Tomb Raider: kézikönyv túlélőknek
Eddig 10 hozzászólás
liquid
2012. December 17.
Monday 19:16


A jövő tavasszal érkező, mindenféle alcímtől vagy számozástól megfosztott Tomb Raider is megkapta a maga videónapló-sorozatát. Ami nem baj, mert már a fent megtekinthető első epizódban is sok érdekes dolog hangzik el a folytatásról - a játékban használható tárgyaktól kezdve a rejtvényeken át a táborunk szerepéig.

[55] FredPerry
Dec 19., Wednesday 21:04 #10
Jövő év eleji játékok közül benne van a Top3-ban.
[18] chrss
Dec 18., Tuesday 16:20 #9
Válasz lengyeljani (#8) üzenetére
Megnézed a kezét az kb egyforma. A többi meg nem látszik. De igazából mindegy is testfelépítésileg akár hihető is amiket csinál (ha tömény izom a csaj). Többit meg smemilyen játék nem tudta normálisan megoldani eddig. Hip-hop tudok küzdeni vs valóság (2-3 év edzés)
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
Dec 18., Tuesday 16:05 #8
Válasz chrss (#7) üzenetére
hát azért a belinkelt csaj (MMA-s vagy UFC-s, nem tudom, de vágom) picit nagyobb mint a Lara az új játékban... és tényleg nem kérnék pofont tőle
Biztos bennem van a hiba, az új Far Cry-t is undorral vittem végig emiatt... srácunk az elején beszarik még a gatyájába, aztán tetkós elmebeteg gyilkos lesz... pfffff
[18] chrss
Dec 18., Tuesday 13:12 #7
Válasz lengyeljani (#5) üzenetére
Ő is törékenynek tűnik (aztán pofont ne kérj tőle):
KATT!
Lara is kb hasonló alkat itt. Ha az amit látsz rajta izom és nem hús akkor semmi gond az alkatával. Az pedig hogy tud ilyeneket mindenféle kiképzés nélkül az már más kérdés. Jah nem! A mágikus XP és az elmélkedés a tábortűznél edzi (ezzel nicns bajom legtöbb játékban hasonló a fejlődés)
Ráadásul még vannak vékonyabb MMA-s csajok is.

A játékmenet meg jónak tűnik: vannak benne sírok, logikai fejtörők fizikával és harcok. MInt az eddigi TR-ekben. Nincs ezzel semmi gond. Ráadásul most sokkal mozisabb.
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
Dec 18., Tuesday 9:10 #6
Válasz leslie21 (#4) üzenetére
Egyetértek veled.Többek közt ezért sem értettem sosem, hogy miért hasonlították az Unchartedet mindig a Tomb Raiderhez, úgyértem a régiekhez.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
Dec 18., Tuesday 9:05 #5
Válasz leslie21 (#4) üzenetére
és ehhez még hozzájön, hogy egy törékenynek tűnő, de mégis mindenkit lealázó kislányt irányítasz... hát nekem nem bejövős, egy Drake-kel jobban tudok azonosulni Jól néz ki meg minden, de én a régi Tomb Raider-ekért se voltam oda ugyanezen okból.
[5] leslie21
Dec 18., Tuesday 8:40 #4
Jó lesz ez, bár nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy egyértelműen az Uncharted játékmenetét kopizták.
[25] Ikaruga
Dec 18., Tuesday 8:22 #3
Pörgős akció kalandnak tűnik az eddigiek alapján. A grafikája szerintem fantasztikus. Én nem bánom ha alig fog hasonlítani az előző részekre mert azokat nem szerettem.
Csak az elsőt vittem végig anno psx-en.
Izgatottan várom a többi bemutatót...
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
Dec 18., Tuesday 8:12 #2
Továbbra is csak ez jön le a játékról számomra, hogy felrobban, leszakad, kettétörik, beszakad, szenvedsz, állatokat lövöldözöl íjjal .K**rva szkeptikus vagyok.Mondjuk ez már régóta látszik hogy a régi Tomb Raiderekhez semmi köze.Ahogyan a Chronicles óta egyiknek sincs.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[2] Danti1222
Dec 17., Monday 20:36 #1
Egyszerűen fantasztikus lesz ez a játék már nagyon várom.
PS4ever PSN ID: Danti1222
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.