Zelda: Skyward Sword infók
Kapcsolódó játék: The Legend of Zelda: Skyward Sword (wii)
Eddig 10 hozzászólás
mcmacko
2011. July 25.
Monday 11:24


Közeleg a Skyward Sword megjelenése, egyre több információt csepegtetnek Nintendóék a játékkal kapcsolatban. Lássuk milyen okosságokat hintettek el legutóbb. Hárfa, madarak és tárgyfejlesztés - nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Az új Zeldához az eddigiektől kicsit különböző dolgokat is csináltunk - építettünk egy teljes upgrade rendszert a játékba. - mondta Bill Trinen, a Nintendo szócsöve a Gamespot munkatársainak.

Linknek lesz tradicionális pajzsa, de valójában egy csomó féle pajzsot szerzel majd a játékban. Egy alappal kezdesz, aztán ahogy az ellenfeleket leküzdöd, kincseket és egyéb cuccokat szerzel tőlük, amiket aztán alapanyagként használhatsz a tárgyait fejlesztéséhez. ... Ezt megcsinálhatod a pajzzsal, a repülő bogárral, és más tárgyaiddal is. Kombinálni fogod a rupee gyűjteményed az alapanyagokkal, és fejleszteni fogod a meglévő tárgyaidat.

Eiji Aonuma a legutóbbi Nintendo Power-ben ejtett el néhány információt a Skyward Sword-ben felbukkanó hárfáról.

A hárfa egy központi hangszer lesz. ... Több korábbi Zelda játékban lehetett hangokat alkotni, komponálni. A hárfa természetéből adódóan (és abból a tényből kiindulva, hogy a hárfát pengetni kell), ezúttal a Wii M+ erejét fogjuk használni, hogy a pengetés ritmusát kihasználva küzdjük le a zenés feladványokat"

Élelmes rajongók kiszúrták, hogy a hárfa hasonló Sheik hangszeréhez. Anouma ezt úgy kommentálta, hogy a design teljesen azonos a Sheik-féle hárfával. A producer kitért a madarakra is, amelyek a Spirit Tracks vonataihoz és a Wind Waker hajójához hasonlított, a játékban betöltött szerepük szerint.

[17] bm
Jul 25., Monday 21:07 #10
Válasz kiső (#9) üzenetére
Nem volt szükség fejenállásra, anélkül is ment nekik, a Skyward jobb. És a TP is nagyon rendben volt. Jó ez a változatosság.
[36] kiső
Jul 25., Monday 18:54 #9
De miért nem a WW grafikai stilusával jön? Ha a fejükre állnak, annál jobbat nem tudnak összehozni. Már a TP-ben is ez zavart. Basszus, igy jártam.
[54] rehynn4
Jul 25., Monday 15:25 #8
Válasz Tyler (#7) üzenetére
Én inkább óvatosan fogadom az ilyen nyilatkozatokat, mert ha Miyamotónak még le kell ellenőriznie/okéznia ki tudja hány dolgot, akkor ott még bőven borulhat néhány teásasztal

Valóban mondott ilyet Aonuma, de a "készen" van az nálam a gold státuszt jelenti, ott meg még nem tartanak.
Persze lehet, hogy tényleg csak apróságokról van szó és borítékolható a november/decemberi megjelenés. Úgy legyen.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[9] Tyler
Jul 25., Monday 15:07 #7
Válasz rehynn4 (#6) üzenetére
Aonuma viszont azt nyilatkozta pár hete, hogy a játék már készen van, a megjelenésig hátralévő usque fél évet már csak a teszteléssel / balanszolással tötlik.
[54] rehynn4
Jul 25., Monday 14:54 #6
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Nincs, még nem zárult le a fejlesztés, a lent említett tartalom egészén még nem tudott átmenni Miyamoto és Aonuma.
Ez továbbra is a Trinen interjúból van, nem a seggemből rántom elő
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
Jul 25., Monday 14:43 #5
Válasz rehynn4 (#1) üzenetére
"Annak külön örülök, hogy a Zeldák végére hagyományosan felgyülemlő 999 Rupee-nak most már haszna is lesz."
Na igen, mindig is ez volt az az apróság, amit valahogy nem sikerült belőniük. Jó esetben a játék fele magasságában már semmi értelmes sem volt a rúpiáknak.

Pontos megjelenési időpont van már?
[54] rehynn4
Jul 25., Monday 14:15 #4
Válasz JeonAran (#3) üzenetére
Én 70 óra körül végeztem a TP-vel, szóval ha ez tényleg hosszabb, és tisztességesen ki is töltik tartalommal a játékidőt, akkor tényleg kőkemény anyag lesz. MOndtak olyat is, hogy strukturális változtatások miatt a Metroid mintájára érdemes (muszáj?) lesz visszatérni a korábbi dungeonökbe is, szóval tényleg esélyes a hosszabb játékidő. Csak remélem tényleg Metroidos lesz a backtracking, mert ott jól is működik.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[16] JeonAran
Jul 25., Monday 14:08 #3
Válasz rehynn4 (#1) üzenetére
Az előző rész elsőre 82 óra volt nekem. Ha ez is lesz legalább olyan jó és még hosszabb is, az nagyon lelkesítően hangzik.
Gamer PC + Switch
[16] JeonAran
Jul 25., Monday 14:03 #2
Ez jól hangzik, mint a Resi 4-ben. Itt is lesz fegyverárus? KATT!
Gamer PC + Switch
[54] rehynn4
Jul 25., Monday 13:43 #1
+ azt mondta Trinen, hogy ez lesz az eddigi leghosszabb Zelda, a legnagyobb világgal és a legtöbb teendővel. Jól hangzik.

Annak külön örülök, hogy a Zeldák végére hagyományosan felgyülemlő 999 Rupee-nak most már haszna is lesz.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
The Legend of Zelda: Skyward Sword adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
Megjelenés: 2011. Nov 18.
Kategória: Kaland
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
+ Közel hibátlan mozgásérzékelés
+ Bátor szerkezeti és játékmechanikai újítások
+ Változatos, intenzív játékmenet
+ Káprázatos grafika
Ami nem tetszett
- A működő újítások ellenére is hiányzik az összefüggő világ
- Nehezen indul be, túlságosan fogja a játékos kezét
Olvasói értékelés: 21.8 (45 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

55 | [Teszt] The Legend of Zelda: Skyward Sword

Rég vártunk már ennyit Zelda játékra, egyszer azonban mindennek eljön az ideje: végre valahára a The Legend of Zelda: Skyward Sword is a markunkban kötött ki. Több tucat órát kalandoztunk Skyloft városában és a Skyward Sword világában. Teszt.

19 | Skyward Sword: felcsendül a főtéma

Egy kis finomság a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) pénteki megjelenése előtt: a most következő videóban megnézhetitek, hogy miként dolgozott a szimfonikus zenekar a főtéma felvételekor.

15 | Skyward Sword: zuhanó kardok

Alig több mint egy hét, és végre a boltokba kerül a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) - ennek örömére nézzünk meg egy új amerikai tévéreklámot, zuhanó kardokkal.

17 | Zelda: Skyward Sword sztori trailer

Folytatódik a soha véget nem érni látszó The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) videóáradat: a játék legújabb kedvcsinálója első sorban a sztorit helyezi előtérbe.

15 | Skyward Sword: megpendül a hárfa

Ünnepeljük egy új trailerrel a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) pár hírrel alább leközölt tizesét: a novemberben érkező játék aktuális kedvcsinálója az új mágikus hangszerre fókuszál.

3 | Zelda: Skyward Sword dupla-ízelítő

Továbbra sem egyesével érkeznek a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) ízelítők: a most következő gameplay-páros két helyszínt (Lake Floria, The Ancient Cistern) mutat be számunkra.

11 | Zelda: Skyward Sword videódömping

Egy adag új videó megtekintésével tehetjük nehezebbé a várakozást a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) megjelenéséig - két trailerrel és egy tutoriallal tudunk szolgálni.

18 | Így fejlesztesz a Zelda: Skyward Swordban

A november közepén megjelenő The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) egyik sokat hangoztatott újítása a fejlesztési lehetőség lesz: a most következő videó ezt mutatja be nekünk.

24 | Különleges Zelda: Skyward Sword kiadás

A Nintendo bejelentette, hogy egy különleges kiadás formájában is beszerezhető lesz majd az ősszel megjelenő The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii), egyedi extrákkal.

10 | Zelda: Skyward Sword infók

Közeleg a Skyward Sword megjelenése, egyre több információt csepegtetnek Nintendóék a játékkal kapcsolatban. Lássuk milyen okosságokat hintettek el legutóbb. .

27 | [CC] Zelda: Skyward Sword trailer

A jelenleg is zajló Comic-Con részben a videojátékokról szól, így mindig lehet számítani újdonságokra és trailerekre: itt van például egy új The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) kedvcsináló.

30 | Nem költözik a Zelda: Skyward Sword

Az E3 előtt sokan elképzelhetőnek tartották a The Legend of Zelda: Skyward Sword multiplatformosodását, ám a bejelentés nem történt meg. Nem is fog.

30 | [E3] Zelda: Skyward Sword trailer

49 | [GDC] Zelda: Skyward Sword trailer

Még mindig Iwata keynote: új The Legend of Zelda: Skyward Sword trailert is kaptunk a GDC-ről. Egyelőre közepes minőség - amint lesz belőle jobb verzió, cseréljük.

25 | Félig kész a Zelda: Skyward Sword

Az elmúlt hónapokban meglehetősen nagy csend honolt a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) háza táján, Shigeru Miyamoto azonban most elhintett egy apró infómorzsát a játék kapcsán.

20 | 2011 elején jöhet az új Zelda

A Nintendo a júniusi E3-on végre lerántotta a leplet a The Legend of Zelda: Skyward Sword-ról, amely mellé 2011-es megjelenési dátumot csatoltak. Most pontosítottak.

38 | Aonuma: nem lesz könnyű az új Zelda

Játékosbarát lesz az E3-on bemutatott The Legend of Zelda: Skyward Sword, mondta a Nintendo legendája, Shigeru Miyamoto, Eiji Aonuma szerint azonban ezt a kijelentést nem szabad félreérteni.

19 | [E3] Zelda: Skyward Sword gameplay

A trailer megvolt, képeket is láthattunk már - épp itt az ideje, hogy némi gameplayt is nézzünk a The Legend of Zelda: Skyward Sword-ból. Link egy méretes skorpió-főellenféllel harcol.

17 | [E3] Zelda: Skyward Sword képek

A trailer után most lássunk néhány képet a tegnapi Nintendo konferencián leleplezett The Legend of Zelda: Skyward Sword-ról.

37 | [E3] Zelda: Skyward Sword trailer

Mindenki az új Zelda játékot várta a Nintendo E3-as konferenciájától, amit meg is kaptunk, rögtön az elején: The Legend of Zelda: Skyward Sword névre hallgat.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába