FONTOS!
Az itt megadott adataidat bizalmasan kezeljk, a megadott e-mail cmedre, telefonszmodra, cmedre csak a kln krsed esetn kldnk levelet, sms-t. (Errl bvebben a felhasznlsi felttelekben olvashatsz)
Alapadatok
Az alapadatok kzl minden mezt ktelez kitltened. Helyes e-mail cmet rj be, klnben a regisztrcidat nem tudod a ksbbiekben rvnyesteni! (Egy regisztrci megerst e-mail-t fogunk kldeni neked)
Nick (becenv)

*

Jelsz

*

Jelsz jra

*

E-mail cm

*

Szemlyes adatok
Az szemlyes adatok kzl a csillaggal(

*

) jellteket ktelez megadnod. Ezek kzl az adatok kzl csak a nemed s az letkorod lesz nyilvnos. A valdi neved, ha akarod megadod, ha nem, nem, de amennyben nem vals nvvel regisztrlsz, a nyeremnyjtkainkban nem vehetsz rszt!
Valdi neved
Nemed

*

lny fi
Szletsi dtum

*

Kapcsolat
A kapcsolati adataidra a nyeremnyjtkok esetben (ha nyersz) szksgnk lesz. Az, hogy melyik megyben/vrosban laksz publikus adat lesz a Gamer365-n, gy knnyen megtallhatod a kzeledben lak jtkosokat! A tbbi adat bizalmas informcinak minsl!
Irnytszm

*

Nem Magyarorszgrl regisztrlok!
Vros
Mobiltelefon
Vezetkes telefon
Hitelests
Azzal, hogy az albbi mezbe berod a felette megjelent nyolc karaktert (figyelj a kisbet-nagybetre is!) igazolod, hogy elolvastad, megrtetted s elfogadtad a Gamer365 felhasznlsi feltteleit!

rd ide a fenti ellenrzkdot:
A "tovbb" gomb megnyomsa utn egy e-mail fog rkezni a fent megadott elektronikus levelezsi cmedre, melyben egy linket kldnk el neked. A linkre kattintva (berva egy bngsz cmsorba) vglegestheted regisztrcidat! A meg nem erstett regisztrcikat 5 nap mlva trljk.

Legyl minl elismertebb tagja a Gamer365 KZSSGnek!

rtkeld msok rsait, hozzszlsait, rj kommenteket. Aktivitsoddal szerezz [G]Pontokat, lpj szinteket, gy egyre tbb funkcit rhetsz el. A tbbiek visszajelzsei alapjn alakul respekted (elismertsged).

Tlts fel sajt PROFILodat s Szerezz j BARTokat!

Keress r hasonl rdeklds jtkosokra, nzd meg ms gamerek profiljait, kommentezd ket. Kldj nekik zeneteket, olvasd a blogjukat, ismerkedj a frumon.

Tltsd le kedvenc VIDEidat s DEMidat!

Nzd meg s prbld ki! jdonsgok, vrhat megjelensek, hrek, exkluzv tartalmak a fejlesztktl, kiadktl!

Vegyl rszt a NYEREMNYjtkokban!

Rendszeresen indtunk nyeremnyjtkokat - nyerd meg az rtkes nyeremnyeket! Friss jtkok, ts hardverek!

Szlj hozz a FRUMokhoz, legyl TARTALOM-SZERZ, BLOGOLJ!

Mondd el vlemnyedet egy jtkrl, hardverrl, szerepjtkrl, anime-rl, mozirl vagy brmilyen kapcsold tmrl! rjl kedvenc jtkaidrl sszefoglalt vagy review-t! Kommentezd a cikkeket, hreket!

Gyjts KREDITeket, amelyeket ksbb felhasznlhatsz!

Minden akciddal a Gamer365-n [G]Pontot s kreditet kapsz. A kreditekbl ksbb vsrolhatsz virtulis s vals rtkeket.