lehet az rzelmeiket, itt pedig Niko, Roman, minden karakter annyira emberi, hogy brmikor tallkozhatnnk velk az utcn.No nem csak a grafika miatt, az sszkphez hozzjrul kt nagyon fontos dolog. Meg kell emltenem a kitn szinkronhangokat, melyek hozzk a sorozat sznvonalt, hibt nem tallni bennk, de ami fontosabb, meg kell emltenem Dan Housert, akinek tollbl kipattantak a karakterek. Azok a karakterek, melyek olyan emberiek, annyira tele vannak rzelemmel s lettel, hogy pillanatok alatt azonosulni tudunk vele. Pedig Niko nem az a magasztos hs, st. s taln pont ezrt szerethet, nem kegyetlen gyilkos, csak egy tlagember nhny rossz dntssel a hta mgtt. Ez az rzelmi tltttsg egybknt az egsz jtkot tszvi, Niko s testvre, Roman kapcsolata rendkvl mly s fhsnk minden dntse - mr azok, melyeket nem mi irnytunk - komplex szemlyisget tkrz. Roman mellett egybknt nem lehet sz nlkl elmenni. Nem a fhs, azonban annyira gyarl, annyira ellenttes, annyira tele van azokkal a hibkkal, melyekkel sokunk kzd akr tudat alatt, hogy szinte szrevtlenl kapcsolat alakul ki kztnk s... vgeredmnyben egy jl megrt bithalmaz kzt! Ez, uraim, ez az, ami jtkokat naggy tud tenni!

A kapcsolat pedig fontos, olyannyira, hogy gyakorlatilag kzponti szerepet tlt be a jtkban. Nem csak azon a szinten, amit fentebb lertam, de megkapjuk a lehetsget, hogy a vals lethez hasonlan szocializldjunk. Bartnt szerezhetnk, elmehetnk vele szrakozni, nem tudom mskpp mondani, randizhatunk! Fontos ez a jtk vgeredmnynek szempontjbl? Annyira nem, de az ilyenek miatt rezzk azt, hogy ezt a feladatot Little Jacob, vagy Vlad adja, nem egy nyavajs bet a trkpen.
>>

sszesen: 175 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
[25] Ikaruga
Feb 10., Sunday 21:26 #175
Megint megvettem. Egy ve eladtam (n marha) de most nagyon rizgultam az 5. rsz miatt. Most vgig is fogom tolni az biztos.
A vilgon az sz van elosztva a legigazsgosabban, mindenki gy gondolja hogy neki elg sok van...
[11] Brandon
Oct 14., Sunday 15:48 #174
ht skacok, n megjelens utn, gy kzel 5 vvel is imdom, ma prgettem mr ki sokadszorra s ugyanolyan hvvel jtszottam, mint rgen. ma is simn vern a mezny nagy rszt (sleeping dogs, saints row stb stb) ami berelheti, az az 5. csak jjjn mr
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[23] deku82
Jul 23., Friday 13:36 #173
Kibaszottul bugos a jtk. Ez 10 pont?
Nomen est omen.
[20] kakasu
Feb 27., Saturday 14:50 #172
miutan vlad ot kinyirtam,romant meg nicot elkaptak...miutan elengednek mit kell csinallni?a terkep nem jelol semmit...meg felhivtam mar mindenkit
valaki pls
[22] Sam360
Oct 30., Thursday 17:12 #171
Vlasz getro2 (#170) zenetre
Anno n is a gta miatt gondolkodtam el a box vsrlsn
[39] getro2
Jun 14., Saturday 17:56 #170
tudtam h. 10-es lesz. bekne szereznem x360-at
[12] Id
May 08., Thursday 21:09 #169
Vlasz Alwares (#166) zenetre

" A hs krl minden tragdiv vlik, a flisten krl minden komdiv; s Isten krl minden - hogyan? taln vilgg? "
[1] mattz0r
May 08., Thursday 11:47 #168
[25] rob
May 08., Thursday 7:38 #167
Vlasz liquid (#165) zenetre
Kszi.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[59] Alwares
May 07., Wednesday 15:29 #166
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
Kutylmajom!
.titanic {float: none;}
May 07., Wednesday 15:09 #165
Vlasz rob (#163) zenetre
Ki kell szrni, hogy ki beszl lent telefonon. Nem kell hozz a messzelt, felhvod, elindulsz lefel a lpcskn, s aki ppen telefonl, az a huny. Agynlvd, cuccot elveszed tle, zsarukat lerzod, s ksz.
And since you asked: no. It's massive.
[9] abiszmal
May 06., Tuesday 17:51 #164
Vlasz bergkamp (#160) zenetre
Az ennyim szrke!
www.my360.hu
[25] rob
May 06., Tuesday 16:40 #163
HELP. A krd jeles misszinl mit kell csinlni amikor a messzelthoz kell menni s hivni kell telefonon Blackmailer's-t.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
May 06., Tuesday 15:03 #162
[14] ultratti
May 06., Tuesday 13:02 #161
Vlasz Ryo san (#153) zenetre
Az rendben van,hogy a kor elrehaladtval lassan megindul a szem romlsa,s az elbutuls,de 37 vesen nem kne ennyire elrehaladott llapotban lennie
[5] bergkamp
May 05., Monday 23:39 #160
amgy ti milyen tv-t ajnlantok x360-hoz...?persze ne legyen tbb 100ezer forint
[5] bergkamp
May 05., Monday 23:28 #159
egybknt az hogy valami nextgen nem csak a grafikn mlik...
[3] bigadam
May 05., Monday 21:58 #158
Nekem mg teljesen be is jn hogy a tvoli hzak homlyosak. Az is elmegy, hogy a 100 mterre lv hzak is homlyosak. Az nem megy el, hogy nem 720p, hanem 640p s NIKO is s minden ms homlyos.... Persze meg lehet szokni, az sszhats minden mssal sszehasonlthatatlan, de ez lenne a legjobb jtk, ha vgre kijnne a patch s megoldan a framerate problmimat.
ID: bigadam87
[73] zaz
May 05., Monday 10:47 #157
sszhatsban gynyr a GTA 4 .
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[34] Laza
May 05., Monday 0:45 #156
Vlasz Ryo san (#153) zenetre
Felreertes ne essek, a Shenmue az egyik kedvenc jatekom. Mit nem adnek egy folytatasert
De sajna meg az sem volt ennyire reszletes ... nem lehetett ... de a maga idejeben lelegzetelallito volt. Eltelt azota mar par ev.

Tegnap csak alltam abban a kis utcaban, ahol a masodik lakast kapjuk, es neztem a reszleteket. Megdobbento, az utolso jardaszegelytol, felfestesektol, csatornafedeltol kezdve minden.

De nem rabeszelni akarlak, ha neked nem jon be, szived joga nem jatszani vele. Csak ne allitsunk rola valotlant
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[1] mattz0r
May 04., Sunday 17:11 #155
[11] Tyson
May 04., Sunday 15:46 #154
Vlasz Ryo san (#153) zenetre
Egy Shenmue 3-rt tzbe tennm a kezem.. egybknt tnyleg jobb a GTA 4 Sokkal az elz epizdoknl grafikailag.. Story meg az sszes apr jdonsg! IGN is rta Oscar dj eslyes lehetne akr! Gamespot 100%-ot dobott r pont aza csapat aki a legszigorbb a jtkokkal! Remlem E3-on bemutatjk mr a Shenmue folytatst vgre!
" A mltad meghatroz, de nem lehet teher "
[10] Ryo san
May 04., Sunday 15:26 #153
Vlasz Laza (#152) zenetre
Nzz az avataromra,taln sikerlne jobbat mondani
De fejet hajtok a tbbsg vlemnye eltt,nektek legalbb megadatott egy folytats a kedvencetekbl.
Shenmue3! Tallkozunk Japnban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
[34] Laza
May 04., Sunday 13:26 #152
Vlasz Ryo san (#150) zenetre
Eleg csak az utcan nyitott szemmel setalni a jatekban, es ehhez nem kell 30 eves mult, boven eleg a 20 (mint nekem )

Ha az ember megszokta a kicsit erosebb kepi effekteket, elobujik a jatek teljes reszletessege, amit eddig meg sehol nem lattunk.
Lehet ezzel vitatkozni, de jobbat meg 30 eves tapasztalattal sem tudnal mondani
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[9] abiszmal
May 04., Sunday 11:11 #151
Vlasz Ryo san (#150) zenetre
Egy vilg tved veled szemben!
www.my360.hu
[10] Ryo san
May 04., Sunday 8:10 #150
Jl van srcok nem kell harapni Egyszeren ez nekem gy jtt le,s hagy rtsek mr hozz egy kicsit 37 vesen,30 v jtkos mlt utn.
s az hogy" rohadt jl nz ki" akkor is enyhe tlzs.
De nem is baj mert sikerlt eladnom egy "rajongnak"...
Shenmue3! Tallkozunk Japnban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
[34] Laza
May 02., Friday 16:03 #149
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
Semmi baj nincsen a grafikajaval ... a jelenlegi generacio nem birja el ezt a reszletesseget azzal az elesseggel, homalyositas nelkul, amit elvarnank.

Majd remelhetoleg a PC-s verzioban azok, akiknek bika video kartyajuk van, tudnak ezen enyhiteni (ha lesz PC-s valtozat )

Addig meg csak megszokas kerdese ... az elso par oraban majd kiesett a szemem, de mostanra teljesen megszoktam
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[21] soniq
May 02., Friday 11:58 #148
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
Mr nem is haragudj, de ezzel a hozzszlsoddal bizonytottad, hogy nem igazn rtesz a tmhoz. Rohadt jl nz ki a GTA!
www.mta-racing.com PSN ID: sodji XBL ID: sodji www.sbkm.hu
May 02., Friday 11:09 #147
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
"Vannak ezek az jfajta lzeres szemmttek. Kicsit drga, de egy j szemveg sem olcs, ugye."
And since you asked: no. It's massive.
[35] savoo
May 02., Friday 10:53 #146
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
LOL...
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[9] abiszmal
May 02., Friday 9:51 #145
Vlasz Ryo san (#143) zenetre
Ez NEXTGEN jtk ha teszik hanem hasonltsd mr ssze az elz GTA-val ezt megnznm wii-n! De ti tudjtok ha nem teszik vegyl szemveget vagy csak simn ne jtssz vele jtsszl wii-vel ennyi!
www.my360.hu
[9] abiszmal
May 02., Friday 9:45 #144
Vlasz CSOCSO (#141) zenetre
Taxival meny az oda visz egybl ahova akarod!
A grafika meg nagyon llat szerintem nem rtem mirl beszlsz olyan dolgokba ktsz bele ami szerintem kurvra nem vesz le egy fikarcnyit sem a jtklmnybl csak simn jtsszl vele csak lazn!
www.my360.hu
[10] Ryo san
May 02., Friday 8:45 #143
Ez a jtk grafikailag nem tartozik a jelenlegi genercihoz.Kis tlzssal a ps2-es vltozattal egyenl,de Wii-n biztos tuti lenne.A homly pedig kikszt,undort s rhejes.
Mg j hogy a jtkmenetbeli jtsok elviszik a htukon az egszet.Mrmint annak aki oda volt mindig is rte.Mert aki eddig sem szerette az ezek utn sem fogja a keblre lelni...
Shenmue3! Tallkozunk Japnban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
[4] CSOCSO
May 02., Friday 4:16 #142
A jatek amugy valoban kircsi.. a grafika is felig fasza csak.. valoban ki van dolgozva minden mint atom.. neha a szamat tatom el hogy deszep.. pl china town jol nez ki.. csak vegig az a baj hogy a hatter ( kb a harmadik haztomb ) mar akkora homaly hogy leirhatatlan...... grizes az egesz.. minden vibralmeg csikozodika hatterben.. mindezt egy 51inches HD sony tv-n nezem.. szal nem matra fekete feher televizioval nezem a cuccost.

az elso alkalomkor mikor jatszottam azt mondtam a grafikara hogy ocsmany.. azota belatom hogy sok szep dolog van de ennel vannak szebb jatekok.. meg a hl2 is szebb .. csak nincs kidolgova ennyire...
[4] CSOCSO
May 02., Friday 4:11 #141
"kapunk egy sms-t, melybl azonnal jrakezdhetjk, nem kell folyton fl vrost tutazni"

te biztos valami GTA4 es felet jatszottal.......... valoban nem kell ujra elmennunk jakabhoz hogy ujra kezdjuk az egesz kuldetest.. DE... igy is at kell utazni a fel vilagot mert a kuldetestol kurva messze vagyunk.. szal az azonnal ujrakezdhetjuk a kuldetest csak felig igaz... engem rohadtul irrital hogy ujra at kell utazni a fel map et
[21] soniq
May 02., Friday 2:14 #140
Vlasz soniq (#139) zenetre
Egybknt most, hogy huzamosabb ideig nyomhattam a jtkot, megfigyeltem mindent (amit tudtam) nagytval kell nzni, hogy klnbsget lehessen tenni a kt verzi kzt. Nekem mg rgebbi Premium gpem van, teht nincs HDMI, viszont nlam lakik egy ausztrl bartom, neki Elite gpe van, az gpn jval szebb, lesebb a kp. Kiprbltam PS3-on is komponens kbellel, csapnival homlyos a kp, ennl a jtknl jl jn a HDMI
www.mta-racing.com PSN ID: sodji XBL ID: sodji www.sbkm.hu
[21] soniq
May 02., Friday 2:06 #139
Vlasz Laza (#137) zenetre
Meglehet, mondjuk n nem vettem szre. Mindkt verziban beleraktam j pr rt! A GameTrailerses egybknt sem nevezhet mrvadnak, amit mr sokszor bizonytottak.

Forrs, IGN:

"For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud."

Rorrs, Maxconsole:

"PS3 still looks better regardless which may be down to "HDR vs X360 MDR, post-process..."
www.mta-racing.com PSN ID: sodji XBL ID: sodji www.sbkm.hu
May 02., Friday 0:52 #138
berj a jtk aki nyomn multiban Ranked meccseket esetleg privtot az vegyen fel Antidepresszans
Nem mindegy mit teszel ha kiugrasz egy zuhan replgpbl .. Orditasz ahogy a torkodon kifr... vagy utljra gynyrkdsz a ltvnyban...?????
[34] Laza
May 02., Friday 0:16 #137
Az letezik, hogy a PS3-as verzio homalyosabb mint a 360 verzio???
GameTrailerses osszahsonlito alapjan joval homalyosabb, ami erdekes .... mondjuk nekem a 360-as is eleg nagy homaly, meg kell szokni.

KATT!
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[41] oma
May 01., Thursday 23:39 #136
Vlasz liquid (#120) zenetre
akkor hajr
[34] Laza
May 01., Thursday 23:31 #135
Uj TV reklam:
KATT!

Amugy nektek a kezdesnel nappal volt, vagy ejszaka?
Mert nalam ejszaka, a videoban meg nappal
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
May 01., Thursday 22:10 #134
Most hallottam,hogy fagyogat x-en es ps-en is. Tudtok vmit errol? Egyebkent probaltam tegnap,oriasi. Bar nem volt hdd a gepben,es ez meg is latszott. pop up volt dogivel.
ps4
[11] Pukhi-zik
May 01., Thursday 21:50 #133
a tetris az egy tkletes jtk a maga keretein bell
Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[1] gabor72
May 01., Thursday 20:01 #132
Vlasz rob (#127) zenetre
deadeb, rob,
ksz az instruckikat, hamarosan kiprblom.
deadeb, ha nem nagy fradtsg lernod, akkor rdekel a story.
[59] Alwares
May 01., Thursday 15:52 #131
Szerintem nincs gond a grafikval sem. Nha csak megyek s bmulok. Eszmletlen j. Persze nem gy nz ki mint egy Bioshock de kicsit tbbet is mozgat meg egyszerre. Roman pedig nagyon j arc, teli van hibkkal de n birom. Jk a szereplk s rengeteg a prbeszd. Mg kocsikzs kzben se mondjk ktszer ugyanazt...
.titanic {float: none;}
[11] Tyson
May 01., Thursday 14:06 #130
Vlasz liquid (#120) zenetre
PRK Sas szem lts beavatkozs 200 rug s ez csak egy szemre vonatkozik.. az komoly Persze van aza 80-as dezss rsze is.. ami az sem rossz.. pp fl ve voltam..
" A mltad meghatroz, de nem lehet teher "
[4] Z-rad
May 01., Thursday 12:57 #129
Gratullok a teszthez.
Volt alkalmam jtszani a jtkkal mg a haverom Wc-re mentXD
[1] rehuncika
May 01., Thursday 11:56 #128
Szerintem is nagyon j jtk. oma haveromnl toltam kb 1 rt, s nagyon tetszett.
nincs
[25] rob
May 01., Thursday 10:41 #127
Vlasz gabor72 (#123) zenetre
Kldetseket gy kaphatsz ha a felirnnyal elveszed a mobilod majd kivlasztod a telefonknyvet legfell van majd X gomb vagy A gombal felhivsz egy nevet. Attl fggen milyen gped van. A csillagok azt jelentik a fels sarokban hogy mennyire krznek, minnl tbb vilgit annl jobban keresnek a rendrk. Verekedsnl tarsd lenyomva a bal ravaszt s a gombok segitsgvel verekedhetsz. Fegyverrel lni ugyangy csak vlasz fegyvert a jobb vagy bal irnnyal jobb ravasz a tzgomb. A trkpen a R bet stb. mind misszikat ad. A jtk trtnetrl is irhatok ha rdekel !
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[10] deadeb
May 01., Thursday 10:39 #126
Vlasz gabor72 (#123) zenetre
Vannak feladatok. A trkpen a betk jellnek egy szereplt, akikhez ha oda msz (a megadott helyen egy srga nyl villog), kapsz valami feladatot. gy krdl elre a sztori.
Amgy majd taxizhatsz Roman-nak, meg egyb pnzrt csinlhat hlyesget csinlhatsz mg. Vagy ott a dart, a teke, a billird, a randi vagy csak msz az utcn s akinl poharat ltsz azt jl meglkd, hogy elejtse azt.
A verekeds egy kicsit nehzkes r kell rezni az zre, br nevetsgesnek tartom, hogy kt ltnys szemveges 40-es fazon hlyre vert engem. A titok egybknt, hogy kllel szerintem ne ktekedj, ott a baseballt, azzal lehet igazn gygytani a kilazult csigolykat.
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
sszesen: 175 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
Grand Theft Auto IV adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Rockstar Games
Fejleszt: Rockstar North
Megjelens: 2008. Apr 29.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
Szinte mindene tkletes, 'nuff said.
Ami nem tetszett
Idnknti lassulsok s vratlanul feltn tereptrgyak
Olvasi rtkels: 10.7 (258 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

175 | Grand Theft Auto IV - teszt

Eljtt a Nagy Nap: hrom s fl ves vrakozs, plusz egy knyszer csszs utn ma kerlt a boltok polcaira a Grand Theft Auto IV. A vilg egyik legsikeresebb jtksorozatnak j felvonsa visszatr Liberty City-be, de jtsokat is gr. Sikerlt tugrani a magas lcet? Teszt.

40 | Gay Tony: Luis bekszn

Most mr tnyleg csak egyet kell aludni a GTA IV: The Ballad of Gay Tony megjelensig, de a Rockstar mg egyszer, utoljra nekifut vide fronton: ezttal a fhs kerl reflektorfnybe.

7 | GTA IV: ingyenes Xbox Live htvge

Ahogy arrl a Premier rovatunk aktulis kiadsban is olvashattok, ezen a hten - egszen pontosan holnap - j Grand Theft Auto IV megjelensek vrhatak, de egyb meglepivel is kedveskedik a Rockstar.

33 | Gay Tony: Princess Robot Bubblegum

A megjelensig mr csak kt nap van htra, gy valsznleg az utols Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony trailer kvetkezik. s egyben a legfurcsbb is.

9 | Gay Tony: ngy j kp

Nem kellett sokat vrni a ht els The Ballad of Gay Tony tartalmra: ngy j kpet tudunk mutatni a msodik Grand Theft Auto IV kiegsztrl.

14 | Gay Tony: Liberty City sztrjai

A Rockstar csapata mr szmtalan alkalommal jelesre vizsgzott a trailereket illeten, gy rmmel fogadtuk tlk a legjabb The Ballad of Gay Tony kedvcsinlt is.

20 | Gay Tony: harckocsis akci

Lassan, de biztosan kzeltnk a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony megjelense fel, gy nagy esllyel az egyik utols kpcsokrot ksznthetjk a jtkrl.

38 | GTA: Episodes from Liberty City trailer

Remek trailer futott be az esti rkra a msodik GTA IV DLC-vel prhuzamosan debtl Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-bl. Ahol baj van, ott csaj is van. Vagy fordtva?

8 | Gay Tony: j karakter-trailer

jabb, ezttal kt karakterre koncentrl trailer rkezett a kettes szm Grand Theft Auto IV epizdbl a The Ballad of Gay Tony-bl. Bemutakozik Armando s Henrique.

18 | [TGS] The Ballad of Gay Tony trailer

Az elmlt hetekben j nhny kedvcsinlt volt mr alkalmunk lekzlni a The Ballad of Gay Tony-rl: most itt van a legjabb, mghozz a szoksokhoz hen egyedi zenei alfestssel.

17 | The Ballad of Gay Tony: friss hrek

Kreatvra sikeredett a The Ballad of Gay Tony legjabb kedvcsinlja, a Rockstar ugyanis a jtkban is fellelhet Weasel News hradjba gyazva mutogatja neknk az j DLC-t.

20 | The Ballad of Gay Tony: jabb trailer

Nem kellett sokat vrni a kvetkez Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony kedvcsinlra, hiszen a mlt heti els trailer utn most befutott a msodik is.

37 | The Ballad of Gay Tony: az els kpek

Pnteken rtunk arrl, hogy a Rockstar a jv hten fogja lekzlni a The Ballad of Gay Tony els trailert, amire most a jtkot bemutat els kpekkel melegthetnk.

36 | The Ballad of Gay Tony trailer a jv hten

Tnyleges kp-, illetve videanyagot mg nem lthattunk a msodik Grand Theft Auto IV letlthet tartalomrl, most mr azonban erre is csupn nhny napot kell vrnunk.

44 | GTA IV: The Ballad of Gay Tony oktberben

A Rockstar nemrg elrulta, hogy mikor is fog megjelenni az E3 eltt bejelentett msodik Grand Theft Auto IV kiegszt, amely a Ballad of Gay Tony cmet viseli.

102 | GTA IV: The Ballad of Gay Tony bejelents

A Rockstar nem vrta ki az E3-at, s mr ma bejelentette a msodik Xbox 360 exkluzv Grand Theft Auto IV letlthet tartalmat, amely mg az idei esztend folyamn elrhetv fog vlni. s igen, tnyleg az a neve, amit a hr cmben olvashattok.

31 | Grand Theft Auto IV: 13 milli

A Take-Two frissen befutott zleti jelentsbl kiderl, hogyan is ll vilgszinten jelenleg a 2008-as esztend legnagyobb jtkmegjelense, a Grand Theft Auto IV.

27 | GTA IV: The Lost and Damned trailer

jabb rvidke trailer rkezett a The Lost and Damned cmet visel els Grand Theft Auto IV letlthet tartalomrl, amely ebben a hnapban vlik majd elrhetv.

33 | GTA IV: The Lost and Damned trailer-dupla

Kevesebb, mint egy hnap van mr csak htra az els Grand Theft Auto IV letlthet tartalom rkezsig - most kt j trailerrel kszldhetnk a megjelensre.

19 | [VGA] GTA IV: The Lost and Damned trailer

Az elz nap folyamn kpekkel melegtettnk az els Grand Theft Auto IV DLC debt trailer-re, amely ma hajnalban annak rendje s mdja szerint meg is rkezett.

17 | GTA IV: The Lost and Damned kpek

Ha minden igaz, akkor hamarosan mozgsban is megtekinthetjk a Grand Theft Auto IV els DLC-jt, m addig is nhny friss screenshot csillapthatja szomjunkat.

30 | Jv hten debtl a GTA IV DLC

Kt hete mutattk be a mr rgta grgetett els Grand Theft Auto IV DLC-t, most pedig az is kiderlt, hogy mikor lthatjuk elszr mozgsban a letlthet tartalmat.

30 | Februrban rkezik a GTA IV DLC

gy tnik, hogy vgre pont kerlt a sokat grgetett els Grand Theft Auto IV letlthet tartalom krli felhajts vgre, a USA Today ugyanis a mai napon kellemes adag friss informcival - kztk a megjelens idpontjval - jelentkezett a DLC-rl.

34 | 2009-re csszhat a GTA IV DLC

Annyi klnbz dtum, cfolat s tallgats ltott mr napvilgot az elmlt hnapokban az els Grand Theft Auto IV DLC-vel kapcsolatban, hogy a legjabbon mr meg sem lepdnk.

16 | GTA IV: PC trailer s PS3 trfek

A korbban 2008 szre grt Grand Theft Auto IV DLC ugyan tovbbra is bjkl a kdben, de a PC verzi azrt rendben megrkezik novemberben. A PS3 vltozat meg trfekat kap.

27 | Novemberben jn a GTA IV DLC

Az elmlt hnapokban rkezett, nem ppen megnyugtat hresztelsek alapjn sokan minden bizonnyal mr lemondtak arrl, hogy mg az idn megrkezik az els GTA IV DLC, m ezttal j hrrel tudunk szolglni.

35 | Jvre jhet a GTA IV DLC

Rgen hallatott mr magrl a Grand Theft Auto IV-hez kszl els, Xbox 360 exkluzv letlthet tartalom, s most sem ppen bztat hrek rkeztek vele kapcsolatban.

26 | GTA IV - 2008 legkeresettebb jtka

A Top Global Markets Report sszestett eladsi adatai alapjn a 2008-as esztend legkelendbb produktumnak a Grand Theft Auto IV bizonyult mostanig.

126 | Hivatalos: Grand Theft Auto IV PC-re

A mai napon vgre megtrtnt az a bejelents, amit sokan vrtak, sokat pletykltak, s amire igazsg szerint szmtani is lehetett: Niko Bellic jabb platformot tmad be, a Rockstar ugyanis megerstette, hogy kszlben van a Grand Theft Auto IV PC verzija.

43 | Take-Two hrdmping - ksik a GTA IV DLC

A Take-Two nemrgiben zrta zleti negyedvt, ennek rmre pedig szp nagy adag informci ltott napvilgot: a pnzgyi adatok mellett kiderlt, hogy ksik a Grand Theft Auto IV els letlthet tartalma, de sz esett a BioShock filmadaptcijrl is.

43 | GTA IV: a verzik csatja

Br globlis adataink errl a mutatrl nincsenek, az egyes ruhzlncok azrt elrultk, hogy milyen arnyban fogyott a Grand Theft Auto IV a kt platformon.

54 | GTA IV: flmillird az els hten

Elkezdte letarolni a vilgot a Grand Thaft Auto IV. Az elemzk vrakozsait fellmlva, de a kiad elvrsainak megfelelen rekordbevtel szletett az els hten - a jtk gyakorlatilag minden eddigi, videojtkkal kapcsolatba hozhat premier-rekordot megdnttt.

26 | GTA IV: a brit premier

A vrakozsoknak megfelelen rekordokrl kell beszmolnunk a Grand Theft Auto IV premiere kapcsn: az els adatok az Egyeslt Kirlysgbl rkeztek.

46 | Grand Theft Auto IV - Launch party

ztt vadknt menetel a Gamer365 elitalakulata a kitztt cl fel - a dtum valamikor este nyolc krnyke, prilis huszonnyolcadik napja. A helyszn egy tterem lenne, az aprop pedig egy fontos dtum - prilis huszonkilenc: ekkor jelenik meg az v Legjobban Vrt Jtka: a GTA IV.

73 | Grand Theft Auto IV: platformhbor

Tegnap egyszer mr szba hoztuk a Grand Theft Auto IV PlayStation 3 s Xbox 360 verzija kztti "harcot", most pedig kicsit bvebben is foglalkozunk a tmval.

55 | GTA IV: telepts, reklm, plaktok

Befutott az elmaradhatatlan napi Grand Theft Auto IV hradag: ezttal arrl rkeztek informcik, hogy mindkt verzi esetben lesz installcis lehetsgnk. Plusz: bvtett r tvreklm s durvulens GTA IV promcis kampny New York utcin.

57 | Grand Theft Auto IV: a premierek premierje

Az egyik legnagyobb szrakoztatiparral foglalkoz napilap, a Variety friss beszmoljban arrl r, hogy mire is lehet majd kpes a premiert kveten az idei v legkomolyabb videjtk-megjelense, a hnap vgn debtl Grand Theft Auto IV.

109 | Grand Theft Auto IV: az els teszt

Az Official Xbox Magazine szlltotta az els teljes rtk, pontszmmal elltott tesztet a Grand Theft Auto IV-rl. Rvid, szigoran spoiler-mentes sszefoglal kvetkezik, pozitvumokkal, negatvumokkal, s a GTA IV rdekes pillanataival meglocsolva...

47 | GTA IV: Lehet, hogy hiny lesz

A nagyobb zletlncok az elmlt hnapokban komoly reklmhadjratot folytattak a Grand Theft Auto IV kapcsn - mindenki azt szerette volna, hogy nla vegyk meg a jtkot. Lehet, hogy kr volt aggdniuk.

12 | GTA IV: fkuszban a multi

Lassan lehet szmllni a napokat a Grand Theft Auto IV megjelensig - hivatalos mozgkpet valsznleg mr nem ltunk a premier eltt, a kpek azonban mg mindig jnnek - most a multibl.

99 | Grand Theft Auto IV - az els benyomsok

Rob Taylor, az Xbox World 360 szerkesztje szerencss ember: a Rockstar grdjn kvl volt az egyik els ember a plantn, aki vgigjtszhatta a Grand Theft Auto IV-et. Sznes-szagos lmnybeszmol kvetkezik szigoran spoiler mentesen.

60 | Grand Theft Auto IV: a napi adag

A megjelens kzeledtvel lassan napi szinten ltnak napvilgot j kpek s infk a Grand Theft Auto IV-rl. Most a screenshotokon a sor: a nagy GTA rajongi oldalaknak kldtt kpekbl vlogatunk.

9 | Grand Theft Auto IV prom

Lassan lehet kezdeni szmolni a napokat a Garnd Theft Auto IV megejelensig. A friss mozgkpes anyag szokatlan forrsbl rkezett: az amerikai GameStop lnc GTA IV promjrl van sz.

73 | GTA IV: kpek a multibl

Lassan, de biztosan kzelt a Grand Theft Auto IV prilis vgi premierje, a Rockstar pedig rendletlenl szrja a kpeket a jtkbl. Most a multiplayer hancrbl rkeztek ltnivalk.

23 | GTA IV: Liberty City esben

A Rockstar a mai napon frisstett egy alaposat a Grand Theft Auto IV hivatalos weboldaln, minek ksznheten jabb screenshot-okat tudunk mutatni a jtkrl.

13 | GTA IV: j trailer a jv hten

A napokban a multiplayer-rl tudhattunk meg nhny dolgot a Grand Theft Auto IV kapcsn, hamarosan pedig egy j trailer miatt lesz aktulis a Rockstar jtka.

54 | GTA IV: multi rszletek

Eddig nagyjbl annyit tudtunk a Grand Theft Auto IV multiplayer szekcijrl, hogy - nagygpes epizdok trtnetben elszr - ilyen is lesz benne. Most befutottak az els rszletek, a jelek szerint sem jtkmdok, sem a rsztvevk tern nem szklkdnk majd...

108 | Grand Theft Auto IV - mindent a szemnek

Az elmlt napokban megjelentek j anyagok a GTA nagy rivlisaival kapcsolatban, vrhat volt teht, hogy a GTA IV sem marad ki a sorbl: a Grand Theft Auto kszti is friss kpekkel s nmi videanyaggal is fokozzk a rajongk vrakozst.

44 | GTA IV: komoly arcok

Mr csak kerek kt hnapot kell tszunyklni, hogy ismt rossz ft tegynk a tzre Liberty City utcin: a kzeleg megjelens rmre a Rockstar szrja az j kpeket a Grand Theft Auto IV-bl.

18 | GTA IV: kpek & videk

A Rockstar kezdi ersen felprgetni a Grand Theft Auto IV promcis gzhengert: tbb j kp s kt darab j mini-vide gondoskodik arrl, hogy mindenki a kasszkhoz jruljon prilis vgn.

22 | [GDC] GTAIV: Episode One a nyron

Mg mindig van mirl beszlni a Microsoft tegnapi konferencija kapcsn, hiszen sz esett a Grand Theft Auto IV Xbox 360 exkluzv epizodikus kiegsztsrl is.

64 | GTAIV: egy perc Liberty City-ben

Azon szerencssek, akik nemrg kiprblhattk a Grand Theft Auto IV-et leginkbb a rengeteg vletlenszeren trtn dolgot emeltk ki pozitvumknt. Lssuk, hogy mit mesl a Rockstar alelnke.

47 | GTA IV: ingame villansok

"Hamarosan mutatunk nmi ingame anyagot is" - mondtk a legutbbi trailer nyilvnossgra hozsa utn Rocksztrk, s valban: j mini Grand Theft Auto IV mozgkpek rkeztek.

25 | Grand Theft Auto IV: Most Wanted

Srsdnek a trtnsek a Grand Theft Auto IV hza tjn: az prilis vgi premier kzeledtvel temesen rkezik a friss kpanyag. Ezttal egy j screenshot s hrom artwork.

72 | Grand Theft Auto IV: majdnem ksz

A Grand Theft Auto IV a tavalyi v legkellemetlenebb csszst produklta: elbukta az oktberi premiert, aztn tugrott 2008-ra. A j hr: nem kell sokat vrni r, a GTAIV majdnem ksz van, s prilis huszonkliencedikn mindenkppen megjelenik. Friss infk.

39 | Grand Theft Auto IV, kilencszer

Hivatalos megjelensi idpontja ugyan mg mindig nincs, de kzsen remnykednk a Grand Theft Auto IV tavaszi premierjben. A Rockstar meg j kpeket ad ki - kilencet.

38 | GTA4 - mg tbb extra Xbox 360-ra

A Take-Two mr rgebben is beszlt arrl, hogy az Xbox 360-hoz extra tartalom kszl a megjelens utn nem sokkal - most kiderlt, hogy a jvben mg tbb ilyen extrt vrhatunk majd.

185 | Grand Theft Auto IV: itt az j trailer

Az greteknek megfelelen rendben befutott a Grand Theft Auto IV j trailere. A Rockstar Games jtkt az szrl 2008-ra trtn csszs ta nem igen lthattuk mozgsban, de az j trailer mindenkit krptol szinte mindenrt - brutlisan jl nz ki.

36 | GTA IV: kpek, trailer eltt

A Rockstar holnap este ereszti tjra a Nagy Csszs bejelentse utni els Grand Theft Auto IV trailert. Ravasz mdon fokozzk az izgalmakat: kt screenshot rkezett, zletnek.

21 | GTA IV: j trailer kzeleg

A pr hnapja bejelentett csszs miatt rtheten szorult httrbe a Grand Theft Auto IV, hamarosan azonban jbl hallatt majd magrl a Rockstar sorozatnak legjabb tagja.

54 | GTA IV zsongs

A Rockstar folyamatosan, szinte htrl-htre demzza a sajtnak a Grand Theft Auto IV-et. A legutbbi prbakrrl kiszivrgott friss kpeket ktttk egy csokorba.

139 | Grand Theft Auto IV: a msodik trailer

Az gretekenek megfelelen ma este, percre pontosan hat rakor debtlt a Grand Theft Auto IV j, "Looking for that special someone" cm trailere. A korbbi vroskpek helyett a trailer ezttal inkbb a fhsre, Niko Bellic-re koncentrl, nmi akcival nyakon ntve.

42 | GTA4: exkluzv tartalom PS3-ra is

A Microsoft az idei X06-on boldogan jelentette be, hogy a Grand Theft Auto IV Xbox 360 verzija letlthet exkluzv tartalmat fog tartalmazni, nemrg azonban egy, a jtk kiadjhoz kzeli forrs azt lltotta, hogy a PS3 tulajdonosok sem maradnak le a meglepetsekrl...
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba