Xbox Game Pass-cím lehet az új Call of Duty – ez történt pénteken

Xbox Game Pass-cím lehet az új Call of Duty – ez történt pénteken

dragCsető Zsolt2024.05.18. 08:00

Xbox Game Pass-cím lesz az új Call of Duty. Régóta megy már a találgatás, hogy az Activision felvásárlását követően a Microsoft beteszi-e vajon előfizetős szolgáltatásába a kiadó legkomolyabb nagyágyúját, és bár hivatalos bejelentés még nem történt (erre a júniusi Xbox Games Showcase-ben kerül majd sor), a The Wall Street Journal úgy értesült, hogy végül bekerül a Game Pass kínálatába az új Call of Duty, mely a pletykák szerint az öbölháborúban játszódik majd.

Friss előzetest kapott a SteamWorld Heist II. Az augusztus 8-án érkező, PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One és Switch platformokra készülő körökre osztott RPG legújabb kedvcsinálója a történetre fókuszál.

Konzolokra költözik a The Glass Staircase. A Puppet Combo túlélő-horrorja – amely a PS2-érát igyekszik megidézni – eredetileg 2019-ben jelent meg PC-re, most pedig eljött az idő, hogy PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One és Switch platformokon is tegyen egy próbát. Sokat nem is kell rá várni, hiszen az átiratok május 24-én érkeznek.

Bemutatkozott a College Football 25. Az EA Sports „kisebbik” amerikai focis szériájának legújabb felvonása július 19-én érkezik PS5-re és Xbox Seriesre, és az új Madden-játékkal párban is megvásárolható lesz az MVP Bundle keretein belül.

Jövő héten érkezik az Isles of Sea and Sky. A retrógrafikás nyitott világú logikai kaland megjelenése május 22-én lesz esedékes a Steamen, a bejelentés alkalmából pedig egy új előzetest is kaptunk róla.

Bővül a Cygames. A tokiói központú kiadó-fejlesztő bejelentette, hogy újabb divíziót nyit Ázsiában: a Cygames Singapore elsősorban ebben a régióban igyekszik majd tovább népszerűsíteni a cég játékait.

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Silent Hill beköszönés, Toys for Bob + Xbox partnerség - ez történt pénteken

Továbbá: Little Nightmares III, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Burning Sword: Death Sun, Toys for Bob, Daemon X Machina: Titanic Scion, Nightmare Kart.

14 órája
4

Little Kitty, Big City – Fekete veszedelem

Nincs megállás, a macsekok más játékokban való dominanciájuk után folytatják világmeghódító terveik megvalósítását; következő állomásként egy újabb, imádnivalóan szeleburdi játékkal lopják be magukat a szívünkbe.

1 napja
1

State of Play a nap végére, Private Division - Bloober szakítás - ez történt csütörtökön

Továbbá: Test Drive Unlimited Solar Crown, EvilVEvil, Lords of the Fallen, Ubisoft Forward, Just Cause, Guayota, The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak, Dragon Ball: Sparking! ZERO, TimeMelters.

1 napja
5

A Silent Hill 2 remake-re fókuszált a Silent Hill Transmission

A második rész felújítása mellett a készülő mozifilmből is láthattunk néhány részletet.

1 napja
24

State of Play

Lezajlott a legújabb State of Play, benne az előre pletykált címek jelentős részével.

1 napja
29

Homelander a Mortal Kombat 1-ben, független lett a Toys For Bob – ez történt szerdán

Továbbá: AVA and the Half-World, Caravan SandWitch, Marvel's Spider-Man 2, Amazon x Maverick Games, Lost Hellden, Akimbot, Times and Galaxy, Castaway, House of Golf 2, Garage: Bad Dream Adventure, Fading Afternoon, Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch.

2 napja
3

Ghost of Tsushima: Director's Cut - a PC változat

A Ghost of Tsushima bármelyik screenshotjára ránézel és azonnal beindulnak a feudális Japán világába repítő fantáziák. Most a PC port kapcsán néztünk rá ismét a Sucker Punch alkotására. Teszt!

2 napja
4

Horizon Chase 2 - száguldás a naplementébe

A klasszikus árkád autóversenyek élményét felelevenítő Horizon Chase Turbo sokak szívét megdobogtatta néhány évvel ezelőtt, a folytatás, a Horizon Chase 2 pedig most PlayStation és Xbox platformokra is megérkezett.

3 napja
4

Call of Duty az Xbox Game Passben, PS Plus frissítés – ez történt kedden

Továbbá: Conscript, Kamaeru: A Frog Refuge, The Last Match Girl, Dragon's Dogma 2, XDefiant, Destiny 2: The Final Shape, Until Then, Bleach: Brave Souls, Lego Great Deku Tree.

3 napja
21

PO'ed: Definitive Edition

Már megint a Nightdive! Ezúttal azonban nem egy örök klasszikus, inkább egy kísérleti, korai 3D-vel bátor próbálkozásokat tevő FPS került a terítékre. A méretes serpenyővel popsiszörnyeket regulázó űrséf kalandja izgalmasnak tűnik, de valóban az is? Teszt!

4 napja
2

PlayStation Plus: a júniusi hármas és extrák

Felfedték a Sony előfizetéses szolgáltatásának belépő szintjével elérhető címeket, de a Days of Play napok részeként bőven kapunk még meglepetést!

4 napja
12

Dragon Quest Day hírmorzsák, új Arsene Lupin-játék – ez történt hétfőn

Továbbá: Silent Hill Transmission, Aikyam, Tekken 8, Zenless Zone Zero.

4 napja
7

The Rogue Prince of Persia - Early Access

Az utóbbi években a Dead Cells tartalmi bővítésein dolgozó kis független stúdió debütáló alkotása sem távolodik el a rougelike alapoktól, de éppen ezzel visz egyedi színt a Ubisoft legendás sorozatába.

5 napja
4

Heti megjelenések

5 napja
7

Ian Livingstone - A halál seregei

Folytatjuk a magyar nyelven megjelenő lapozgatós könyveket bemutató sorozatunkat, ezúttal a sorozat atyjának, Ian Livingstone-nak egy jó harmincöt éve megjelent kötetével.

6 napja
9

INDIKA - a konzolos változat

Az idei év egyik legkülönlegesebb független fejlesztését hozta az Odd Meter. A konzolos változatok megjelenésének ürügyén a szerkesztőség két újabb tagja mereng el picit az orosz apáca gondolatébresztő utazásán.

7 napja
1

Próbakalózkodás a Skull and Bones-szal, Miyazaki és az Armored Core - ez történt pénteken

Továbbá: Respawn Entertainment, Doom, Indiana Jones and the Great Circle, Avowed, Astro.

7 napja
2

Warhammer 40K bejelentések, felvásárol az Atari - ez történt csütörtökön

Továbbá: Dragon Quest Champions, Dragon Quest Keshi Keshi!, Call of Duty: Black Ops 6, Stellar Blade, Devolver Direct, MultiVersus.

8 napja
9

Senua's Saga: Hellblade 2 - Düh, erő és tapintat

A Ninja Theory munkája végre megjelent, és részleteiben bemutatja, hogyan emelkedik az alkotói-művészi érték, a mondanivaló és a csúcsra járatott technológia a korszellemen túl. A Senua's Saga: Hellblade II bár megosztó, de valódi értékein kevesen vitatkoznak. Teszt!

9 napja
43

Men of war II – elhamarkodott háború

A Best Way elhozta a Men of War sorozat új részét, ami kicsit csúszott is, a közelmúlt történései miatt, hiszen a cég székhelye Ukrajnában van, ahol most is harcok dúlnak. De talán még így is korán adták ki a folytatást…

9 napja

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==