[Teszt] Grand Theft Auto V
Kapcsold jtk: Grand Theft Auto V (x360)
Eddig 440 hozzszls
BjtsG
2013. September 23.
Monday 15:08
Egyrtelmen elmondhat, hogy a kilencvenes vek vgn mg kiss komolyan vehetetlen, fellnzetes bnz-szimultor (a Grand Theft Auto – avagy a GTA) mra mr nem csak a videojtkos vilg egyik legersebb s legkeresettebb cmv vlt, de egyben jelkpp, mondhatni letstluss is. Noha a sorozatnak nem minden egyes epizdja vilgmegvlt s stlusteremt (helyett inkbb a zsnert forml), a szria fontossgt s jelentsgt elvitatni nem lehet.

Eleddig taln a harmadik, valamint a San Andreas alcmmel elltott rsz volt a zszlshajja annak a vilgnak, amit a Rockstar meglmodott neknk, m a megszokott s unalmas, minden eddiginl nagyobb (egyeseknek pedig ezzel egytt elrettent) hype mg tekintve is ltni lehetett, hogy a kicsit megosztra sikeredett GTA IV utn a GTA V egy j szintre juttatja el a szrit. A vgeredmny pedig mr csak azrt is rdekes s fontos, mert a kt epizd egyazon konzolos generci kezdett s vgt is jelkpezi, ezzel megadva arra a lehetsget a fejlesztknek, hogy minden tren risi szakadkot teremtsenek alkotsaik kzt.s hogy n mindebbl a maszlagbl mit ltem t a jtk megjelense eltt?
Semmit. A beharangoz trailereket megnztem, tetszettek, aztn jtszottam mssal… nem ltem fel a hype-vonatra, nem karikztam be pirossal a szeptemberi dtumot, teljesen kizrtam magam abbl az rletbl, ami az elmlt hetekben s hnapokban volt tapasztalhat. Gondoltam, majd kiprblom, majd megltom – majd kiderl minden, addig meg felesleges a nagy zsongs.

A 8 gigs install lemezt felteleptve (a Play-t nem kell) egybl a srjben tallom magam, mikor megismerem kt fszereplnket, Michaelt s Trevort, akik ppen egy bankrablst hajtanak vgre. A grafika a zrt tereken is impozns, piros vszfnyek vilgtjk be a falakat, mikzben gyesen ismertetik velnk az irnyts alapjait (tbbek kzt a fedezkharcot s a szereplk vltogatst is), s vgig dbrg a flnkben a hangulatos, adrenalint felszabadt muzsika. A szabadba kijutva rendrautk rkeznek a havas terepre, n pedig egy pillanatra azon gondolkozom, hogy nmi anomlinak ksznheten vletlenl nem a The Division lemezt helyeztem-e be a gpbe, de (szomoran) konstatlom, hogy erre kevs az esly – hirtelen jtt csaldottsgomrt krptol a fantasztikus ltvny (a nap sugarai elvaktanak, minden rendkvl rszletesen van kidolgozva), valamint a hangulat, mialatt autba pattanva menekl a dszes kompnia. A hajsza azonban tragikus(?) vggel zrul, elvgre a csipet-csapat tagjai meglve fetrengenek a fldn, mikzben Trevor trsait otthagyva folytatja a meneklst.Mindsszesen kilenc vet ugrunk az idben, trben pedig Los Santos megapoliszra vltunk, ahol a halottnak hitt Michael ppen egy pszichomkussal rtekezik, majd a tengerpart kzelben csrgve eligazt kt fekete fiatalembert, akik kzl az egyik, Franklin lesz a harmadik fszereplnk – hamarosan meg is kapom az irnytst.
A fiatal src brbe bjva els feladatom egy autlops, amelynek sorn kiderl embernk klnleges kpessge is (lasstott autvezets a pontosabb navigls rdekben) – az akcit kveten pedig eljutok az els safehouse-ba, ami Franklin otthona.

Prblgatom a lehetsgeket: a tv el betespedve a meglehetsen agyzsibbaszt msorokat nzem, elszvok egy jointot, majd alszom egyet (ments, ahogy a telefonos quick save is). Ismerkedem egy kicsit a mobilommal – visszatrnek a negyedik epizd lehetsgei, a telefonknyvben ott vannak a lehetsges kontaktok, emailezni is lehet, plusz egy egyszerstett instagrammal fotzgathatunk is, amire haladva a korral kt kamerval (egy ells s egy hts) is lehetsgnk van.Br egybl rkezik is egy „munkahelyi” hvs, inkbb a trkpen kiszrt sztriptz brba vezet az els utam (Hova mshova?), ahol a publikus rszen nagy szmban doblom a dollrokat a rdnl tekerg macnak, majd ltvn a lnyok javult kidolgozottsgt, krek egy privt ltncot is. Britney nygdcseli a Gimme More-t, kzben a lenyz fenekt s combjait fogdosom (vigyzni kell, hogy a biztonsgi r ne lssa meg), valamint szp szavakkal udvarolok neki, amivel el is rem a kvnt eredmnyt, elvgre az jszakt mr a hlgyemnynl tltm, akinek br elg fura a mellbimbja (meg gy egybknt a brnek a textrja), azrt alakra elgg rendben van.
Ksbb vissza is jvk hozz, hogy egy „pzolj a virtulis bartnd mellett” fnykppel gazdagtsam az internet napiklotytermkes bugyrait, m mire belltanm a megfelel szget s helyzetet, a lenyz megsrtdve magamra hagy, gy bnatomban ismt ltncot veszek a kedvencemm avanzsldott kulturlis kzpontban, ami egy duplzsban teljesedik ki, amelynl rgtnztt bartnm szll be msodiknak – azt hiszem, ez az este is jl fog telni.Folytatvn a vros felfedezst elugrom egy moziba, ahol a jegyet megvve a nztren tallom magam. Rkzelts segt a film megtekintsben, ami eltt mg egy rvid figyelmeztets is elhangzik, miszerint hangoskodni, maszturblni tilos… hmm, jeszok, br szintn megvallva az ersen mvszfilmes jelleg Capolavoro ssze-vissza jelenetei pont nem ilyen hatst vltannak ki bellem, mr csak a pixeles fekete-fehr megvalsts, illetve a folytonos rikcsols („Antonio! Antonio!!”) miatt sem. Nmileg javtva a filmnek ksznhet melankolikus kedlyllapotomat, a mozibl kilpve a sztriptzes csajtl rkezik egy MMS, amely egy fnykp mellett annyit tartalmaz, hogy a teste innentl mr csak az enym. Az let apr rmei…
Stteds utn motorra pattanok, s mikzben vlt a rocky, teljes sebessggel hajtok lefel a meredek lejtn. Beltom a lentebb elterl toronyhzak teljes kupact, pop-up szinte alig fedezhet fel (pr aut s reflektor nhny utcval arrbb tnik el), fantasztikus a ltvny. Annyira elmulok, hogy egykerekezs kzben hatalmasat borulok, Franklin pedig nagy nehezen feltpszkodik, homlokn mretes sebhely dszeleg, egyik keze s a pulvernek ujja csupa vr.

Az mr egy-kt ra nfeledt mka utn is ltszdik, hogy bdletes tartalom kapott helyet az tdik epizdban. Rengeteg lehetsg, milli szrakozsi forma, jfajta kldetsek, mindehhez pedig egy pratlanul kidolgozott, ltvnyos vilg adja az otthont, ami a vroson kvl is rengeteg meglepetst rejt. De errl majd ksbb…

Nincs vge, lapozz a folytatsrt!
>>

sszesen: 440 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Feb 11., Tuesday 1:11 #440
Embrek. Hogyan lehet bùvàrkodni? plz help.
Oly sok az tni-val s oly kevs az id!
[59] Alwares
Oct 04., Friday 14:12 #439
Vlasz Laza (#435) zenetre
Nyomatnm ha lenne Androidra de mg az se kszlt el. Chop meg ott unja szt az agyt...
.titanic {float: none;}
[1] tomkeller
Oct 04., Friday 10:46 #438
Nlam most a GTA Online patch utn egyjtkosmdban nem enged karaktert vltani s kldetseket indtani, elvileg egy korbbi ments betltse segt, de ami nem autosave az kb. 10-15 kldetssel ezeltti, szerintetek erre megolds lesz a mai patch, vagy kezdhetem jra rgebbrl?
[34] Laza
Oct 02., Wednesday 21:24 #437
Vlasz zaz (#436) zenetre
Ott fleg nem
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[73] zaz
Oct 02., Wednesday 13:29 #436
Vlasz Laza (#435) zenetre
n is a telefonomon tolom
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[34] Laza
Oct 02., Wednesday 13:06 #435
Vlasz zaz (#434) zenetre
Pf, na ltod, n meg ezt nem csinltam sosem a jtkban ... s nem is fogom
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[73] zaz
Oct 02., Wednesday 12:33 #434
Mgis csak GTAzom!
Az Ifruits alkalmazsban szorgalmasan edzem/nevelgetem Chop-ot
Lassan megtanul valami alap trkkt!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[34] Laza
Oct 02., Wednesday 9:26 #433
Vlasz rob (#432) zenetre
Tegnap dlutn indult ... reggel prbltam, de ugye eslytelen, mindenki hibazenetre panaszkodik. Karit lehetett csinlni, meg el is kezdeni (gy indul, mint egy solo jtk), de magtl menne be az els sessionbe, egy versenybe, amibe nem tud gy visszavlt a single rszre

Azt hiszem vrok pr napot, mg rendezdik a helyzet, nincs kedvem szenvedni.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[25] rob
Oct 01., Tuesday 14:45 #432
Ma dleltt mg nem volt GTA Online . Mikor vrhat ???
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[25] rob
Sep 30., Monday 11:52 #431
Milyen jtkmdok vrnak Online ??? ( Holnap )
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[22] antaru:
Sep 29., Sunday 23:02 #430
Nagyon komoly ez az ifruit es social app, ilyesmit varok a nextgen jatekoktol is...
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 21:49 #429
Vlasz Dae_dead (#425) zenetre
KATT!
Tag: BojtiTheHun
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 21:48 #428
Vlasz DarkVenom (#424) zenetre
GTA Budapest.: KATT!

Szlni kne Pempi-nek, hogy csinljon egy Trevor-Mucsi, Franklin-Pko-s videt. Micheal lehetne Bojler Gyula.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[25] rob
Sep 29., Sunday 21:44 #427
Vlasz BjtsG (#418) zenetre
Ott leszek a Los Santos i jtsztren.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 21:40 #426
Vlasz DarkVenom (#424) zenetre
Ne viccelj! Mucsi Zoltn az egyik kedvencem.

Amgy szerintem sokaknak enyhn szlva tves elkpzelseik vannak a pszichoptirl.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 21:35 #425
No, addig vitztunk, hogy adok neki mg egy eslyt. =o) Megprblok mg jobban elvonatkoztatni. A piroson azrt t fogok hajtani. =oD
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[64] DarkVenom
Sep 29., Sunday 21:31 #424
Vlasz Kemuri (#423) zenetre
Mucsi Zoltn brmelyik karaktere + pszichoptia
Thrills, Chills, Kills!
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 21:29 #423
Most mr mg jobban rdekel Trevor.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 21:18 #422
Vlasz BjtsG (#421) zenetre
Vili, csak kb. prhuzamosan rtunk. =o)
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 21:18 #421
Vlasz Dae_dead (#419) zenetre
"Egybknt ha hiszed, ha nem, (figyelem!) tz vvel ezeltti nmagamhoz kpest sokat vltoztam. Gondolom te is, vagy nem? =o)"

Dehogynem, az elbb pont ezt jeleztem.
Tag: BojtiTheHun
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 21:16 #420
Vlasz BjtsG (#417) zenetre
Egybknt mint rtam meggyzdsem, hogy durvbb lett. A R* ilyen szempontbl is knytelen kijjebb tolni a hatrokat, ha jat akar mutatni, ezt Trevor karaktere egyrtelmen bizonytja szmomra.
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 21:12 #419
Vlasz BjtsG (#415) zenetre
"Szemly szerint engem a jtk megismerse s legyzse motivl.
Nincs "rtkrendszerem". A jtk szablyaihoz alkalmazkodva azt teszem, amit az lehetv tesz szmomra. "

Erre reflektlva szndkosan rtam egy olyan pldt, ami mr majdnem biztos, hogy mindenkinl kiveri a biztostkot. Csak hogy rzkeltessem, mgiscsak vannak hatrok, csak egynenknt eltrek. Egybknt ha hiszed, ha nem, (figyelem!) tz vvel ezeltti nmagamhoz kpest sokat vltoztam. Gondolom te is, vagy nem? =o) Ettl fggetlenl - vagy lehet pont emiatt is - zavar borzasztan Trevor karaktere.
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 21:08 #418
Vlasz rob (#416) zenetre
gy bizony, lehet felkszlni.
Tag: BojtiTheHun
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 21:07 #417
Vlasz Dae_dead (#413) zenetre
A msik meg az, hogy soha nem "j" emberek voltak a GTA fszerepli. A szria nem lett durvbb vagy gonoszabb, max mi lettnk nmileg rzkenyebbek (mg n is, ha nem is ltszik - rgen vgig vandlkodtam a GTA epizdjait, most szinte egyltaln nem tettem ilyet). St sokkal tbb a lehetsged az erszakmentes lmnyre.
Tag: BojtiTheHun
[25] rob
Sep 29., Sunday 21:04 #416
Akkor Kedden indul az Online rsze a jtknak.?
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 20:57 #415
Vlasz Dae_dead (#413) zenetre
Azt megrtettem, br (szerintem) egyltaln nem olyan vszesek a karakterek, mrmint Trevor egy bunk idegbeteg, akivel n sem tudok azonosulni, de ez tovbbra is egy jtk. Radsul itt mr szba kerlt mindenfle morlis krds, aztn meg mr gyerekek erszakolsval jttl, ami nagyon wtf.
Azrt is hoztam fel a Manhuntot, amit meg te vdtl vehemensen, mert hiba bnzk, maga a md valahol ersen gyomorforgat volt. Egyik kutya, msik eb. De csak jtkok.
Tag: BojtiTheHun
[64] DarkVenom
Sep 29., Sunday 20:57 #414
Vlasz Dae_dead (#410) zenetre
A Manhuntban ltvnyosan az arcodba toljk, hogy minl erszakosabban lsz, annl nagyobb eslyei vannak a fszereplnek.
A jtk kontextusban persze, rtlemezhet, de csak mert a jtk kontextusa is a velejig romlott, rtelem nlkli, s ncl.
A pontozst nem arra hoztam fel, hogy rossz vagy j jtk - s e tekintetben vglis az Edge kvetkezetes is, hiszen a GTAV-re meg 10-et adott - hanem arra, hogy 9 pontot adni arra, majd a GTA-n moralizlni felettb rdekes.
Thrills, Chills, Kills!
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 20:50 #413
Vlasz BjtsG (#411) zenetre
Gbor, te tnyleg nem tudod rtelmezni a 330-as hozzszlsomat, amiben megfogalmaztam, hogy mi a gondom a jtkkal?
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 20:49 #412
Vlasz DarkVenom (#400) zenetre
Igen, ha jl emlkszem 9 pontot adtam r. Egybknt az akkoriban mg igen szigor EDGE-ben is 8 pontot kapott.
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 20:48 #411
Vlasz Dae_dead (#410) zenetre
Mr meg ne haragudj, de nem szemlyeskedtem, hanem tnyeket kzltem. A korbbiak tkrben ez ugyanis ugyanolyan, mintha n most nekimennk a slashereknek vagy horrorfilmeknek. rtelmetlen, plusz akr tetszik, akr nem, szerintem kpmutat dolog. Azrt a mltunkat ne felejtsk mr el.
A bksen hajzgat "emberek" meg pixelekbl vannak, radsul mint azt mr prszor lertam, egy ilyen esetem volt. Szval ne forgasd ki a szavaimat, n sem azt tettem. Ez szemlyeskeds, meg az, hogy a jtk birtoklst reszkrozod... ha meg csak ennyit tudsz vlaszolni egy teljesen jogos rvre, akkor tnyleg ne folytassuk.
Tag: BojtiTheHun
[8] Dae_dead
Sep 29., Sunday 20:40 #410
Vlasz BjtsG (#393) zenetre
Ltom Gbor te is elfelejtettl mr szemlyeskeds nlkl rvelni. Megksznnm, ha befejeznd, n sem minstelek, csak mert a jelek szerint kifejezetten lvezed, ha bksen hajzgat embereket gyilkolsz halomra a jtkban. A te dolgod.

Viszont ha elfelejtetted volna, a Manhunt-ban bnzket gyilkolsz egy menekl rabbal, akit bedobnak egy bnzkkel teli arnba. Azt sem lehet tudni mit csinlt, amirt hallra tltk. Running Man mond valamit? Nem a hall megjelentsvel, vagy a hall megjelentsnek mdjval van gondom, azzal sosem volt. Nyugodtan olvasd el a felemlegetett rotten-es cikket, ha mr gy doblzol vele. Hanem azzal, amit mr lertam a #330-ban, nem szeretnm ismtelni magam. Gondolhatod, hogy nem azrt vettem meg a jtkot - veled ellenttben, ha jl sejtem -, hogy aztn egy ht mlva fikzhassam s eladjam.

Azt mr csak zrjelesen emltem, hogy Bisohock-ban pedig mg csak vletlenl sem kell gyerekeket lni. Javasolom mlyebb tanulmnyozsra a trtnetet az illetnek! =o)
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 20:22 #409
Vlasz BjtsG (#408) zenetre
Oks sorry, de adta magt.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 20:00 #408
Vlasz Kemuri (#405) zenetre
Ezt plz ne, mert felll a szr(!) a htamon.

Gmer81: na ez meg a msik... kt jelenet kivtelvel jval rnyaltabb az erszak, mint korbban.
Tag: BojtiTheHun
[23] Gmer81
Sep 29., Sunday 19:54 #407
Vlasz Oldern (#391) zenetre
Azrt a gta fokozatosan visszbb vett az erszak minl lethbb brzolsbl. A gta 3, vice city s san andreasnl mg nyugodtan szt lehetett loccsantani emberek fejt.
A 4-ben ezt mr kivettk. Szerencsre nincsenek leszakad testrszek s az tvezetkben is gy brzoljk az erszakot, hogy tbbnyire kitakarjk vagy csak utalnak r.

Egy rsz van a jtkban, ami igazn brutlisra sikerlt. Szerintem okkal, mert az ominzus eset utn, amit trevor beszglet az ldozattal elg komoly rv az alkalmazott mdszer ellen.
[22] antaru:
Sep 29., Sunday 19:53 #406
Vlasz Kemuri (#398) zenetre
Jo igy is, persze, de jobban szeretem, hogy ha nem akarom, akkor nem kell szivni.
Viszont az is teny, hogy ha lenne benne teleport, akkor az autolopas ertelmet vesztene, talan ezert nincs is benne.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 19:53 #405
Vlasz DarkVenom (#402) zenetre
Ezt j tudni.
Bjts rrl termszetesen tudtam mg amikor a Fanszõr... iz Fangria nevet is hasznlta.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 19:51 #404
Vlasz DarkVenom (#403) zenetre
Vagy gysz.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[64] DarkVenom
Sep 29., Sunday 19:44 #403
Vlasz Oldern (#391) zenetre
Meg nem mondanm, hogy nem vagy gyvd.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Sep 29., Sunday 19:44 #402
Vlasz Kemuri (#401) zenetre
Jaja.
Thrills, Chills, Kills!
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 19:43 #401
Vlasz DarkVenom (#400) zenetre
Ja hogy õ az ex- 576-os Dae?
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[64] DarkVenom
Sep 29., Sunday 19:42 #400
Vlasz BjtsG (#393) zenetre
Tnyleg, most esik le, hogy a genetikai hulladk, getnival mocsok Manhuntra Dae adta a 9 (vagy 10?) pontot anno.
Thrills, Chills, Kills!
[23] Gmer81
Sep 29., Sunday 19:41 #399
Vlasz BjtsG (#393) zenetre
rdekes, hogy pld a Bioshock 1 rsznl senki sem hozta fel, hogy rtatlan gyerekeket lehet meglni. Nekem pld ettl felfordult a gyomrom, gy az els rsz demja volt az els s utols, amivel jtszottam.
[40] Kemuri
Sep 29., Sunday 19:41 #398
Vlasz antaru: (#396) zenetre
Nekem mondjuk ez pont tetszik.
pp ez ad mlysget a hatalmas terletnek.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[22] antaru:
Sep 29., Sunday 19:41 #397
Vlasz Red13 (#370) zenetre
De ezt irtam:
"Attl flek, hogy a sztoriban sosem lesz olyan fordulat, ami utn a karakterek a pozitv irnyba indulnnak, de mg inkbb attl, hogy n sosem dntehetek semmiben s ez egy egyszer snjtk, aminl a fejezetek kzt egy tgas vros a tltkperny."

Az attol felek, annyit jelent, hogy meg nem tudom, de remelem, nem igy van. Csak ezt itt osszemossak paran azzal, hogy szerintem ez egy szar...
Ami persze nem igaz. Szerintem a szar az nem ez, hanem amire azt irom, hogy.... ...szar.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[22] antaru:
Sep 29., Sunday 19:24 #396
Vlasz Red13 (#370) zenetre
Valami hasonlo lehetne benne, mint a Fallout 3-ban, mondjuk az egyik bandat erositem a masikkal szemben?
De nem vartam tole ilyesmit, nem is irtam le, hogy varnek, ez felreertes vagy felremagyarazas.

Ilyesmit ==keresek== benne, kivancsi vagyok ra, hogy szolgal-e ilyesmivel.

Mert mint tobbszor leirtam, eddig nem GTA-ztam, csak feluletesen ismertem a sorozatot, de felteteleztem, hogy a gengszter maz es a jatszoter alatt kell lennie vmi tobbnek, ha mindenhol 10-eseket kap. (Ne is emlitsuk egy lapon a final fos xiii-mal, ha kerhetem)

A kozlekedest peldaul mar jobban szeretem, miota elfogadtam Franklin karakteret, de sajnalom, hogy nem lehet "teleportalni" csak plusz penzert, taxival.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[41] ssj4vegita
Sep 29., Sunday 19:07 #395
Vnsgkre nagyon galamblelkek lettek pran
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 19:04 #394
Vlasz Oldern (#391) zenetre
Ha ezeket a hozzszlsokat mondjuk egy j LEGO jtknl ltnm, ami tele lenne brutalitssal, akkor ok, nem lepdm meg a dolgon. De a GTA legjabb rsznl? Az alap mindig is ez volt.

Mindenki azzal jtszik, amivel akar, ami a stlusba illik. De egy ilyen jtknl a morlis krdsekrl papolni oldalakon keresztl szvsz felesleges s fraszt.
Na de majd a kvetkez Mario... szerencstlen teknsk s trsaik.
Tag: BojtiTheHun
[13] BjtsG
Sep 29., Sunday 18:59 #393
Vlasz Dae_dead (#387) zenetre
"ha gyerekeket kellene erszakolni a jtkban ahhoz, hogy pnzhez juss? Termszetesen most nem ezt kell csinlni, de mr most is sok nagyon necces dolog van benne. Az, hogy kinl hol van az a bizonyos hatr, amikor azt mondja "elg", embere vlogatja."

Idig csendben hallgattam, de most mr muszj hozzszlnom.
Gyerekeket erszakolni? Mirl beszlsz?
"Termszetesen most nem ezt kell..." Akkor minek jssz ilyen marhasggal? Hogy jn ez ide?
Sok necces dolog, bizonyos hatr, aminl embere vlogatja? Mond valamit a Manhunt, meg a rotten.com, ami mellett kardoskodtl? Ahhoz kpest sehol sincs a GTA V. Nem arra van kihegyezve a jtkmenet, hogy embereket nejlonzskkal fojtsunk meg, mikzben figyel az ipari kamera, illetve nem valdi hullkat s borzalmas csonktsokat nznk. Borzalmasan nagy itt a kpmutats, nem is rtem, mi ttt beltek, mirt lett hirtelen a GTA a kzellensg, amikor mr nem kevs rszen keresztl azonos volt a sorozat alapja, csak ppen a megjelents s a tartalom a cscsra lett jratva a lehetsgekhez kpest.

"Viszont engem is kezd zavarni a hozzlls, hogy ha valaki nem istenti minden tekintetben a jtkot, akkor az azrt teszi, mert nem tud mshogy fogst tallni rajta."

Senkit nem rdekel, ha valaki nem istenti a jtkot. Nem vagyunk cgtulajdonosok.
Csak ppen fura, hogy egy jl bejratott, a megszokott "morlis krdseket" feszeget jtknl most hirtelen annyira meglep s felhbort lett, hogy jrkelket lehet lni, meg t lehet menni a piros lmpn. Meg az, hogy ezen megy a lovagols mr mita. Nem a grafikn, nem a tengernyi lehetsgen, hanem ezeken a marhasgokon.
Nem tetszik, nem tetszik. De folyamatosan a morlis krdseken lovagolni, radsul ennyire kpmutat mdon, na ez a vicc.
Tag: BojtiTheHun
[41] ssj4vegita
Sep 29., Sunday 18:56 #392
Vlasz Oldern (#391) zenetre
Amg valaki el tud kvetkeztetni attl, hogy ez nem az let, hanem mg mindig csak jtk, annak nem fog gondot okozni.

Ettl fggetlen megrtem, hogy valakinek ez mr sok. Nekem is volt egy film, amire azt mondtam mr nem szrakoztat, mert volt benne egy "nekem mr ez sok" jelenet. Volt olyan aki meg rhgtt rajta, mert ez csak film. Szval nagyon is rtem, mirl beszlnek. Ilyen ez a popszakma.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[56] Oldern
Sep 29., Sunday 18:47 #391
Vlasz ssj4vegita (#389) zenetre
NEKED nem problma, nekik az. Ezrt k panaszkodnak, nem te. Azrt, mert neked ez alap, s rendben van, msoknak mg nem kell, hogy rendben legyen.

s hogy ki mit vrt, tkmindegy, amikor minden jabb s jabb jtk egyre rszletesebb karaktereket, egyre jobban animlt hallokat s egyre hihetbb vilgokat mutat be. Ergo egyre nagyobb esly van arra, hogy a megnvekedett brutalitstl valakinek ki fog fordulni a gyomra, akit a korbbi rszekben nem zavart az erszak.
This Cannot Continue
sszesen: 440 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Grand Theft Auto V adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Rockstar Games
Fejleszt: Rockstar North
Megjelens: 2013. Sep 17.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
+ Genercinknt egy-kt olyan nagyszabs jtk szletik, mint a GTA V
+ A sztori, a karakterek, a lehetsgek, a ltvny, a terlet, a zenk - gy majdnem minden
Ami nem tetszett
- Mivel emberi alkots, ez sem tkletes
- Az ingadoz kpfrissts nhol zavar
Olvasi rtkels: 9.4 (58 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

440 | [Teszt] Grand Theft Auto V

A Grand Theft Auto V t vig kszlt, a vilg pnzt kltttk el r, s az gretek szerint a legszebb, legnagyobb, legtartalmasabb GTA-t kaptuk meg a szemlyben. Tnyleg gy van? Teszt kvetkezik, az tdik GTA ltal megkvetelt mretes terjedelemben.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba